imah » Taliwang eusi » JAMPRO anteneu manjangan Line Produk di #IBC2015

JAMPRO anteneu manjangan Line Produk di #IBC2015


AlertMe

logo-u1354JAMPRO anteneu, Nyarita.- kalawan leuwih 25,000 siaran pamasangan sakuliah dunya, sarta pamingpin dina manufaktur jeung desain keur anteneu, combiners sarta saringan anu ngawengku spéktrum pikeun radio jeung televisi, nawarkeun dua model FM anyar nu bakal di tampilan @IBC 2015! The 3 unsur Yagi anteneu jeung Band II Dipole anteneu.

"JAMPRO geus digawé teuas pikeun ngawangun reputasi solid keur nohonan kabutuhan unggal penyiar individual," nyebutkeun Alex Perchevitch, Présidén Jampro urang. "Kalayan ngomong yén, kami delighted pikeun ngawanohkeun di IBC taun ieu sacara dua anteneu FM anyar urang pikeun siaran radio nu nganteurkeun ekonomis, praktis sarta-kualitas luhur solusi pikeun pasar global marengan mamah jeung combiners urang. JAMPRO nyadiakeun-kualitas luhur, dibanderol competitively solusi, sarta model anyar pasti hirup nepi ka ekspektasi customer urang urang. Simkuring nuju gumbira anu IBC Hadirin bakal antarana kahiji nu ningali ieu anteneu anyar sabab nu diwanohkeun ka pasar Éropa, kitu ogé loba solusi urang lianna. "

nu anyar JAMPRO J3YF 3-unsur FM Yagi garis anteneu anu sadia dina dua model cocog pikeun sedeng jeung tinggi kakuatan FM Asép Sunandar Sunarya tumpuk diukna pita tina 87.5 - 108MHz. Ieu anteneu arah bisa dipaké dina polarisasi nangtung atawa horizontal kana nyetél sistem mibanda arah, diagram arah semi-arah jeung Omni. Unit anu dihasilkeun tina baja panas-galvanized sarta dikirimkeun kalayan pipe ningkatna pikeun duanana polarisasi horizontal sarta nangtung.

jampro 2Ogé, keur ditembongkeun teh anyar JAMPRO JFWD Band II Dipole Antenna sadia kalawan 1 mun 8 teluk, anu JFWD boga rupa frékuénsi 88 - 108MHz kalawan polarisasi nangtung sarta kakuatan maksimum 300W. Salian rupa-rupa JAMPRO ngeunaan anteneu anu bakal ditingalikeun @IBC2015 nyaeta jalur pinuh parusahaan produk - kaasup DAB Combiners, Saringan Bandpass, Saringan Topeng, sarta solusi broadband populér nu bisa kapanggih dina leuwih ti pamasangan siaran 25,000 di sakuliah dunya.

Pastikeun pikeun ngeureunkeun ku JAMPRO anteneu, Inc. @IBC2015 Aula 8 Nangtung 8.B96!

ngeunaan JAMPRO - anu diadegkeun pikeun ngajawab butuh sistim siaran kualitas kalawan harga nu lumrah, mangrupakeun supplier ngarah tina anteneu, combiners & mamah jeung komponén RF keur unggal aplikasi dina industri siaran. Reputed pikeun inovasi sarta kustomisasi, JAMPRO ngawangun unggal sistem ka spésifikasi tina penyiar individu. Ti sistem munggaran dikirimkeun dina 1954 maranéhanana dipasang kiwari, Company nu geus komitmen ka kinerja konsisten tur kualitas diadegkeun dina rékayasa padet. Kiwari, leuwih 25,000 siaran di sakuliah dunya kauntungan ti kualitas jeung kinerja disadiakeun ku sistem JAMPRO. Pikeun émbaran JAMPRO tambahan, mangga buka: www.jampro.com.

ibc_logo15_large


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

  • 2019 #NABShow: Sorotan produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain - April 8, 2019
  • 2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups! - April 3, 2019
  • 2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release! - April 3, 2019