imah » kabijakan privasi

kabijakan privasi

Broadcast Beat - Kawijakan Privasi

gambaran

Privasi anjeun penting pikeun kami, janten kami parantos ngembangkeun Sarat jeung Kaayaan Pamakéan anu ngandung inpormasi penting sapertos kami, kumaha sareng kunaon kami ngumpulkeun inpormasi pribadi anjeun, ogé kumaha kami nganggo sareng nyimpen inpormasi ieu, kalebet anu aya hubunganana sareng aksés anjeun sareng panggunaan halaman wéb sareng aplikasi kami (aplikasi). Kami naroskeun ka anjeun maca kalayan ati-ati sabab éta ngandung inpormasi anu penting sareng ngajelaskeun kumaha ngahubungi kami upami anjeun ngagaduhan patarosan. Ogé perhatoskeun yén ku ngagunakeun jasa kami, kami nganggap yén anjeun bagja pikeun kami ngolah inpormasi pribadi anjeun sakumaha anu dijelaskeun dina Kawijakan Privasi ieu.

Anu Simkuring

Siaran Darso mangrupakeun sipat media digital dirancang nyadiakeun téhnologi warta-na-informasi keur industri produksi siaran, gambar gerak jeung pos. Arurang lokasina di 4028 NE, Daerah Tingkat 6th Avenue, Fort Lauderdale, FL 33334. Jumlah kontak kami téh 954-233-1978. Aksés ka platform kami geus sadia langsung ngaliwatan ramatloka kami www.broadcastbeat.com. Siaran Darso geus komitmen pikeun mayungan nu privasi tur data jalma anu nuturkeun eusi urang. 

Émbaran Personal Anjeun

Kami ngahargaan anjeun nuturkeun berita sareng inpormasi anu kami sediakan pikeun industri urang sareng nganggap inpormasi sénsitip data anjeun. Tujuan kami pikeun mastikeun yén pangiriman kami aman sareng privasi anjeun dijaga. Salaku tambahan, nalika anjeun ngotéktak halaman halaman wéb kami, kami ngalacak éta pikeun tujuan analitik sapertos nguji desain anu anyar, ramah-pangguna sareng topik anu dipikaresep ku anjeun. Kami ogé bakal nyimpen inpormasi naon waé anu sacara sukarela anjeun kirimkeun; contona, email kontak, saran program, patarosan anu aya hubunganana sareng program dina acara industri, pamundut kanggo wawancara, kertas bodas, wébinar sareng kontes. 

Perlindungan Data Pribadi anjeun

bewara privasi kami ngabejaan Anjeun naon data pribadi (PD) jeung data non-pribadi (NPD) urang bisa ngumpulkeun ti anjeun, sabaraha urang kumpulkeun deui, kumaha urang ngajaga éta, kumaha anjeun tiasa ngakses jeung ngarobah éta. bewara privasi kami ogé ngécéskeun hak légal tangtu nu gaduh sareng hormat ka data pribadi Anjeun.

Hak Anjeun

Lamun maké ramatloka sarta aktip kami, sarta ngirimkeun data pribadi ka kami, anjeun bisa boga hak tangtu dina Peraturan Umum Data Protection (GDPR) jeung hukum séjén. Gumantung kana dasar hukum pikeun ngolah data pribadi Anjeun, Anjeun bisa jadi gaduh sababaraha atawa sakabéh hak handap:

  1. Hak pikeun diinpormasi - Anjeun ngagaduhan hak pikeun diinpormasi ngeunaan data pribadi anu kami kumpulkeun ti anjeun, sareng kumaha kami ngolahna.
  2. Hak aksés - Anjeun ngagaduhan hak pikeun mastikeun yén data pribadi anjeun nuju diprosés sareng ngagaduhan kamampuan pikeun ngakses data pribadi anjeun.
  3. Hak pikeun menerkeun - Anjeun gaduh hak pikeun ngaropea data pribadi upami leres atanapi henteu lengkep.
  4. Hak pikeun mupus (hak dipopohokeun) - Anjeun gaduh hak pikeun nyungkeun panyabutan atanapi ngahapus data pribadi anjeun upami teu aya alesan anu kuat pikeun urang pikeun ngolahna deui.
  5. Hak pikeun ngawatesan pamrosésan - Anjeun gaduh hak pikeun 'meungpeuk' atanapi ngawatesan pamrosésan data pribadi anjeun. Nalika data pribadi anjeun dibatesan, kami diijinkeun pikeun nyimpen data anjeun, tapi henteu ngolah deui.
  6. Hak portability data - Anjeun boga hak menta tur meunangkeun data pribadi Anjeun nu disadiakeun pikeun urang tur ngagunakeun eta keur kaperluan sorangan. Urang baris nyadiakeun data anjeun ka anjeun dina 30 poé pamundut anjeun. Nyuhunkeun data pribadi Anjeun, mangga ngahubungan kami nganggo inpormasi nu di luhur aya bewara privasi ieu.
  7. Hak pikeun obyék - Anjeun gaduh hak pikeun keberatan pikeun kami ngolah data pribadi anjeun ku alesan-alesan ieu: Ngolah dumasar kana kapentingan anu sah atanapi ngalaksanakeun tugas pikeun kapentingan umum / ngalaksanakeun otoritas resmi (kalebet profil); Pamasaran langsung (kalebet profil); sareng Ngolah pikeun tujuan panilitian ilmiah sareng statistik sareng statistik. Hak-hak anu aya hubunganana sareng pembuatan kaputusan otomatis sareng profil.
  8. Nyiptakeun kaputusan pribadi sareng profil masing-masing - Anjeun bakal ngagaduhan hak pikeun henteu tunduk kana kaputusan anu didasarkeun ngan ukur dina ngolah otomatis, kalebet profil, anu ngahasilkeun épék légal ngeunaan anjeun atanapi ogé mangaruhan anjeun pisan. 
  9. Filing keluhan kalawan otoritas - Anjeun boga hak berkas keluhan kalayan otoritas Musyawarah lamun informasi anjeun teu acan diolah sasuai jeung Peraturan Protection Data Umum. Upami pihak otoritas Musyawarah kalah ka alamat keluhan anjeun leres, Anjeun bisa boga hak ubar yudisial. Pikeun rinci ngeunaan hak-hak anjeun handapeun hukum, mangga buka  www.privacyshield.gov/

penegak hukum

Simkuring moal nyadiakeun data ka penegak hukum tanpa urutan pangadilan. Kedah anu lumangsung, urang gé nyobian pikeun nginpokeun Anjeun menta iwal urang nuju jum'atan dicegah tina ngalakonan kitu.

Mangpaat Cookies

Lamun anjeun make Broadcast Darso kami bisa make "cookies", "beacons web", jeung alat sarupa lagu kagiatan Anjeun. Ieu buah leutik inpormasi disimpen dina hard drive anjeun, moal dina ramatloka Darso Broadcast.

Kami nganggo cookies pikeun ngabantosan anjeun nganapigasi halaman wéb Broadcast Beat kalayan gampang, sareng pikeun nginget inpormasi ngeunaan sési anjeun ayeuna. Kami henteu nganggo téknologi ieu pikeun nénjo anjeun atanapi nyerang privasi anjeun. Anjeun tiasa nganonaktipkeun cookies sareng téknologi ngalacak ngalangkungan panyungsi wéb anjeun.

Kaamanan jeung Panyimpenan

Halaman web Broadcast Beat ngagaduhan ukuran kaamanan standar industri pikeun ngajaga karugian, panyalahgunaan, sareng robih inpormasi dina kadali kami. Sanaos henteu aya anu sapertos "kaamanan sampurna" dina Internét, kami bakal nyandak sadaya léngkah anu masuk akal pikeun mastikeun kaamanan inpormasi anjeun.

Sadaya data ieu énkripsi via SSL / TLS lamun dikirimkeun antara server kami jeung panyungsi anjeun. data database kami teu énkripsi (sabab perlu jadi sadia gancang), tapi urang buka tebih hébat pikeun ngamankeun data anjeun di sésana.

Simkuring moal ngajual atawa babagi data ieu kalayan sagala pihak-pihak.

Data dihapus

Urang ngalakukeun tetep cadangan, dirancang pikeun recovery Sistim catastrophic, pikeun 30 poé. The cadangan nu purged dina siklus rolling 30 poé. Nalika surelek nu maca tur moal disimpen, aranjeunna nuju otomatis purged dina 30 poé-siklus.

Parobahan na Patarosan

Amendments kana pernyataan ieu bakal dipasang pikeun URL ieu sareng bakal efektif lamun dipasang. pamakéan Anjeun terus loka ieu di handap anu posting ngeunaan naon baé amandemen, modifikasi, atawa robah wajib mangrupakeun ditampa anjeun amandemen nu. Ieu gé ngabéjaan ngeunaan parobahan signifikan ku emailing nu boga akun atanapi ku cara nempatkeun hiji bewara nonjol dina situs urang. Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan pernyataan privasi ieu atawa transaksi anjeun kalawan Broadcast Darso, anjeun tiasa ngahubungan kami di [email dijaga].