imah » wartos » Jukut Valley Appoints multi media magic salaku EDIUS Master distributor pikeun Amérika Kalér

Jukut Valley Appoints multi media magic salaku EDIUS Master distributor pikeun Amérika Kalér


AlertMe

deal nyertakeun distribution, rojongan jeung latihan di sakuliah wewengkon

Montréal - 16: 00 PT April 7, 2019 - jukut Valley, hiji Belden Brand, geus diangkat ka spesialis téhnologi siaran basis Jerman média multi sihir salaku Amérika Kalér master distributor anyar pikeun EDIUS non-linier software na rohangan ngédit real-time. magic multi media urang tanggung jawab bakal kaasup menata distribusi EDIUS ngaliwatan hiji jaringan éksténsif ngeunaan dealers otorisasi Amérika Kalér ogé nyadiakeun rojongan teknis jeung latihan komprehensif pikeun konsumén EDIUS na dealers, kaasup tutorials, video sareng leuwih podcast 100 EDIUS. sumberdaya latihan bakal disadiakeun dina lingkup basa, kaasup basa Inggris, Spanyol sarta Perancis.

"Urang geus digawé kalayan Jukut Valley pikeun Jumlah taun di pasar EMEA na geus diwangun kaahlian considerable di EDIUS. Liwat jaringan kami dedicated of dealers otorisasi kami nyadiakeun professional siaran, filmmakers, instansi pamaréntah jeung nu lianna kalayan larutan ngedit beredar ieu. Urang kasampak maju ka gawé jeung AS jeung Kanada dealers ngalaman ngawula konsumén di Amérika Kalér, jeung ngajalankeun tumuwuh, "nyebutkeun Michael Lehmann-Tanduk, CEO média multi sihir.

EDIUS nyaéta sadia dina dasar beuli, jeung apdet bébas kaasup dina leyuran Vérsi 9 ayeuna. konsumén EDIUS 9 ogé bakal nguntungkeun tina rojongan teknis bébas - ngaleungitkeun kedah mésér hiji rencana layanan tambahan. Tingkat mimiti rojongan anu dikirimkeun ku dealers lokal. bantuan teknis hareup-tingkat ayeuna dikelola ku média multi sihir, Leveraging tumbu langsung ka Tim ngembangkeun EDIUS di Jukut Valley, upami diperlukeun.

Portal EDIUS khusus (www.EDIUS.net), Aya di sababaraha basa tur dikelola ku média multi sihir Tim, ayeuna ogé nyertakeun Amérika Kalér.

"Urang téh bungah kudu média multi sihir mawa harta maranéhanana EDIUS pangaweruh jeung kaahlian kana wilayah Amérika Kalér kami, "ceuk Jan-Pieter van Welsem, Wapres tina jualan, Amerika Kaler, Jukut Valley. "média multi sihir mangrupakeun sumberdaya kuat pikeun rojongan, tutorials bébas sareng nu sanesna. Hubungan ieu bakal nilai gede pikeun pamaké urang jeung mitra di wilayah Jawa Barat. "

EDIUS kiwari sadia ngaliwatan jaringan dealer nu otorisasi tina média multi sihir sakumaha EDIUS Pro 9 atanapi EDIUS Workgroup 9 sapanjang kalayan versi 9 upgrades. Mangga tingali www.EDIUS.net pikeun wincikanana.


AlertMe