imah » wartos » Jukut Valley jeung NEP nganteurkeun Mobile Studio Pelatihan Produksi fasilitas pikeun Veterans-TV

Jukut Valley jeung NEP nganteurkeun Mobile Studio Pelatihan Produksi fasilitas pikeun Veterans-TV


AlertMe

Disiarkeun pasangan pamingpin téhnologi pikeun sponsor leungeun-on kasempetan palatihan pikeun masarakat militér

Montréal - 8: 00 PT April 8, 2019 - jukut Valley, hiji Belden Brand, geus gawé bareng jeung ahli produksi teknis outsourced sakuliah dunya NEP Grup, pikeun nganteurkeun fasilitas produksi mobile pikeun nirlaba Veterans-TV (VETV), kaasup sumbangan peralatan sarta integrasi sistem. The treuk, Denali Emas, disadiakeun ku NEP, bakal meta salaku kelas mobile ti mana veterans sahiji pasukan pakarang AS, penegak hukum jeung layanan seuneu bakal nampa leungeun-on latihan dina produksi televisi profésional. The prakarsa VETV anyar, babarengan disponsoran ku Jukut Valley jeung NEP, boga tujuan pikeun mantuan veterans manggihan pagawean dina karir produksi siaran sakali latihan réngsé.

"Ieu proyek vital anu bakal nawiskeun veterans kami hiji kasempetan ngalebetkeun deui masarakat kalawan karir anyar. Ieu berkat generosity of Jukut Valley jeung NEP yén proyék ieu geus datang ka fruition, sahingga urang ka ngarojong dua kursus latihan simultaneous di salah sahiji truk pangalusna kantos diwangun. Kalayan sumbangan parabot totaling $ 3 juta ti nepi ka 20 pausahaan siaran béda, leuwih ti $ 1 juta anu ti Jukut Valley nyalira, urang geus bisa nyieun fasilitas produksi nu ngaleuwihan amoy awal urang. "Ceuk Bob Lefcovich, presiden Veterans -TV. "Kadé mahasiswa urang diajar kana parabot maranéhna bakal dipaké dina dunya nyata. Kalawan workflow Jukut Valley-centric urang, aranjeunna bakal wawuh jeung pisan pangalusna di industri. "

Denali Emas imah fasilitas produksi studio mobile pinuh, ngarojong tungtung-to-tungtung hirup HD (1080i) - na 4K UHD-siap - kamampuhan dina 50 na suku ruang studio. The workflow produksi hirup ieu diwangun di sabudeureun sauntuyan solusi disumbangkeun ku Jukut Valley, kaasup tujuh Museurkeun kaméra 75, hiji Kayenne K-pigura 3 M / E switcher produksi sarta 72 × 72 Vega runtuyan router.

"Urang pisan reueus pasangan kalayan panjang-waktos NEP customer urang pikeun ngaktipkeun hiji prakarsa kawas Veterans-TV nu teu jadi loba alus keur masyarakat urang. Nulungan veterans mun ulang asupkeun masarakat kalawan karir anyar nyaeta hal urang niatna percanten, sarta ngarojong program ieu ngamungkinkeun urang pikeun masihan deui veterans kami di balik pikeun layanan berharga maranéhna, "ceuk Tim taktak, presiden Jukut Valley. "Proyék Ieu leres win-win. Ieu ngarojong veterans éta bakal ngalatih, bari nyieun hiji kolam renang tina professional kacida terampil anu bakal jadi bagéan berharga tina siaran jeung média industri. "

The treuk VETV bakal balik hirup dina Juni 2019 tur jadi housed di fasilitas Jukut Valley di Jukut Valley, California. Dina istilah panjang éta bakal nawiskeun kursus pikeun veterans di deployment na demobilization hubs utama sabudeureun nagara.

Disumbangkeun ka VETV ku NEP - bareng jeung sakabeh cabling, panels patch na jati - Denali Emas saméméhna dirojong Productions hiburan dunya-renowned kawas 'Amérika urang ngagaduhan Bakat' sarta 'Amérika Idol', sakumaha ogé panghargaan anjog acara di dunya, kaasup di Awards Emmy , Akademi Awards, anu Tony Awards, Kennedy Center Honors jeung loba deui.

"Simkuring reueus ngarojong veterans militér urang jeung komunitas militer ku nyadiakeun leungeun-on lingkungan latihan mana individu tiasa diajar kaahlian maranéhna kudu sukses dina widang siaran," ceuk Glen Levine, presiden division AS NEP urang. "The VETV prakarsa dasi dina nicely kalayan fokus tumuwuh kami on Ngiring tur ngarojong veterans dina NEP. Veterans aya misi-fokus, adaptable sarta aranjeunna gaduh kapamimpinan invaluable jeung kaahlian teknis. Kami bungah janten bagian tina ieu. "

treuk bakal boga imah sauntuyan kursus 12 dijalankeun ku professional Industri ngarah dina dasar sukwan. Buka ka sadaya veterans, spouses na tanggungan maranéhanana leuwih 18, maranéhanana baris nyiapkeun Hadirin pikeun kalungguhan Industri konci, kayaning teknisi video, operator kaméra, teknisi audio, asisten teknis, redaktur, diréktur teknis na insinyur di muatan (EIC), kitu ogé delivering di-jero tahu-kumaha di karanjingan Media komposer (NLE), Adobe premiere Pro (NLE), karakter generator / seni, EVS operator, sarta IT.

Veterans-TV ngarencanakeun keur nyebarkeun truk tambahan dina istilah panjang pikeun nganteurkeun kursus latihan leuwih anu gampang diakses kana veterans sabudeureun nagara.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Veterans-TV mangga buka www.veterans-tv.org/


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!