imah » wartos » JP Delport promosikeun Ngatur Diréktur di Broadcast Solusi Inggris

JP Delport promosikeun Ngatur Diréktur di Broadcast Solusi Inggris


AlertMe

Broadcast Solusi UK kéngingkeun ngabéwarakeun janjian tina JP Delport salaku Direktur Ngatur. Broadcast Solutions UK mangrupikeun cabang tina Broadcast Solutions, salah sahiji Integrator System pangbadagna di Éropa, kantor pusatna di Jerman.

Anggeus gabung sareng perusahaan Inggris di mimiti taun 2020 salaku Diréktur Penjualan, JP Delport ayeuna bakal nungtun timah salaku Sutradara Ngatur di Inggris, ngalaporkeun ka manajemén Grup Broadcast Solutions di Jerman.

Stefan Breder, CEO Grup Broadcast Solusi Group, ngomentaran: "Kami bagja pisan gaduh JP gabung perusahaan ayeuna taun ayeuna, sareng bungah ngabagéakeun anjeunna salaku Direktur Urusan éntitas Inggris kami, anu mangrupikeun léngkah anu logis. JP gaduh pangalaman anu luas dina industri sareng terang di pasar Inggris lebet. Kuring yakin yén kantor Inggris sareng sadayana perusahaan bakal nguntungkeun pisan ti anjeunna kantos tim. "

JP Delport nyangking pangalaman langkung ti 15 taun dina industri siaran sareng komunikasi, ngagaduhan peran kapamimpinan di seueur perusahaan di payuneun téknologi siaran, kalebet DTC, Presteigne Broadcast Hire and Vislink.

Saatos muka kantor di Basingstoke, Hampshire, taun 2019, sareng sareng JP Delport ayeuna diangkat janten Direktur Ngatur, Broadcast Solutions underpins komitmenna ka pasar sareng nguatkeun ayana di Inggris.

Dina waktos anu sami, Broadcast Solutions UK naékkeun fokusna pikeun nyepetkeun paménta produk sareng jasa. Pusat éntitas Inggris dina produk inovatif pikeun siaran sareng perusahaan média sareng nyéépkeun kana solusi turnkey sareng buktina-buktina pikeun nasabah pikeun nutupan siaran sareng workflows média kalayan gampang sareng ngirangan biaya.

Anjeun tiasa ngahubungi JP Delport di:

JP Delport
Ngatur Diréktur Broadcast Solusi UK
Mobil: +44 (0) 779 1380210
surélék: [email dijaga]
web: siaran-solutions-ltd.co.uk


AlertMe