imah » diulas » Josh Groban urang 'Bridges' Tour dikirimkeun ku Blackmagic Desain Live workflow

Josh Groban urang 'Bridges' Tour dikirimkeun ku Blackmagic Desain Live workflow


AlertMe

Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén wisata tanggal 21 Josh Groban urang 'Bridges' relied on hiji tungtung nepi solusi tungtung tina Blackmagic Desain, kaasup Blackmagic Ursa Broadcast ranté kaméra, Blackmagic Micro Studio Kamera 4K na ATEM 2 M / E Broadcast Studio 4K, pikeun layar badag live eusi jeung backdrops video unik.

Nyandak di AS jeung Inggris tempat utama, kaasup Madiun Square Kebon tur London urang O2 sarena, produksi hirup teh wisata urang ieu diatur ku diréktur video, Stuart Merser of vis-a-vis Video, anu tasked kalawan ngeusian éta spasi kinerja badag kalawan intim sarta énergi uplifting.

"The skala produksi éta vast, kalawan hiji 14 sapotong orchestra, hiji band lima anggota na choirs tamu dina panggung utama, sakumaha ogé platform leutik, tempat Josh dipigawé pilihan lagu quieter kalawan piano a," ngécéskeun Stuart. "Najan kitu, pementasan pikeun tiap konsér ieu sabenerna pisan pared deui basajan, supaya Josh bener bisa kalibet ku unggal panongton dina tingkat pribadi. Meunangkeun kasaimbangan ieu katuhu pikeun panongton arena éta konci, jadi nada sarta kualitas eusi video kedah sampurna pitched ".

A 14m buta layar lega LED kabentuk sakabéh backdrop ka panggung utama jeung diulas footage kinerja live ti Josh jeung band na, nu ieu kawengku dina ultra HD 4K kalawan multicam a nyetél Wanadri tilu Ursa Broadcast na opat Blackmagic Micro Studio Kamera 4K.

"Sanggeus digarap ku kaméra Ursa Broadcast dina Jumlah ngaran tur badag, abdi terang aranjeunna ngirimkeun gambar stunning pikeun tempat arena, jadi maranéhanana éta pilihan sampurna pikeun sapertos produksi layar video badag. Urang dipasangkeun dina kaméra kalawan sauntuyan 4K kaca, kaasup a Canon 90: kotak 9, anu dimaksudkan unggal makéna dina layar éta flawless ".

"Urang geus kungsi loba fun rigging nu kaméra pikeun nganteurkeun sababaraha sudut pisan kreatif sarta dinamis mun Nyiar produksi urang malah satuluyna," manehna terus. "Contona, salah sahiji kaméra Ursa Broadcast ieu dipasang dina BlackCam B60 Sistim nyukcruk sapanjang ujung downstage, sahingga kuring pindah mulus antara panongton sarta Josh di panggung keur sababaraha moments bener husus ".

Eusi Live ieu ogé fed ngaliwatan VideoDust, nyata waktu software manipulasi video, diwangun di sabudeureun runtuyan Blackmagic newak na playback kartu, sarta dimekarkeun pikeun nyieun rupa-rupa épék pikeun backdrop dinamis. "Simkuring éta bisa nyampur footage hirup tina Josh kalawan runtuyan grafik, kayaning musik lambar atanapi sparkling a, latar glittery nu deui ditambahkeun dimensi sejen ka produksi pisan basajan tur understated di panggung," ngécéskeun Stuart.

meja produksi bespoke Stuart urang geus diwangun sabudeureun hiji router Smart Videohub 40 × 40, kalawan hiji ATEM 2 M / E Broadcast Studio 4K dipasangkeun kalayan hiji ATEM 2 M / E Broadcast Panel ngahasilkeun campuran layar badag.

"Abdi set up geus bisa Cope ku rentang badag pementasan logistik," manehna nerangkeun. "Sanajan urang nyaho tempat éta kami nuju iinditan ka kami teu salawasna nyaho persis mana video bakal ayana, naha urang gé boga tetempoan langsung tina panggung, naon cahaya atawa kondisi cuaca bisa urang kudu diungkulan, jadi sistem produksi geus jadi saperti fléksibel tur salaku mantap jéntré. Ku kituna, kitu ogé dina meja utama, aya runtuyan Teranex AV sarta Mini Converters pikeun mastikeun urang miboga kamampuh meunang video kaluar ka layar, euweuh urusan naon urang Nyanghareupan kana datangna. "

"Dina hiji wisata kawas 'Bridges', produksi video kreatif muterkeun hiji peran krusial, sakumaha artis hayang unggal anggota panongton ngarasa bagian tina prestasi. sinyalna vidéo boga janten garing jeung jelas, tapi ogé boga keur ngalengkepan pementasan teh; eta teu bisa overpower kalawan trik sandiwara sarta épék, "cik Stuart. "Kaméra Blackmagic na kit produksi masihan kuring kualitas produksi nu bisa nangtung nepi ka proyéksi skala badag, tapi ogé boga tingkat jéntré dina parabot kreatif maranéhanana sarta fitur nu ngidinan kuring pikeun nyieun campuran unik unggal wengi ngeunteung kana énergi jeung listrik unggal pagelaran live ".

Pencét Fotografi

poto produk tina Blackmagic Ursa Broadcast, ATEM 2 M / E Broadcast Studio 4K, Blackmagic Micro Studio Kamera 4K, Blackmagic Kamera Serat Parabot Parobah, Blackmagic Studio Serat Parabot Parobah, Smart Videohub 40 × 40, Teranex AV sarta sakabéh produk Blackmagic Desain séjén anu aya di www.blackmagicdesign.com/media/images.

Ngeunaan Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna na rohangan ngédit video kualitas, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, ngawaskeun video, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur fitur pilem, pos produksi jeung tipi siaran industri. Blackmagic Desain urang DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI jeung produk na 12D stereoscopic na Ultra 3G-SDI HD workflows. Diadegkeun ku ngarah dunya rai pos produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe