imah » jobs » jujur

Bubuka proyék: jujur


AlertMe

jujur

pausahaan
Kota, Propinsi
New York, NY
waktu
10 / 21
Gaji / Rate
$ 350 / 8
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
larapkeun ku
10 / 21 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian anu gaduh / operator pikeun pilem hiji pamandangan sareng sababaraha pilihan pikeun pilem pondok. Kedah gaduh a Sony a7sii sareng hiji Atomos recorder. Saenna anjeun gaduh kit sorangan pikeun lensa perdana. Kedah sayogi Oktober 21st.

Suku bakal $ 350 / 8 jam, kalebet parabot sareng perbelanjaan.

Upami anjeun resep, kintunkeun reel anjeun sareng daptar gear anjeun. Punten judul email anjeun "Shooter for 10 / 21."

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)