imah » wartos » Grass Valley urang EDIUS X Nilik Kajadian Teruskeun

Grass Valley urang EDIUS X Nilik Kajadian Teruskeun


AlertMe

MONTREAL - 13 Juli 2020 -  Versi salajengna tina solusi édisi anu unggul pangajén Grass Valley, EDIUS X, bakal dileupaskeun dina bulan Séptember 2020. Sateuacan dileupaskeun, tim ahli EDIUS ti Grass Valley sareng EDIUS.NET anu nyorot fitur luhurna sareng kamampuan ditingkatkeun dina tilu acara online. Sesi munggaran, nampilkeun inti anyar EDIUS, lumangsung pertengahan Juni 2020. Livestream anu dirékam, kalayan langkung ti 10,000 pandangan, sayogi di www.edius.net/x. Video ieu aya dina basa Inggris kalayan terjemahan di Czech, Belanda, Perancis, Jerman, Yunani, Hungaria, Italia, Polandia, Turki, Jepang, Rusia sareng Spanyol.

Bagian Dua séri live EDIUS X Preview live 16 dilaksanakeunth Juli 2020 tabuh 15:00 UTC * sareng museurkeun fitur audio anyar. Bagéan Tilu bakal lumangsung dina 20th 2020 Agustus Agustus di 15:00 UTC * sareng ngungkabkeun fitur épék anyar. Salila kajadian éta, pamirsa bakal ngagaduhan kasempetan pikeun naroskeun teras masihan koméntar kana EDIUS.NET tim via live chat. Sadaya kajadian dirékam sareng tiasa ditingali langsung saatos presentasi (atanapi iraha waé) di www.edius.net/x.

15:00 UTC *:
Los Angeles 08:00 AM | New York 11:00 AM
London 16:00 | Paris: 17:00 | Berlin 17:00
Moskow 18:00 | Beijing 23:00 | Tokyo 00:00

EDIUS 9 "Ditambahkeun" Promosi

Nalika ngantosan sékrési EDIUS X, Grass Valley parantos ngaluncurkeun Promosi EDIUS 9 "Plus" anu pikaresepeun. Saha waé anu mésér EDIUS 9 tina 13th September 2019 dugi 30th Séptémber 2020 bakal kéngingkeun pamutahiran gratis kana EDIUS X. Vérsi lengkep EDIUS Pro 9 atanapi Workgroup 9 anu pantes, ogé pamutahiran (Luncat) tina vérsi 8 sareng vérsi EDIUS anu langkung lami. Henteu cocog mangrupikeun édisi édisi diskon sareng Home Edition. Kayaning EDIUS 8, EDIUS 9 sareng vérsi salajengna tiasa dipasang sajajar dina PC anu sami. Inpormasi salengkepna ngeunaan Promosi "Plus" EDIUS 9 tiasa dipendakan di: www.edius.net/plus


AlertMe