imah » Lahirna eusi » JMR Announces kasadiaan Jenderal razia Desktop Mac Mini jeung Stasion Gawé Rackmount

JMR Announces kasadiaan Jenderal razia Desktop Mac Mini jeung Stasion Gawé Rackmount


AlertMe

Anyar Thunderbolt desktop Certified na rackmount nambihan ditingkatkeun durability, kapasitas razia ékspansi
sarta IO kalenturan mun Mac mini - Idéal pikeun carts DI sarta workflows studio

JMR Electronics, Inc. a panyadia ngarah tina solusi gudang scalable, ngumumkeun minggu ieu kasadiaan umum Thunderbolt panganyarna maranéhnaTM desktop Certified na rackmount workstation keur mini Apple Mac®. The inovatif salah-sahiji-hiji-jenis workstations bakal ngabuktikeun ka janten kinerja, genah tur waktu tabungan Boon pikeun DITs, DPs jeung tanaga studio sapuk.

"Kami karek ngarilis kilat Desktop na Rackmount unit pikeun Mac mini nambihan durability, gudang razia na IO ékspansi kalenturan kanggo aplikasi workflow mimitian ti DI carts kana operasi studio ditingkatkeun," ceuk Josef Rabinovitz, Presiden jeung CEO JMR Electronics. "Technicians Imaging, cinematographers, sarta tanaga studio Digital ayeuna bisa boga desktop atawa rackmount workstation lengkep timer ngandung mun ngagunakeun kakuatan pinuh tina Mac mini ti ingest dina dina situs pucuk ka workflows studio, nyimpen ongkos signifikan jeung waktu. "

The JMR kilat ™ modél LTNG-XD-8-MMDT nyaéta unik, sadaya desktop anyar / DI karanjang workstation lengkep. Mac mini installs via hiji gampang slide-di kareta lesod ti pungkur, sarta desktop kilat nyadiakeun hareup-panel USB3, audio IO sarta maca kartu media, bari panel pungkur nyadiakeun sagala sambungan séjén Mac. Hiji internal controller Thunderbolt na 2-slot PCIe (x8 liang full-jangkungna) expander kalawan razia controller 6Gb Sas internal nu baku, kitu ogé dalapan 3.5 "panas-swappable teluk disk drive nyadiakeun nepi ka 64TB kapasitas gudang disk pituin ( razia 0 / 1 / 4 / 5 / 6 / 40 / 50 / 60). Unit desktop / karanjang kudu hiji 9 "LCD flip-up monitor pilihan (sadia dina telat November) nu nyambungkeun ka Mac mini jeung bisa ditambahkeun atawa dihapus dina widang tanpa parabot - sampurna pikeun ingest na dailies. The kilat desktop pisan dibabawa tur sepi di operasi, tiis ku harewos sepi,-speed low blower centrifugal dina modul removable. Unit nu ogé boga hiji Ngonci pikaresepeun, ventilated na hinged panto hareup pikeun nyegah teu kahaja disk panyabutan drive atawa maling, sarta slot konci Kensington. Ngukur ukur 7 "H x 11" W x 16 "D, nu desktop kilat anyar pikeun Mac mini téh kacida portabel. MSRP pikeun Unit dimimitian dina $ 3,499, kaasup ExpressSAS internal razia controller.

jmr-Mac-mini desktop
rinci deui dina jmr.com/product/jmr-mac-mini-lightning-ltng-xd-8-mmdt-new/

The JMR kilat modél LTNG-XD-8-MM2U mangrupakeun husus, sadaya rak 2U anyar Gunung stasiun gawe ideally cocog pikeun carts DI atanapi operasi kamar mesin. Mac mini installs sanggeus nyoplokkeun gampang panutup luhur slide-pareum, sarta kilat rackmount nyadiakeun hareup-panel IO koneksi pikeun USB3, audio, GbE na HDMI, Kitu ogé anu maca kartu media, bari panel pungkur nyadiakeun sagala sambungan mini Mac lianna. Mini Mac urang on-off switch kakuatan ieu jarak jauh dijalankeun ti panel hareup. Hiji internal controller Thunderbolt na 2-slot PCIe (x8 liang full-jangkungna) expander kalawan razia controller 6Gb Sas internal nu baku, kitu ogé dalapan 2.5 "panas-swappable teluk disk drive nyadiakeun nepi ka 32TB of SSD kapasitas gudang disk pituin (razia 0 / 1 / 4 / 5 / 6 / 10 / 40 / 50 / 60). Lima fans cooling internal tetep sagalana tiis, di tingkat noise pisan low; ngan 19 "jero pikeun nyocogkeun sagala rak mobile atawa cicing nyadiakeun 20" ningkatna jero. MSRP pikeun Unit dimimitian dina $ 3,299, kaasup ExpressSAS internal razia controller.

jmr-Mac-mini rackmount
rinci deui dina jmr.com/product/jmr-mac-mini-lightning-ltng-xd-8-mm2u-new/

Duanana ieu produk inovatif anu pinuh Thunderbolt Certified sanggeus nguji tuntas ku Intelgrup rékayasa Thunderbolt -Apple. Produk nu aya ti toko web JMR tur sagala resellers nasional otorisasi.

JMR, panghargaan unggul panyadia sarta Sistem integrator sistem gudang scalable pikeun kinerja luhur jeung kapasitas disetir aplikasi pikeun sababaraha pasar kaasup; video na pos-produksi, militer jeung pamarentahan, atikan, VOD, DCC, kaulinan, kaamanan, Imaging médis, HPC na Web 2.0. Kusabab 1982, dipercaya jeung inovatif sistem razia JMR urang nu proudly dijieun di AS, dijieun sagemblengna tina fasilitas Chatsworth, California maranéhanana. garis lengkep JMR urang produk gudang kilat ™ affordable; SilverStor ™ SMB fokus produk, sarta BlueStor ™ Awan-siap rackmount na desktop solusi nu diwangun pikeun nanganan proyék paling nuntut perlu pikeun pasar centric A / V. Kanggo inpo nu salajengna, mangga buka www.jmr.com, kontak [EMAIL PROTECTED], Atawa nelepon aranjeunna dina 818-993-4801, x190.


AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Curtis Chan nyaéta Présidén sarta CEO / Ngadegkeun jeung Ngatur Rakan dua teknologi tinggi Brand Marketing jeung pausahaan Hubungan Public, Chan & associates sarta dampak kognitif, anu klien dibasajankeun nu Global Fortune 500 mun Modal Usaha dibiayaan startups.

jasa agénsi na ', pikeun leuwih abad saparapat, geus mantuan Garner mimiti panggung sarta pertumbuhan pausahaan paparan brand signifikan, hasilna boh akuisisi atawa IPO, ku pangajen jumlahna leuwih $ 2.0 Milyar.

Bapak Chan mangrupakeun pengusaha serial, philanthropist, panulis jeung Malaikat investor. Anjeunna maén kalungguhan eksekutif konci mimiti on di nulungan ka pelopor sarta Usher dina duanana profésional digital audio jeung video digital téknologi pikeun ngarekam, siaran, cinematic sarta masangkeun industri produksi. Anjeunna ogé maénkeun peran eksekutif konci dina nulungan pikeun ngamekarkeun jeung téknologi gudang data pasar. tukang expansive na ngawengku opat puluhan taun kantos ngaronjatkeun kalungguhan eksekutif di operasi, ngembangkeun bisnis, rékayasa na jualan / marketing di téhnologi informasi, média & hiburan, neundeun jeung jaringan, sarta industri teknologi tinggi patali lianna.

Anjeunna mangrupa mentor aktif na panaséhat senior ka loba pausahaan ngadegkeun tur mimitian-up, a analis pasar / téhnologi, jeung boga tilu puluhan tina pangalaman dina ngembangkeun brand, konsultan manajemén, turnarounds parusahaan, iklan kreatif sarta hubungan umum.

A lulusan ti California Polytechnic State University (Cal Poly), San Luis Obispo; Mr Chan ngagungkeun taun 13th na salaku Wakil Présidén pikeun Yayasan Fullerton College sareng panarima Award Présidén 2017 pikeun Layanan Pinunjul dina Bisnis; Taun 18th salaku Entrepreneur-in-Residence sareng mentor pikeun Institut Usaha Leutik di California State University Fullerton sareng incubator. Salaku tambahan, anjeunna janten anggota sukarelawan DECA (Delta Epsilon Chi sareng Klub Pendhidhikan Distributive of America); panaséhat pikeun Institut Penelitian Limbah Global Wéb College of Engineering jeung Center For Inovasi and Entrepreneurship, Cal Poly, San Luis Obispo sareng anggota Présidén Green and Gold Society. Anu gumbira ngeunaan perawatan parawat, anjeunna mangrupikeun Présidén Dewan baheula pikeun Asosiasi Penyembuhan; sareng nyaéta spiker anu sering diulas dina seueur MBA sareng kuliah tingkat Doktor di sakumna nagara. Anjeunna parantos masihan sareng diterbitkeun langkung ti makalah 30 di sakuliah dunya, mangrupikeun panulis buku, Anggota Déwan Rédaksi pikeun Paguyuban Gerak Gambar sareng Insinyur Télévisi, Editor Senior kanggo Broadcast Beat sareng Majalah AV Beat, kapungkur Editor Senior pikeun Review Teknologi Téknologi, sareng. mangrupikeun rutin nyumbangkeun Éditor ka seueur Amérika Serikat sareng publikasi dagang internasional salami 30.

Nempo jasa Dampak kognitif di www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa ngahontal dina [EMAIL PROTECTED]; Kantor: (714) 447-4993 atawa [EMAIL PROTECTED]
Curtis Chan