Unak Artikel

wartos

Desain Blackmagic Ngumumkeun Videohub Smart Control Pro

Fremont, California - Séptémber 13, 2019 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun Videohub Smart Control Pro, panel kontrol router anu sacara elegan dirancang anu dirancang pikeun cara panggancangna pikeun mindahkeun jalan silang router. Videohub Smart Control Pro bakal eceran ngan ukur $ 695. Videohub Smart Control Pro bakal nunjukkeun dina ruangan Desain Blackmagic IBC 2019 7.B45. Videohub Smart Control Pro béda sareng panél kontrol router hardware tradisional anu hargana rébuan dolar sareng dugi ka dipasang di sajumlah alit teras dibagikeun ku sadaya pangguna router. Videohub Smart Control Pro murah, sareng fitur 48 RGB bercahya kristal ...

Maca deui "

AJA Ships Corvid 44 12G kalayan 12G-SDI I / O di IBC 2019

Ngirim 8K fleksibel sareng 4K I / O pikeun Partner Pamekar Amsterdam, Belanda, Konferensi IBC, Nangtung 7.C25 (Séptémber 13, 2019) - Di IBC 2019, Sistem Video AJA ngumumkeun sékrési Corvid 44 12G, 8- jalur video PCIe 3.0 sareng audio I / O platform anu ngadukung 12G-SDI I / O. Corvid 44 12G sayogi dina sapuluh model anu béda, kalebet varian pendingin pasip atanapi aktip, pikeun kalenturan faktor pembangun. Model Corvid 44 12G kalebet panyambungna HD-BNC berkepanjangan tinggi sareng sayogi dina profil low atanapi faktor bentuk jangkungna pinuh, sedengkeun modél Corvid 44 12G BNC kalebet panyambungna BNC ukuran pinuh. Sadaya kartu Corvid 44 12G ngadukung ...

Maca deui "

AJA Debuts KUMO 6464-12G di IBC 2019

Lambang sinyal 12G-SDI tinggi pikeun jalur lebar jalan sareng resolusi anu langkung luhur Amsterdam, Belanda, Konférénsi IBC, Nangtung 7.C25 (Séptémber 13, 2019) - Dinten ayeuna di IBC 2019 di Amsterdam, Sistem Video AJA ngumumkeun KUMO 6464-12G, anu énggal SDI router anu ningalikeun 64x 12G-SDI sareng input 64x 12G-SDI pikeun kualitas tinggi, épék-népakeun sinyal jalan. KUMO 6464-12G cocog sareng sababaraha siaran, produksi, postingan, sareng lingkungan proAV sareng ngamungkinkeun para profésional ngamangpaatkeun skalabilitas, kaamanan, sareng ningkatkeun bandwidth anu disayogikeun 12G-SDI. "Minat dina 12G-SDI surut diantara produksi langsung sareng pos profésional nalika alur kerja tumbuh langkung kompleks sareng nyoko kana UltraHD, HDR ...

Maca deui "

AJA Ngaluarkeun Analis gambar HDR 12G di IBC 2019

4K / UltraHD HDR monitoring sareng analisa 12G-SDI konektipitas Amsterdam, Belanda, Konférénsi IBC, Nangtung 7.C25 (Séptémber 13, 2019) - AJA Video Systems ngumumkeun anyar HDR Image Analyzer 12G, mawa konéksi 12G-SDI kana kakuatan nyata anu kuat. -time platform monitor sareng analisis HDR dimekarkeun dina kemitraan sareng Colorfront. Produk anyar streamlines 4K / UltraHD HDR monitoring sareng analisa workflows ku ngadukung konektipitas 12G-SDI-bandwidth anu paling luhur. HDR Image Analyzer 12G nawarkeun gelombang, histogram sareng vectorscope monitoring sareng analisa 4K / UltraHD / 2K / HD, HDR sareng eusi WCG pikeun siaran sareng produksi OTT, pasca produksi, QC sareng mastering. Éta ogé gaduh monitor HDR anu tiasa ngawas kaluaran anu langkung saluareun HD ...

Maca deui "

Avid Ngirimkeun Aliran Karya Ngédit Video sareng ProRes RAW sareng Codec DNx

Ningkatkeun alur kerja suntingan ahir-tungtung sareng integrasi ProRes kanggo Windows sareng dukungan asli pikeun ProRes RAW di Media Composer ogé dukungan pribumi kanggo codec DNx BURLINGTON, Massa, Sept. 13, 2019 - Avid® (Nasdaq: AVID) ayeuna ngumumkeun yén Media Composer® bakal ngirim dukungan pribumi pikeun codec kaméra ProRes RAW Apple sareng dukungan pikeun playback ProRes sareng encoding dina Windows. Salaku tambahan, Apple bakal nyayogikeun dekoder 64-bit pikeun DNxHR sareng codec DNxHD dina pakét Pro Video Format anu sayogi ti Apple salaku download gratis pikeun sadaya pangguna. Integrasi ieu bakal ngantepkeun panyipta kontén sareng perusahaan produksi pascorong ka ...

Maca deui "

Akademi EditShare Ngaléngkeun Profesional Media Langkung sareng Program Pelatihan sareng Sertifikasi Anyar

EditShare Associate, Engineer EditShare, sareng lagu pembelajaran Profesional EditShare Sales ngagancangkeun jalur ka penguasaan alat EditShare sareng solusi aliran kerja pikeun penjualan sareng profesional video Amsterdam, Belanda - Séptémber 13, 2019 - EditShare® mangrupakeun pamimpin téknologi anu ngahususkeun dina kolaborasi, kaamanan. sareng solusi panyimpen cerdas kanggo nyiptakeun sareng manajemén média, diumumkeun tina lanté acara IBC2019 (nangtung 7.A35) peluncuran Akademi EditShare. Campuran kursus-kursus anu dipimpin ku instruktur sareng e-belajar anu didamel nyandak murid ti pamula ka ahli dina alat sareng alur kerja EditShare, dina Akademi EditShare nawiskeun penjualan sareng profesional video salaku kurikulum terstruktur anu mangrupikeun sertifikasi industri dina hiji ...

Maca deui "

Mitra Mediability sareng Vimond kanggo manjangkeun Software-as-a-Service ngeunaan panawaran sareng video-edit dina méga sareng platform OTT anu lengkep.

Kasederhanaan, panyadia alat profésional panggedéna Skandinavia sareng integrator sistem, sareng Vimond, perusahaan perangkat lunak nganteurkeun solusi siaran online, dinten ayeuna ngumumkeun kerjasama pikeun nawiskeun naséhat video dina awan liwat Vimond IO sareng platform lengkep pikeun pangiriman eusi video sareng jasa OTT ngalangkungan Vimond platform Kalayan solusi Vimond dina portopolio na, Mediability ayeuna tiasa nawiskeun konsumén ka platform lengkep pikeun manajemén OTT sareng distribusi, ogé alat produksi Live to VOD, clipping basis browser sareng edit video sareng Vimond IO. "Vimond mangrupikeun perusahaan anu nyocogkeun sareng Mediabillity sareng kami nawiskeun alat-alat anu gampang pikeun ...

Maca deui "

RecordTV milih MediaKind IRD pikeun ngaktifkeun jangkauan éksternal ngeunaan 2019 Pan American Games

Penyebaran Panampi Modular Advanced RX8200 Advanced RX4 ngamungkinkeun RecordTV kanggo ningkatkeun prasarana pikeun nampi HEVC 2: 2: sinyal satelit disandakan 8200 RX4 ngamungkinkeun para penyiar ngahontal hasil efisiensi bandwidth optimal, ogé fitur set-MPEG-4 HD, 2: 2: 10, 1080-bit 50p60 / 13 pikeun kualitas pidéo kualitas pangluhurna Avicom Engenharia, mitra saluran MediaKind di Brazil, parantos janten integrator sistem proyék FRISCO, TEXAS - Séptémber 2019, 1,000 - MediaKind, pamimpin téknologi média global, dipilih ku Brasil Jaringan TV RecordTV pikeun ngaktifkeun pangiriman langkung ti jam 18 tina program XNUMXth Pan American Games, ngalangkungan jasa streaming Play Plus, ...

Maca deui "

Bayangkeun Komunikasi Ngaronjatkeun Playout di Panyadia Ladénan Media Terbesar di Australia, NPC Media

Usaha komérsial kolaborasi dumasar kana téknologi Béja Komunikasi IP anu dibuktikeun AMSTERDAM, 13 Séptémber 2019 - Bayangkeun Komunikasi parantos dipilih ku NPC Media Pty Ltd, usaha anu kabentuk antara penyiar komersial panggedéna di Australia, Tujuh (ASX: SWM) sareng Nine (ASX: NEC), pikeun masihan pamutahiran infrastruktur anu lega tina Pusat Playout Nasional (NPC) di Sydney, Australia. Pusat Playout Nasional munggaran diadegkeun ku Nine Network 10 taun ka pengker, sareng dinten ieu nyayogikeun fasilitas playout langkung ti 106 saluran siaran bébas-hawa. Parantos salah sahiji operasi siaran panggedéna sareng paling inovatif di daérah APAC, pusatna ngandelkeun ...

Maca deui "

Bayangkeun Nawaran Dhukungan pikeun Peralatan Warisan, Ngamuang Transisi Ka payunna Parangkat Lunak

MyCare bagian penting tina netepkeun laju transisi IP ku mastikeun alat warisan tetep tiasa tetep AMSTERDAM, 13 Séptémber 2019 - Salaku bagian tina komitmenna pikeun nyayogikeun pitulung pikeun penyiar sareng perusahaan média sawaktu waé dina transisi ka arah solusi anu ditetepkeun ku software. Bayangkeun Komunikasi ngembangkeun sababaraha tawaran anyar. Di sakumna industri sareng di sakumna dunya, penyiar ngandelkeun pisan kana alat-alat sepuh, anu bakal kaluar ti jaminan sareng caket tungtungna hirup. Salaku bagian tina Béja Komunikasi "jalur anjeun, laju anjeun" filsafat, MyCare nyayogikeun dukungan pikeun pamasangan warisan ieu, ngajamin kualitas ...

Maca deui "

Verizon Media nyederhanakeun streaming kanggo mitra sareng integrasi Microsoft Azure pinuh

Platform streaming anu aya pikeun nasabah dina béta dina Azure kanggo aksés awal fitur premium sareng kamampuan LOS ANGELES (Séptémber 13, 2019) - Verizon Media parantos ngumumkeun yén platform streaming na ayeuna sayogi di Microsoft Azure, siap siap dianggo para nasabah nganggo béta. Integrasi ngandung artos alur saderhana, dukungan global sareng skala, sareng aksés ka sajumlah kamampuan Azure, kalebet Azure Media Services: Video Indexer sareng Azure Blob Storage, ngaktifkeun siaran sareng panyadia konténer pikeun nganteurkeun masa depan média ayeuna. Fitur premium fitur anu sayogi sareng Verizon Media Streaming di Azure, mempermudah unggal fase sareng ...

Maca deui "

Network18 India ngadasarkeun dina PlayX Grass Valley's PlayX pikeun Leile Agile, Operasi siap-siap

MONTREAL - 8: 00 CET Séptémber 13 2019 - Network18, salah sahiji kelompok média panggedéna di India, parantos nyebarkeun platform playout terpadu Grass Valley anu gampang fleksibel sareng skalable iTX pikeun ngagentos transisi ka modeu playout standarisasi dina sadaya fasilitasna. Solusi ieu dipilih pikeun fitur bukti-buktina anu dibuktikeun, sareng ngamungkinkeun perusahaan basis Kota Sukabumi ngatur sareng ngajalankeun sababaraha saluran playout - dina sababaraha platform - kalayan skalabilitas, kalenturan sareng efisiensi anu langkung ageung. Network18 ngoperasikeun campuran warta sareng saluran hiburan salian sababaraha produk digital tina ngaran panggedéna dina média, sapertos News18 Network, CNBC-TV18, CNN News18, Warna, MTV, Moneycontrol, ...

Maca deui "

ACCESS sareng EKT pasangan pikeun mempermudah TV generasi sareng jasa video generasi salajengna

Amsterdam, 13 Séptémber 2019 - ACCESS CO., LTD sareng EKT dinten ngumumkeun yén aranjeunna manjangkeun kolaborasi maranéhna pikeun ngahijikeun NetRange Application Store, toko Smart TV anu sumebar sacara lega kalayan katalog rébuan aktip pikeun nganteurkeun TV generasi penerus sareng OTT pangalaman konsumen. Solusina bakal ngahasilkeun debutna dina EKT nangtung # 1.D11 di IBC Show 2019 (13 -17 September, Amsterdam). Dina jaman TV dimana-mana, tangtangan konci pikeun operator mangrupikeun pangalaman pangguna. Gangguan Clunky, kasadiaan terbatas sareng pituduh program éléktronik anu butuh waktos kanggo muatan henteu leres deui ...

Maca deui "

Bluefish444 Ngumumkeun KRONOS K8 Ayeuna Pengiriman

Multi-saluran 4K I / O pikeun HDR, HFR pikeun IMF / DCP, Broadcast Graphics sareng Langkung North Melbourne, Australia, Séptémber 13, 2019 - Bluefish444, produsén industri video kualitas bermutu kualitas luhur teu dikomprésasi 4K SDI, ASI, Video Over IP & Kartu HDMI I / O sareng konversi mini, ngumumkeun pidio KRONOS K8 pidéo I / O kartu ayeuna dikirimkeun. K8 ngadukung dalapan saluran mandiri pikeun 2K / HD / SD sareng saluran 4K, saluran dinamis tinggi sareng alur kerja laju-tingkat tinggi, kalayan dalapan konektor HD-BNC 3G, opat relay, opat konci internal, sareng 12- sami ngolah bit anu nyetél unggal Bluefish444 I / O kartu pikeun mastikeun kualitas pidéo maksimal. Sambungan bantu pilihan tiasa ...

Maca deui "

Minuhan Frame.io v3.5 di IBC 2019

Frame.io debut kontrol kaamanan udara udara, kamampuan milarian aset canggih, tempat Pasar App anu énggal, sareng seueur fitur anu langkung seueur pikeun média. Tingali dina éta 2019 IBC Show. New York City, NY - Séptémber 12, 2019 –Frame.io, review video basis awan awan sareng platform kolaborasi di dunya, debut fitur anyar anu kuat ayeuna di IBC Show. Dipaké salaku Frame.io v3.5, éta kaasup aman aman via email kalayan kadali aksés, pamilarian aset média canggih sareng kamampuan saringan, koméntar dumasar, aplikasi ios dirancang ulang, sareng hiji merk Pasar anyar pikeun ngaktifkeun integrasi alur kerja. Kolaborasi nyata-waktos parantos janten pokok ...

Maca deui "

Lectrosonics Nambahkeun énkripsi kana Sistim Duet Award-Winning via Firmware Update

Rio Rancho, NM - (Séptémber 10, 2019) - Lectrosonics ngenalkeun firmware "X" anyar pikeun sistem Duet IEM / IFB anu meunang-pangajén anu nambihan enkripsi CTR AES 256-bit CTR. Tambahan tina enkripsi mangrupikeun respon kana paménta pelanggan pikeun vérsi data anu aman tina duet pikeun perusahaan perusahaan, olahraga, sareng aplikasi klien pamaréntah. Kusabab sistem IFB sareng IEM teu tiasa énkripsi, fitur tambahan anyar ieu ngajantenkeun sistem Duet unik. TRNG (Leres Random Number Generator) anu dianggo pikeun generasi konci ngaliwat sadaya uji statistik statistik NIST SP 800-22 sacara acak. Opat kawijakan konci énkripsi ayeuna sayogi sareng pembaruan, kalebet ...

Maca deui "

EditShare milih Stuart McGeekan Wakil Présidén Kasuksésan Palanggan

Tina pangalaman préparasi luar biasa sareng pangalaman unboxing luar biasa pikeun ngawangun alur kerja anu badé ka hareup, EditShare nyiptakeun perjalanan customer kelas dunya Boston, MA - Séptémber 12, 2019 - EditShare®, pamimpin téknologi anu khusus dina kolaborasi, kaamanan, sareng solusi neundeun calakan pikeun nyiptakeun média sareng manajemén, dinten ayeuna ngumumkeun pelantikan Stuart McGeechan ka Wakil Présidén Kasuksésan Palanggan. Tanggung jawab ngawangun tim sareng program prestasi anu luhur pikeun ngajantenkeun palanggan sareng kéngingkeun, McGeechan bakal ngartikeun strategi kasuksésan customer EditShare kalayan tanggung jawab palatihan, pangrojong, sareng tim layanan profésional. Janjian McGeechan, anu épéktip langsung, balikeun tim kapamingpinan EditShare sareng ...

Maca deui "

Nelepon Usul Pikeun Ngaluarkeun pikeun 2020 HPA Tech mundur

Asosiasi Profesional Hollywood ngaluarkeun sauran usulan pikeun 2020 HPA Tech Retreat®, anu nandaan ulang taun 25 anu teu tiasa ditampi dina média sareng téknologi hiburan. Silaturahmi taunan ngeunaan profesional ti sakumna dunya anu damel di simpang téknologi sareng média kreatif mangrupikeun penjual taunan. Program utama, anu mangrupikeun bagian anu paling luas tina HPA Tech Retreat, ditangtukeun ku usulan anu dikintunkeun dina prosés ieu. Proposal bakal ditampi dugi ka dinten Jumaah, Oktober 25, 2019. Dibuka ayeuna ogé kiriman kanggo sarapan bunder. Taun ieu, HPA Tech mundur ...

Maca deui "