imah » jobs » Fotografer SMP (Full Time atanapi magang)

Bubuka proyék: Fotografer SMP (Full Time atanapi Internship)


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Baju leres
location: New York NY US
Bonus upami anjeun terang Saatos Balukar sareng Premiere. Bonus upami Anjeun gaduh pangalaman sareng pidéo. Pangawasa damel Photoshop, Capture One, Bridge, and In-Design….

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)