imah » 2019 NAB Tembongkeun » ALL-béntang NAB Témbongkeun KEYNOTE sési: nyokot Olahraga hirup ka New jangkung IN awan

ALL-béntang NAB Témbongkeun KEYNOTE sési: nyokot Olahraga hirup ka New jangkung IN awan


AlertMe

KABEH BENTANG NAB Témbongkeun KEYNOTE sési
Butuh Olahraga hirup ka New jangkung IN awan

- executives ti CBSi, Hulu, LA Clippers, NASCAR, sarta Pac-12 Jaringan nembongkeun sabaraha awan, jasa media, jeung AI newak panongton perhatian, fans masihan langkung kontrol, megatkeun nempo rékaman, tur reinvent pangalaman olahraga hareup -

Washington, DC- NAB Tembongkeun bakal Fitur hiji sawala keynote ekslusif fokus kana kumaha téhnologi awan anu redefining siaran olah raga jeung nyetir Dursasana panongton. Sidang, dihasilkeun ku Amazon Web Services, Inc. (AWS), hiji Amazon.com parusahaan, baris neuleuman kumaha leagues olahraga, siaran, sarta leuwih-nu-luhur (OTT) panyadia ladenan nganggo workflows média berbasis awan sareng ladenan kecerdasan jieunan canggih pikeun nganteurkeun pangalaman anyar pikeun fans olahraga. Sidang utama Panggung judulna, "Saluareun Lapang nu: Kumaha Olahraga panaratas anu Powering nu 360 pamiarsa Garapan dina Awan"Baris lumangsung di Senén, 8 April di 2: 30 pm

Naha di imah atawa di stadion, fans olahraga dinten nyangka wawasan deeper na kandungan leuwih ngalakonan sateuacan, salila, sarta sanggeus kaulinan dina hiji rupa beuki lega tina alat nu bagerak, aktip, sarta média sosial. NFL.com ahli analytics Cynthia Frelund bakal mingpin sawala saluhur-profil pamingpin olahraga babagi wawasan maranéhanana dina sabaraha workflows média generasi saterusna nyieun ditingkatkeun, pangalaman pikeun fans olahraga ngaropéa. Panelists kaasup Stephanie lone, Wapres senior Téknik kalawan BPS Olahraga Digital; Rafael Soltanovich, Wapres tina Kamekaran Software di Hulu; Témbal Sonnenberg, lulugu partnerships global perwira pikeun LA Clippers; Chris Witmayer, diréktur Broadcast, Produksi, sarta New Media Téhnologi di NASCAR; sarta Tandaan Kramer, Wapres, Téknik jeung Téhnologi pikeun Pac-12 Jaringan.

"Napsu Olahraga fans 'pikeun aksi olahraga, apdet, sarta inpo nu panganyarna téh insatiable," ceuk NAB Kapala Téhnologi Officer Sam Matheny. "Sessi ieu bakal nyarita langsung ka sabaraha awan na parabot kawas kecerdasan jieunan pitulung pamingpin olahraga masihan fans pangalaman anyar kiwari, sarta nyadiakeun glimpse dina naon nahan masa depan."

acara bakal disandikeun sarta dikirimkeun ku AWS. AWS baris nganteurkeun aliran live acara via hiji workflow média AWS nu ngawengku Amazon EC2, Amazon elastis beban balancing, AWS unsur Media Services, Amazon Rute 53, sarta Amazon CloudFront pikeun aksés umum dina live.awsevents.com. A asset video-on-demand (VOD) bakal sadia sanggeus kajadian di live.awsevents.com.

FREE NAB Tembongkeun pencét pendaptaran anu sadia Ieuh.

kira-kira NAB Tembongkeun
NAB TembongkeunDiayakeun April 6 - 11, 2019, di Las Vegas, NV, AS, anu di dunya konvénsi panggedéna jeung panghadena ngawengku nu konvergénsi média, hiburan jeung téhnologi. Kalawan ampir Hadirin 100,000 ti nagara 165 na 1,600 + exhibitors, NAB Tembongkeun teh pasaran pamungkas pikeun solusi éta transcend siaran tradisional jeung BBM ékonomi storytelling digital. Ti kreasi keur konsumsi, sakuliah sababaraha platform na nationalities countless, NAB Tembongkeun nyaeta mana visionaries global sidang pikeun mawa eusi pikeun hirup di cara anyar jeung seru. Pikeun rinci lengkep, mangga buka www.nabshow.com.

ngeunaan NAB
Nasional Association of siaran teh pakaitna advokasi Premier pikeun siaran America urang. NAB kamajuan radio jeung televisi kapentingan dina urusan législatif, pangaturan jeung umum. Ngaliwatan advokasi, atikan sarta inovasi, NAB nyandak siaran keur pangalusna ngawula komunitas maranéhanana, nguatkeun usaha maranéhanana sarta nangkep kasempetan anyar dina umur digital. Diajar di www.nab.org.


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!