Unak Artikel

wartos

DejaSoft ngaluncurkeun DejaEdit Vérsi 3 -

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

DejaEdit Versi 3 nyandak file singkronisasi kana tingkat anu anyar kalayan pangalaman pangguna anu ditingkatkeun, fitur kaamanan tambahan sareng manajemén aliran kerja anu énggal Pikeun Ngalepaskeun Segara, 28 Mei 2020, Gothenburg, Swedia - Téknologi dinamika dinamika DejaSoft parantos ngaluncurkeun Vérsi 3 tina média anu tepi. file sinkronisasi alat perangkat lunak - DejaEdit. Aplikasi penting pikeun produksi filmions, DejaEdit ngamungkinkeun panyunting Avid digawé babarengan tina lokasi mana waé ku mastikeun yén média sareng tong sampah disalin sacara aman sareng di latar, antara unggal stasiun édisi jauh atanapi sistem panyimpenan Nexus / EditShare. DejaEdit 3 kalebet inovasi seru anu ningkatkeun pangalaman pangropéa pangropéa sareng ...

Maca deui "

Mediacorp Singapura Shot "Kelas anu Dijupuk" sareng Dipasang ku Echo Entertainment Nganggo URSA Mini Pro sareng DaVinci Resolusi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - 28 Mei 2020 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun yén Singapura basis Echo Entertainment nganggo kaméra URSA Mini Pro G2 némbak di Blackmagic RAW pikeun moto usum mimiti TV anu bakal digolongkeun dina Mediacorp Singapore dramedy "Rakan Sakelas." Echo Entertainment ogé ngagunakeun DaVinci Resolve Studio pikeun ngabenerkeun warna sareng karya VFX, kalayan halaman DaVinci Resolve Fairlight anu dianggo pikeun ngedit audio. Echo Entertainment, diadegkeun taun 2010, nyaéta perusahaan gambar gambar berbasis Singapura anu ngadamel drama televisi tina sadaya genres, video perusahaan, komérsial, sareng produk-produk multi kaméra anu sanés. Aranjeunna nyayogikeun sagala aspek produksi sareng produksi pos, tina storyboarding ka shooting sareng produksi pos. ...

Maca deui "

LTN Global ngaluncurkeun Wave Telepon: alternatif dumasar-IP pikeun distribusi satelit

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

COLUMBIA, MD. - 28 Mei 2020 - LTN Global, pamimpin industri dina téknologi transformasi média sareng solusi jaringan transportasi video parantos ngumumkeun peluncuran LTN Wave, solusi distribusi dumasar IP-terrestrial dirancang salaku alternatif pikeun distribusi satelit. Gelombang LTN ngahijikeun solusi transportasi, monitoring, sareng kontrol DCN pikeun ngaktifkeun panyebaran multicast kualitas dina IP. Gelombang LTN nyayogikeun para aksés ka kauntungan tina panyebaran IP bari tetep ngajaga saluran kerja anu didorong ku satelit. Hal ieu ngamungkinkeun gabungan tina workflows terpadu sacara maksimal pikeun ningkatkeun poténsial ngahasilkeun pendapatan pikeun eusi. Naha ngagentos satelit lengkep atanapi ngalaksanakeun backhaul atanapi jalur sekundér dina ...

Maca deui "

Cinegy ngumumkeun TURBOCUT - Nyiptakeun Ngédit sareng Adobe Premiere Langkung Langkung Leres

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Munich, Jerman, 28 Méi 2020 - Cinegy dinten ngumumkeun TURBOCUT, hiji Adobe CC plug-in énggal anu ngagancangan nyunting H.264 / HEVC ku cara ngagunakeun pénoder hardware NVIDIA GPU. Pengumuman ieu kabeneran sareng Adobe ngaleupaskeun versi 14.2 Adobe Premiere sareng sababaraha fitur énggal anu katambah, tapi tetep leungitna hardware NVIDIA ngagancangkeun ngédit sareng nganggo GPU NVIDIA pikeun ngodifikasi H.264 sareng HEVC. Sakumaha Jan Weigner, CEO Cinegy GmbH ngajelaskeun, "mangtaun-taun mangpuluh-puluh rébu pangguna parantos ngagunakeun Daniel2 Plug-in pikeun Adobe CC, anu parantos masihan ekspor ekspor NVIDIA tina H.264 sareng HEVC. Janten nalika urang ngagancangan ...

Maca deui "

Switch ngaluncurkeun TV Production-as-a-Service dumasar-awan pikeun nganteurkeun platform produksi langsung industri anu paling fleksibel sareng komprehensif

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Nyandak produksi langsung ka méga pikeun nyusun paménta pikeun produksi jauh tina TV langsung, acara maya sareng pertunangan média sosial New York - 00:01 EDT, 28 Mei 2020 - The Switch, platform kanggo produksi sareng pangiriman global video langsung. parantos diluncurkeun MIMiC, panawaran produksi-sakumaha-a-jasa dumasar-awan anu masihan panyiar, jasa streaming, panyekel hak sareng usaha aksés ka kamampuan produksi jauh pikeun acara live sareng virtual tina sadaya ukuran. Produsén kontén ayeuna tiasa ngungkabkeun gabungan unik Switch tina kamampuan produksi awan tangkas sareng jangkauan jaringan global kana biaya-efektif nyumponan paménta pikeun efisien sareng ...

Maca deui "

Penampilan Anu Ngagumangkeun Dina Wanci: Kota Malaikat Muncul taun 1938 Los Angeles Pikeun Imah Pamirsa sareng Cooke S4 / i Primes

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

(Mei 2020) - Nalika waktuna cinematographer John Conroy ngembangkeun tampilan Showtime's Penny Dreadful: City of Angels spin-off, anjeunna parantos ngagaduhan dalapan épisode lensa Penny Dreadful asli dina beubeur na. Bagian anu utama pikeun muter-muter bakal datang ti ngagunakeun Cooke Optika 'S4 / i lensa perdana sareng lensa Cooke Speed ​​Panchro Speedous. "Nalika Penny Dreadful: City of Angels bakal gaduh éstétis anu mirip sareng séri asli, éta disetél dina lokasi sareng waktos anu béda," saur Conroy. "Seri aslina disetél di gothic London na Victoria, sedengkeun City of Malaikat ...

Maca deui "

Broadcast Pix ngumumkeun lokasi kantor anu énggal

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Broadcast Pix, siaran live-unggul siaran penghargaan, sareng perusahaan streaming nembé ngalih ka kantor anyar, anu lokasina di 141 Middlesex Road di Tyngsboro, Massachusetts. "Énggal! Lokasi énggal kami langkung seueur kalayan Broadcast Pix 2.0 - langkung seueur kantor, pasamoan, sareng rohangan pamikiran kalayan manufaktur anu kurang fisik. Nalika kami transisi ka ngirimkeun langkung seueur perkakas streaming dumasar software, sapertos RadioPix ™ sareng StreamingPix ™ sareng-terasan nyambut damel, kami peryogi ruang kreatif kalayan konektipitas anu langkung saé sareng hal-hal sapertos ningkat kamampuan méja panas ", saur Graham Sharp, CEO. "Mmm, ambeu cet seger - urang henteu tiasa ngantosan dugi kami uih deui kana sababaraha rasa normalitas nalika ...

Maca deui "

EditShare sareng Adobe Kolaborasi Pikeun Aktipkeun Produksi Jauh sareng Workflows Éditor Grup

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Boston, MA - 27 Mei 2020 - EditShare®, pamimpin téknologi anu khusus dina ngokolakeun média aman, kolaborasi sareng solusi panyimpen cerdas pikeun panyipta kontén pidéo, neraskeun kolaborasi sareng Adobe® pikeun ningkatkeun produksi jauh-tungtung-tungtung sareng kolaborasi ngedit workflows. Nyiptakeun pangalaman pangguna anu luar biasa, ti tukang cariyos individu nepi ka grup kerja perusahaan, solusi terpadu EditShare sareng Adobe sacara lancar ngahubungkeun alur kerja kana ékosistem média anu langkung lega kalayan nyukcruk metadata jero sareng automasi alur kerja kanggo nyederhanakeun caritaan, naha dina premis, dina konfigurasi hibrida. atawa salaku alur kerja berbasis awan anu lengkep. Panel Aliran anyar pikeun Adobe Premiere® Pro ngarobih manajemén eusi, ...

Maca deui "

Posts anyar