imah » diulas » iZotope ngagungkeun Akademi Motion Gambar Seni sareng Ilmu Pengetahuan 'Téknik sareng Téknik Award pikeun panggunaan mesin diajar + AI dina pilem / studio rékaman

iZotope ngagungkeun Akademi Motion Gambar Seni sareng Ilmu Pengetahuan 'Téknik sareng Téknik Award pikeun panggunaan mesin diajar + AI dina pilem / studio rékaman


AlertMe

iZotope, pamimpin industri dina téknologi audio calakan, anu diaku ku Akademi Motion Picture Seni sarta Élmu Pengetahuan sareng Award Ilmiah sareng Téknik. Sorotan pangajén ngabalukarkeun panaliti Alexey LukinKarya di iZotope Sistem pamrosésan audio RX barengan tim langkung ti 70 matématikawan, insinyur perangkat lunak, desainer sora, spesialis produk sareng anu sanésna.

Dibikeun pikeun prestasi anu ngahasilkeun pangaruh anu pasti kana kamajuan industri gambar, The Scientific and Engineering Award nyebatkeun status RX salaku alat standar industri pikeun perbaikan audio sareng paningkatan dina produksi pilem modéren. Ngagunakeun kamajuan téknologi dina pamrosésan sinyal digital sareng pembelajaran mesin, RX parantos ngamungkinkeun pilem sareng acara TV anu henteu kaétang pikeun mulangkeun ruksak, audio anu rame kana kaayaan anu murni. Alat calakan, didukung ku pembelajaran mesin, dipasangkeun sareng tampilan visual anu intuitif anu ngamungkinkeun pangguna ngédit sora siga anu ngédit gambar. Mimiti diwanohkeun dina 2007, iZotope RX parantos mekar dina tujuh vérsi salanjutna janten sét paling inovatif pikeun perbaikan audio sareng alat-alat paningkatan anu sayogi.

RX parantos nyumbang kana rupa-rupa Academy AwardFilm anu meunang ® pikeun Éditan Sora sareng Pergaulan Sora kaasup WhiplashMad Max: amukan Jalan, sarta Bohemian Rhapsody, ogé juara Gambar Pangsaéna Birdman sareng daptar panjang pilem top-grossing kalebet hideung Panther jeung Avengers: Endgame. Kamampuh RX pikeun ngahemat audio anu rusak ngamungkinkeun medalkeun pilem pamungkas Orson Welles Sisi Angin Anu Séi bari ogé ngarengsekeun masalah audio sapopoe dina produksi kontemporer utama kalebet "Game of Thrones" sareng "The Walking Dead." Rutin dihargaan ku organisasi industri sapertos Cinema Audio Society (juara 5 kali pikeun Prestasi Téknis), RX parantos ngarobih seni sareng sains sora pikeun pilem.

"Éta ngahargaan pisan pikeun Alexey sareng tim di iZotope kéngingkeun penghargaan ieu," koméntar Mark Ethier, ko-pangadeg sareng CEO iZotope. "Salaku perusahaan fokus kami pikeun ngadukung karya kréatip tina filmmaking ku ngaleungitkeun halangan téknis dina produksi audio, sareng kami ngahargaan pangakuan ieu inovasi kami dina ngudag ieu. Kami ogé bersyukur pikeun komunitas ahli audio anu ngadukung kami mangtaun-taun. Éta pikeun ngudag standar paling luhur dina nyaritakeun kréatip anu ngadorong karya urang. "

"Ieu 18 taun ka pengker kuring mimiti ngembangkeun sababaraha ideu téknis anu engkéna bakal janten iZotope RX," nambihan Alexey Lukin, Insinyur DSP Principal di iZotope. "Transformasi ieu tina saratus garis kode C ++ kana standar standar industri pikeun pakakas anu ayeuna teu mungkin tanpa hubungan luar biasa urang sareng profesional audio post. Ngadangu langsung ti aranjeunna ngeunaan kabutuhan kréatipna parantos ngadukung sareng ngainspirasi urang pikeun ngajantenkeun cara teu mungkin pikeun ngédit audio janten kanyataan. ”

iZotope ogé parantos kéngingkeun pujian éksténsif pikeun parangkat lunak produksi musikna, kalebet ozon pikeun mastering, neutron pikeun pergaulan, sareng Spire ékosistem rékaman, produksi sareng pakakas kolaborasi. Diantara penggemar Spire anu paling sumanget nyaéta Pete Townshend, Trey Anastasio, Phoebe Bridgers, Paramore's Hayley Williams sareng seueur deui, samentawis perangkat lunak iZotope parantos ngabantosan bentuk catetan ku Beyonce, Sia, Doja Cat, Shawn Mendes, Kendrick Lamar sareng anu sanésna.

Ngeunaan iZotope:
Di iZotope, kami nuju kataji ku sora anu hébat. Téknologi audio calakan urang ngabantosan musisi, produser musik, sareng insinyur pos audio fokus kana karajinanana tibatan téknologi anu aya di tukangeunna. Kami ngararancang parangkat lunak anu kénging penghargaan, plug-in, perangkat keras sareng aktip sélulér anu didukung ku pamrosésan audio anu paling saé, diajar mesin sareng interfaces anu intuitif anu matak.


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!