wartos

Insight TV Reveals 4K UHD Distribution Deal with Swiss Telco Salt

Insight TV, the world’s leading 4K UHD broadcaster and producer of native UHD HDR content covering action sports, lifestyle and entertainment has announced a major distribution deal with Swiss telco, Salt Mobile SA (Salt). Insight TV’s unique 4K UHD content will be available on a 24/7 basis to all eligible fibre-optic households across Switzerland, as part of the recently launched Salt IPTV platform. Salt unveiled its ultra-fast fiber technology TV platform and original Swiss-designed Fiber Box earlier this year. The 10 Gbit/s symmetric technology of Salt Fiber, as the overall product offer has been coined, is perfectly adapted for ...

Maca deui "

Insight TV Expands Coverage in Russia with Launch on Dom.ru network

Insight TV, the world’s leading 4K UHD broadcaster and producer of native UHD content, announces a new distribution deal with federal information and communication services operator JSC ER-Telecom Holding (Dom.ru brand). Through this deal, Insight TV’s 4K UHD channel is now available to users of Dom.ru digital TV viewers with UHD-capable equipment. Insight TV highlights the unique and interesting stories behind action sports, entertainment and lifestyle through trending communities and the global influencers within these communities. Highlights include innovative documentaries, reality shows and extreme action sports shows. This deal expands Insights TV’s presence in Russia and emphasizes its readiness ...

Maca deui "

World’s First 1U Rack High-Resolution IPS Touch Display

Densitron, a creator of ARM and x86 based Human Machine Controllers, with over 45 years of display application experiences in LCD and OLED, today announced the UReady-16600 series for the satellite market. Designed to work in extreme temperatures and high ambient light conditions, the UReady display delivers the exacting performance required for satellite environments. “Whether you are splitting, amplifying, combining, converting or receiving RF signals, you need to display clear detail to the end user,” explains Chris Goodhall, Global Business Director, Densitron. “The Densitron UReady display provides reliable, high definition optical performance, and stunning user interface that is expected in ...

Maca deui "

DPA Microphones Deliver Clear and Consistent Sound on Mission: Impossible – Fallout

Speeding cars, motorbike chases, skydives and jumps out of helicopters are all in a day’s work for Ethan Hunt, the main character played by Tom Cruise in the hugely popular Mission: Impossible films. Recording the sound for them, however, is the job of Oscar and BAFTA Award-winning Production Sound Mixer Chris Munro who recently completed Mission: Impossible XCHARX Fallout his second MI film and the sixth in the series. DPA microphones played a key part in the success of the film’s audio as the company’s d:screet 4060 Slim Lavalier and d:screet 4061 Miniature Omnidirectional Microphones were used to record dialogue ...

Maca deui "

JDS Japan Digital Serve Chooses Media Links for its IP-Based Video Distribution Platform

Media Links, manufacturer and pioneer in media over IP transport technology, announces that JDS Japan Digital Serve has selected its MD8000 transport solution and ProMD EMS Enhanced Management Software for its IP-based video distribution platform. JDS provides digital broadcasting services to cable TV stations throughout Japan using a terrestrial fiber optic network. JDS is currently using Media LinksXCHARX MD8000 media over IP solutions for the transport backbone of its 100-Gbps transmission system. The new 100G infrastructure is capable of transmitting multiple uncompressed HD-SDI video signals with full redundancy, which strengthens the video transport between broadcast sites, as well as handling ...

Maca deui "

Dash DVB sarta HbbTV Release Anyar Validasi Alat keur simplify Kandungan Conformance

Jenéwa, Swiss - Nov. 12, 2018 - DVB, hiji konsorsium industri anu tumuwuh kabuka spésifikasi teknis interoperable pikeun pangiriman média digital sarta jasa siaran, dinten ngumumkeun yén nagara éta geus gawé bareng jeung Paguyuban HbbTV mun nyieun alat dash validasi pikeun pamekar aplikasi sarta panyadia eusi. alat nu karek ngarilis konduktor cék sahiji déskripsi presentasi média ISO / IEC 23009-1 MPEG-dash (MPDs) jeung bagéan pikeun mastikeun conformance kalawan spésifikasi nu patali dash ti DVB sarta HbbTV. "DVB sarta HbbTV boga hubungan deukeut jeung kaanggotaan umum, sahingga ieu partnership sampurna," ceuk Peter MacAvock, korsi tina DVB. "Pangiriman Kandungan ieu jadi beuki ...

Maca deui "

SENTECH na Broadpeak mun demonstrate OTT Multiscreen Video Pangiriman Liwat DVB-T2 di AfricaCom 2018

Cape Town, Afrika Kidul - Nov. 12, 2018 - Dina AfricaCom 2018, Broadpeak®, a panyadia anjog sahiji jaringan pangiriman eusi (CDN) jeung solusi video streaming pikeun panyadia eusi na mayar-TV operator di sakuliah dunya, baris showcase solusi na keur OTT multiscreen pangiriman video via jaringan DVB-T2 kalawan SENTECH, a Digital terestrial Televisi (DTT) panyadia layanan ngarah di Afrika sub-Sahara. Salila demo, SENTECH bakal ngandelkeun Broadpeak urang nanoCDN ™ solusi multicast ABR jeung pihak-katilu téknologi ti Teamcast na Noovo biaya-epektip nganteurkeun video kualitas luhur ka sadaya layar. "Urang téh bungah rék dilegakeun tapak suku urang kana OTT na CDN lingkung di mangsa nu bakal datang ...

Maca deui "

Harmonik nyandak langit Sampurna JSAT pikeun nganteurkeun hiji Garapan Dunya-Kelas Video

San Jose, Calif - Nov. 12, 2018 - harmonik. (NASDAQ: HLIT) dinten ngumumkeun yén langit Sampurna JSAT Corporation (SJC), multi-kanal operator bayar platform TV ngarah di Jepang, keur ngaronjatkeun headend DTH -na pikeun ngarojong HD jeung pangiriman UHD maké leyuran video na stream processing basis IP tina harmonik. SJC ogé geus deployed hiji solusi playout terpadu ti harmonik mun simplify pangiriman saluran HD. solusi harmonik urang ngandelkeun integrasi dumasar software-na fungsi calakan ngaktipkeun ékspansi channel seamless, ningkatkeun tabungan ongkos na nganteurkeun kualitas video luar biasa ka langit PerfecTV! palanggan di bitrates low. "Salaku hijina multi-kanal bayar ...

Maca deui "

OOYALA kakuatan STARHUB'S NEW streaming Box

The Ooyala Solusi Online Video delivers kualitasna alus sarta pangalaman Pribadi Hiburan keur StarHub Go Streaming Box StarHub, hiji penyiar sarta telco operator ngarah di Singapura, dibuka hiji merk anyar tujuan hiburan sadaya-dina-hiji - StarHub Go Streaming Box, Powered ku Ooyala Solusi Video Online. kotak Ieu kahiji di dunya pikeun ngajalankeun on versi golongan Operator tina Android TV Oreo tur asalna tos dieusian ku nu pangalusna tina katalog eusi StarHub urang. Jeung Solusi Ooyala Online Video ngajarkeun sarta streamlining eusi prosés nyiapkeun sarta penerbitan OTT, StarHub bisa nganteurkeun hiji pangalaman nempoan gede pikeun ...

Maca deui "

Train CRAS Murid Di-Loka di Real Time Salila Live NASCAR Bisa-Am 500 Balap di isme Raceway di Phoenix

Tilu CRAS 11-Mahasiswa Broadcast Téknik Teams Dilatih Salila tilu Days Néglasari Olahraga & Rubah Olahraga Broadcasted tilu NASCAR ras (Monster Energy Bisa-Am 500; NASCAR kémping Dunya Treuk Series Lucas Minyak 500; Xfinity Series Whelen dipercaya Pikeun Ngalakukeun 200) Avondale, Ariz ., Nov. 12, 2018 - mobil Fast, truk gancang, komo gancang audio jeung video eupan. Murid ti The Conservatory of Rekaman Seni & Élmu (CRAS; www.cras.edu), lembaga Premier pikeun atikan rékayasa audio, nembe tadi kasempetan pikeun latihan Pergaulan audio hirup jeung video eupan tina host penyiar Néglasari olahraga di sakola urang 42-ft . jauh-produksi siaran mobile trailer ...

Maca deui "

Pikeun-A America Touts Popular Line-Up dina WFX Expo

Cypress, CA, November 12, 2018 - Dina upcoming WFX Expo, produsén industri-ngarah dunya Pikeun-A® bakal demonstrate solusi produksi video idéal pikeun imah ibadah jeung hirup skenario produksi. Pikeun-A baris némbongkeun di stan #619 salila Konférénsi na Expo WFX, anu ngalir ti Nopémber 13-15 di Oranyeu County Konvénsi Center di Orlando, FL. Pikeun-A urang lineup stan WFX ngawengku switchers HVS-490 HANABI, ClassX kreasi eusi na grafik solusi playout, Variant Systems Grup urang Envivo Talaga olahraga sarta replay acara live solusi, sarta ODYSSEY wawasan multi-kanal server video. "WFX Expo geus salawasna geus hiji acara penting Pikeun-A Amerika," ceuk Ken ...

Maca deui "

"The Sumpah" ditembak ku Ursa Mini Pro sarta Diédit kalawan DaVinci ngabéréskeun Studio

Fremont, CA - November 12, 2018 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén pilem anyar "The Sumpah" ditémbak ku sababaraha kaméra pilem Pro digital Ursa Mini jeung diédit na gradasi kalawan DaVinci ngabéréskeun Studio, ngedit profésional anak, grading, pos audio tur visual épék software. Ditulis, diarahkeun ku na dibintanginya Ike Barinholtz, "The Sumpah" ogé Béntang Tiffany Haddish, Billy Magnussen, John Cho, Carrie Brownstein sareng nu sanesna. Nembe premiered di Festival Film LA sarta ayeuna di bioskop, film bebas explores kumaha dina Amérika dibagi sacara politis, lalaki hiji struggles salamet sukur tanpa ngaruksak kulawargana. Sanggeus mandates pamaréntah ...

Maca deui "

Videohouse pilih SubtitleNEXT pikeun ningkatkeun pidangan departemén jasa eusi

PBT EU fortifies Videohouse kalawan SubtitleNEXT keur EFISIENSI aman Bélgia urang Videohouse téh senang jeung transisi ka SubtitleNEXT Videohouse fasilitas média Bélgia urang dipilih software SubtitleNEXT PBT EU urang jang meberkeun ningkatkeun departemén jasa eusi utamana pikeun kreasi terjemahan. PBT EU tumuwuh jeung nyadiakeun solusi kinerja-ngarah sarta integrasi sistem rékayasa customizable mun empower panyadia eusi, siaran, produksi, jeung professional pos-produksi nepi beroperasi éfisién dina forefront tina hiji lingkungan digital kantos-ngembang. Dua tingkat SubtitleNEXT, dipilih ku Videohouse kaasup SubtitleNEXT Explorer jeung SubtitleNEXT Ahli. SubtitleNEXT mangrupakeun ramah-pamaké, inovatif, customizable, intuitif timed-téks platform software. Geus diadopsi di sakuliah rupa multimédia ...

Maca deui "

Cooke nambahan zum mun Anamorphic / i rentang SF pikeun 'flair Special', Anamorphic / i SF lenses dipaké dina Oktober lagu andalan film pencét A Star Dupi Lahir sarta Venom

Cooke Géofisika sarta Séismologi nyaeta pleased ngembarkeun ditambah lénsa zum 35mm-140mm mun Anamorphic / i SF kulawarga anak, alatan paménta ti cinematographers sakuliah dunya. Anamorphic / i SF ( "flair Special") lenses Fitur hiji palapis dimekarkeun husus anu nambihan malah leuwih flare, sajaba bokeh oval sarta aberrations séjén anu sinonim jeung katingal anamorphic. Lénsa zum anyar téh idéntik dina unggal aspek sejenna pikeun standar 35mm-140mm Anamorphic / i ngagedekeun. The Anamorphic / i SF mangrupakeun leres zum anamorphic hareup kalayan 2x squeeze, a Cam-gaya mékanisme fokus, / i Téhnologi candak metadata lénsa, sarta, tangtu, anu ...

Maca deui "

Garrett BROWN nyokot HIS pindah kaméra presentasi ka Jepang

Tiffen International pencét pengumuman Pikeun saharita release Garrett BROWN nyokot HIS pindah kaméra presentasi ka Jepang London, Inggris 9th Nopémber 2018: Dina éta 6th Oktober pikeun kahiji kalina kantos di Jepang Steadicam manggihan Garrett Brown masihan renowned Kuliah pindah Kamera na kana dipakéna pindah ka kaméra di bioskop. Jelas Kuliah ieu pisan relevan pikeun Steadicam tapi ogé nyertakeun tema leuwih umum pikeun sakabéh cinematographers. Acara ieu hosted ku Tiffen pasangan sarta ahli Steadicam Gin-Ichi, sarta dilaksanakeun di markas Tokyo of NAC Rentals. Hadirin sumping teu ukur ti komunitas Steadicam di Jepang ...

Maca deui "

Beureum Digital Bioskop Pikeun host Paguneman Jeung Cinematographer Sandra Valde-Hansen Dina 2018 Camerimage

Di EnergaCAMERIMAGE Festival Film Internasional 26th, RED Digital Bioskop baris hadir hiji seminar, paguneman bakal lumangsung Nov. 14 di 13 "ngadorong Warna on AYEUNA APOCALYPSE kalawan Sandra Valde-Hansen.": 30 dina Miejskie Centrum Kultury (MCK). Sutradara fotografi bakal kawincik nepi ka bubuk leutikna on pendekatan nya ngarancang dunya visual yén Aisyah devised kalawan panyipta-diréktur Gregg Araki pikeun Starz runtuyan upcoming na AYEUNA APOCALYPSE, nu eksekutif dihasilkeun ku Steven Soderbergh. Atur di Los Angeles, AYEUNA APOCALYPSE mangrupakeun runtuyan datang-of-umur komedi nu kieu grup babaturan sabab ngajajah identitas maranéhanana, seksualitas na artistry. Valde-Hansen bakal teuleum ...

Maca deui "

Bannister Lake Announces Partnership kalawan Live Data Grafika Desain teguh Motion Path

Cambridge, Ontario - Nov. 8, 2018 - Bannister Lake nyaeta pleased ngembarkeun yen eta Maskumambang ku basis Montréal teguh design siaran Motion Path nyadiakeun solusi data visualisasi lengkep pikeun siaran jeung industri komunikasi visual. software Bannister Lake urang manajemén data kawasa, solusi ngembangkeun custom, jeung kaahlian palaksanaan digabungkeun jeung-unggul pangajén kamampuhan desain grafis Motion Path urang nyiptakeun seru efficiencies storytelling anyar jeung kemungkinan pikeun warta jeung olahraga produser, grup stasiun, produser acara, sarta jaringan signage digital. Bannister Lake nyadiakeun siaran ku mesin manajemén data live otomatis pangkuatna industri urang, sahingga rupa-rupa format data janten ...

Maca deui "

Rising Atikan Sun Gambar: Joannah Anderson Wawancara

Diajar kumaha carana janten profésional. Adelaide, Selatan Australia- Rising Sun Gambar Atikan tos seueur sakumaha batu stepping nu loba seniman ngora geus dipaké pikeun nyieun kabisat ti kelas mun industri. Joannah Anderson hiji. Ngabogaan hasil réngsé RSP / UniSA 12-minggu Program bijil Pascasarjana di Balukar Cim jeung cahaya saméméhna taun ieu, Joannah geus ngan landed proyek kahiji nya salaku cahaya Artist Junior 3D di studio Mill Film Technicolor urang karek-diwangun dina Adelaide. Obral The, Victoria asli ayeuna bakal putting kaahlian manehna diajar di 3D épék visual téhnik pikeun pamakéan praktis dina pilem ...

Maca deui "
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!