imah » jobs » Desainer Grafis / Palayanan Palanggan

Bubuka proyék: Desainer Grafis / Palayanan Palanggan


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Kwik Solusi Usaha Kopy
location: Chesterfield MO US
Kedah béntés dina Adobe Suite, khusus, InDesign, Illustrator, Photoshop sareng Adobe Pro .. Kami mangrupikeun print jasa, mail, format ageung, desain grafis…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)