imah » jobs » Jujur / Redaksi Ny Knicks

Bubuka proyék: jujur ​​/ Redaksi Ny Knicks


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: The Madiun Square Taman Company
location: New York NY US
Nunjukkeun pangalaman kalayan produksi pos na software grafik, kaasup Adobe Photoshop, premiere & Saatos Balukar ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)