imah » diulas » Layanan Web Amazon Nyiptakeun Alur Usuk Awan Anyar Pikeun Nyiptakeun Konten Dina IBC 2019

Layanan Web Amazon Nyiptakeun Alur Usuk Awan Anyar Pikeun Nyiptakeun Konten Dina IBC 2019


AlertMe

Kalayan perusahaan média naon waé, anu langkung épéktip sareng sacara personalisasi leres-leres nyiptakeun inpormasi anu penting pikeun pasaran sorangan dina mode anu canggih. IBC 2019 anu gancang ngajantenkeun, sareng perusahaan media di seluruh dunya bakal tiasa nyiptakeun, ngahasilkeun, sareng nganteurkeun eusi anu langkung gancang di mana waé sareng di mana waé AWS (Layanan Web Amazon). Taun ieu di IBC 2019, AWS bakal nunjukkeun kamajuan téhnologis anu dirancang khusus pikeun nyusun pujian kontinyu kualitas pangluhurna sareng ngerjakeun kiriman alur belajar mesin berbasis AI anu langkung fokus kana captioning, personalisasi, sareng minuhan. Demontrasi ieu bakal nunjukkeun ka para nasabah kumaha aranjeunna éfisién tiasa ngembangkeun kontén anu langkung saé, nyebarkeun panawaran énggal, ngalirkeun prosés backend kalayan automation, ngajagaan, nyimpen, sareng ngokolakeun aset kalayan kasirupan anu langkung seueur.

Pameran AWS IBC 2019

Sababaraha demonstrasi AWS di IBC 2019 bakal kalebet:

Seterusna Generation Generod sareng Video Processing

Solusi ieu bakal nunjukkeun téknologi pangéngkolan sareng ngolah téknologi pangahirna pikeun eusi langsung sareng paménta sapertos:

  • AV1 Video Compression
  • Panyebaran Konten-Sadar
  • Format Aplikasi Media Umum
  • Kualitas Terbatas Kualitas Pelanggan Daérah Mangpaat-Parantos Ngabantosan Pelaburan Téknologi

Bersatu Headend Dina Awan

Aliran pidéo OTT langkung tradisional ieu bakal tiasa nganteurkeun kontén langsung sareng sareng tina awan bari sakaligus ngadukung agility operasional sareng ngirangan biaya prasarana.

Migrasi Media-Ka-Awan

Minangka solusi AWS, Media-To-Cloud Migration bakal ngamungkinkeun migrasi anu langkung saderhana dina arsip eusi kana awan kalayan alat metadata anu diwangun dina ningkatkeun pidangan eusi sareng manajemén asét sareng jasa anu kalebet:

Studio Di Awan Pikeun Animasi, VFX, Sareng Ngédit

Solusi AWS ieu bakal nunjukkeun studio kreatif dina awan anu ngamungkinkeun kolaborasi global animasi sareng profésional VFXpost-produksi. Tina usaha kelompok ieu, para ahli profésional bakal nyiptakeun kontén digital kalayan langkung lincah sareng fleksibilitas dina skala sareng sumber, ruang kerja maya, sareng panyimpen data sacara global kalayan solusi anu bakal kalebet:

Video Live Ultra-Low Latency

Dina leyuran ieu, Unsur Elemental MediaStore jeung Amazon CloudFront bakal ngajauhan arus aliran video live streaming anu nyayogikeun encode CMAF chunked pikeun mendakan sub-tilu-detik latén tina kaméra ka alat.

OTT Stream-Source-To-Screen Live

Solusi AWS-to-viewer AWS ieu bakal ngintunkeun video-over-the-top sareng tahan banting (OTT), sareng saluran kerja streaming live-to-end.

Nyiptakeun Saluran Serverless

Di dieu AWS bakal ngenalkeun pendekatan anu unik pikeun ngawangun saluran, pamrograman pribadi, sareng iklan nganggo solusi iklan pribadi sapertos AWS Elemental MediaTailor jeung Amazon Pribadi.

Intelijen Ponggawa / Solusi Belajar Mesin

Solusi siap-siap ieu bakal nyayogikeun persiapan kontén otomatis pikeun patuh, moderat sareng lokalisasi régional. Fitur tambahan anu bakal dilebetkeun kana solusi ieu bakal aya transkripsi sacara real-time, ciptaan caption, sareng judul subtitling multi-basa.

Aman Angkutan Video

ngaliwatan Elemen Elemen AWS, solusi ieu bakal muka konci strategi sindikasi kontén énggal, anu bakal tiasa nyandak pamaké pikeun gampang ngangkut, monetize, sareng nyebarkeun video live anu bermutu kualitas luhur, ti, sareng liwat méga.

Ngadaptar ayeuna pikeun IBC 2019. Éta bakal dilaksanakeun na Pusat konvénsi RAI Amsterdam di Amsterdam, Belanda dina Séptémber 13-17, 2019, sareng AWS bakal diayakeun di nangtung 5.C80. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan AWS, sareng kumaha éta nyayogikeun platform komputasi awan-individu pikeun individu, perusahaan, sareng pamaréntahan teras pariksa deui aws.amazon.com.


AlertMe