imah » wartos » Jornal do Centro investasi dina sistem Profuz LAPIS

Jornal do Centro investasi dina sistem Profuz LAPIS


AlertMe

 

 

Jornal do Centro investasi dina Profuz LAPIS anu ngamungkinkeun aksésibilitas sareng ningkatkeun kamampuan jangkauan


Pikeun sékrési langsung - 14 Juli 2020, Lisbon, Portugal  - IABM-anggota PBT EU resep mastikeun yén nyoko kana sistem Profuz LAPIS di Portugal Jornal do Centro gawé babarengan sareng pasangan reseller Pantalha. Jornal do Centro milih Profuz LAPIS pikeun museurkeun prosés manajemén bisnisna di organisasi aranjeunna pikeun ngabantosan ngatur sareng ngendalikeun manajemén sareng sentralisasi kontén, mastikeun patuh kualitas sareng file-format kana play-out sareng siaran. (www.jornaldocentro.pt/)

 

Profuz LAPIS mangrupikeun prosés bisnis global sareng platform manajemén inpormasi anu dirancang pikeun nyiptakeun modul ngararancang skalable anu adaptasi ka unggal jinis struktur bisnis rumit. Éta sacara efektif nyambungkeun sagala titik anu didaptarkeun ku bisnis kaasup sababaraha perusahaan, outsourcing, mitra, supplier sareng pelanggan, bari terus adaptasi sareng kabutuhan organisasi.

 

Kamampuh jauh Profuz LAPIS 'parantos ngungkabkeun dirina salaku alat anu luar biasa di jaman anu rongkah ieu. Conto anu hadé kumaha LAPIS ngabantosan tim dina krisis global ayeuna nyaéta kanyataan yén aranjeunna tiasa ngaksés sistem jarak jauh ti bumi. Ngajaga jumlah jalma anu damel di kantor minimal janten prioritas pikeun seueur firma ayeuna. LAPIS parantos ngajantenkeun langkung gampang pikeun tim sabab éta ngamungkinkeun seueur pangguna damel jarak jauh sareng aman ti bumi, tanpa kedah ngonpigurasikeun VPN atanapi garis khusus pikeun Serverna. Solusi LAPIS nyayogikeun wartawan aksés pikeun sadaya konténna unggal waktos ti mana waé di dunya, tanpa kedah dikurung ku kantor.

Saperti sareng mayoritas koran dina jaman digital, Jornal do Centro kedah adaptasi sareng dilegakeun dina cara inovatif pikeun ngatur kabutuhan digital pikeun ngembangkeun anu kantos ngahontal panongton sacara digital. Salian versi citak koran maranéhna, Jornal do Centro ogé parantos nyiptakeun situs web online khusus sareng TV Web sorangan pikeun eusi anu tiasa dianggo sareng diurus. Kombinasi sadaya platform penerbitan ieu anu nyayogikeun pikeun sistem manajemén terpusat anu épisién, dimana sababaraha departemén anu béda tiasa digawé babarengan sareng ngahubungkeun sadaya kontén ka hiji tempat anu sentral. Barang anu tiasa dipusatkeun kalayan betah nganggo LAPIS kalebet pidéo, gambar, halaman koran, édisi photoshop, audio sora-sora sareng seueur deui.

Éfisién LAPIS parantos ngabantosan tim ngalirkeun béjaana. Nalika tim jurnalisme di Jornal do Centro nyiptakeun potongan warta pikeun koran na contona, éditor onlinena teras tiasa nganggo kontén anu sami sareng versi wéb anu sami sareng potongan warta pasti. Ku gaduh aksés aksés ka eusi anu sami, anu sadayana terpusat, aranjeunna tiasa ngajaga garis éditor édisi sami sami, henteu paduli médium akhir di mana ahirna bakal diterbitkeun.

 

Deui dina 2019, nalika Jornal do Centro aya dina prosés ngajajah sababaraha téknologi anu béda, pasangan reseller PBT EU Pantalha nampilkeun solusi Profuz LAPIS. Pamasangan awal sistem lumangsung di lokasi kalayan pangrojong ti Profuz Digital's LAPIS sareng teknisi Pantalha, sareng lancar pisan sareng lancar, dituturkeun henteu lami ku latihan anu relevan.

Ayeuna, tim Pantalha sareng Profuz LAPIS 'ngabantosan ngonpigurasikeun sistem pikeun syarat-syarat énggal anu muncul sacara alami pas pangguna saatos ngamimitian ngerjakeun sistem. Jornal do Centro bakal ngagunakeun sadaya kamampuan pikeun kamampuan lengkep yén sistem dikirimkeun dina sababaraha sasih bulan, sareng tim éta bagja pisan kalayan kaunggulan anu LAPIS ayeuna ngirimkeun.

Solusi Arsiték sareng Insinyur Pendukung, Pedro Jervis di Pantalha negeskeun, "Saatos sababaraha bulak-balik sareng inpormasi dibahas sareng dibagikeun, Jornal do Centro mutuskeun pikeun ngiringan solusi Profuz LAPIS ku sababaraha alesan. Mimiti, antarbeungeut pangguna-friendly sareng idin idin pangguna dina LAPIS, sareng fungsina CRM na banding ka tim. Kadua, aranjeunna ogé kataji ku kabuka tim Profuz LAPIS 'pikeun ngembangkeun fungsionalitas khusus salajengna sacara unik pikeun tiap pelanggan. Katilu, aranjeunna ogé ngaraos éta mangrupikeun kaunggulan nyata pikeun ngagaduhan tim dukungan Pantalha pikeun aranjeunna. Aranjeunna ngagaduhan seueur alesan anu séjén kunaon aranjeunna resep kana sistem, sareng sacara umum, kualitas sistem, digabungkeun sareng nilai anu luar biasa pikeun artos nyaéta titik tambah. Sadaya faktor ieu sacara babarengan leres-leres meunangna. "

CTuz Profuz Digital urang, Kamen Ferdinandov nyatet, "Jornal do Centro nyayogikeun jasa anu berharga pisan sareng kami bangga yén produk kami Profuz LAPIS tiasa ngagaduhan peran anu integral dina ngabantosan aranjeunna pikeun ngahontal tujuan, khususna dina krisis anu ayeuna sareng aksés jarak jauh na. Salaku tim anu nempatkeun konsumén urang salaku prioritas kahiji, kami pisan ngahargaan hubungan anu urang gaduh sareng pasangan reseller urang Pantalha sareng palanggan na Jornal do Centro anu ditempatan di daérah éta pikeun ngadukung pangembangan playoutna di daérah éta. "

"Salaku salah sahiji resél teratas solusi téknologi pikeun industri siaran Portugis, Pantalha mangrupakeun pasangan anu kuat di daérah éta," nambihan CEO PBT EU Ivanka Vassileva. "Kalayan fokus kana solusi anu ngabantosan konsumén pikeun ngahontal tujuan, Pantalha nyayogikeun ayana lokal anu kuat sareng keahlian pasar pikeun solusi kami sareng kami resep ningali Jornal do Centro ngagunakeun sareng ngaraosan manpaat anu dibawa ku Profuz LAPIS ka organisasi anu ukuran na wengkuan. "

Pikeun inpo langkung seueur ngeunaan kunjungan Profuz LAPIS profuzdigital.com

 

Ngeunaan PBT EU

Naon maranehna ngalakukeun
- PBTEU mekarkeun sareng nyayogikeun solusi anu ngarah kinerja sareng integrasi sistem rékayasa anu tiasa dikustomisasi pikeun nguatkeun panyadia kontén, siaran, produksi, sareng profesional pasca produksi pikeun beroperasi sacara épisién di payuneun lingkungan digital anu terus mekar.
Saha aranjeunna & lini produk - Fokus primér PBTEU nyaéta fleksibilitas, inovasi produk anu didorong ku palanggan futureproof, penyebaran gancang, gawé babarengan, katekunan, kabuka, kagancangan, pagawéan kualitas luhur, ogé dukungan khusus pikeun produk, solusi sareng jasa na, kalebet - produk produk PlayBox Technology Neo , Server siaran EXEcutor ™ sareng aplikasi parangkat lunak, captioning canggih sareng platform parangkat lunak subtitling SubtitleNEXT, ogé prosés bisnis anu kuat sareng sistem manajemen inpormasi Profuz Digital LAPIS didesain pikeun sacara épéktis prosés sareng data sadayana dina hiji hateup.
A Company Global - PBTEU kolaborasi sareng mitra téknologi kasohor di dunya di sebaran proyék distribusi sareng integrasi sistem. Kantor pusatna di Sofia, Bulgaria kalayan teureuh global kalebet pusat-pusat di luar nagara tempat penjualan, dukungan, manufaktur, sareng operasi R&D lumangsung. www.pbteu.com


Ngeunaan Pantalha
Pantalha mangrupikeun reseller solusi perangkat keras sareng parangkat lunak anu ngarah ka Panyiaran TV, TELCOs, panyadia TV ogé perusahaan produksi, pendidikan sareng perusahaan mandiri dina pasar Portugis. Pantalha nawiskeun solusi tina néwak média sareng pamrosésan, produksi sareng playout, pikeun nganteurkeun eusi ka palanggan akhir kalayan kamampuan tambahan tina integrasi, proyek, pamasangan, latihan sareng dukungan. Dina 30 taun ka pengker, kamekaran Pantalha di Portugal didorong ku inovasi anu teras-terasan, ogé ku hubungan anu caket sareng konsumén, ngabantosan aranjeunna pikeun ngahontal tujuan. Pantalha ngagaduhan portopolio beunghar pabrikan, kalayan mérek siaran profil tinggi sapertos Intinor, Blackmagic Desain, RTS, VSN, Media Excel sareng seueur anu sanésna. Didatangan www.pantalha.pt/en/


AlertMe
Tuturkeun abdi