imah » wartos » Jamuna Televisi jadi marga Live Newsgathering di Bangladés Jeung Solusi AVIWEST ​​DMNG PRO180

Jamuna Televisi jadi marga Live Newsgathering di Bangladés Jeung Solusi AVIWEST ​​DMNG PRO180


AlertMe

Saint-GRÉGOIRE, Perancis - 30 Sept., 2014 - AVIWEST, a panyadia global sistem kontribusi video, dinten ngumumkeun yén Jamuna Televisi, saluran warta televisi 24-jam di Bangladés, geus deployed parusahaan DMNG PRO180 na DMNG PRO180-RA 3G / 4G solusi video uplink pikeun ngaronjatkeun pangiriman transmisi video hirup pikeun megatkeun sinyalna warta. Ngamangpaatkeun digital solusi newsgathering mobile AVIWEST ​​urang, Jamuna Televisi tiasa disiarkeun langsung SD na HD eusi video liwat jaringan 3G / 4G bari ngajaga kualitas sinyal alus teuing, sanajan di Jaringan nu congested. Ku ngaleungitkeun butuh satelitvans OB -based, anu DMNG PRO180 na DMNG PRO180-RA geus nyata ngurangan expenses operasi Jamuna Télévisi urang.

Ku deploying solusi AVIWEST ​​urang, Jamuna Televisi nyaéta saluran warta munggaran di Bangladés mun ngandelkeun téknologi SNG canggih pikeun megatkeun warta, ngadegkeun sorangan salaku innovator téhnologi di wilayah Jawa Barat. DMNG solusi pro AVIWEST ​​urang nyadiakeun Jamuna Televisi jeung pangalusna kualitas jeung ongkos efisiensi dina pasaran.

"Jamuna Télévisi siaran leuwih ti 50 ngawawancara hirup unggal poé ti sababaraha lokasi di sabudeureun Bangladés jeung ka sakuliah dunya. Anyar, kami pilari ka ngaganti vans OB urang ku ongkos-éféktif jeung video portabel solusi uplink langkung anu tahan banting sarta gampang ngagunakeun, "ceuk Bilal Aman Khan, diréktur eksekutif Operasi di Jamuna Televisi. "Saatos ngajalankeun sababaraha tés sawah jeung solusi tina ngical paralatan béda, urang manggihan yén AVIWEST ​​urang DMNG PRO180 nawarkeun kinerja pangalusna dina kaayaan lingkungan tangguh, anu ngamungkinkeun para kami nyadiakeun-kualitas punjul aliran video pikeun pemirsa urang. Saterusna, DMNG PRO180 Gampang nyetél tur migunakeun, drastis ngurangan jumlah penduduk diperlukeun di sawah. "

DMNG PRO180 na DMNG PRO180-RA sistim video uplink AVIWEST ​​urang Fitur hiji rarancang ultra-kompak, mantap, sarta kacida portabel sareng nepi ka 10 sambungan sélular, kaasup dalapan modem internal 3G / 4G kalawan-efisiensi tinggi anteneu custom arrays na dua interfaces USB, tambah a diwangun-di modem Wi-Fi. Sistem DMNG PRO180-RA ogé ngawengku dalapan panyambungna anteneu MCX nu dipaké ku AVIWEST ​​urang quad wideband éksternal arrays anteneu sélular pikeun nguatkeun transmisi sinyal dina lingkungan kritis kayaning demonstrasi jalan, stadion olahraga, atawa kandaraan ojah. Duanana unit kaasup teknologi AVIWEST ​​Aman Stream keur ngajamin kiriman transmisi hirup sanajan aya waé jaringan sélulér unpredictable. Unit 'encoder H.264 video nyandak Jamuna Televisi keur ngalirkeun data live HD video éfisién jeung reureuh minimal.

Unggal sistem video uplink ngabogaan beurat ngan ngeunaan 1 kg, nyieun DMNG PRO180 na DMNG PRO180-RA idéal pikeun pamakéan di-nu-sawah. Operator seamlessly tiasa nyambungkeun unit pikeun sagala kaméra profésional via V-Gunung, Gunung Emas, atanapi elat PAGlok jeung nyetél sési hirup dina waktu kurang ti hiji menit. Dirancang kalayan betah pamakéan dina pikiran, sistem otomatis ngadeteksi Tumbu jaringan real-time. Ngaliwatan antarmuka touch layar pamaké-friendly jeung intuitif, siaran bisa ngonpigurasikeun na beroperasi sistem, kitu ogé ngobrol ka studio ngagunakeun IFB channel komunikasi dua arah. Sajaba ti, citakan tina low-latency komunikasi telepon di antara kamar jeung kamar antara operator studio sarta kaméra nyandak Jamuna Televisi keur gancang nyieun pangaluyuan wae kana transmisi video saméméh jeung mangsa rékaman hirup.

"Siaran Dinten urang kudu bisa ngirimkeun eusi video live gancang, reliably, sarta affordably," ceuk Erwan Gasc, CEO, AVIWEST. "Kalayan klik di tombol a, sistem video uplink DMNG PRO180 na DMNG PRO180-RA kami ngaktipkeun di-nu-widang wartawan siaran pikeun nganteurkeun hiji gambar vidéo garing pikeun pemirsa televisi sacara real waktu, sanajan kondisi jaringan varying".

Inpo nu langkung lengkep ihwal AVIWEST ​​jeung produk nyaeta sadia dina www.aviwest.com.

# # #

Ngeunaan AVIWEST ​​(www.aviwest.com)
AVIWEST ​​mangrupakeun panyadia global sistem kontribusi video pikeun streaming hirup leuwih ngabeungkeut 3G / 4G sélular na satelit jaringan. Kantor pusatna di Saint-Grégoire, Perancis, AVIWEST ​​nawarkeun siaran ongkos-éféktif, bisa dipercaya, jeung solusi video mobile husus dirancang ngabales tantangan newsgathering hirup jauh. andalannya solusi newsgathering mobile digital parusahaan geus dipilih ku siaran nagara golongan-1 di leuwih ti nagara 60 pikeun megatkeun sinyalna warta na acara live.

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.

Poto Patalina: www.202comms.com/AVIWEST/AVIWEST-DMNGPRO.jpg
Poto caption: AVIWEST ​​DMNG PRO180
Poto Patalina: www.202comms.com/AVIWEST/AVIWEST-JamunaTV1.JPG
Poto Patalina: www.202comms.com/AVIWEST/AVIWEST-JamunaTV2.JPG
Poto caption: AVIWEST ​​DMNG PRO180 dipaké ku Jamuna TV


AlertMe