walungan leutik

Unak Artikel

wartos

Diréktur Lauren Iungerich ngagabung premanisme Gambar

Pencipta Netflix urang "Di abdi Blok" na MTV urang "kikuk" ngudag proyek iklan pikeun kahiji kalina. Los Angeles - Lauren Iungerich, panyipta, produser eksekutif, diréktur jeung panulis tina séri komedi rumaja populér Di abdi Blok na kagok, geus ditandatanganan bareng Gambar premanisme pikeun ngagambarkeun salaku diréktur pikeun commercials na kandungan branded. Ieu nandaan heula waktu manehna geus miboga pawakilan pikeun proyék-proyék iklan. Iungerich, anu nempokeun geus meunang pameget pilihan jeung panghargaan pilihan Rahayat diantara loba accolades lianna, geus kabuktian hiji juru dongéng consummate ku sambungan unik kana pasar nonoman, kaahlian anu premanisme Gambar produser eksekutif ...

Maca deui "

SmallHD Unveils Profesional 7 "Wide-tangga nada Monitor NAB, Las Vegas, Booth C5725

SmallHD announces nu 702 Toel, a 7 profésional "1920 x 1200 monitor nu delivers hiji kelas dunya pangalaman pamaké sarta fitur-disetel. Na panel terangan viewable 1,500 nit na stunning 100% DCI-P3 warna tangga nada nawiskeun hiji pangalaman ngawaskeun unparalleled pikeun studio jeung produksi mobile lingkungan. monitor sampurna pikeun alatan 1st AC pikeun integrasi na kalawan Teradek RT. Nyambungkeun CTRL.1 atanapi CTRL.3 controller jeung monitor keur real-time overlays data lénsa nu némbongkeun informasi nurutan fokus kritis dina layar, kaasup lénsa jarak fokus, panjang fokus, iris, zum sareng nu sanesna. The 702 Toel ngabogaan sleek, desain low-profil. Na ...

Maca deui "

Teradek Unveils Entry-Level Ace 500 Wireless Video System NAB, Las Vegas, Booth C5725

Teradek geus ngawanohkeun Ace 500, hiji enol-reureuh Sistim video nirkabel affordable pikeun videographers anggaran-sadar. Diwangun ku téhnologi dipercaya sami nirkabel kapanggih dina garis produk baud industri-baku, nu Ace 500 nawarkeun hiji ultralight, pangalaman streamlined di hiji titik harga langkung diaksés. "Ace 500 ieu dirancang pikeun creatives bebas dimimitian ngasupkeun video nirkabel kana workflows maranéhanana, atawa pikeun maranéhanana operasi dina budgets ketat anu masih perlu link video dipercaya," dipedar Nagreg Smokler, VP Produk pikeun Teradek. Ace 500 transmits uncompressed video 1080p60 nepi ka 500ft. garis-of-tetempoan kalawan kirang ti 1ms reureuh. Unit Fitur HDMI input / output sarta ...

Maca deui "

SmallHD Unveils 7 "Cine 7 Monitor ku Bioskop Kamera Control na Teradek Wireless NAB, Las Vegas, Booth C5725

SmallHD nawarkeun Cine 7, kulawarga 7 inci HD lengkep touchscreen monitor dina kaméra kalawan kontrol kaméra bioskop sarta diwangun-di Teradek téhnologi video nirkabel. Cine 7 nyaéta platform monitor anyar kuat pikeun cinematographers profésional, ku 1080p stunning, terangan viewable tampilan nit 1,800 nu nawarkeun% sinyalna 100 tina DCI-P3 warna tangga nada. Naon susunan monitor ieu sajaba mangrupa integrasi seamless na kontrol kaméra bioskop, sahingga pamaké pikeun ngatur rupa-rupa setélan kaméra katuhu tina panganteur software SmallHD. Ieu bakal ngajalankeun kalawan rojongan pikeun ARRI Alexa Mini, AMIRA, sarta kaméra Mini LF salaku hiji lisénsi software pilihan, sareng ...

Maca deui "

Teradek Unveils nu Industri urang munggaran Zero-tunda 4K Wireless Video Transmission System NAB, Las Vegas, Booth C5725

Teradek ngumumkeun dinten nu revolusioner baud 4K, watesan hiji kategori anyar sakabeh sistem video nirkabel. Téknologi groundbreaking, kapanggih éksklusif jero baud 4K, nawarkeun 8x reliabiliti model saméméhna HD, 1.5x rentang leuwih, sarta kualitas gambar punjul. Baud 4K nyaéta sistem video nirkabel 4K setelan HDR munggaran nyadiakeun uncompressed transmisi, enol-latency (<1ms). Unik kana baud 4K nyaeta interoperability, sahingga sagala rentang modél pikeun ngirimkeun sarta tampa petunjuk ti sejenna (ie hiji baud 4K 750 kompatibel sareng baud 4K 1500). Baud 4K transmits 10-bit, 4: 2: 2 setelan HDR video dina sauntuyan nepi ka 1,500 kaki garis-of-tetempoan leuwih ...

Maca deui "

McLaren Barcelona refuses insitu mun grab hiji klip 8k

McLaren Barcelona, ​​anu dealer yén sellsmany kalolobaan Surrey (England) mobil kinerja tinggi, dugi ka di situ ka parusahaan Barcelona pikeun ngarekam adegan super na carsin harti luhur. Nurutkeun kana parusahaan siaran, aranjeunna, dinten anu sami, nampik dipigawé whatthey sapuk ku email na whatsapp. Christine (CEO) tina Marketing tuh pakasaban goréng, ceuk nu sejen tina anggota. Ku kituna lamun rencana meuli McLaren 720s anyar atawa lancah 720, a 575, 12C jsb .. ngan jadi mclaren.barcelona cautious teh ramatloka (www.mclaren.barcelona) dimana nu parusahaan nu dimaksud méré sagala rinci Tempo dina peta google Ieuh: ...

Maca deui "

Faurecia showcases hareup generasi solusi infotainment dina-mobil kalayan ACCESS di Otomatis Shanghai

Tokyo, Jepang, 11 April 2019 -. ACCESS CO, LTD dinten ngumumkeun yén ACCESS na Twine ™ pikeun solusi Car geus dipilih ku Faurecia bisa terpadu di generasi saterusna infotainment dina-mobil di Faurecia kabina tina demonstrasi Future di Otomatis Shanghai 2019, April 18 - 25, Pameran Nasional sarta Convention Center, Shanghai, Cina. "ACCESS Twine pikeun Car piqued ngarasa panasaran kami liwat kamampuhna nyadiakeun unggal occupant mobil sareng pangalaman eusi multimédia pribadi dimana wae aranjeunna linggih na naon nu mode nyetir. The gabung démo urang showcase di Otomatis Shanghai bakal ngaktipkeun automakers ka saksi teh ...

Maca deui "

Ooyala Flex Media Platform Streamlines Video Produksi Workflows pikeun Produksi Company Picture (PPC THE)

Anjog Post-Produksi House kabukti mun Ooyala Pikeun Greater workflow Efficiencies, Ngurangan Waktu keur Market Ooyala geus dipilih pikeun kakuatan maju workflows video pikeun Produksi Company Picture (PPC THE), salah sahiji instansi produksi kreatif panglegana sarta panyadia anjog ka studio sahiji kreatif sarta pos-produksi jasa. parusahaan ngahasilkeun leuwih eces 25,000 tina eusi sataun pikeun leuwih nagara 60 24 jam sapoé, 5 dinten saminggu sakuliah kantor 2. THE PPC ieu ngagunakeun Ooyala Flex Media Platform, panggancangna eusi tumuwuh solusi ranté suplai di dunya, mun simplify rébuan workflows video sakuliah lokasi disebarkeun di sakuliah dunya. ...

Maca deui "

VFX pasukan Expands LA Operasi Ku peluncuran A Studio di British Columbia

Divisi Anyar Nyadiakeun Feature Pilem na TV nembongkeun kalawan Aksés ka insentif Pajak Deep SM urang jeung New Studio urang terampil Dina-House Bakat marengan koléktif miboga Artis VFX ngalaman Dumasar Sapanjang Propinsi VFX pasukan, efek visual basis Burbank-layanan pinuh parusahaan, geus meluncurkan studio di British Columbia, Kanada. Division anyar aksés jujul pajeg penting propinsi urang, sarta roster beragam seniman senior diperlukeun pikeun epektip karajinan efek visual poto-realistis kualitas luhur anu Fitur film jeung televisi episodic nembongkeun paménta. Sanajan perluasan jeung SM nandaan heula waktu nu VFX pasukan geus ngadegkeun ayana hiji ...

Maca deui "

Brazil urang Rede Amazônica nyokot Nevion pikeun IP migrasi di sababaraha fasilitas

Nevion, panyadia-unggul pangajén tina solusi produksi média virtualized, dinten ngumumkeun yén Rede Amazônica, salah sahiji siaran panggedena Brazil urang, geus nandatanganan deal di NAB acara 2019 nu bakal ningali Nevion nganteurkeun hiji solusi basis IP pikeun Jumlah fasilitas na. Tujuan prinsip pikeun Rede Amazônica anu keur renew infrastruktur sarta ngurangan waragad operasional. Nu nganyahokeun, facilitated ku pasangan bisnis Nevion sarta Cisco Asccent pasangan ngalakukeun Brasil, ngalibatkeun Cisco Nexus 9000 saklar, Nevion urang Virtuosos, tempat ngumpulna média software-dihartikeun, VideoIPath, orchestration tur kontrol SDN, sarta panel kontrol CP-Touch. The Virtuosos baris nyadiakeun SDI kana IP (SMPTE ST 2110) ...

Maca deui "

CCNP na MediaKind dilegakeun partnership ngaktipkeun HD Digital terestrial Sebaran jeung leuwih 30 juta pemirsa sakuliah Kolombia

April 10, 2019 CCNP na MediaKind dilegakeun partnership ngaktipkeun HD Digital terestrial Sebaran jeung leuwih 30 juta pemirsa sakuliah Kolombia CCNP (Consorcio Canales Nacionales Privados) jeung MediaKind, ngaliwatan Rakan Usaha lokal Balum SA ngembarkeun hiji perjangjian nyadiakeun distribusi terestrial digital tina Colombian utama saluran swasta pikeun leuwih 30 juta pemirsa sakuliah Kolombia lingkup proyék nu ngawengku MediaKind urang Aquila langsung kana solusi konsumen, kaasup nu AVP4000 video encoder, RX8200 na RX8330 decoders, sarta dimaksudkeun Layanan Profesional sarta rojongan Lokal via pasangan urang Balum. deployment bakal ngaktipkeun sebaran eusi video kualitas luhur sakuliah sababaraha kota ...

Maca deui "

MediaKind tur mitra meunang IABM BAM Award dina NAB Tembongkeun 2019 pikeun ngamungkinkeun para munggaran sadunya multi-kanal 6K tiled 360 ° live stream

April 10, 2019 MediaKind tur mitra meunang IABM BAM Award dina NAB Tembongkeun 2019 pikeun ngamungkinkeun para munggaran sadunya multi-kanal 6K tiled 360 ° stream live MediaKind, Deutsche Telekom, Tiledmedia, INVR.SPACE na Magnum Film nampi 2019 IABM BAM Award® pikeun pangalusna ' proyék, kolaborasi atawa acara 'Multi-kaméra 6K 360 ː stream hirup tina hiji patandingan baskét antara Telekom Baskets Bonn na ewe Baskets Oldenburg dina bulan Désémber 2018 ditembongkeun kumaha MediaKind urang 360 sakumaha Service a bisa nganteurkeun acara live kacida immersive nempo pangalaman The live 360 ° video éta disandikeun maké téhnologi software encoding virtualized MediaKind urang, deployed dina platform awan Google sarta dikirimkeun ka pamakéna maké Deutsche Telekom urang magénta VR ...

Maca deui "

DTC Broadcast announces partnership Amérika Kalér jeung Wave Tengah

NAB 2019, Las Vegas, Wave Tengah Booth C6934: DTC Broadcast dinten ngumumkeun hiji partnership Amérika formal sarta éksténsif Kalér jeung AS dumasar Wave Jawa Tengah, a panyadia utama kaméra siaran jeung transmisi téknologi nirkabel. Gelombang Tengah specializes di nyadiakeun solusi RF tinggi tungtung pikeun tempat olahraga utama sakuliah Amérika Kalér. partnership kasebut terstruktur dina cara nu mere Wave aksés pinuh Tengah kana portopolio produk DTC. téhnologi DTC urang OEM bakal neruskeun dipaké dina portopolio produk Wave Tengah urang, nyadiakeun pasar Amérika Kalér jeung jualan régional jeung rojongan, bertulang ku kaahlian RF vast Wave Tengah urang. Umum gelombang Tengah urang ...

Maca deui "

Jukut Valley nyokot ALAMIYA urang sakabéh armada of OB vans ka Level salajengna

Montréal - 8: 00 PT April 9, 2019 - Jukut Valley, a Belden Brand, geus dipilih ku ALAMIYA, salah sahiji media ngarah jeung pausahaan iklan di Karajaan Saudi Arabia, jeung ngarojong hiji pamutahiran utama sakabéh armada miboga luar siaran (OB) vans - panggedena di Wétan Tengah. Investasi di solusi Jukut Valley urang bakal ngaktipkeun ALAMIYA ka buktina hareup infrastruktur produksi live na tungtung-to-tungtung sangkan bisa nganteurkeun 4K UHD Productions sahiji olahraga utama na acara live. Salaku penyiar nyanghareupan paménta konsumén pikeun leuwih immersive, eusi resolusina leuwih gede, anu ditingkatkeun luar infrastruktur siaran ngamungkinkeun ...

Maca deui "

MediaKind expands satru kalayan Inspur Digital Media pikeun nganteurkeun nempoan multiscreen immersive ka konsumén di APAC

MediaKind expands satru kalayan Inspur Digital Media pikeun nganteurkeun nempoan multiscreen immersive ka konsumén di APAC Alliance nyandak MediaKind mun ngungkit server industri-dibuktikeun Inspur urang, média pinter alat (atawa enggon konsumen parabot) jeung kamampuhan teknologi software pikeun nganteurkeun solusi tungtung-to-tungtung ka layanan panyadia sarta operator di APAC ngamungkinkeun para nasabah Mediaroom ayeuna keur meunang leuwih ti Investasi maranéhanana sarta mekar ka generasi salajengna, awan-agnostik platform MediaFirst TV Gabungan tina MediaFirst TV platform na Video Panyimpenan & Processing platform (VSPP) nyadiakeun solusi tangkas nu delivers immersive TV madhab jasa Dinten di NAB Tembongkeun, MediaKind, pamingpin global dina téhnologi media, ngumumkeun eta ...

Maca deui "

Emmy Winner Jeff Bloom of Synchro Seni henteu Video Wawancara di NAB 2019 kalawan Chris Voss Tembongkeun

Emmy-Tien Juara Jeff Bloom of @Synchro_Arts ceramah panganyarna dina audio keur #movies #TV na #music dina wawancara jeung @CHRISVOSSSHOW di #NAB2019 @NAB @TheEmmys Pikeun Geura Release Contact: Andrew Blum AJB Communications 917-783-1680 [EMAIL PROTECTED] Emmy Award pikeun UK Audio Tech Company Las Vegas, NV - April 8, 2019 - UK parusahaan téhnologi audio Synchro Seni narima pangajén Emmy coveted dina Minggu April 7 keur kaunggulan dina kreativitas rékayasa ti National Academy of Télévisi Seni & Élmu di Las Vegas. Synchro Seni mangrupa hiji-hijina parusahaan Inggris pikeun nampa Téhnologi a sarta Téknik Emmy taun ieu. pangajén ieu dirumuskeun dina pangakuan ...

Maca deui "

MTI Film mun demo Lengser Alat Anyar otomatis Debu pikeun Drs ™ Nova di NAB

fitur inovatif bisa mantuan waragad restorasi slash ku cara ngurangan kabutuhan lebu manual sarta ngaleupaskeun uing ku saloba 70 persen. Las Vegas-Di NAB 2019, MTI Film ieu demonstrating a groundbreaking, fitur anyar Drs ™ Nova, industri-ngarah software restorasi digital na, maturan nyata ningkat prestasi dina ngaleupaskeun otomatis tina lebu, goresan fleeting, sarta lebu. Dumasar algoritma karek-maju, alat software, dubbed AutoClean, bisa ngurangan kabutuhan lebu manual sarta ngaleupaskeun uing ku saloba 70 persen. Lebu jeung ngaleupaskeun scratch fleeting aya diantara tugas paling umum di restorasi pilem, sarta paling waktos-consuming. Ayeuna, ...

Maca deui "

Vislink Panyiaran na Jukut Valley manjangkeun Partnership Kana Spasi 4K

HACKETTSTOWN, NJ, April 8, 2019 - Dina pangakuan komitmen terus -na pikeun nyadiakeun panganyarna dina téhnologi transmisi video, Vislink Jatiluhur (NASDAQ: VISL) announces yen eta geus sakali deui partnered kalawan Jukut Valley, hiji merk Belden, dina hiji all- di-hiji solusi siaran. LDX newest kaméra 86N Series 4K-RF jukut Valley urang ayeuna terpadu kalayan INCAM-Hg Vislink Panyiaran 'kaméra nirkabel pamancar, nu nyadiakeun HEVC 4K UHD, encoding nirkabel setelan HDR-siap sarta panganteur kaméra jauh-controllable via WiFi. solusi panganyarna Ieu on tampilan di 2019 NAB Tembongkeun (Vislink Booth C6008, Jukut Valley Booth SL106). Ngawangun dina téhnologi tina Vislink Panyiaran '...

Maca deui "