imah » Lahirna eusi » JMR Announces Widest Thunderbolt 2 Certified Panyimpenan jeung perluasan Produk kulawarga di Industri teh

JMR Announces Widest Thunderbolt 2 Certified Panyimpenan jeung perluasan Produk kulawarga di Industri teh


AlertMe

Kilat Produk Family_Black_5806x2896

Thunderbolt anyar JMR urang® produk 2 kiwari pinuh Intel jeung Apple disatujuan
sarta Thunderbolt Certified pikeun Mac jeung Windows *

JMR Electronics, Inc. produsén sarta Sistem ngarah integrator sahiji solusi gudang scalable lokasina di Chatsworth, CA, nembe ngumumkeun kasadiaan umum anyar maranéhna kilatTM runtuyan tina Thunderbolt 2 gudang Certified jeung perluasan produk - nu kiwari siap pikeun waktos perdana. The Thunderbolt 2 produk, nu anu munggaran ditembongkeun di NAB 2015, anu bade ngaliwatan sertifikasi sarta sempet teu acan dikaluarkeun ka umum dina waktu perdana maranéhanana. Numutkeun Steven Katz, VP of OEM Penjualan, kulawarga produk anyar nu ayeuna pinuh Intel jeung Apple disatujuan, Thunderbolt Certified pikeun Mac jeung Windows *, tur ngagambarkeun garis widest jeung panghadena tina Thunderbolt 2 kana kurban PCIe di industri.

Katz ditambahkeun yén garis lengkep maranéhanana neundeun jeung perluasan produk JMR kilat nu aimed di Mac jeung Windows * pamaké, sarta usaha gaduh ngan perluasan Thunderbolt sadia, tapi hayang sakaligus nyambung ka périferal PCIe na adapters nu loba dipaké dina eusi kreasi, manajemén jeung pasar pangiriman. Salajengna, sakabéh perluasan jeung neundeun produk kilat mangrupakeun expandable ku Daisy chaining aranjeunna ka alat Thunderbolt lianna.

Présidén jeung CEO JMR urang, Josef Rabinovitz ngomong yén manéhna jeung parusahaan éta pisan pleased nawarkeun garis widest jeung panghadena produk kilat kiwari pinuh Intel jeung Apple disatujuan tur Thunderbolt Certified. Anjeunna nambahan yén produk kilat anyar maranéhna ditawarkeun affordable tur kuat Thunderbolt 2 mun ékspansi PCIe jeung neundeun keur duanana aplikasi média-centric mobile na dibereskeun mana ruggedness, versatility, kinerja tinggi na integritas data mutlak anu diperlukeun pikeun prosumers tur professional sapuk.

Pikeun portability, parusahaan LTNG-XTD (portabel gudang Thunderbolt SSD) nyaéta idéal, dibabawa tur ultra lampu-beurat pelengkap gudang keur professional kreatif sarta bisnis needing a kinerja tinggi shuttle drive keur di-imah na offsite workflows - ti nempo tur ngedit digital dailies, mun dipake salaku disk scratch, angkutan sedeng ruggedized atanapi alat deui-up.

LTNG-XTD (Top) LTNG-XTD

Pikeun aplikasi tungtung luhur tur dipikaresep kasohor ka Mac peminat Pro aya kilat-XQ 'quad' produk anyar maranéhna yén nawiskeun kinerja ekstrim na versatility, sarta anu dumasar kana JMR urang unik Thunderbolt 2 mun PCIe adaptor papan nu make dua sasak Controllers Thunderbolt 2 nyandak Kauntungannana dua sambungan 20Gb / s IO kana komputer host. The varian unik unggal model kilat anu dina bungkusan jeung tambahan fitur, kayaning hiji sistem gudang razia dina dewan; rezeki pikeun instalasi desktop atawa rackmount; tur ayeuna dileupaskeun rezeki pikeun ningkatna Apple Mac Pro komputer jero panggedena 8 bay munara / modél rackmount (LTNG-XQ-DTMP).

LTNG-XQ-8-DTMP-B jero pintonan panel dihapus 12.01.15LTNG-XQ-8-DTMP-B

Validating pendekatan téhnologi inovatif JMR urang geus blogger Bob Zelin - salah sahiji ngabela pangbadagna industri pikeun tech tiis anu nulis dina blog pos NAB 2015-Na, "Dramatis REINVENTION JMR urang ... geus reinvented diri sataun ieu, sarta nembongkeun produk anyar dramatis anu dijieun dulur balik Wah. The JMR cahaya quad Tower Sigana mah hiji sakola heubeul Mac Pro, tapi jero nyaéta sakabéh silinder anyar Mac Pro. Dina chassis ieu téh slot PCIe chassis ékspansi dual BUS 4. Hayu atuh jadi jelas - aya tilu sét Thunderbolt chip dina Mac anyar Pro, tapi mun anjeun migunakeun salah mun buka hiji chassis ékspansi keur kartu PCIe, aranjeunna sadayana dibagikeun ngan hiji chip Thunderbolt. Tapi JMR geus dibeulah ieu kitu anjeun tiasa gaduh dua chip Thunderbolt béda buka dua busses dina expanders PCIe JMR (kartu 2 per Thunderbolt beus). AND maranéhna boga hiji internal 8 drive SSD drive bay diwangun katuhu kana chassis ieu. AND anjeun tiasa nyandak tina handles sangkan anjeun bisa rak Gunung sakabéh Unit ieu, pikeun rak studio, atawa karanjang rak mobile anu dit a bakal dipaké dina widang ... Abdi di shock, ieu téh naon kudu dipigawe Apple ".

Dina taun ieu sacara NAB acara, Zelin éta jadi bungah ningali kilat-XQ 'quad' munara anu anjeunna ditarik luminary industri lianna, Walter Biscardi leuwih ningali produk. "Bob Zelin sacara harfiah ngahontal kuring ti aisles na ditarik kuring kasampak di chassis JMR anyar nu nyokot Mac Pro na robah warna ka warna kana komputer desktop hanca pinuh ku liang PCI na hiji razia 8-bay diwangun dina. Naon nu trashcan Mac Pro kedah geus keur pro ". - Walter Biscardi. Blog Bob Zelin urang jeung Walter Biscardi urang WallyCam direbut momen nalika maranéhna ningali munara kilat-XQ quad anyar dina taun ieu urang NAB 2015.

"Kanggo pamaké nu rék utmost dina kinerja sarta kalenturan ti Mac maranéhna Pro - seri LTNG-XQ kami téh hijina opat slot Thunderbolt 2 kana desktop PCIe na rackmount expander kalawan pilihan 8-bay gudang razia di industri," dituluykeun Rabinovitz. Runtuyan LTNG-XQ nyadiakeun dua Thunderbolt 2 circuit sasak bebas, quad 20Gb / s Thunderbolt 2 I / O palabuhan sarta ngabogaan gudang massa internal kalayan na subsistem dina dewan 8-drive razia na internal Sas hardware razia controller. Kauntungannana arsitéktur ieu ditingkatkeun rubakpita operasi pikeun nungtut aplikasi nu bisa ngagunakeun sakabeh tina 20Gb / s rubakpita sadia ti unggal port Thunderbolt 2.

"Bottom garis, kulawarga anyar kami produk Thunderbolt 2 nawiskeun beredar balik-on-investasi pikeun pamaké sarta resellers sapuk, naha anjeun kedah acquire na kandungan angkutan pikeun finalizing na repurposing eusi pikeun generasi sharing; atawa pikeun resale -. kira meunang-meunang pikeun sakabéh "

Kulawarga lengkep kilat Panyimpenan jeung perluasan Produk

LTNG-jingjing: Hiji slot ékspansi PCIe adaptor (Hideung jeung Beureum Accents)
LTNG-jingjing-B: slot hiji ékspansi PCIe adaptor (Hideung)

LTNG-XD: Dual slot ékspansi PCIe adaptor (Hideung jeung Beureum Accents)
LTNG-XD-B: Dual slot ékspansi PCIe adaptor (Hideung)

LTNG-XQ-DT: Quad ékspansi slot desktop adaptor (Hideung jeung Beureum Accents)
LTNG-XQ-DT-B: Quad ékspansi slot desktop adaptor (Hideung)

LTNG-XQ-rm: Quad ékspansi slot rackmount adaptor (Hideung jeung Beureum Accents)
LTNG-XQ-rm-B: Quad ékspansi slot rackmount adaptor (Hideung)

LTNG-XQ-8-DT: Quad slot desktop ékspansi adaptor kalawan sistem 8-bay razia neundeun (Hideung jeung Beureum Accents)
LTNG-XQ-8-DT-B: Quad slot ékspansi adaptor desktop kalawan sistem 8-bay razia neundeun (Hideung)

LTNG-XQ-8-rm: Quad slot rackmount ékspansi adaptor kalawan sistem 8-bay razia neundeun (Hideung jeung Beureum Accents)
LTNG-XQ-8-rm-B: Quad slot rackmount ékspansi adaptor kalawan sistem 8-bay razia neundeun (Hideung)

LTNG-XQ-DTMP: Quad slot munara / rackmount pikeun Mac Pro (Hideung jeung Beureum Accents)
LTNG-XQ-DTMP-B: Quad slot munara / rackmount pikeun Mac Pro (Hideung)

LTNG-XQ-8-DTMP: Quad slot munara / rackmount pikeun Mac Sistim gudang Pro sarta 8-bay razia (Hideung jeung Beureum Accents)
LTNG-XQ-8-DTMP-B: Quad slot munara / rackmount pikeun Mac Sistim gudang Pro sarta 8-bay razia (Hideung)

LTNG-XTD: periferal gudang portabel SSD

CKIT-218: Rak Gunung kit pikeun DTMP (Hideung jeung Beureum Accents)
CKIT-218-B: Rak Gunung kit pikeun DTMP-B (Balik)

(* Kanggo sababaraha produk; Windows supir disadiakeun salaku perlu drivers Thunderbolt pikeun Mac anu kaasup dina produk Mac ayeuna nyadiakeun ékspansi Thunderbolt..)


AlertMe
Curtis Chan