wartos

CAPER 2018: Pikeun-A Showcases Palanggan Paporit kalawan Panon arah Future nu

Cypress, CA, Oktober 19, 2018 - Salaku démo ngeunaan komitmen terus parusahaan ka wilayah Amérika Latin, Pikeun-A® bakal nyorot tilu produk pang populerna anak - nu HVS-490 na HVS-100 switchers jeung sinyal FA-9600 processor - salaku bagian tina partisipasi na di CAPER 2018, kajadian tina Oktober 24-26th di Kosta Salguero Center di Buenos Aires, Argéntina. Pikeun-A baris némbongkeun dina stand CAPER tina pasangan SVC (Sistemas de Video Comunicación) dina Booth D-10. Téma stan taun ieu sacara nyaeta "Taya wates." "CAPER geus tradisional geus mangrupa bagian penting pisan strategi marketing kami," ceuk Teguh ...

Maca deui "

Derby sarta Diréktur Ezra Hurwitz Gabung Everytown pikeun Gun Kasalametan Dina paribasa "Cukup!"

video Tari musik Uplifting, featuring musik ku Sia, draws perhatian ka pangaruh traumatizing kekerasan gun on siswa. New York City- A kawasa, video musik anyar, dihasilkeun ku Derby sarta diarahkeun ku Ezra Hurwitz atas nama Everytown pikeun Gun Kasalametan, ngurangan masalah contentious kekerasan gun di sakola ka kecap tunggal: Cukup! Atur jeung mereun, karek-lagu Aku Masih dieu ti Australia penyanyi / penulis lagu Sia, video fitur sababaraha 130 penari ngora ti Tari Institute Nasional New York di hiji panggero emotionally-muatan na mereun mun Peta. Penari nyandak dina kalungguhan murid dina stylized ...

Maca deui "

NAB New York: TVU Jaringan mendemonstrasikan Platform hasil ngahijikeun Tatar pikeun Sumbangan Video, Produksi jeung Distribusi Maké AI na Automation

TVU Jaringan, téknologi jeung pamimpin inovasi global dina leyuran IP hirup, kiwari ngumumkeun parusahaan ditembongkeun sababaraha téknologi narabas pikeun produksi warta dina mangsa NAB New York. Highlights di stan nu kaasup: produser TVU pikeun produksi video multi kaméra dumasar-awan; integrasi karek ngadeg antara TVU Jaringan na manajemén asset media (MAM) panyadia utama; jeung TVU MediaMind diatur tina solusi pikeun manajemén eusi video otomatis basis AI. Kalawan TVU produser, eusi video tiasa ongkos-efektif dihasilkeun pikeun platform béda atawa malah grup panongton lengkep dina awan nu. Non-professional bisa kalayan gampang ngamanipulasi grafik, nyetak jeung overlays téks nalika produksi, berkat WYSIWYG na ...

Maca deui "

Otomatis metadata Lahirna App Digital Nirvana pikeun avid, Closed Captioning, sarta Media pangimeutan Produk Diantara NAB New York Highlights

Di NAB Tembongkeun New York 2018, Global Media Leyuran and Services Provider Digital Nirvana baris hadir basis eusi kuat kreasi metadata aplikasi na Metadator pikeun pamaké platform média avid, dumasar-awan generasi caption katutup sarta dimeunangkeun caption sarta layanan sinkronisasi, sarta versi panganyarna tina Platform andalannya Media pangimeutan na. Kalawan leuwih dua puluh tina pangalaman industri, kaahlian DN di ngembangkeun sarta aplikasi tina solusi inovatif nyaeta unparalleled. workflow revolusioner Digital Nirvana urang ensures nu pangalusna di automation na kustomisasi, nyadiakeun solusi sustainable ka konsumén na. Digital Nirvana bakal showcase kurban na di stan #N546 salila NAB New York ti Oktober ...

Maca deui "

Weezer urang Afrika Musik Video shot Maké Blackmagic atah jeung Ursa Mini Pro

Fremont, CA - Oktober 22, 2018 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun video musik anyar Weezer pikeun lagu hit maranéhanana "Afrika" ditémbak ngagunakeun hiji Ursa Mini Pro jeung karek ngumumkeun Blackmagic atah codec. Masangkeun produksi, kaasup grading sarta na rohangan ngédit, ieu dipigawé maké DaVinci ngabéréskeun Studio. Diarahkeun ku naksir Musik urang Jade Ehlers na Brendan Walter, video kanggo diaransemén hit di band urang tina Palasik Toto urang "Afrika." Video ieu ogé aimed di redoing Palasik ku recreating makéna pikeun ditémbak iconic "baju haneut Song" video musik Weezer urang. video nu mangrupakeun pindah shot salah nyokot nu ngarebut éta band maén di hareup biru caang ...

Maca deui "

Érté invests di Mediaproxy LogServer pikeun minuhan logging na ngawaskeun

Mediaproxy, anu panyadia ngarah tina IP solusi siaran software basis, geus ngumumkeun yén penyiar nasional Irlandia urang Érté geus dipilih LogServer ngahasilkeun laporan lengkep dina kualitas sarta kinerja kaluaran Érté ngeunaan jasa pikeun minuhan mun disiarkeun régulasi. instalasi ieu deployed ku Dublin-kantor pusatna Broadcast Video Services (BVS). Dumasar dina Dublin, Érté ngahasilkeun sarta distributes portopolio sagala rupa warta, hiburan, drama aslina, barudak programming sarta olahraga eusi sakuliah channel andalannya Érté Hiji na RTÉ2. LogServer nyaeta Mediaproxy urang solusi software basis pikeun siaran logging, ngawaskeun, jeung real-time ngalaporkeun minuhan. Ieu ciri aplikasi rekaman minuhan canggih kaasup kamampuhan pikeun seamlessly ngarekam ...

Maca deui "

Simplestream ngajalankeun Olahraga Video Platform keur simplify peluncuran salajengna Generation Olahraga OTT Services

Jumaah 19th Oktober 2018 - London - Simplestream, pamingpin di hirup, hirup-2-VOD sarta dina paménta jasa OTT, geus ngumumkeun peluncuran na Olahraga Video Platform. Ieu tungtung-to-tungtung, dumasar-awan, leyuran labél bodas seamlessly nyandak broadcaster, Panyekel hak jeung distributor pikeun gancang ngajalankeun jeung mertahankeun jasa OTT generasi saterusna dina sababaraha layar tur sakuliah wewengkon mana nu diturutan hak. kaistiméwaan kaasup low streaming latency, manajemén acara live, generasi otomatis tina highlights video na integrations data keur real-time cocok, liga na pamuter stats, tambah immersive dumasar aplikasi HTML5 nu bisa diuk di sakuliah alat naon baé, ambéh fans olahraga naon .. .

Maca deui "

CDM Panyiaran na Leyuran demonstrate Bluefish444 IngeSTream na IngeSTore solusi software di Broadcast India 2018

Hirup SDI Edit-Sedengkeun-Rékam na Live SDI mun NDI ngalirkeun North Melbourne, Australia, Oktober 19, 2018 - Bluefish444, produsén of-kualitas pangluhurna industri video profésional urang uncompressed 4K SDI, ASI, Video Leuwih IP & HDMI I / O kartu na converters mini, announces CDM Panyiaran na Leyuran bakal demonstrating live SDI Edit-Sedengkeun-Rékam kalawan software IngeSTore Bluefish444 urang, sarta hirup SDI mun konversi NDI® kalawan IngeSTream di Broadcast India 2018. IngeSTore nyaeta Bluefish444 urang multi-kanal complimentary 3G / HD / SD newak software, sahingga ingest kana lingkup format, kaasup CODEC uncompressed na DVCPRO complimentary, sarta DNxHD, ProRes, AVC-intra, Sony XDCAM, sarta JPEG 2000 CODEC via lisensi sadia on ...

Maca deui "

Salapan mil Circle, Les Umberger nganteurkeun VFX pikeun Jay Rock urang "Win"

ATLANTA- Salapan mil Circle disadiakeun efek visual firepower pikeun Win, anu video musik anyar ti Jay Rock. Salapan diréktur Kreatif mil urang Les Umberger dilayanan salaku épék visual ngawas dina proyék nu ieu diarahkeun ku Dave Meyers jeung Dave Free, jeun pitur nu rapper superstar ku band marching, maén kolam renang, moro ducks na dodging projectiles dina medan perang a. Win aya single munggaran tina panebusan, Jay Rock urang acclaimed album anyar dina Top Dawg Hiburan. video nu presents anjeunna, sarta sémah Kendrick Lamar, dina runtuyan skenario surreal, kalawan sakabeh matak Peta dina nada muted sarta anyaman ...

Maca deui "

MPSE sarta CAS Amal Golf sarta Pasanggiri Poker raises Dana keur Dana Scholarship

Leuwih ti 100 pro sora nyokot bagian dina acara taunan 10th. Studio City, California - Puluhan professional sora hiburan nempatkeun kaahlian golf na poker maranéhna pikeun uji dina MPSE & CAS Taunan Amal Golf jeung Poker Pasanggiri Oktober 14th di Angeles Nasional Golf Club di Sunland, California. Acara diangkat dana pikeun di Ethel Crutcher Scholarship Fund dina MPSE urang, nu nyadiakeun mentoring sarta rojongan pikeun artis sora murid, sarta afforded hiji kasempetan pikeun anggota dua organisasi 'pikeun bersantai sarta seneng-seneng. scramble-gaya turnamén golf acara urang dimeunangkeun ku Tim Dub Panggung mibanda unggal na ...

Maca deui "

Broadpeak, inca Jaringan, sarta Espial Aktipkeun scalable Pangiriman IP Video pikeun Hiawatha Communications Broadband

RENNES, Perancis - Oct. 18, 2018 - Broadpeak®, a panyadia anjog sahiji jaringan pangiriman eusi (CDN) jeung solusi video streaming pikeun panyadia eusi na operator mayar-TV di sakuliah dunya, sarta inca Jaringan, pamingpin pangiriman video calakan nyadiakeun carrier- kelas solusi pangiriman video sareng pangalaman pamaké-kelas dunya, kiwari ngumumkeun yén maranéhna geus partnered nyadiakeun panyadia layanan internét basis Minnesota Hiawatha Broadband Communications (HBC) kalawan leyuran pangiriman video IP dipercaya jeung scalable. The manajemén palanggan sarta pamaké pangalaman anu Powered by platform Nyiar Awan IPTV Espial urang, nu mangrupakeun leyuran TV-sakumaha-a-jasa anu nyandak HBC nawarkeun jasa TV basis aplikasi IPTV na ...

Maca deui "

Harmonik Appoints Deborah Clifford mun Board Anak ti Direksi

. San Jose, Calif - Oct. 18, 2018 - harmonik (NASDAQ: HLIT) dinten ngumumkeun eta geus dimekarkeun dewan parusahaan direksi jeung janjian tina Deborah Clifford. "Aku delighted ngabagéakeun Debbie ka dewan kami," ceuk Patrick Harshman, Presiden jeung CEO harmonik. "Keuangan kuat Her sarta pangalaman kapamimpinan operasional bakal hiji asset pikeun harmonik salaku urang neruskeun bentukna masa depan pangiriman video tur jasa broadband ngaliwatan inovasi dina SaaS video na leyuran aksés sambungan kabel virtualized". Ibu Clifford ayeuna fungsi salaku wakil presiden tina finansial tata jeung analisis dina Autodesk, desain 3D, rékayasa ngarah jeung ...

Maca deui "

Adat-direkayasa Bolero S ensures dipercaya wasit Communications pikeun Bundesliga Jerman

WUPPERTAL / Frankfurt Jérman - Oct. 18, 2018 - acara olahraga badag skala Dinten urang, kitu ogé sarat siaran teknis maranéhanana, anu tumuwuh di hiji Pace astounding. Papanggih jeung ngaleuwihan sarat ieu, Riedel Communications geus ngagagas Diurus division Olahraga Layanan maranéhanana, comprised téknologi custom-direkayasa dipasangkeun kalayan pengawasan éksténsif jeung rojongan ku insinyur Riedel-mumpuni. Diantara kahiji untung tina jasa ieu mangrupa DFL Deutsche Fußball Liga, anu geus partnered kalawan Riedel mendesain a infrastruktur dipercaya pikeun Bundesliga komunikasi wasit Jerman. Jeung sistem telepon di antara kamar jeung kamar nirkabel Bolero, diwanohkeun dina 2017, Riedel boga platform telepon di antara kamar jeung kamar dipercaya kalawan kualitas audio beredar nu ...

Maca deui "

TVU Jaringan Ngarojong Inovatif Jauh Produksi ku Departemen Angkutan Moscow urang

Barcelona, ​​Spanyol - Oktober 16, 2018 - TVU Jaringan, téknologi sarta inovasi global pamimpin di live solusi video IP, ieu dipilih ku Departemen Angkutan Moscow urang pikeun nganteurkeun hiji siaran inovatif ka cirian kadalapan Moscow Urban Forum 2018 diayakeun dina bulan Juli taun ieu. TVU Jaringan solusi anu dipaké pikeun mempermudah ngawawancara hirup kalayan pajabat publik ti dua lokasi, ti studio lokasina di tempat Forum di puseur budaya Park Zaryadye deukeut iconic Kremlin jeung Beureum Square, jeung ti kenop pindah dina Metro Moscow urang Circle Line, 84m handap taneuh. Dina total, dalapan jam tina eusi éta ...

Maca deui "

Laundry nyiptakeun Electrifying Tembongkeun Paket pikeun NFL Network urang "The Kyle Brandt Football Pangalaman"

Desain & studio animasi laundry nembe dijieun pakét acara anyar keur "The Kyle Brandt Football Pangalaman" on NFL Network. Numutkeun laundry, Kyle Brandt éta hiji kipas tina heubeul "The George Michael Olahraga Mesin" CGI kabuka sarta miharep hal kawas éta pikeun acara sorangan. Dina kolaborasi nutup ku tim NFL Network, laundry digali epik grafik olahraga sarta palettes warna neon kandel ti telat '80s sarta mimiti' 90s ngamekarkeun sapotong teh. Tim nu landed dina, basa-di-macana acara pakét retro-diideuan ku pulas modern wae antara "Rajana Wawakil," Seni Deco, sarta "Tron". Ningali ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications ka showcase Juara Praktis jeung Strategi Migrasi di CAPER2018

[Buenos Aires, Oktober 17, 2018] - Dina CAPER2018 (Oktober 24-26, Centro Kosta Salguero), Bayangkeun ahli Communications bakal gabung pasangan channel lokal Viditec (Nangtung # Abdi-20) kana demonstrate pendekatan praktis pikeun inovasi nu nyandak pausahaan media mun pribados jalur na Pace transisi maranéhna pikeun arsitéktur hareup generasi. "Organisasi média Sababaraha boga méwah tina situs Greenfield sarta anggaran limitless, atawa resiko-kasabaran ka bank dina téhnologi unproven," ceuk Bayangkeun Communications 'Sergio Yáñez, Wawakil Présidén, CALA Penjualan. "Éta ditéang praktis, inovasi kabuktian nu mantuan aranjeunna ngajalankeun usaha maranéhna kiwari jeung nyadiakeun hiji jalur gampang navigable keur ...

Maca deui "

Zegami urang Visual Data Exploration Platform ngajalankeun kana Pasar Broadcast

Oxford University spinout tumerapna kakawasaan AI jeung intuisi manusa ngaliwatan platform data visual unik nu janji kaputusan smarter on kualitas na kandungan, sarta Dursasana panongton kuat [Oxford, Britania Raya, Oktober 16, 2018] - Zegami, hiji parusahaan Éksplorasi data visual anu ngagabungkeun media digital, data sarta kecerdasan jieunan (AI) kana platform dumasar-awan tunggal pikeun gancang nimba informasi berharga jeung nangtukeun pola dina, anu launching kana industri siaran. Geus nyieun hiji dampak dina séktor kayaning olahraga, ritel panalungtikan médis, téhnologi Éksplorasi Zegami urang kuat visual, nu dimimitian dina dunya kadokteran molekular, nyaéta ...

Maca deui "

Captionmax transisi ka bentang laut software pedaran audio

Bacaan, UK, 18th Oktober 2018: bentang laut Panyiaran, pelopor dina Audio Pedaran (Video Description) téhnologi, dinten ngumumkeun yén Captionmax, salah sahiji pausahaan diakses média-layanan pinuh panggedena Amérika Kalér urang, geus dibeuli dilaksanakeun sababaraha lisensi bentang laut urang Kauntungan Audio Pedaran workstation jeung software processing linier audio. jual mangrupakeun sateuacanna signifikan kana pasar Amérika Kalér pikeun bentang laut, dumasar dina bagian dina kamajuan produk nu ngaktipkeun Kauntungan pikeun persis cocog framerates na parameter teknis lianna anu husus pikeun pasar AS. Leuwih ti éta, pausahaan baris kolaborasi on ngembang hareup, fitur giat komersil nu bakal nguntungkeun para nasabah arus jeung calon of ...

Maca deui "
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!