walungan leutik

Unak Artikel

wartos

Vislink Panyiaran Unveils Unit Integrated 4k Wireless Kamera pamancar keur New Multi-Format Live Kamera System Sony urang

HACKETTSTOWN, NJ, April 8, 2019 - Vislink Jatiluhur (NASDAQ: VISL) nawarkeun na INCAM-HS terpadu pamancar kaméra nirkabel, nu diwangun kana multi format Sistim kaméra hirup anyar Sony urang HDC-5500 4K. Vislink Panyiaran 'INCAM-HS nyadiakeun pinuh HEVC 4K UHD kualitas-siaran encoding ogé 1080p, 1080i na 720p resolusi, tambah diwangun-di kontrol kaméra nirkabel sarta rojongan setelan HDR. Leyuran ieu dina tampilan di 2019 NAB Tembongkeun (Vislink Booth C6008, Sony Electronics Booth C11001). Idéal pikeun sinyalna acara, newsgathering sarta olahraga siaran, anu Vislink INCAM-HS mangrupa sagala-di-hiji solusi dirancang bisa dilebetkeun kana kaméra. Ieu ciri téknologi sarua salaku Vislink urang ...

Maca deui "

Beureum Bee Media ka showcase Ultra-Cekap Jauh Produksi jeung Network Sumbangan kalawan V-Nova P-Patalina di NAB 2019

• Beureum Bee Media optimizing jaringan kontribusina keur ngaktipkeun workflows-kualitas luhur pikeun antar-situs digawé tur jauh produksi • P.Link, Powered by PERSEUS Pro nyandak low-latency, intra-hijina UHD Tumbu di bitrates 70% leuwih handap JPEG-2000 solusi • Solusi bisa nunjukkeun hirup di Beureum Bee nangtung SU1620 di NAB 2019 Beureum Bee media, a global parusahaan jasa média ngarah, sarta V-Nova, a panyadia anjog sahiji solusi komprési video, bakal demonstrate workflows paling canggih industri média pikeun produksi jauh jeung situs-to-situs kontribusi, hirup di NAB 2019, nangtung SU1620. Ngagunakeun V-Nova urang P.Link encoder, Beureum Bee Media baris showcase hiji kontribusi dioptimalkeun ...

Maca deui "

Vegas Software Kreatif sarta FXhome Rakan di NAB 2019 pikeun ngjalankeun Vegas POST

Vegas Kreatif Software integrates Video Edit, VFX, Compositing Pakakas, Gambar Processing kana Video Post Produksi Suite taméng pikeun rai na VFX Artis Las Vegas, NV (April 9, 2019) - Vegas Software Kreatif (www.vegascreativesoftware.com) jeung FXhome ( www.fxhome.com) dinten ngumumkeun yén maranéhna geus partnered pikeun ngjalankeun a suite anyar kuat na rohangan ngédit, VFX, compositing na Imaging parabot pikeun professional video, rai jeung seniman VFX: Vegas POST. Salaku hasil tina partnership ieu, FXhome - Birokrat di na rohangan ngédit populér tur software VFX, HitFilm - anu ngembang mangrupa épék ngaropéa tur alat compositing husus dirancang pikeun Vegas POST. Kalawan Vegas ...

Maca deui "

Oi na MediaKind dilegakeun partnership ngaktipkeun pangalaman hiburan immersive pikeun pamakéna Oi sakuliah Brazil

Oi na MediaKind dilegakeun partnership ngaktipkeun pangalaman hiburan immersive pikeun pamakéna Oi sakuliah Brazil Oi na MediaKind ngembarkeun hiji perjangjian pikeun mawa pangalaman hiburan canggih pikeun pamakéna sakuliah Brazil lingkup proyék nyertakeun solusi MediaKind urang diwangun ku platform Mediaroom IPTV, Video Panyimpenan na Processing na Live Encoding ka Oi Play na dimaksudkeun Layanan Profesional. The 4-fase, proyék 15-bulan bakal ngaktipkeun leuwih 500,000 pamakéna ngalaman jasa generasi saterusna Dinten di NAB Tembongkeun 2019, MediaKind, média pamimpin téhnologi global, announces yén Oi Brazil geus dipilih solusi tungtung-to-tungtung pangalaman konsumen MediaKind pikeun nyadiakeun jasa hiburan multiscreen kontemporer ka konsumén di sakuliah ...

Maca deui "

COLORFRONT SHOWCASES 8K setelan HDR AND PREVIEWS utama apdet produk AT NAB 2019

Colorfront (www.colorfront.com), Akademi, Emmy sarta pamekar HPA Award-unggul tina-kinerja tinggi, dina set dailies sarta Sistem transcoding pikeun gambar gerak, siaran, OTT na commercials, ieu showcasing brand anyar, 8K-ngarah pasar kamampuhan setelan HDR jeung apdet produk utama sakuliah garis produk na. parusahaan oge geus deepened partnership téhnologi na kalawan AJA sarta diasupkeun kana kolaborasi anyar kalawan Pomfort mawa warna leuwih efisien sarta manajemén setelan HDR dina disetel. Colorfront showcases 8K setelan HDR: Colorfront ieu némbongkeun Transkoder 2019, nu olahraga hiji merk anyar setelan HDR GUI, ngajalankeun anu real-time decompression / de-bayer / playback of RED na Panavision DXL2 8K R3D bahan ditampilkeun dina Samsung 82 inci Q900R QLED .. .

Maca deui "

MediaKind ngajalankeun generasi saterusna kaamanan distribution primér mayungan kacida berharga, eusi premium

MediaKind ngajalankeun generasi saterusna kaamanan distribution primér mayungan kacida berharga, premium bentuk enkripsi sarta kaamanan eusi Nagara-of-nu-seni dasar Cygnus Diréktur 128 téhnologi aksés kondisional tingkat Tinggi of enkripsi nyadiakeun siaran sarta boga eusi / hak Panyekel panyalindungan ditingkatkeun tina premium live sarta berharga dina paménta SD, HD jeung UHD eusi ningkat fitur kontrol entitlement sarta ditambah teknologi watermark forensik nyandak Pamilik eusi na siaran ngadalikeun sarta hadé ngajaga eusi dina ranté video na affiliate jaringan MediaKind, pamingpin téhnologi média global, dinten announces nu peluncuran Cygnus solusi Distribusi primér generasi saterusna anak jeung Cygnus Diréktur 128, a ...

Maca deui "

MediaKind ngéléhkeun NAB Téhnologi Juara Award pikeun ngamungkinkeun para munggaran multi-kanal 6K tiled 360-gelar stream hirup dunya

MediaKind ngéléhkeun NAB Téhnologi Juara Award pikeun ngamungkinkeun para munggaran multi-kanal 6K tiled 360-gelar stream hirup dunya MediaKind junun, ngagabung jeung diolah heula multi-kanal 6K tiled 360-gelar stream hirup dunya salila cocok baskét di Jerman dina bulan Désémber 2018 pamakéan Inovatif tur efisien tina kaayaan-of-nu-seni deployment awan umum pikeun hirup 360-gelar processing video sangkan dumasar acara pangiriman pikeun pamakéna demonstrasi di 360-gelar immersive pangalaman olahraga live MediaKind urang sadia pikeun datang di na NAB Tembongkeun stan (#SU720) Dinten di NAB Tembongkeun 2019, MediaKind terus diterangkeun di delivering pangalaman média konsumen immersive hirup ku unggul dina bergengsi 'NAB Téhnologi Juara Award' pikeun 'Sangkan ...

Maca deui "

The Cuaca Channel ramalan hiji IP na 4K Future kalawan Jukut Valley Kaméra

Montréal, April 8, 2019 - The Cuaca Channel geus dipilih Jukut Valley a Belden Brand, pikeun ngamutahirkeun roster pinuh miboga kaméra studio jeung IP na 4K solusi UHD. penyiar bakal nyebarkeun kaméra 18 Jukut Valley LDX 86N Series sapanjang jeung panel kontrol grading Kreatif karek dibuka, nyieun debut na di NAB Tembongkeun 2019 (stan #SL106). "Migrasi ka duanana IP na 4K UHD nyaeta di forefront strategi urang, tur sagala investasi kaméra kami nyieun ayeuna geus jadi proofed kahareup mun ngarojong rencana urang. Bari gambar hébat anu penting, hiji fitur canggih diatur sarta seamless ...

Maca deui "

Amérika Sarikat proposes ATSC 3.0 AS internasional digital siaran baku

U Tempo Dunya urang munggaran IP basis Sistim Broadcast The Amerika Amérika geus diusulkeun ka International Telekomunikasi Uni (ITU) nyoko kana ATSC 3.0 standar siaran digital pikeun pamakéan ku kabeh nagara di dunya. usul na tina hambalan utama mimitina dina prosés évaluasi pikeun ditampa lingkup sadunya anu diwangun standar. Rombongan AS diusulkeun ATSC 3.0 - mimiti basis Internét-Protocol siaran televisi baku di dunya - ka Partéi ngagawekeun tina Study Grup 6 of Séktor komunikasi Radio ITU urang, nu tumuwuh tur mertahankeun saran di sakuliah dunya, laporan jeung handbooks dina layanan siaran. Usaha AS éta aktip ...

Maca deui "

Blackmagic Desain Announces Anyar Blackmagic Pocket Camera Batre Pakem

Pakem kaméra Anyar nempel kana naon Blackmagic Pocket Bioskop Kamera 4K sarta nyepeng accu 2 L-Series pikeun leuwih 2 jam non stop shooting NAB 2019, Las Vegas, AS - Senén, April 8, 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun Blackmagic Pocket Batre Pakem , mangrupa adaptor batré anyar nu ciri anu slide kaluar baki dirancang pikeun nahan dua accu L-seri. Hal ieu ngamungkinkeun para nasabah ngawasa disk flash éksternal atawa ngajalankeun kaméra pikeun leuwih 2 jam tina waktu catetan saméméh ngecas. Blackmagic Pocket Camera Batre Pakem bakal sadia dina bulan Agustus ti resellers Blackmagic Desain sakuliah dunya keur AS $ 245. The Blackmagic Pocket Camera Batre Pakem bakal nunjukkeun ...

Maca deui "

Blackmagic Desain Announces Fusion 16 Studio

Nyirorot ningkat GPU gancangan kinerja pikeun 3D, parabot, trackers, masker na leuwih! NAB 2019, Las Vegas, AS - Senén, 8 April 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun Fusion 16 Studio, a pamutahiran nu anyar utama nu brings sakabéh perbaikan dijieun pikeun Fusion diwangun kana DaVinci ngabéréskeun sadia pikeun seniman VFX ngagunakeun stand versi nyalira tina Fusion studio! Fusion 16 Studio béta publik geus sadia pikeun diundeur kiwari ti loka wéb Blackmagic Desain. Fusion 16 Studio bakal nunjukkeun dina Blackmagic Desain NAB 2019 stan #SL216. Fusion 16 Studio mangrupakeun pamutahiran utama nu brings sakabéh perbaikan dijieun pikeun fusi jero ...

Maca deui "

Blackmagic Desain Announces Anyar DaVinci ngabéréskeun Editor kibor

NAB 2019, Las Vegas, AS - Senén, 8 April 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun DaVinci ngabéréskeun Editor kibor, keyboard premium anyar pikeun DaVinci ngabéréskeun nu nyirorot ngaronjatkeun laju na rohangan ngédit hal ieu ngamungkinkeun pamakéan leungeun 2 bari ngédit jadi ngangkut kontrol jeung milih klip bisa dilakukeun bari ngajalankeun éditan. DaVinci Editor ngabéréskeun kibor bakal sadia dina bulan Agustus ti resellers Blackmagic Desain sakuliah dunya keur AS $ 995. The DaVinci Editor ngabéréskeun kibor bakal nunjukkeun dina Blackmagic Desain NAB 2019 stan #SL216. Leuwih ti saukur keyboard basajan, anu DaVinci Editor ngabéréskeun kibor geus dirancang ...

Maca deui "

Blackmagic Desain Announces DaVinci ngabéréskeun 16

NAB 2019, Las Vegas, AS - Senén, April 8, 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun DaVinci ngabéréskeun 16, update utama nu nambahan revolusioner kaca cut anyar husus dirancang pikeun rai nu kudu dianggo gancang sarta dina deadlines ketang. Sajaba ti éta, DaVinci ngabéréskeun 16 ngawengku puluhan fitur anyar lianna pikeun rai profésional, colorists, seniman VFX sarta insinyur sora. DaVinci ngabéréskeun 16 béta publik geus sadia pikeun diundeur kiwari ti loka wéb Blackmagic Desain. DaVinci ngabéréskeun 16 bakal nunjukkeun dina Blackmagic Desain NAB 2019 stan #SL216. Dirancang husus pikeun rai dipake dina luhur tungtung péngkolan gancang ...

Maca deui "

Ooyala Unveils Integrations na Workflows pikeun Google Awan Video AKAL, Avid Media komposer sarta Teravolt

Panganyarna Ooyala Flex Media Platform Integrations Power More Cekap Multi-Platform Distribusi Ooyala, pamingpin di solusi ranté suplai eusi, moal showcase sauntuyan integrations anyar jeung fitur keur na Ooyala Flex Media Platform di NAB 2019. Diantara ciri jalma disorot di stan Ooyala - #SV1000 - nu Ooyala Flex Media Platform kiwari integrates kalawan Google Awan Video AKAL, AI na Mesin produk pangajaran Google Awan urang, pikeun analisis video tepat na pengayaan metadata. The Ooyala Flex Media Platform mangrupa solusi manajemen video kabuka sarta extensible yén simplifies na streamlines sakabéh ranté suplai eusi, ti produksi nepi ka kauntungan, ...

Maca deui "

Blackmagic Desain Announces Anyar Blackmagic MultiDock 10G

Super rak gancang Gunung 4 slot USB-C disk dok ngidinan Anjeun ngédit langsung ti disk média anjeun! NAB 2019, Las Vegas, AS - Senén, April 8, 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun Blackmagic MultiDock 10G, a rak anyar Gunung USB-C dok disk jeung elegan sagala rarancang logam anu ngamungkinkeun para nasabah ngakses jeung mindahkeun disk média SSD antara kaméra, HyperDecks jeung komputer ku docking gancang! Blackmagic MultiDock 10G bakal sadia dina Juni ti resellers Blackmagic Desain sakuliah dunya keur AS $ 595. The Blackmagic MultiDock 10G bakal nunjukkeun dina Blackmagic Desain NAB 2019 stan #SL216. Blackmagic MultiDock 10G ...

Maca deui "

PureFlix.com taps 24i Media ngahontal leuwih layar

24i Media urang solusi SmartOTT pikeun mantuan ngajalankeun kacida - pribadi OTT aplikasi pangalaman keur PureFlix.com on sababaraha alat. Amsterdam (Belanda), April 8th, 2019 - 24i Media, hiji, pamekar aplikasi vidéo global industri-ngarah, dinten ngumumkeun yén nagara éta geus diwangun sarta deployed a suite of aktip video anyar pikeun PureFlix.com, layanan SVOD tumuwuh porsi pamakéna dina AS jeung Kanada. PureFlix.com geus maké leyuran SmartOTT 24i urang ngawasa populér, ramah-kulawarga, dumasar-iman jasa SVOD na dina Asép Sunandar Sunarya lega platform jeung alat. PureFlix.com mibanda sajarah megatkeun taneuh anyar: kahiji dina strategi eusi na distribusi sarta kiwari kalawan ...

Maca deui "

Blackmagic Desain Announces Anyar Teranex Mini SDI mun HDMI 8K

NAB 2019, Las Vegas, AS - Senén, April 8, 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun Teranex Mini SDI mun HDMI 8K setelan HDR, a canggih 8K HDMI solusi ngawaskeun anyar kalawan dual on overlays wengkuan layar, setelan HDR, 33 titik 3D LUTs na ngawas calibration keur panarjamah, warna akurat ngawaskeun SDI on HDMI layar 8K. Teranex Mini SDI mun HDMI 8K setelan HDR bakal sadia dina Méi 2019 ti resellers Blackmagic Desain sakuliah dunya keur AS $ 1,295. The Teranex Mini SDI mun HDMI 8K setelan HDR bakal nunjukkeun dina Blackmagic Desain NAB 2019 stan #SL216. Teranex Mini SDI mun HDMI 8K ...

Maca deui "

Blackmagic Desain Announces Anyar ATEM rasi

Kuat 8K switcher kalawan 8K DVE, standar dirobah inputs 8K, 8K SuperSource, 8K konci chroma na 8K MultiView! NAB 2019, Las Vegas, AS - Senén, April 8, 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun ATEM rasi 8K a luhur tungtung anyar produksi live switcher utama kalawan kamampuhan 8K anu ngamungkinkeun para nasabah nyieun eusi keur generasi saterusna industri televisi. ATEM rasi 8K disadiakeun langsung ti resellers Blackmagic Desain sakuliah dunya keur AS $ 9,995. The ATEM rasi 8K bakal nunjukkeun dina Blackmagic Desain NAB 2019 stan #SL216. The anyar ATEM rasi 8K mangrupa Ultra HD switcher produksi hirup kalawan ...

Maca deui "