Unak Artikel

wartos

Asistén Produksi / Peneliti, Fox News Poll

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fox News nuju milarian Asistén Produksi / Panaliti pikeun padamelan pamanggih umum sareng Fox News Poll di New York. Calon kedah mikacinta detail, gaduh kaahlian analitik anu kuat, sareng minat kana politik sareng urusan masarakat. Posisi ngalaporkeun langsung ka Wakil Présidén Panalungtikan Panemu Umum. Tanggung jawab kalebet, tapi henteu dugi ka: anggo-nyalin sareng nyalin panyuntingan, Kaluaran sareng tulisanDesigning sareng buktina grafis dina hawa hasil polling ngahasilkeun inpormasi ti produsén ngeunaan pamilihan pollingEvaluating polls éksternalProduksi sadayana dina hawa kaluar polling grafis pikeun sinyalna pamilihanPamilihan produsén dina dasar pollCreating sareng ngajaga spreadsheets éksténsif ngeunaan data trend baheulaProducing chart ...

Maca deui "

Pangurus, Keuangan Produksi Film

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Manajer, Film Production Finance tanggung jawab pikeun aspek kauangan produksi pilem pikeun sababaraha proyék sapanjang siklus hirup proyek (pra-produksi, produksi, pasca produksi). Peranna bakal dijantenkeun salah sahiji kontak utama sareng penghubung antara Studio sareng masing-masing proyek individu anu ditugaskeun. Calon anu mumpuni kedah tiasa seueur tugas sareng ngimbangan prioritas dina inisiatif bersaing. TANGGUNG JAWAB PENTING: - Ngawaskeun arus kas produksi sareng prosés pangangguran salami fase pra produksi - Tanggung jawab pikeun milih sareng miluan awak akuntansi produksi leupas - Laksanakeun ulasan mingguan laporan biaya produksi pikeun mastikeun estimasi-to-lengkep sareng perkiraan biaya akhir mangrupikeun .. .

Maca deui "

MANAGER PRODUKSI DIGITAL

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Perusahaan produksi anu dipimpin ku sutradara sareng misi anu sederhana: pikeun nyiptakeun karajinan pangalaman anu ditingali ku pamirsa sareng ngabagi. Sohor kanggo karya groundbreaking peuntas platform, Psyop ngahususkeun dina nyiptakeun kontén anu dipimpin ku desain wijaksana sareng seni narik ati. Kami nuju milarian Manager Produksi Digital pikeun kantor LA kami. Kualifikasi sareng prioritas nya éta: Kedah gaduh pengetahuan kerja anu kuat ngeunaan Shotgun (netepkeun tembakan, asuransi, ngatur tugas, sareng sajabana) Biasa sareng program anu dianggo dina jalur pipa: MayaHoudiniArnoldNukeZBrush / MudboxMotionBuilderExcellent kaahlian komunikasi kusabab anjeun bakal ngahubungkeun sareng seniman, diréktur urang. sareng tim produksi pikeun nyebarkeun catetan sareng turutan dina poean ...

Maca deui "

Asisten produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Milarian PA pikeun séri wéb réalitas di kompleks apt pensiunan kolot di Florida… pulasna bakal aya kru sanés anu nuturkeun anjeun pikeun ngadamel pilot kanyataan. Kami ngarambat anjeun ka Florida pikeun némbak di awal Jan salami 6 dinten.

Maca deui "

Produksi / Asistén Meja Berita

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sinclair Broadcast Group & Lokal 12 WKRC-TV gaduh bubuka langsung pikeun Asistén Produksi Télévisi sepenuh waktos! Tanggung jawab bakal kalebet operasi pakakas studio, kalebet kaméra, teleprompter, sareng pengarahan lantai. Kudu ogé tiasa ngabantosan kru lapangan, ngajawab komunikasi, carita berita panilitian, sareng tanggung jawab anu sanés sakumaha anu ditugaskeun. Kami milarian jalma anu ogé bakal damel salaku bagian tina meja tugas kamar berita kami. Ngalamar kedah gaduh pangalaman damel di studio produksi tipi sareng ruang berita.

Maca deui "

Asisten produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Panilitian carita-Handle, panilitian basis data komputer sareng pamariksaan kanyataan -Ongatur bahan produksi— kaset, foto, sareng sajabana sareng ngadamel sareng ngapdet log anu saluyu sareng bahan-bahanna -Ngagawe dasar éditan -Manfaatkeun program CNN anu diluncurkeun, arsip, sareng milarian -Coordinate clearances hak sareng ahli hukum CNN -Lacak musik panggunaan -Logging b-roll -Transcribe dina wawancara kaméra. -Assisting dina acara éksténsif média digital sareng média -Nkokoordinasi sareng kelompok sanés dina CNN & Turner (Operasi, PR, sareng sajabana) -Dubbing Perpustakaan sareng bahan pidéo / bahan pilem luar -Distribusikeun potongan-potongan gelar Gelar kalayan nekenkeun pisan kana olahraga , komunikasi, produksi TV, jurnalisme atanapi studi média massa atanapi damel ...

Maca deui "

Pos magang Produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Butik Post Production nyiptakeun interns redaksi pikeun kantor Chelsea urang. Pausahaan kami damel khusus sareng klien pilem mandiri sareng asing pikeun ngadamel gandeng teater, featurettes saatosna-pamandangan sareng promos siaran. Interns ngagaduhan kasempetan ningali heula kumaha fasilitas produksi produksi pas damel saben dinten sareng ngabantu dina ngedit proyék dipilih. Ieu minangka magang anu teu mayar kanggo mahasiswa atanapi lulusan anyar anu kataji dina karir ngédit, grafik gerak sareng pemasaran pilem. Urang milarian jalma anu tiasa komitmen kana salah sahiji atanapi dua dinten saminggu di kantor urang kanggo seméster anu badé. Kamaheran sareng Akhir ...

Maca deui "

Mitra Produksi Manajer

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kapamimpinan anu kuat sareng keterampilan nyandak kaputusan gancang kedah. Lisénsi Sopir kalayan catetan nyetir anu bersih sareng dalit sareng Excel, aplikasi Google, sareng parangkat lunak akuntansi anu diperyogikeun. Pangalaman nyetir van ageung sareng treuk tambah. Calon idéal bakal ngagaduhan pangalaman manajemén produksi sateuacanna. Posisi dimimitian dina Méi sareng réngsé dina Oktober. Gaji kalapa, sareng lingkungan damel positip, nangtang, sareng gaduh integritas seni anu luhur.

Maca deui "

Posts anyar

Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!