imah » jobs » Videographer (Carita cerita / VLOG)

Bubuka proyék: Videographer (Storyteller / VLOG)


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: ekstrim Sandbox
location: Cileunyi MN US
Kedah gaduh produksi video sareng pangalaman ngedit. Jieun pidéo promosi pikeun perusahaan. Umumna urang mayar per video atanapi proyek.

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)