imah » wartos » JVC PTZ Produksi Kaméra Pitulung Aksés St. Tammany Ngurangan Waragad, Ngaronjatkeun sinyalna Rapat Pamaréntah

JVC PTZ Produksi Kaméra Pitulung Aksés St. Tammany Ngurangan Waragad, Ngaronjatkeun sinyalna Rapat Pamaréntah


AlertMe

JVC Profesional Video, division tina JVCKENWOOD AS Corporation, Kiwari ngumumkeun Aksés St. Tammany, saluran aksés pamaréntah porsi Louisiana urang St. Tammany Parish, geus ditambahkeun tilu JVC KY-PZ100 robotic PTZ jaringan kaméra produksi video na hiji rm-LP100 kaméra jauh controller jeung kamar déwan na. Dipasang ragrag panungtungan, sistem geus ngurangan waragad tanaga jeung sinyalna pasamoan ningkat.

"Mimitina mah ieu move katuhu pikeun kami," dipedar Ronnie Simpson, diréktur informasi umum, Pamaréntahan Parish St. Tammany. "Ieu penting keur kuring nu lamun urang dijieun robah hiji deui éta boh persis sarua atawa leuwih hade tinimbang naon kami shooting. Kuring teu daék dagangan nu genah tina PTZ keur kualitas makéna ".

Méméh tilu-kaméra Sistim PTZ ieu dipasang, Aksés St. Tammany bakal mawa nepi ka tilu tina na JVC GY-HM790 ProHD taktak-Gunung kaméra ka kamar nutupan rapat bulanan keur Déwan Parish St. Tammany, kitu ogé rapat perencanaan sarta zoning misah. Sahanteuna hiji operator kaméra bakal di kamar sapanjang rapat nyaluyukeun nembak. Ayeuna, kaméra anu disaluyukeun tina kamar kontrol, jadi aya euweuh operator kaméra di kamar.

"Urang mangtaun fungsionalitas sarta kami henteu leungit kualitas," ditambahkeun Simpson. "Hayu urang ogé bade ngawenangkeun kami nyimpen duit dina ngajalankeun lila ku ngabogaan pangsaeutikna folks gawe dina rapat."

Hiji kaméra, diposisikan dina balik ti kamar, tetep lega pikeun moto sakabéh dais, bari kaméra nu séjén anu dipasang di tukangeun dais candak footage tina komentar umum jeung staf tabel. Ngalir kaméra katilu diantara anggota déwan nuturkeun pasamoan, nu teu mangrupa tugas gampang nalika aya anggota déwan 14, kitu ogé hiji Pangacara na juru tulis, dina dais.

Danny Zechenelly, manajer stasiun, ceuk maranéhna teu boga kurva learning nyata jeung kaméra JVC anyar, sakumaha aranjeunna dibagikeun struktur menu sarua jeung model taktak-Gunung. The rm-LP100 ngawasaan sakabeh tilu kaméra, sarta Zechenelly ceuk maranéhna geus boga ngeunaan 40 nembak nu geus diprogram saméméhna nyieun eta gancang sarta gampang pigura nembak salila rapat déwan. "Urang cinta yén PTZs anu jadi lemes jeung controllable," manehna ditambahkeun.

Mun aya musibah, Simpson ceuk salah sahiji kaméra PTZ bisa direlokasi sakuliah kota ka Operasi Darurat Center, ku kituna bisa dipaké nalika konferensi pers keur warga. kaméra ieu diatur ti wangunan administrasi via serat.

tambahan kaméra JVC aksés St. Tammany urang digunakeun pikeun konferensi pers na programming aslina, kaasup nempokeun ngeunaan rumah sakit nu paroki urang umum, amenities outdoor, instansi pamaréntah, sarta seni hiburan. Tilu kaméra anu ditugaskeun ka studio stasiun di gedong administrasi, sedengkeun lianna tilu téh dipaké di sawah. Saluran aksés pamaréntah nyaéta sadia dina HD on web tur lokal on Piagam Cable, sarta oge sadia di SD nepi ka AT & T palanggan lokal.

Diwangun pikeun aplikasi studio atawa sawah, anu KY-PZ100 ciri anu 1 / 2.8 inci sensor CMOS na 30x lénsa optik zum. Na f / 1.6-4.7 maksimum aperture delivers unggulan kinerja low-lampu. Sadia dina housings hideung atanapi bodas, anu KY-PZ100 ogé nawarkeun HD ngalirkeun dina rupa-rupa ongkos bit, kitu ogé dina dewan HD rékaman. The rm-LP100 nyadiakeun kadali IP nepi ka 100 kaméra, sareng sahiji joystick jeung zum kango kanggo gerakan kaméra lemes jeung tepat, sarta bisa meta salaku hiji CCU maya pikeun sagala JVC ProHD atawa kaméra 4KCAM kalawan téhnologi IP terpadu. panel layar rampa na tujuh inci nyadiakeun kadali Grup kaméra, prasetél, speed PTZ, sarta setélan kaméra.

Ngeunaan JVC profésional video
Kantor pusatna di Wayne, New Jersey, JVC Profesional Video mangrupakeun division tina JVCKENWOOD AS Corporation, Cabangna kaluar liwat-milik tina JVCKENWOOD Corporation. Pausahaan mangrupakeun produsén ngarah jeung distributor sahiji siaran jeung alat video profésional, kitu ogé D-ILA sistem proyéksi hareup. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka ramatloka JVC urang di pro.jvc.com atanapi nelepon (800) 582-5825.


AlertMe