imah » wartos » Jukut Valley ngajalankeun GV lawon pikeun nganteurkeun Ahir-to-Ahir IP Leyuran di NAB Tembongkeun 2019

Jukut Valley ngajalankeun GV lawon pikeun nganteurkeun Ahir-to-Ahir IP Leyuran di NAB Tembongkeun 2019


AlertMe

Montréal - 8: 00 PT April 7, 2019 - jukut Valley, hiji Belden Brand, bakal ngajalankeun GV lawon, Hiji-speed tinggi komérsial-off-nu-rak (COTS) switch IP katala dinyatakeun pikeun siaran arsitéktur kabuka, média jeung lingkungan hiburan di NAB Tembongkeun 2019 (stan #SL106). GV lawon téh kompak, solusi scalable husus dirancang ngarojong sagala siaran jeung média aplikasi, kaasup studio, kamar kontrol master, luar siaran, tempat sareng nu sanesna.

Disahkeun pikeun pamakéan ku Jukut Valley IP-sangkan solusi - ti DirectIP sangkan kaméra ka alat switchers, konversi jeung ngolah liwat ka multiviewers - GV lawon underpins suite panghadena industri ngeunaan aplikasi IP muka. Jukut Valley kiwari nyadiakeun konsumén ku turnkey infrastruktur core IP salaku solusi ngajual tunggal nu greatly ngurangan waktu deployment. Sistim nu ngawengku IP pindah ogé alat-alat disiarkeun dina diperlukeun; kontrol, konfigurasi tur ngawaskeun sistem, kalawan dedicated parabot software IP ..

"Salaku konsumén neuteup ka ngawangun usaha média suksés nu bisa adaptasi jeung skala papanggih sagala sarat model jasa, muka-bina IP téh beuki penting. Jukut Valley kiwari nyadiakeun hiji-eureun-warung keur buka solusi IP standar basis kalawan assurances pikeun alat-alat interoperability - naha pikeun SDI kana IP migrasi atawa instalasi Greenfield, "ceuk Daud Lane, Wapres of routing dina jukut Valley. "GV lawon méré nasabah hiji basajan, sarta cara kos-éféktif gancang leuwih nyebarkeun leyuran turnkey IP kumplit jeung fleksibilitas ka nambahkeun sistem pihak-katilu, upami diperlukeun.

GV lawon anu dikirimkeun kalayan sagala software perlu tos dipasang, kaasup wadah docker sahingga deployment tina aplikasi kahareup nu bisa ngajalankeun bebas dina luhureun sistem operasi. Sistim nyadiakeun nepi ka palabuhan 32x 40 / 100GbE kalawan konfigurasi port bebas pikeun ngarojong speeds alat alternatif na segmentation channel.

GV lawon anu sadia dina dua versi: rubak 1U full-rak 32x QSFP28 port switch sarta rubak 1U satengah rak 16x QSFP28 port switch nyadiakeun teh sarua nepi ka 2048 × 2048 HD (256 × 256 UHD-1) jeung 1024 × 1024 HD (128 × 128 UHD-1) sinyal ngaganti Kamampuh mungguh. Kabéh palabuhan anu pinuh bebas tur otomatis-sensing ngarojong speeds Ethernet of 1 / 10 / 25 / 40 / 50 na 100 GbE. Versi satengah rak sampurna pikeun bungkus laleur jeung Jaringan 2022-7 kaleuleuwihan dina Unit rak tunggal.


AlertMe