Unak Artikel

wartos

Asisten produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Milarian tempat PA pikeun sérial kanyataan kanyataanana di kompleks apt pensiun folks lami di Florida ... pulas éta bakal aya awak sanésna anjeun pikeun nyieun pilot kanyataan. Kami ngarambat anjeun ka Florida pikeun némbak di awal Jan pikeun dinten 6.

Maca deui "

Produksi / Asistén Meja Berita

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sinclair Broadcast Group & Lokal 12 WKRC-TV ngagaduhan pambuka langsung pikeun Asisten Produksi Télévisi full-time! Tanggung jawab bakal kalebet operasi alat studio, kalebet kaméra, teleprompter, sareng pangarah lantai. Kedah ogé tiasa ngabantosan awak kapal langsung, ngajawab komunikasi, carita berita, sareng tanggung jawab sanésna sakumaha anu ditugaskeun. Urang mendakan batur anu ogé bakal didamel salaku bagian tina méja tugas kamar kantor urang. Ngalamar kedah ngagaduhan pangalaman damel di studio produksi televisi sareng ruang tamu siaran.

Maca deui "

Asisten produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Panaliti carita -Handle, panalitian database komputer sareng pamariksaan kanyataan -Ningkatkeun bahan produksi – kasét, foto, sareng sajabana sareng ngadamel sareng ngomean log pikeun cocog sareng bahan-bahan anu ngédit dasar -Ngawékeun CNN s rundown, arsip, sareng program software milarian -Koordinat clearances hak sareng pengacara CNN -Gencét kagunaan musik -logging b-roll -Tulis wawancara kaméra. -Assisting dina ekstensi média digital sareng acara -Kembangunan sareng grup anu sanés dina CNN & Turner (Operasi, PR, jsb.) -Dubbing Perpustakaan sareng sumber video / bahan pilem -Mistristribusikeun réngsé potongan -College gelar sareng tekenan utama dina olahraga , komunikasi, produksi TV, jurnalisme atanapi studi média massa atanapi damel ...

Maca deui "

Pos magang Produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Butik Post Production nyiptakeun interns redaksi pikeun kantor Chelsea urang. Pausahaan kami damel khusus sareng klien pilem mandiri sareng asing pikeun ngadamel gandeng teater, featurettes saatosna-pamandangan sareng promos siaran. Interns ngagaduhan kasempetan ningali heula kumaha fasilitas produksi produksi pas damel saben dinten sareng ngabantu dina ngedit proyék dipilih. Ieu minangka magang anu teu mayar kanggo mahasiswa atanapi lulusan anyar anu kataji dina karir ngédit, grafik gerak sareng pemasaran pilem. Urang milarian jalma anu tiasa komitmen kana salah sahiji atanapi dua dinten saminggu di kantor urang kanggo seméster anu badé. Kamaheran sareng Akhir ...

Maca deui "

Mitra Produksi Manajer

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kapamimpinan anu kuat sareng kaahlian kaputusan anu gancang. Lisénsi supir nganggo catetan nyetir sareng akrab sareng Excel, aplikasi Google, sareng perangkat lunak perangkat lunak anu diperyogikeun. Pangalaman nyetir van ageung sareng treuk ditambah. Calon anu idéal bakal gaduh pangalaman manajemén produksi sateuacana. Posisi dimimitian dina bulan Méi sareng di akhir bulan Oktober. Gaji kompetitif, sareng lingkungan kerja positip, nangtang, sareng nahan integritas artistik anu luhur.

Maca deui "

intern produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Produksi Intern bakal digawe langsung sareng Panggung Tahap, Produksi Pangurus sareng anggota tim kreatif, ningali sareng milu dina pamekaran produksi pinuh. Cocog pikeun anu museurkeun sagala aspek desain produksi, administrasi sareng eksekusi dina perusahaan téater kolaboratif sareng artistik. Interns dibéré tanggung jawab anu penting sareng peryogi siap pikeun produksi pinuh. Kamampuhan pikeun ngoperasikeun lampu dewan, program sareng / atanapi ngajalankeun sora ogé nyetél lukisan, tukang kayu, papakéan sareng ngajalankeun pangalaman awak anu tambah, tapi henteu diperyogikeun. Hiji kahayang pikeun neuleuman sagala aspek ...

Maca deui "

Asisten produksi (Bagian Time)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

WBFF ngagaduhan pambuka langsung pikeun Asisten Produksi Part Time. Tugas primér kalebet kaméra studio sareng teleprompter pikeun koran langsung ditambah tugas-tugas anu sanés ditugaskeun. Posisi tingkat Éntri ieu bakal nampi dina pelatihan padamelan, kumaha waé pendidikan dina produksi televisi disarankeun pisan. Kasempetan kamajuan anu saé. Jam Umum: 4: 30pm - 11: 30pm (jam 24-28 per minggu). Ngalamar kualifikasi kedah tiasa damel malem, wengi, akhir minggu sareng sababaraha liburan.

Maca deui "

Asistén Produksi / Jalankeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

NBCUniversal mangrupikeun salah sahiji perusahaan média hiburan sareng pamimpin di pangwangunan, produksi, sareng pamasaran hiburan, warta, sareng inpormasi ka pamiarsa global. NBCUniversal gaduh sareng ngajalankeun portofolio berharga sareng jaringan televisi hiburan, perusahaan gambar gerak primér, operasi produksi televisi penting, grup stasion televisi utama, sareng taman téma anu terkenal di dunya. Éta mangrupikeun kawijakan usaha gabungan NBCUniversal sareng NBCUniversal mertimbangkeun sadaya pelamar anu mumpuni pikeun padamelan tanpa kalancaran bangsa, warna, agama, asal nasional, jinis kelamin (kalebet kakandungan) orientasi seksual, umur, cacad, status Samaun atanapi ciri-ciri anu dilindungi ku hukum. TAHAPAN CAREER ngalaman

Maca deui "

Posts anyar