imah » jobs » Junior Grafika desainer - Kontrak

Pembukaan proyék: Desainer Grafis SMP - Kontrak


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Binatang Kadaharan Express
location: Oakland CA US
Kaahlian anu kuat dina Adobe Creative Suite, khususna Illustrator, Photoshop, sareng InDesign. Dinas Visual Merchandising anu gancang kami milarian tempat 3-5…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)