imah » jobs » Videographer (Carita cerita / VLOG)

Bubuka proyék: Videographer (Storyteller / VLOG)


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: ekstrim Sandbox
location: Cileunyi MN US
Kedah gaduh produksi video sareng pangalaman ngedit. Jieun pidéo promosi pikeun perusahaan. Umumna urang mayar per video atanapi proyek.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)