imah » wartos » isovideo Announces Anyar stunning-Quality setelan HDR / HLG / SDR HD / UHD / 4K Konversi Self Service kalawan Cost lungkawing tur Time Tabungan na pilem bébas Promosi 100 Post-NAB

isovideo Announces Anyar stunning-Quality setelan HDR / HLG / SDR HD / UHD / 4K Konversi Self Service kalawan Cost lungkawing tur Time Tabungan na pilem bébas Promosi 100 Post-NAB


AlertMe

(Beaverton, Oregon - April 25, 2018) isovideo announces peluncuran maranéhna Game-ChangerBasis klaster Award-Unggul Viarte dina éta-laleur, setelan HDR / HLG / SDR HD/ UHD / 4K eusi konversi timer jasa, jeung tabungan ongkos na waktos lungkawing. jasa Ieu program pilot unik, sarta pangheulana sasak sababaraha gol penting pikeun industri média jeung hiburan.

industri geus ngadorong pikeun setelan HDR nyoko main stream, tapi sanajan usaha rongkah sarta kamajuan dihontal, penetrasi pasar kénéh geus hijina geus pisan bertahap. Kusabab lima standar setelan HDR dominan (HLG, HDR10, HDR10 +, setelan HDR canggih Technicolor sarta visi Dolby) ayeuna ko-aya, kumisan ti merits masing-masing, ieu kaayaan saukur popotongan jeung confuses pasar, ogé jadi bangbaluh waragad produksi setelan HDR.

isu halus séjén anu patali jeung kualitas konversi setelan HDR / SDR. Salaku SDR nyaéta format sebaran dominan pikeun masa depan foreseeable, kualitas na kudu di utmost pentingna. Produksi setelan HDR kudu ngan ngahontal produksi nu bakal datang-buktina, kalawan gol distribution minor mun dimimitian ku, éta ogé kudu méré leuwih hadé SDR menerkeun ongkos na bari benefitting viewership buron. SDR Hanjakal, versi mundur-cocog ngeunaan SDR ti HLG, atawa LUT dumasar tina setelan HDR ngan ngahontal didegradasi SDR, anu négatip bisa dampak viewership. kualitasna, béaya rendah, konversi otomatis mun SDR ti setelan HDR geus salawasna geus tangtangan teknis.

Sanggeus taun panalungtikan sarta pamekaran, isovideo brings setelan HDR kualitas unparalleled maranéhna pikeun SDR + pemetaan nada ka pasar salaku fitur utama Viarte timer layanan anyar na, geura sadia. SDR + nawarkeun uncompromised pangalaman nempoan immersive on wae tampilan SDR kalawan loba ningkat jéntré, kaasup bayangan, jelas, highlights jeung warna. Éta universal distributable ngagunakeun infrastruktur SDR aya, kaasup format dual OTT na Bluray, sarta oge alternatif alus keur siaran SDR salila periode transisi setelan HDR.

Kaistiméwaan sejen tur Kaunggulan tina Viarte Self Layanan ngawengku:

  • Setelan HDR mun SDR nada global pemetaan ngamungkinkeun pelestarian of setelan HDR hajat kreatif, ku cara tetep jéntré optimum sapanjang, jeung jenuh minimum warna caang, bari complying kalawan Rec709. Taya metadata input anu diperlukeun. Ieu gampang ngagunakeun, sarta configurable pikeun nyocogkeun rupa-rupa kahoyong.
  • SDR ka setelan HDR / HLG up-konversi tur warna-grading achieves seukeutna gambar, warna na jelas lokal, sakumaha ogé hiji dorongan penting dina highlights specular tur rinci kalangkang ditingkatkeun, bari ogé preserving SDR hajat kreatif sarta neuleu ngajaga hue. Achieving gol ieu dibere loba kasusah teknis halus henteu gampang direngsekeun, acan aranjeunna kritis penting pikeun nempoan immersive.
  • konvérsi SDR / setelan HDR jalan kalawan Viarte bioskop-kualitas pipelined konversi baku, kaasup MC konversi frame rate, MC deinterlacing, skala, ngurangan bising, jsb eusi warisan tiasa paling éfisién tur biaya éféktif diolah pikeun ngambekan hirup anyar ka dinya, sarta narik savvy pemirsa.
  • data nasabah anu 100% aman diatur. Sadaya data ieu otomatis énkripsi di transit, dina datangna sarta saméméh ngalirkeun kaluar. Ieu mastikeun dilaksanakeun di layanan klaster Viarte pikeun mastikeun kaamanan data maksimum sepanjang waktos.
  • Dina éta-laleur, streamable konversi otomatis tur angkutan nyata ngaronjatkeun efisiensi workflow, sahingga hasil konversi janten langsung sarta sakaligus streamed kaluar ka sababaraha maksud pikeun ngolah workflow hilir gancang.
  • Kalawan pangaturan elective prior pikeun asupan jeung kaluaran streaming, teu renik data nasabah tetep aya dina sistem sanggeus konvérsi ieu réngsé. Streaming reureuh tina asupan pikeun kaluaran mangrupa low leuwih jaringan (ilaharna dina detik), sahingga pangiriman saum sareng review hasil.
  • Multi tingkat antrian prioritas ngawenangkeun processing dagang-off antara ongkos, waktu, tur genah ka nyugemakeun sakabeh pangabutuh jeung karesep.

isovideo CTO Keith Slavin ngadawuh: "produksi setelan HDR tiasa take off lamun kauntungan visual na bisa langsung ngaapresiasi ku saréréa. Setelan HDR kaméra newak jeung urang sunda pemetaan otomatis mun SDR + bener bisa mantuan kalawan transisi ieu. Otomatis SDR ka setelan HDR up-konversi bisa mantuan mawa tipe salah sahiji eusi SDR mun mintonkeun setelan HDR immersive, kaasup warisan na sumber hirup. Viarte timer jasa mantuan mawa handap téhnologi jeung ongkos halangan, sarta ngagancangkeun nyoko setelan HDR ".

Husus Promosi Post-NAB:

isovideo bakal maturan 100 pilem bébas setelan HDR / HLG / SDR HDconversions / UHD dina Méi, 2018, dina dasar munggaran dilayanan mimitina-datang. jenis konversi ngawengku:

  • Aslina mastered di HD/ UHD, HDR10 / DCI-P3 mun SDR rec709
  • Aslina mastered di HD/ UHD, HLG / BT2020 mun SDR rec709
  • Aslina mastered di HD/ UHD, SDR rec709 mun HDR10 / DCI-P3 atanapi HLG / BT2020

promotion ieu dugi ka dua film per organisasi, dimana unggal pilem téh tina jinis konversi béda.

Pikeun rinci ngeunaan promosi ieu, mangga ngahubungan isovideo di [EMAIL PROTECTED]. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang isovideo, mangga buka: isovideo, Sarta turutan kami on Twitter jeungYoutube.


AlertMe
Tuturkeun Kami

isovideo

isovideo mangrupa parusahaan mimiti-up inovatif dina industri téhnologi média jeung hiburan digital. Urang ngahususkeun dina basis stream file /, GPU gancangan, ngembangkeun server klaster jeung jasa pikeun setelan HDR kualitas punjul / HFR / ngolah WCG. Kami panganyarna Viarte nawarkeun setelan HDR unparalleled mun SDR nada-pemetaan,-unggul pangajén stunning SDR ka setelan HDR up-konversi, jelas-ditingkatkeun SD-to-HD atanapi HD pikeun UHD remastering digital, gerak-katembong setelan HDR / réduksi noise SDR, konversi standar, FRC / retiming, akurat konversi Gamma / PQ / HLG, sarta pangluhurna kualitas HEVC encoding. isovideo ogé nawarkeun sistem pikeun realtime di-nu-laleur ngolah / transpor of UHD / setelan HDR video lossless.
Tuturkeun Kami