imah » wartos » Jukut Valley negeskeun Posisi salaku Frontrunner di Juara kalawan Award ngéléhkeun di NAB Tembongkeun 2019

Jukut Valley negeskeun Posisi salaku Frontrunner di Juara kalawan Award ngéléhkeun di NAB Tembongkeun 2019


AlertMe

Montréal 8: 00 Est, April 18, 2019 - At NAB Tembongkeun 2019, jukut Valley, hiji Belden Brand, reiterated kumaha solusi-unggul pangajén na ngabantu Birokrat eusi, siaran jeung média organisasi ngahasilkeun kandungan cemerlang. Dua karek dibuka solusi Jukut Valley, Jukut Valley Kreatif grading (GVCG) jeung GV STRATUS Hiji, unggal dibawa imah Future Best Tembongkeun pangajén diwakilan ku TV Téhnologi, panyorot komitmen Jukut Valley pikeun brilliance téhnologi sarta bringing storytelling mun forefront nu. The Future Best Tembongkeun pangajén honors produk anyar beredar exhibited di NAB Tembongkeun.

"NAB 2019 geus underlined posisi Jukut Valley urang salaku hiji R & D powerhouse na mendemonstrasikan sabaraha urang nulungan nasabah ngahasilkeun euyeub, eusi kualitas luhur anu brings pemirsa ngadeukeutan ka aksi. panghargaan ieu mangrupa surat wasiat keur kaahlian unmatched kami sarta dituluykeun komitmen pikeun inovasi sarta investasi R & D. GVCG terus catetan lagu kami tina kamajuan teknologi taneuh-megatkeun. Ieu illustrates kumaha konsumén solusi Jukut Valley urang bébas difokuskeun tugas-dampak saluhur maranéhna nyieun pangalaman captivating nu nyambung urang mana, dina alat naon baé, ngaliwatan magic média, "Tim taktak, Presiden di Jukut Valley commented. "Kalayan GV STRATUS Hiji kami geus dibuka nepi kasempetan produksi tinggi-tungtung ka siaran sadaya ukuran. Leyuran ieu ngurangan pajeulitna kalawan affordable, turnkey kesederhanaan empowering operasi produksi leutik pikeun minuhan paménta tumuwuh pikeun eusi kelas munggaran. "

GVCG nyaéta unik dina delivering intuitif, kontrol universal anu saméméhna sadia pikeun shaders kaméra. panel kontrol jeung tablet aplikasi inovatif Ieu redefines antarbeungeut manusa, putting pamaké dina kadali pinuh tina kakuatan kreatif ngeunaan kaméra Jukut Valley.

Salaku Jumlah pangaluyuan nu shader kaméra anu diperlukeun sangkan tumuwuh éksponénsial, loba fitur penting nu bisa ngabantu alamat realitas kaayaan siaran henteu gampang diakses di interfaces pamaké dinten ieu. GVCG ensures yén fungsi ieu dijieun sadia dina cara nu ngajadikeun rasa ka shaders kaméra - paduli latihan atawa pangalaman maranéhanana.

The kacida serbaguna GV STRATUS Hiji ngagabungkeun téknologi generasi saterusna GV STRATUS software jeung aplikasi ti GVRE transcoding, GV I / O server, sarta EDIUS ngedit kana kotak komprehensif, tunggal. solusi 2RU ci Ieu streamlines workflows kolaborasi, sahingga para nasabah rék dilegakeun kreasi eusi tanpa nambahkeun headcount.

GV STRATUS Hiji handles unggal aspék tina workflow manajemén eusi tina ingest, playout tur ngarekam liwat ka transcoding sarta manajemén asset. Ogé ngarojong ngalirkeun ka klien web tur mantuan siaran nungkulan konstrain sumberdaya pikeun meunangkeun eusi jeung pemirsa gancang.

Jukut Valley Kreatif grading na GV STRATUS Salah éta diantara sababaraha solusi nyieun perdana di NAB Tembongkeun 2019.


AlertMe