imah » diulas » Hapus-Com / FreeSpeak Edge presentasi Bakal Debut Dina NAB Show New York

Hapus-Com / FreeSpeak Edge presentasi Bakal Debut Dina NAB Show New York


AlertMe

NAB Tembongkeun New York kurang ti dua minggu jauh, kreatif sareng profesional hiburan ti sakumna bakal gaduh seueur bungah pikeun Atra-Com® nunjukkeun sistem interkoménér pangahirna. Éta leres, Atra-Com® kudu FreeSpeak Edge ™, sistem sambungan nirkabel anu énggal sareng paling canggih ieu dipasihkeun 2019 Oktober ieu di NAB Tembongkeun York énggal. Ieu bakal démo kahiji FreeSpeak Edge di Amérika Serikat, samentawis Jelas-com sakaligus nampilkeun rupa-rupa nya Produk dumasar IP- sareng alat komunikasi interkom anu profésional anu tiasa dianggo pikeun ngadukung SMPTE 2110-30.

Naon Ari Tepi FreeSpeak

Dina naon tambahan panganyarna pikeun kulawarga FreeSpeak pamimpin solusi nirkabel nirkabel digital, FreeSpeak Edge ™ ngirimkeun kualitas audio stellar sareng kamampuan anu ditingkatkeun pikeun sababaraha lingkungan pagelaran live anu paling rumit. Jelas-comSistem intercom énggal ngamungkinkeun para pangguna ngagaduhan langkung kontrol sareng kustomisasi pilihan. Kalenturan ieu mangrupikeun hasil tina kamampuan koordinasi frekuensi canggih sareng fitur desain intuitif anu disimpen dina sistem transceiver sareng kursi.

Fungsi awal FreeSpeak Edge ™ didasarkeun kana kamampuan pikeun ngekstrak kakawasaan téknologi 5GHz, anu ngamungkinkeun sacara sampurna dina ngalakukeun tempat nangtang sareng lingkungan multi-jalur anu luhur. Sistem intercom pinuh dianggo Jelas-comtéknologi RF ekslusif, anu teras dianggo sareng OFDM pikeun nyayogikeun antarmuka lapisan transportasi anu éksprési.

Nalika datang ka FreeSpeak Edge sareng wates kamampuan audio, éta ngirimkeun kualitas audio 12kHz paling jelas kalayan laten ultra-rendah. Hal ieu nyababkeun sistem intercom anu paling hébat pikeun ngagaduhan téknologi sareng bandwidth pikeun ngadukung 100 sabuk sareng 64 pikeun nampung produksi anu panggedéna. Éta tiasa nyayogikeun tilu lebar lebar dina hiji sistem komunikasi anu digabungkeun sareng panggunaan gabungan FreeSpeak IIÒ 1.9GHz sareng sistem 2.4GHz.

FreeSpeak II mangrupikeun solusi antar kabel nirkabel full-duplex lima saluran anu idéal pikeun skala ageung, desain kompléks atanapi aplikasi anu khusus. Dina periode pangembangan ngan ukur lima taun, FreeSpeak II parantos netepkeun standar 1.9GHz sareng band nirkabel nirkabel 2.4GHz di sababaraha pasar. FreeSpeak II ngabutuhkeun anggota tim janten untrup sareng ngobrol sareng saluran komunikasi mandiri.

tambahan NAB Tembongkeun New York Jelas-com highlights

barengan Jelas-comPameunteu Edge FreeSpeak, NAB Tembongkeun New York bakal nunjukkeun acara anu sanés Jelas-com sistem sapertos:

Eclipse Digital HX Matrix

Jelas-com's Eclipse HX Digital Matrix ngadukung SMPTE 2110-30 sareng AES67 interoperability pihak katilu. Édisi ieu toolet IP unik Eclipse HX nyadiakeun macem-macem kauntungan anu kalebet:

  • Panyebaran panel LAN / WAN / Internét dumasar
  • Konfigurasi basajan
  • Mékanisme kontrol dumasar-IP unik sareng HCI sareng Logic-Maestro
  • Kamampuhan pikeun ngajantenkeun sareng ngungking alat-alat pihak katilu
  • LQ, SIP, sareng integrasi Agen-IC
  • AES67

Panel Iris V-Series

V-Series Iris Panel ngawaskeun sareng ngirim komunikasi tina tilu aliran IP audio anu langsung-duplex serentak. Fitur ieu ngamungkinkeun sistem pikeun nganteurkeun audio AES67 anu kualitas luhur, teu dikompréskeun ti pangguna ka pangguna kalayan sacara ilaharna ngurangan. Ogé, panel disambungkeun ka Jelas-com'asli asli AES67 patuh kapadetan anu luhur Kartu E-IPA. Hal ieu ngamungkinkeun para pangguna nyebarkeun dugi panél 64 Iris per kartu. Panel V-Series Iris nyayogikeun tampilan warna OLED-configurable anu lengkep, anu ngabantosan labél pangguna, tally, sareng inpormasi port.

Jalur IP LQ ™ Series

Interfaces IP LQ ™ Series nyaéta antar muka-IP-IP anu masihan pangguna kalenturan pikeun mindahkeun sareng ngadistribusikaeun sinyal audio sareng komunikasi, SIP, sareng Acara Kontrol Network (GPIO) dina sababaraha titik komunikasi, anu sadayana gumantung kana konfigurasi pangguna. Salaku tambahan, LQ ™ Series IP Interfaces kasebar sacara geografis sareng salaku alat audio sareng komunikasi tina mérek atanapi téknologi naon waé, aranjeunna tiasa dijalankeun liwat LAN aman, WAN atanapi bahkan umum umum.

Ngadaptar Ayeuna Kanggo NAB Tembongkeun New York

NAB Tembongkeun New York bakal lumangsung dina Oktober 16th-17th di Jacob K Javits Center. Supaya ngadaptar, ayeuna klik di dieu. Jelas-comSolusi komunikasi 's bakal sayogi pikeun demonstrasi di stan #828 di AES 2019 jeung stan #N140 at NAB Tembongkeun York énggal.

Kanggo inpo dina Jelas-comSolusi komunikasi, teras parios www.clearcom.com.


AlertMe