imah » jobs » Desainer Grafis / Palayanan Palanggan

Bubuka proyék: Desainer Grafis / Palayanan Palanggan


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Toko Toko Anggaran
location: Saint Paul MN US
Adobe Creative Suite (InDesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat). Kudu kuat pisan sareng gaduh paréntah kuat pikeun program grafik utama sapertos…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)