imah » jobs » Jurusan Émbaran Visual Spesifikasina.

Bubuka proyék: Jurusan Informasi Visual Spesifikasina.


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: AVIAN
location: Dahlgren VA US
Microsoft Office, Adobe Photoshop, Illustrator, Adobe InDesign, sareng Saatos Balukar. Calon idéal bakal nunjukkeun ilmu sareng sanggup…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)