Unak Artikel

wartos

Tim Solusi Kreatif sareng Prakarsa Masih Ngagulung pikeun Ngadukung Panyusun Pilem Anu Dipangaruhan ku COVID-19

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Creative Solutions www.cs.inc Burbank, CA – Creative Solutions (CS) has partnered with the non-profit Still Rolling Initiative to support their effort in assisting filmmakers whose ability to work has been adversely affected by  COVID-19. For Giving Tuesday–the global day of support focused on building up and donating to communities in need–Still Rolling will be selling a limited edition ‘CS x Still Rolling’ t-shirt, with all sales proceeds contributing to their charitable assistance fund. Participants who purchase a t-shirt will also be entered into the CS Giving Tuesday raffle, from which one winner will be selected to receive a SmallHD, Teradek, ...

Maca deui "

Desain Blackmagic ngumumkeun Blackmagic Video assist Webcam Update

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA, USA – Tuesday, November 24, 2020 – Blackmagic Design today announced Blackmagic Video Assist 3.3 update which adds webcam support from the USB‑C connection for Blackmagic Video Assist 3G and Blackmagic Video Assist 12G HDR models. Now customers can connect to computers and stream live video using any major streaming software or platform in full HD resolution 1080p quality. The software is tricked into thinking video assist is a common webcam which works with Open Broadcaster, YouTube Live, Facebook Live, Skype, Zoom, Twitch and more. Blackmagic Video Assist 3.3 update also adds audio monitoring channel selection for Blackmagic Video Assist 3G models and XLR audio ...

Maca deui "

"Mixer Colorist" Ngumumkeun Baris Panyatur, Démonstrasi, Acara sareng Hadiah

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

24-Hour Online Event Happens December 12th LONDON— The program for the annual Colorist Mixer, slated for December 12, 2020 as a 24-hour online event, will include talks and presentations from some of the world’s top colorists, technology companies and post-production leaders. Organized by the Colorist Society International (CSI) and the International Colorist Academy (iColorist), the unique event will also include a Party Zone featuring prizes, games and break-out rooms. Opening remarks will take the form of an informal chat between CSI president Kevin Shaw and colorists Warren Eagles and Diego Yhama about 2020, a year unlike any other, and what ...

Maca deui "

Tim Audio Powerhouse Nyiptakeun Solusi Mic Khusus pikeun DPR samentawis Kanada

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

GerrAudio, Engineering Harmonics and DPA Microphones Develop One-of-a-Kind Podium Microphone to Retrofit into 50-Year-Old Stands ONTARIO, CANADA, NOVEMBER 30, 2020 – As longtime audio solutions providers for the Canadian government, GerrAudio and Engineering Harmonics have a steady grasp on the needs of its officials. When the companies’ principals were presented with the challenge of creating a custom podium microphone solution for the interim House of Commons, they reached out to DPA Microphones. The custom solution is based off DPA’s 4081 mics along with a DPA TSM 4001 shock-mount, which fit into the cutouts of the Parliament’s existing podium units. “When ...

Maca deui "

Gambar Rising Sun Menangkeun AACTA Visual Épék Award pikeun "Dalapan ratus"

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Studio receives Australia’s highest honour for cinematic achievement for its riveting combat scenes. Adelaide, South Australia— Rising Sun Pictures (RSP) today won the 2020 Australian Academy of Cinema and Television Arts (AACTA) Award for Best Visual Effects or Animation for its work on the Chinese World War II epic The Eight Hundred. The Adelaide-based studio helped to recreate the 1937 Battle of Shanghai, where a small Chinese army mounted a determined defence against a larger invading army. Directed by Guan Hu and produced by Haining Seventh Image Movie & Media Co Ltd, The Eight Hundred is among the most successful ...

Maca deui "

LYNX Technik Ngalegaan Series 5000 Series sareng 12G Bi-Directional Quad SDI / Fiber Transceiver

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

LYNX Technik, provider of modular signal processing interfaces, announces its new 12G bi-directional quad SDI/fiber transceiver for its rack and card-based Series 5000 Platform. As the demand for 4K content increases, broadcast and production facilities often have the requirements to implement 4K into their existing workflows, which may still use a legacy coax infrastructure. The OTR 5444 has been designed to address these requirements all while preserving full uncompressed quality of the content as it delivers uncompressed 4K signals over fiber between equipment in a broadcast facility or over long distances. It provides a bi-directional electrical to optical or optical ...

Maca deui "

Crystal Vision ngaleupaskeun tunda fitnah fleksibel anu tiasa dianggo sareng IP sareng SDI

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

M-CLEANIT mangrupikeun sistem tunda fitnah anyar Crystal Vision anu dirancang pikeun nyegah siaran tina pidéo atanapi bahan audio atanapi audio anu henteu dihoyongkeun. Sarua cocog sareng lingkungan IP sareng SDI, kalenturan M-CLEANIT ngamungkinkeun janten lengkep disesuaikan kanggo alur kerja naon waé. Kalayan kontrol intuitif tina kotak tombol pinter sareng kontrol réaksi anu misah pikeun acara sareng mulangkeun, M-CLEANIT nawiskeun pilihan panggedéna pikeun nungkulan pidato video sareng audio pikeun ngajaga kontén anu disiarkeun - kalebet beralih bersih kana dua sumber pidéo anu béda atanapi halaman wéb, ngaburikeun pidéo, nunjukkeun hideung atanapi biru atanapi ...

Maca deui "

ATEME TITAN UHD Powers TV CULTURA's Live 4K-UHD Kontribusi tina Perdebatan Calon pikeun Walikota Kota São Paulo

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

ATEME, pamimpin anu muncul dina solusi pangiriman vidéo pikeun siaran, kabel, DTH, IPTV sareng OTT ngumumkeun dinten ayeuna yén TV CULTURA, penyiar publik Brasil sareng bagian tina Fundação Padre Anchieta, anu dikenal di dunya pikeun ngahasilkeun kontén atikan sareng budaya, hasil ngalaksanakeun ATEME TITAN ka nganteurkeun saluran kontribusi 4K-UHD ngalangkungan IP salami siaran langsung Perdebatan Calon Walikota Kota. TV CULTURA ngaliput perdebatan pamungkas antara calon calik walikota São Paulo tanggal 12 Nopémber. Perdebatan éta dilaksanakeun di Peringatan Amérika Latin, dimana 10 calon anu paling ditempatkeun nampilkeun usulan kampanye na. Eusi pidéo kualitas luhur ...

Maca deui "

Posts anyar