imah » diulas » intoPIX showcases UHDTV Hybrid SDI / IP Interoperability maké komprési lightweight Tico di Taunan Konférénsi Téknis SMPTE 2015 jeung Pameran

intoPIX showcases UHDTV Hybrid SDI / IP Interoperability maké komprési lightweight Tico di Taunan Konférénsi Téknis SMPTE 2015 jeung Pameran


AlertMe
Demontrasi kaasup téknologi infrastruktur hibrid UHDTV ti Semtech, Xilinx, TV-Logic sareng BES
intoPIX, panyadia teknologi téknologi komprési video pikeun FPGA, ASIC sareng software, nunjukkeun interoperabilitas komprési lightweight TICO na pikeun ngangkut pidéo definisi sinar-luhur pikeun infrastruktur UHDTV hibrid SDI / IP anu gaduh téknologi canggih ti Semtech, Xilinx, TVLogic sareng BES di taun ieu SMPTE Konférénsi Téknis Taunan 2015 jeung Pameran, Hollywood, California, Kamar Dolby, stan 207.
Demonstrasi ditampilkeun interoperability tina Semtech urang Solusi antarmuka 12Gb / s UHD-SDI, kalebet ékualiser kabel GS12141 sareng supir kabel GS12181 magepokan sareng intoPIX, komprési SDI / IP nganggo téknologi komprési TICO, komprési anu rugi, réduksi komprési anu dirancang khusus pikeun industri siaran. Démo éta kaasup FPGA IP intip anu ngadukung komprési TICO sareng SMPTE PELABUR ST2022-6 anu disayogikeun ku Xilinx, panyadia utama solusi pidéo siaran FPGA, 55 maju ”12Gb / s monitor UHD-SDI UHDTV ku TVLogic, produsén solusi tampilan siaran UHDTV anu mangarah sareng médan patch 12Gb / s UHD-SDI, dipasihan ku BES, panyadia produk panel témbok siaran canggih.
"Prasarana SDI / IP Hyplid ayeuna sadar dinten nganggo gabungan téknologi SDI sareng IP. Kalayan sarat pikeun ngadukung format gambar UHDTV ka hareup, jalma prasarana hibrida anu sami ayeuna ogé kedah nyokong gabungan dasar-band UHD-SDI sareng mezzanine dikomprésan 3G-SDI sareng IP antrian, ”saur Gael Rouvroy, CTO overPP.
"The interoperability portopolio UHD-SDI Semtech dina infrastruktur SDI / IP hibrid anu ngamangpaatkeun téknologi komprési sinar TPIK, bakal ngabiayaan sarat kritis siaran nalika ngamutahirkeun fasilitasna ku UHDTV diaktipkeun infrastruktur," saur John Hudson, Diréktur Téknologi Strategik sareng Pangembangan Usaha Anyar pikeun Grup Produk integritas Sinyal Semtech. "Solusi UHDTV Advanced ti Xilinx, TV-Logic sareng Bes bakal salajengna ngalaksanakeun penerangan gancang tina prasarana UHDTV hibrid SDI / IP."
Fitur penting tina komprési cahaya TICO diterapkeun ka SDI & IP
Komprési cahaya TICO: gambar coding mawa kualitas anu matak rugi dugi ka 4: 1 kalayan laten garis piksel, katahanan kana sababaraha coding pass, kakuatan rendah sareng rumit pisan di FPGA sareng parangkat lunak.
  • TICO SDI encapsulation: Nganggo TICO sareng 4: komprési 1, sinyal 12G-SDI tiasa dipetakeun kana aliran 3G-SDI tunggal anu ngahindari nilai-nilai anu dilarang tina SDI. Leuwih ti éta, éta ngabawa ngalaksanakeun aliran TICO UHD / 4K liwat IP anu anggo SMPTE ST2022-6.
  • Pemetaan TICO RTP: tanpa piknik SDI, éta ogé tiasa diangkut liwat IP salaku aliran independen RTP.sumberdaya:

AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Curtis Chan nyaéta Présidén sarta CEO / Ngadegkeun jeung Ngatur Rakan dua teknologi tinggi Brand Marketing jeung pausahaan Hubungan Public, Chan & associates sarta dampak kognitif, anu klien dibasajankeun nu Global Fortune 500 mun Modal Usaha dibiayaan startups.

jasa agénsi na ', pikeun leuwih abad saparapat, geus mantuan Garner mimiti panggung sarta pertumbuhan pausahaan paparan brand signifikan, hasilna boh akuisisi atawa IPO, ku pangajen jumlahna leuwih $ 2.0 Milyar.

Bapak Chan mangrupakeun pengusaha serial, philanthropist, panulis jeung Malaikat investor. Anjeunna maén kalungguhan eksekutif konci mimiti on di nulungan ka pelopor sarta Usher dina duanana profésional digital audio jeung video digital téknologi pikeun ngarekam, siaran, cinematic sarta masangkeun industri produksi. Anjeunna ogé maénkeun peran eksekutif konci dina nulungan pikeun ngamekarkeun jeung téknologi gudang data pasar. tukang expansive na ngawengku opat puluhan taun kantos ngaronjatkeun kalungguhan eksekutif di operasi, ngembangkeun bisnis, rékayasa na jualan / marketing di téhnologi informasi, média & hiburan, neundeun jeung jaringan, sarta industri teknologi tinggi patali lianna.

Anjeunna mangrupa mentor aktif na panaséhat senior ka loba pausahaan ngadegkeun tur mimitian-up, a analis pasar / téhnologi, jeung boga tilu puluhan tina pangalaman dina ngembangkeun brand, konsultan manajemén, turnarounds parusahaan, iklan kreatif sarta hubungan umum.

Lulusan California State Polytechnic State University (Cal Poly), San Luis Obispo; Bapak Chan ngagungkeun taun 12th diangkat jadi Déwan Diréktur kanggo Fullerton College Foundation sareng panarima tina Award 2017 Présidén pikeun Service Pinunjul dina Usaha; Sataun 17th salaku Pangusaha-di-tinggal sareng mentor pikeun Institute Usaha Leutik di California State University Fullerton sareng incubators. Lian ti éta, anjeunna mangrupikeun anggota pamiah di DECA (Delta Epsilon Chi sareng Distributive Education Clubs of America); panasehat ka College of Engineering Téknik urang Global Runtah Panalungtikan Institute sareng Pusat Pikeun Inovasi sareng Kewirausahaan, Cal poli, San Luis Obispo sareng anggota Présidén Héjo sareng Emas Présidén. Gairah ngeunaan miara hospice, anjeunna jadi Presiden Pupuhu Déwan Asosiasi Pembuluh Healing; tur mangrupakeun spiker diulas rutin dina seueur ceramah tingkat amb MBA sareng Doktor Doktor sabudeureun nagara. Anjeunna parantos ngalebetkeun sareng medalkeun tulisan tulak 30 di sakuliah dunya, mangrupakeun buku buku sanésna, anggota Paguyuban redaktur pikeun Paguyuban Pintonan Gambar sareng Télévisi Télévisi, Editor Sénior Majelis Broadcast sareng Majalah AV Beat, Editor Menteri Senior pikeun Computer Technology Review, mangrupakeun pangropéa pangribut kontrih anu réncang pikeun républik perdagangan internasional AS jeung internasional leuwih ti taun 30.

Nempo jasa Dampak kognitif di www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa ngahontal dina [EMAIL PROTECTED]; Kantor: (714) 447-4993 atawa [EMAIL PROTECTED]
Curtis Chan