imah » kabijakan privasi

kabijakan privasi

Siaran Darso - Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

gambaran

privasi anjeun anu penting pikeun kami, sangkan geus ngembangkeun hiji Sarat jeung Kaayaan Pamakéan anu ngandung informasi penting kayaning saha kami, kumaha jeung kunaon urang kumpulkeun informasi pribadi anjeun, sakumaha ogé kumaha urang ngagunakeun jeung nyimpen informasi ieu, kaasup dina hubungan aksés Anjeun tur nganggo website na aplikasi (aktip) urang. Simkuring ménta nu maca eta taliti saperti eta ngandung émbaran penting jeung ngécéskeun kumaha carana ngahubungan kami lamun anjeun mibanda patalékan. Ogé mangga dicatet yén ku ngagunakeun jasa urang, urang nganggap yen anjeun bahagia keur urang pikeun ngolah informasi pribadi anjeun sakumaha dijelaskeun dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu.

Anu Simkuring

Siaran Darso mangrupakeun sipat media digital dirancang nyadiakeun téhnologi warta-na-informasi keur industri produksi siaran, gambar gerak jeung pos. Arurang lokasina di 4028 NE, Daerah Tingkat 6th Avenue, Fort Lauderdale, FL 33334. Jumlah kontak kami téh 954-233-1978. Aksés ka platform kami geus sadia langsung ngaliwatan ramatloka kami www.broadcastbeat.com. Siaran Darso geus komitmen pikeun mayungan nu privasi tur data jalma anu nuturkeun eusi urang.

Émbaran Personal Anjeun

Urang ngahargaan maneh handap warta sarta informasi kami nyadiakeun keur industri urang jeung nganggap data anjeun informasi nu sensitip. Tujuanana urang téh pikeun mastikeun yén transmisi kami téh aman tur privasi Anjeun dijaga. Sajaba ti éta, lamun ngotéktak kaca ramatloka urang, urang lagu nu keur kaperluan analitik kayaning nguji anyar, desain ramah-pamaké sarta jejer dipikaresep ku anjeun. Simkuring oge bakal nyimpen informasi naon maneh sukarela ngalebetkeun; contona, surelek kontak, saran programming, inquiries pertaining ka programming dina nempokeun industri, requests pikeun wawancara, tulak bodas, webinars na contests.

Perlindungan Data Pribadi anjeun

bewara privasi kami ngabejaan Anjeun naon data pribadi (PD) jeung data non-pribadi (NPD) urang bisa ngumpulkeun ti anjeun, sabaraha urang kumpulkeun deui, kumaha urang ngajaga éta, kumaha anjeun tiasa ngakses jeung ngarobah éta. bewara privasi kami ogé ngécéskeun hak légal tangtu nu gaduh sareng hormat ka data pribadi Anjeun.

Hak Anjeun

Lamun maké ramatloka sarta aktip kami, sarta ngirimkeun data pribadi ka kami, anjeun bisa boga hak tangtu dina Peraturan Umum Data Protection (GDPR) jeung hukum séjén. Gumantung kana dasar hukum pikeun ngolah data pribadi Anjeun, Anjeun bisa jadi gaduh sababaraha atawa sakabéh hak handap:

  1. katuhu bisa informed - Anjeun boga hak jadi informed ngeunaan data pribadi urang kumpulkeun ti anjeun, jeung kumaha urang ngolah eta.
  2. Hak aksés - Anjeun boga hak meunang konfirmasi yen data pribadi Anjeun keur diolah jeung miboga kamampuh ngakses data pribadi Anjeun.
  3. Hak rectification - Anjeun boga hak gaduh data pribadi Anjeun dilereskeun upami taliti atawa lengkep.
  4. Hak erasure (katuhu bisa poho) - Anjeun boga hak menta jalan ngaleupaskeun atawa ngahapus data pribadi Anjeun upami taya alesan compelling keur urang neruskeun ngolah eta.
  5. katuhu pikeun ngawatesan processing - Anjeun boga hak 'block' atawa ngawatesan ngolah data pribadi Anjeun. Lamun data pribadi anjeun diwatesan, urang anu diijinkeun pikeun nyimpen data Anjeun, tapi teu ngolah eta salajengna.
  6. Hak portability dataAnjeun boga hak menta tur meunangkeun data pribadi Anjeun nu disadiakeun pikeun urang tur ngagunakeun eta keur kaperluan sorangan. Urang baris nyadiakeun data anjeun ka anjeun dina 30 poé pamundut anjeun. Nyuhunkeun data pribadi Anjeun, mangga ngahubungan kami nganggo inpormasi nu di luhur aya bewara privasi ieu.
  7. katuhu ka obyék - Anjeun boga hak ka obyék pikeun urang ngolah data pribadi anjeun kusabab alesan katut: Processing ieu dumasar kana kapentingan sah atawa kinerja tugas di kapentingan umum / latihan wewenang resmi (kaasup Profil); pamasaran langsung (kaasup Profil); sarta Processing pikeun tujuan panalungtikan ilmiah / sajarah jeung statistik. Hak dina hubungan otomatis putusan-pembuatan sarta Profil.
  8. Otomatis individu putusan-pembuatan sarta Profil - Anjeun kudu katuhu teu bisa matuh kana kaputusan dumasar solely on processing otomatis, kaasup Profil, nu ngahasilkeun épék légal ngeunaan anjeun atanapi kitu nyata mangaruhan anjeun.
  9. Filing keluhan kalawan otoritasAnjeun boga hak berkas keluhan kalayan otoritas Musyawarah lamun informasi anjeun teu acan diolah sasuai jeung Peraturan Protection Data Umum. Upami pihak otoritas Musyawarah kalah ka alamat keluhan anjeun leres, Anjeun bisa boga hak ubar yudisial. Pikeun rinci ngeunaan hak-hak anjeun handapeun hukum, mangga buka www.privacyshield.gov/

penegak hukum

Simkuring moal nyadiakeun data ka penegak hukum tanpa urutan pangadilan. Kedah anu lumangsung, urang gé nyobian pikeun nginpokeun Anjeun menta iwal urang nuju jum'atan dicegah tina ngalakonan kitu.

Mangpaat Cookies

Lamun anjeun make Broadcast Darso kami bisa make "cookies", "beacons web", jeung alat sarupa lagu kagiatan Anjeun. Ieu buah leutik inpormasi disimpen dina hard drive anjeun, moal dina ramatloka Darso Broadcast.

Urang make cookies pikeun mantuan Anjeun napigasi ramatloka Broadcast Darso urang sakumaha gampangna mungkin, sarta pikeun nginget informasi ngeunaan sési anjeun ayeuna. Urang ulah make téhnologi ieu nénjo dina anjeun atawa lamun heunteu narajang privasi Anjeun. Anjeun tiasa nganonaktipkeun cookies sarta téknologi tracking ngaliwatan panyungsi web Anjeun.

Kaamanan jeung Panyimpenan

Website Darso Broadcast boga ukuran kaamanan baku industri di tempat ngajaga leungitna, nyalahgunakeun, sarta robahan tina informasi nu dina kontrol urang. Bari teu aya hal kayaning "kaamanan sampurna" dina Internet, urang bakal nyandak sadaya hambalan lumrah mun nanggungkeun ka kantor asuransi kasalametan informasi Anjeun.

Sadaya data ieu énkripsi via SSL / TLS lamun dikirimkeun antara server kami jeung panyungsi anjeun. data database kami teu énkripsi (sabab perlu jadi sadia gancang), tapi urang buka tebih hébat pikeun ngamankeun data anjeun di sésana.

Simkuring moal ngajual atawa babagi data ieu kalayan sagala pihak-pihak.

Data dihapus

Urang ngalakukeun tetep cadangan, dirancang pikeun recovery Sistim catastrophic, pikeun 30 poé. The cadangan nu purged dina siklus rolling 30 poé. Nalika surelek nu maca tur moal disimpen, aranjeunna nuju otomatis purged dina 30 poé-siklus.

Parobahan na Patarosan

Amendments kana pernyataan ieu bakal dipasang pikeun URL ieu sareng bakal efektif lamun dipasang. pamakéan Anjeun terus loka ieu di handap anu posting ngeunaan naon baé amandemen, modifikasi, atawa robah wajib mangrupakeun ditampa anjeun amandemen nu. Ieu gé ngabéjaan ngeunaan parobahan signifikan ku emailing nu boga akun atanapi ku cara nempatkeun hiji bewara nonjol dina situs urang. Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan pernyataan privasi ieu atawa transaksi anjeun kalawan Broadcast Darso, anjeun tiasa ngahubungan kami di editor@broadcastbeat.com.

8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!