Unak Artikel

wartos

WAMU Mawa Radio Pikeun Anggota Pamiarsa Tuna Rungu sareng Teu Dédéngéan kalayan ENCO enCaption4

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Penyiar radio publik inovatif nganggo sistem captioning otomatis pikeun ngahontal bagéan masarakat anu sateuacana teu tiasa aksés kana program radio Novi, MI, 8 April 2021 - Komitmen pisan ka daérah metro Washington, DC, stasiun anggota NPR WAMU (88.5 FM) ngahubungkeun Washingtonians sareng silih sareng dunya ngaliwatan program anu ngagambarkeun lingkungan unik daérahna. Narékahan pikeun ngahontal bagéan masarakat anu sajarahna henteu tiasa resep kana pamrograman radio, penyiar publik anu inovatif nyebarkeun sistem caption enCaption4 ti ENCO pikeun nyayogikeun transkrip otomatis tina audio na-hawa pikeun anggota audién anu pireu sareng anu nguping ku-na. ...

Maca deui "

Said Bacho Gabung sareng EditShare salaku Wakil Présidén Penjualan pikeun Éropa, Wétan Tengah, sareng Afrika

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Boston, MA - 8 April 2021 - EditShare®, pamimpin téknologi anu khusus kana kolaborasi, kaamanan, sareng solusi panyimpenan calakan, ngumumkeun dinten ieu pengangkatan Said Bacho ka Wakil Présidén Penjualan, EMEA (Éropa, Wétan Tengah, sareng Afrika) . Bacho téhnisna cerdas ngagaduhan latar anu jero dina solusi perusahaan média sareng bakal tanggel waler pikeun ngaéksekusi rencana buka-ka-pasar anu ngamungkinkeun para nasabah ngungkit leyuran alur kerja produksi EditShare dina premis sareng dina awan. "Said aya posisi anu hadé pikeun nungtun tim kami, konsumén, sareng mitra kami pikeun suksés sareng nganteurkeun pangalaman kelas dunya EditShare anu dipikaterang," koméntar Conrad Clemson, CEO, EditShare. ...

Maca deui "

Dejero ngahontal Sertifikasi ISO 9001: 2015

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Nunjukkeun komitmen perusahaan pikeun nganteurkeun produk sareng jasa kualitas luhur Waterloo, Ontario, 8 April 2021 - Dejero, inovator pikeun konéktipitas tahan banting pikeun komunikasi kritis, nampi sertifikasi ISO 9001: 2015 dina pangakuan sistem manajemen kualitas na. Ruang lingkupna kalebet desain, pamekaran, réalisasi, jaminan inpormasi, sareng dukungan produk sareng jasa Dejero. ISO 9001: 2015 mangrupikeun standar manajemén kualitas anu dimangfaatkeun sacara global anu dikembangkeun sareng diterbitkeun ku Organisasi Internasional pikeun Standardisasi (ISO). Standar ieu dumasar kana sababaraha prinsip manajemén kualitas kalebet fokus konsumén anu kuat, komitmen manajemén luhur, pendekatan dumasar prosés anu ditetepkeun, sareng paningkatan anu teras-terasan. Anu ...

Maca deui "

Motion Impossible ngaleupaskeun firmware Nova anyar anu kuat

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

7 April 2021 Motion Impossible's ground-breaking AGITO remote control dolly modular ngagaduhan fitur anyar anu kuat salaku hasil tina pamutahiran firmware gratis anyar pikeun sadaya pangguna. Dijuluk Nova, firmware anyar ngenalkeun gerakan anu tiasa diulang deui kana arsenal AGITO, nyayogikeun Interface Pangguna anu langkung ergonomis sareng streamline pikeun kadali jarak jauh AGITO, sareng sinyal sababaraha petunjuk penting di masa depan anu dilakukeun tim Motion Mustahil pikeun ngembangkeun AGITO anu lumangsung. Dimekarkeun saatos konsultasi éksténsif sareng pangguna-tungtung, firmware parantos didesain ulang tina taneuh pikeun ngajantenkeun operasi AGITO langkung intuitif pikeun pangguna sareng nyorot kematangan ...

Maca deui "

Matrox Bi-Directional Encoder / Decoder Ningkatkeun Komunikasi Pidua Dua arah pikeun Produksi Jauh

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Matrox Monarch EDGE S1 encode / decode appliance nganteurkeun aman, kualitas luhur, low-latency feeds feeds, mastikeun komunikasi lapangan sareng studio anu lancar pikeun multi-kaméra, produksi multi-situs Matrox® Video resep ngembarkeun Monarch EDGE S1 bi- anyar panunjuk arah encoder / alat decoder pikeun aliran jauh produksi (REMI). Nampilkeun dukungan encode / decode sakaligus, Monarch EDGE S1 ngamungkinkeun penyiar pikeun nganteurkeun feed anu aman, bermutu, low-latency program ti studio ka kru produksi multi-kaméra, bakat, sareng tamu di tempat anu jauh. Fungsionalitas umpan balik Monarch EDGE S1 ngungkulan tantangan komunikasi dua arah dina REMI sareng alur kerja multi-situs ku ngamungkinkeun interaksi lemes sareng alami antara tanaga produksi jauh sareng studio pikeun ...

Maca deui "

Signiant manjangan Ayana di Jérman sareng Mitra Anyar, Broadcast Solutions Produkte und Service

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

7 April 2021 Signiant Inc., pamimpin pasar dina mindahkeun file anu cerdas, dinten ayeuna ngumumkeun yén anjeunna ngalegaan ayana di Jérman ku gawé bareng sareng Broadcast Solutions Produkte und Service, salah sahiji pamasok anu terkenal di daérah pikeun pamekaran, perencanaan sareng perwujudan sistem rumit sareng produk pikeun siaran sareng média. Broadcast Solusi Produkte und Service bakal tiasa dianggo raket sareng tim Signiant EMEA pikeun nguatkeun ayana Signiant di daérah DACH. Broadcast Solusi Produkte und Service nyertakeun kaahlian penting dina alur kerja, solusi inovatif sareng sustainable pikeun integrasi dina komunitas siaran. Broadcast Solusi Produkte und Service gaduh langsung ...

Maca deui "

Streamland Media pikeun Meunangkeun Usaha Produksi Sim Post

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Streamland Media parantos ngumumkeun yén aranjeunna kéngingkeun bisnis pos produksi Sim Video International (Sim Post). Akuisisi stratégis diwangun kana daptar seniman anu luar biasa ti Streamland sareng ngalegaan portopolio téknis perusahaan ku ningkatkeun tawaran kontén anu teu ditulis sareng naskah di Amérika Kalér. Akuisisi ngabantosan ayana Streamland anu aya di Los Angeles sareng Vancouver, sareng masihan perusahaan tapak tilas anu penting di New York City kanggo nyayogikeun gambar anu luar biasa sareng pagawean sora. "Ditambahna Sim Post nguatkeun komitmen urang pikeun nyiptakeun komunitas produksi pos anu teu aya bandinganna anu ngandelkeun ka tim jalma anu berbakat," saur CEO Streamland Media Bill ...

Maca deui "
GUS 51 LED Fresnel CU

LED Fresnel Dirékayasa kalayan Garansi Lima Taun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

DALLAS - 7 April 2021 - Pabrik pencahayaan studio siaran di Amérika Serikat, PrimeTime Lighting Systems, ngawangun LED Fresnel anu langkung lami tibatan pabrik anu sanés. Luminaires dikembangkeun kalayan standar rékayasa anu pangluhurna sareng dijamin lima taun. PrimeTime mendesain sistem pendingin pasip anu ningkatkeun umur panjang LED Fresnel kelas komersil na anu dikenal salaku GUS 51 LED Fresnel, salian ti lengkep lampu LED studio na. CEO PrimeTime, Glen Harn nyatakeun, "Kami keukeuh kana rékayasa anu unggul anu ngahasilkeun fitur sapertos 100% pendinginan pasip." Insinyur sora studio siaran ngahargaan fixtures LED PrimeTime jempé. The inovatif GUS 51 LED ...

Maca deui "

Posts anyar

Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!