imah » jobs » Fotografer SMP (Full Time atanapi magang)

Job Opening: Junior Photographer (Full Time or Internship)


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Proper Cloth
location: New York NY US
Bonus if you know After Effects and Premiere. Bonus if you have experience with video. Working knowledge of Photoshop, Capture One, Bridge, and In-Design….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!