Unak Artikel

wartos

Proyék Canon Imaginat10n

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Canon USA ngayakeun perdana Festival Film "Project Imaginat2013n" 10 na, di Lincoln Center kamari. Sapuluh pilem diwanohkeun ku Canon urang Michelle Fernandez, Ron Howard, sareng sapuluh sutradara: Jamie Foxx - "… Sareng Anjeunna Éta Hawa Kuring" Eva…

Maca deui "

Denz PL ka Leica M adaptor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Katingali di IBC sareng PhotoPlus Expo NYC, adaptor anyar ieu ti Peter Denz ngajantenkeun Leica M janten Panimu Diréktur anu luhung. PL-to-M mount adaptor nyayogikeun dukungan tambahan pikeun lénsa PL anu beurat. Éta nempel kana Leica M pangénggalna…

Maca deui "

Pilem di Oz

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Salah sahiji kaméra Lemac Film sareng Digital Aaton Penelope dianggo dina modeu 2-perf dina pidéo musik Australia ieu. Penyewa Aneh, band anu seueur nganggap janten bapa baptis ska Australia, nembé ngaluarkeun video musik énggal "Who Mines the Riches."

Maca deui "

Sajarah Angà © nieux Diropéa

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Laporan Angénieux Sajarah 64-halaman khusus kami parantos diénggalan sareng tambihan sareng koréksi. Anyar 25-250 Optimo DP parantos kalebet. Angénieux Optimo DP 25-250 mm T3.5 Zoom Anyar Rentang zum 25-250 mm parantos janten standar de-facto saprak Angenieux…

Maca deui "

TCS NY Band Pro Petang

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dinten Salasa 22 Oktober, TCS sareng Band Pro bakal ngagaduhan gambaran anu langkung jero ngeunaan Sony F55, F65, monitor 4K anu pang anyarna, sareng seueur deui. Band Pro's Randy Wedick sareng John Fishburn, sareng Manny Velez, Diréktur Téknik sareng Operasi Téknis di TCS,…

Maca deui "

Tandem Diaries Boston

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tur ceramah Fauer sareng Zellan's Motorcy Diaries ngéngkol ka arah nyetir nyalira, nol transportasi émisi karbon tandem, nalika aranjeunna nuju kana ceramah di Talamas Boston kamari sore. Zellan masihan ceramah ngeunaan sajarah Cooke Optik sareng kumaha…

Maca deui "

Bahnemann Deui Pangurus

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kira-kira sataun katukang, saatos 95 taun salaku pasangan anu suksés, kulawarga Stahl, turunan pendiri c0 Robert Richter, nampi sadaya saham kulawarga Arnold di ARRI. Ti Agustus 2013, Arnold & Richter Cine Technik GmbH ngagaduhan Déwan Direksi énggal anu ngan ukur aya tilu anggota: Pupuhu Prof. Dr. Hans-Jörg Bullinger, Dr. Walter Stahl, sareng Volker W. Bahnemann.

Maca deui "

Band Pro + TCS NY Acara

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Band Pro sareng TCS bakal nyayogikeun sonten dina dinten Salasa 22 Oktober kanggo tinjauan jero ngeunaan Sony F55 sareng F65, monitor 4K anu pang anyarna, sareng seueur deui. Band Pro's Randy Wedick sareng John Fishburn, babarengan sareng Manny Velez, Diréktur Téknik…

Maca deui "

Posts anyar