imah » jobs » Jr Produksi Artist

Bubuka proyék: Artis Jr


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: guludug
location: Cibuluh WA US
Seniman Produksi SMP. Kenalna nganggo Adobe PhotoShop. Artis Produksi penting Pikeun Guntur? New York Times ngajelaskeun Thunder salaku "mesin iklan kana ...

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)