imah » jobs » jujur

Bubuka proyék: jujur


AlertMe

jujur

Kota, Propinsi
New York, NY
waktu
10 / 21
Gaji / Rate
$ 350 / 8
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
larapkeun ku
10 / 21 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian anu gaduh / operator pikeun pilem hiji pamandangan sareng sababaraha pilihan pikeun pilem pondok. Kedah gaduh a Sony a7sii sareng hiji Atomos recorder. Saenna anjeun gaduh kit sorangan pikeun lensa perdana. Kedah sayogi Oktober 21st.

Suku bakal $ 350 / 8 jam, kalebet parabot sareng perbelanjaan.

Upami resep, punten kirimkeun gulungan anjeun sareng daptar pakakas anjeun. Punten judulkeun email anjeun "Pémbak kanggo 10/21."

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)