imah » wartos » Jukut Valley nyokot ALAMIYA urang sakabéh armada of OB vans ka Level salajengna

Jukut Valley nyokot ALAMIYA urang sakabéh armada of OB vans ka Level salajengna


AlertMe

Montréal - 8: 00 PT April 9, 2019 - jukut Valley, hiji Belden Brand, geus dipilih ku ALAMIYA, Salah sahiji media ngarah jeung pausahaan iklan di Karajaan Saudi Arabia, jeung ngarojong hiji pamutahiran utama sakabéh armada miboga luar siaran (OB) vans - panggedena di Wétan Tengah. Investasi di solusi Jukut Valley urang bakal ngaktipkeun ALAMIYA ka buktina hareup infrastruktur produksi live na tungtung-to-tungtung sangkan bisa nganteurkeun 4K UHD Productions sahiji olahraga utama na acara live.

Salaku penyiar nyanghareupan paménta konsumén pikeun leuwih immersive, eusi resolusina leuwih gede, anu ditingkatkeun luar infrastruktur siaran ngamungkinkeun basis Riyadh ALAMIYA nyadiakeun nasabah na jeung fleksibilitas papanggih tungtutan ieu. ALAMIYA geus deployed ratusan LDX 86N Series4K /HD/ 3G Kaméra, kaasup 24 LDX 86 -Kotakna tinggi Rate HD/ 3G / 4K UHD Kaméra, anu K2 Dyno S3Sistim replay na opat Karrera K-kotakna Video Center Produksi switchers kalawan 3 & 5 M / Es. Sajaba ti, sadaya infrastructures patali, routers video na pigura modular anu dumasar kana solusi Densité.

The win kontrak ngawangun on hubungan longstanding Jukut Valley urang kalawan ALAMIYA sarta mangrupakeun surat wasiat keur pendekatan kolaborasi taun nulungan nasabah minuhan tantangan nyanghareup usaha maranéhanana di Mediascape ngembang gancang dinten ieu.

Bapak Sultan Al Muheisen, CEO ALAMIYA dipedar: "Urang geus digawé raket jeung Jukut Valley salila sababaraha taun, dina mangsa nu urang geus pisan impressed kalayan rojongan maranéhanana. Tim Jukut Valley sok siap nyadiakeun pitulung sarta nasihat, bari inovatif sarta fléksibel solusi maranéhna, nu nutupan sagalana ti kaméra pikeun server, ngaktipkeun kami tetep payun kompetisi kami di industri. Simkuring hayang mastikeun yén sagala solusi kami dipilih teh investasi pangalusna keur mangsa nu bakal datang tur Jukut Valley dikirimkeun kahayang urang diperlukeun. "

The anyar kaméra Jukut Valley jeung workflow mastikeun yén ALAMIYA ayeuna bisa nulungan nasabah siaran na nganteurkeun hiji pangalaman panempo compelling tina sagala produksi hirup tina ukuranana naon, paduli pajeulitna nu.

The LDX 86N Runtuyan kaméra nyokot operasi OB ALAMIYA urang tepi motong sareng 4K pituin UHD (3840 × 2160) jeung 3G asli /HD (1920 × 1080) newak gambar, ngagunakeun tilu unik 3840x2160p 4KXensiumheulang imagers CMOS kalawan DPMultra (Manajemén piksel dinamis) fungsionalitas, maturan pangalaman panempo gede pikeun sakabéh Productions hirup na.

Sajaba ti éta, LDX 86N nyadiakeun akrab GV-eLicense jalur pamutahiran sami kanggo tingkat salajengna fungsionalitas nalika pangabutuh produksi merlukeun eta. Naha éta téh HD atanapi 3X super slow-motion kiwari, 3G atanapi 6X super slow-motion isukan, atawa 4K UHD handap jalan, ALAMIYA bakal siap nutupan division luhureun kompetisi maén bal jeung acara olahraga sejenna di Saudi Arabia.

"ALAMIYA mangrupa salah sahiji pausahaan paling inovatif di Wétan Tengah, ngarah jalan kalawan produksi hirup dumasar-acara. Kami delighted nu Jukut Valley geus dipilih pikeun mantuan buktina hareup armada OB na pikeun nganteurkeun eusi kualitas pangalusna mungkin, "ditambahkeun Tim Banks, Wapres tina jualan, EMEA, Jukut Valley. "The kaméra LDX kalawan kinerja gambar punjul maranéhanana sarta kalenturan operasional unmatched bakal ngaktipkeun ALAMIYA nawarkeun konsumén maranéhanana solusi tukang ngaput-dijieun, sangkan keur nanganan proyék paling nuntut na kompleks."


AlertMe