imah » wartos » Jumbuck nangkeup Audio Sanggep. Sareng Pitulung Ti Bodas Tandaan

Jumbuck nangkeup Audio Sanggep. Sareng Pitulung Ti Bodas Tandaan


AlertMe

Konsultasi desain akustik White Mark Ltd ngabantosan Jumbuck nangkeup kana format audio anu énggal ku ngarobih studio utami janten fasilitas anu pinuh ku Dolby Atmos®.

Dumasar di London's West End, Jumbuck mangrupikeun bisnis produksi pos audio eutik anu tiasa nyayogikeun komédi panongton, drama komedi kaméra tunggal, drama sareng pilem. Diadegkeun dina 2001, perusahaan dipingpin ku Glenn Calder, Richard Davey sareng Anne Pamphilon sareng para klien utami kalebet BBC, ITV sareng perusahaan produksi mandiri utama.

Kaputusan pikeun ningkatkeun ka Dolby Atmos dicandak di akhir 2018 nalika Jumbuck nandatanganan pajakan énggal dina enggonna ayeuna, ngajantenkeun kaamanan pikeun mikir ngeunaan investasi sareng perencanaan masa depan. Salaku tambahan, perusahaan nembé parantos réngsé Bounty Hunters, sérial Dolby Atmos anu munggaran pikeun Sky, hasil karya Tiger Aspect, sareng perkawis ngamimitian damel di Top Boy Series 3, sérial drama Dolby Atmos diproduksi ku Cowboy Films for Netflix.

"Kami parantos milarian tempat alternatif pikeun lami sateuacan kami nganyarkeun pajakan di premis kami ayeuna, sareng dina waktos éta tim di White Mark sok resep kana ningali naon waé sareng masihan masukan sareng saran, anu nampi katampi. "Saur Anne Pamphilon. "Éta sacara alami pilihan anu pangheulana urang pikeun nanganan rarancang kusabab aranjeunna legendaris di kebon na sabab ngararancang rohangan studio kalayan nengetan pikeun detil."

Kitu ogé ngarobih studio utama janten fasilitas anu cocog sareng sarat Dolby Atmos HE, White Mark ogé ditugaskeun ku relokasi ruangan mesin anu parantos aya sareng nganggo bagian tina rohangan anu nembé sayogi pikeun ngagedékeun sareng ngarobih deui studio kadua, ngabalikeun orientasi sareng nawiskeun lingkungan anu langkung saé sareng saimbang. S studio anu langkung alit pikeun ngedit pra-produksi didamel dina ruang sésana tilas rohangan mesin.

"Studio utama parantos janten kamar anu suksés pisan dugi ka urang ngusahakeun sentuhan lampu kalayan ngarobih urang," saur Direktor White Mark's David Bell. “Hasilna mangrupikeun kamar anu pikaresepeun pisan anu karasa langkung hampang sareng langkung terang ti sateuacanna. Tantangan pangbadagna anu kami hadapi nyaéta jangkungna kamar low kusabab saluran siling diperyogikeun Atmos. Ieu nyababkeun masalah dina sababaraha kamar, kalayan konflik antara masalah praktis sapertos panto, sinyalna daérah klien sareng patuh kana standar sareng éstétis nyiptakeun lingkungan kerja anu hébat anu karasa jembar sareng cahaya. Kami ngahargaan pisan ka rohangan ieu kusabab kami parantos damel di sababaraha taun kalayan Jumbuck nuju nyiptakeun rohangan anu aranjeunna bahagia dina waktos ka hareup. Dina mangsa ngawangun deui kami nyandak kasempetan pikeun ningkatkeun tanggapan dasar rohangan pikeun nawiskeun lingkungan kreatif anu bakal mangpaat tina alat anu penting sareng ngawaskeun investasi anu Jumbuck. "

Pamhilon nyatakeun yén dulur di Jumbuck nganéh resep studio anyar, anu nyandak tujuh minggu kanggo réngsé.

"Kami ayeuna tiasa janten campuran kana Dolby Atmos mimiti urang," saur anjeunna. "Kami neraskeun kalayan refurbishments kami sareng ngarepkeun sacara resmi deui peluncuran ahir taun ieu."

Proyék séjén anu nembé réngsé di Jumbuck kalebet Afterlife, Fleabag, Brexit: The Uncivil War, Hatton Garden and The Bay.

-ends-

Ngeunaan Bodas Tandaan:

Diadegkeun dina 1997 ku David Bell, John Dunnill, Derek Buckingham sareng Alan Cundell, White Mark Ltd ngahususkeun dina fasilitas produksi kanggo rekaman musik sareng pilem sareng industri televisi. Sawatara taun 21 pamungkas na parantos ngararancang sareng ngawas ngawangun konstruksi langkung ti produksi produksi 600 di dunya. Daptar klien anu ngajentoskeun perusahaan ngalangkungan sababaraha fasilitas rekaman musik anu kawéntar di dunya kaasup Peter Gabriel sacara Real World Studios di Inggris, Germano Studios di New York, Hit Factory / Criteria Recording Studios di Rajana, Strongroom di London sareng studio swasta pikeun produser sareng musisi. sapertos William Orbit sareng Damon Albarn. Paling anyar, Komplek Sanctuary di Albany Resort di Nassau, Bahamas parantos dibuka pikeun nampi pujian. Di daérah produksi pos audio, White Mark parantos réngsé di studio audio 180 sareng seueur siaran sareng fasilitas panyuntingan video langkung ti langkung ti perusahaan 50 di Soho waé. Daptar klien kalebet Grand Central, Hackenbacker, iri, De Lane Lea, Scramble, Lipsync, Molinare, DeLuxe, 750mph, Néglasari/ Universal, Wave, Unit, Soho Square na Gludug. Agénsi iklan klien kaasup fasilitas dunya pikeun Hogarth International na AMV / BBDO on opat buana.
www.whitemark.com


AlertMe