Unak Artikel

wartos

nyamar ngamungkinkeun pamaké pikeun ngalatih iraha waé, dimana waé kalayan e-diajar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

nyamur parantos terang peryogi nyandak diajar online. Pangguna ayeuna tiasa aksés lengkep ngalengkepan kursus pelatihan perusahaan langsung tina sistem manajemen pembelajaran online (LMS) anu anyar, gratis pikeun saha waé anu badé maju dina salah sahiji alur kerja sareng disiplin anu nyamur. Peluncuran platform online pas sareng kaputusan panyamaran pikeun ngalegaan lisénsi gratis pikeun parangkat desainer anu ngarah pasar dugi ka Juni 2021 dina prakarsa kanggo manjangkeun kasempetan diajar ka sadayana. Tim latihan nyamur parantos ngararancang sadayana program latihan, pikeun mempermudah diajar jarak jauh sareng fleksibel. Program anyar bakal ngabagi masing-masing jurusan ...

Maca deui "
gempungan streamgeeks

Jumpstart Kamampuan Streaming Langsung Anjeun sareng KTT StreamGeeks

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

StreamGeeks bakal janten deui hosting acara kolaborasi industri anu disebut StreamGeeks Summit, Jumaah, 11 Désémber 2020. Tim produksi pidéo anu nganteurkeun anjeun Kuncén Presensi, KTT Worship, sareng KTT StreamGeeks aslina, parantos ngumumkeun StreamGeeks Summit 2.0. Summit StreamGeeks mangrupikeun perayaan sadaya anu ditawarkeun ku live streaming sareng produksi pidéo tina sudut pandang anu profesional sareng hobi. Dina taun ieu acara badé virtual, kalebet sési panel sareng pamimpin industri, sési breakout on Zoom, tur studio produksi video, sareng sési trivia dimana anjeun tiasa gaduh kasempetan kéngingkeun PTZOptics ...

Maca deui "

Latihan pikeun Masa Depan Anu Cahaya: Carita Sukses RSP

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Mike Ring nganggo program latihan Rising Sun Pictures salaku papan lincah pikeun karir anu pikaresepeun. Adelaide, Australia Kidul— Genep taun ka pengker, asli Adelaide Mike Ring damel di perusahaan jasa kauangan di Melbourne. Éta pagawéan anu saé kalayan jalur karir anu kabuktosan, tapi anjeunna hoyong anu langkung stimulasi sareng langkung kreatif. Janten, anjeunna balik deui ka sakola, kéngingkeun gelar desain, animasi sareng média interaktif ti Universitas RMIT sareng nuturkeun éta ku ngudag Sértipikat Pascasarjana dina Pangaruh Dinamis sareng Pencahayaan, program latihan épék épék visual intensif anu ditawarkeun ku Rising Sun Pictures sasarengan sareng ...

Maca deui "

Prasad Corp pikeun ngadigitalkeun rekaman berita anu hadé pikeun Arsip Nasional Éstonia

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

- Pamaca pilem DFT's Scanity HDR milik Prasad bakal ngadigitalkeun 120 jam newsreels - Prasad Corp, anu nawiskeun sababaraha layanan pelestarian, digitalisasi sareng restorasi komprehensif sadunya, parantos nandatanganan perjanjian pikeun mendigitalkeun bagian anu cukup tina kumpulan koran tina Arsip Pilem tina Arsip Nasional Éstonia (NAE). Kumpulan newsreel NAE diwangun ku 275 jam matéri audiovisual sareng ngadokumentasikeun sajumlah lega sajarah Éstonia anu penting sacara budaya langkung ti 70 taun, ayeuna ngan sakitar 10% diantarana parantos didigitalisasi dina HD atanapi langkung luhur. NAE ayeuna nuju ngalaksanakeun dua proyék digitalisasi anu patali sareng pilem, ...

Maca deui "

Mo-Sys Nyiptakeun Spectacle pikeun Live Music Extravaganza

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Saeutik Campur nempatkeun kana setélan stadion virtual berkat nyukcruk kaméra presisi Mo-Sys Téknik, pamimpin dunya dina solusi nyukcruk kaméra presisi pikeun studio virtual sareng kanyataan anu ditambih, nyandak peran sentral dina produksi Covid-safe show of live live entertainment online show. Biasana diayakeun di tempat stadion, taun ayeuna perusahaan produksi sareng téknolog média Bild Studios nganggo kanyataan virtual kalayan tujuan tetep ruang lingkup sareng pikagumbiraeun salaku pertunjukan fisik anu kapengker. Dina kalungguhan Diréktur Kreatif Paul Caslin sareng Desainer Produksi Julio Himede ti Yellow Studio, Bild nyiptakeun 360 virtual anu hébat ...

Maca deui "
Federico_Pardo_National_Geographic

Balik deui ka Gawé Aman: Nyekel sareng panjelajah National Geographic sareng pangguna tripod Cartoni Federico Pardo

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Penjelajah National Geographic sareng sinematografer Federico Pardo ngumbara ka Amazon nalika jangkungna pandemi. Misi Pardo nyaéta néwak pidéo kana sababaraha spésiés Kolombia anu paling kaancam. Pidéo mangrupikeun bagian tina proyék multimédia anu jero anu disebut "Vanishing Primates." Kami bray sareng Pardo pikeun diajar langkung seueur ngeunaan proyek, pangalaman syuting na nalika pandemi, sareng naon anu sapertos syuting di leuweung ku tripod Cartoni na, anu Pokus 22. T: Naha anjeun tiasa ngawartosan langkung seueur perkawis "Vanishing Primates" ngeunaan? Pardo: Vanishing Primates mangrupikeun proyék cariosan sareng konservasi anu ditujukeun pikeun nyalametkeun Kolombia anu paling kaancam ...

Maca deui "

Garis Rengse Tanda Kontrak 5-taun MatrixStore Cloud Archive

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Cardiff, UK, 25 Nopémber 2020 Objek Matrix parantos ngumumkeun perjanjian 5 taun sareng imah pasca-produksi, The Finish Line pikeun hijrah arsipna ka MatrixStore Cloud tina awan umum. Garis Terakhir ngagaduhan syarat pikeun ngajagi kontén arsip ku cara épéktip bari tiasa nyandak klip paménta. Biaya sareng kinerja dimeunangkeun kabuktosan teuing teu tiasa ditebak dina platform anu gaduhna janten Garis Tukang milih hijrah ti AWS Glacier kana jasa MatrixStore Cloud. Eusi bakal diarsipkeun ka layanan MatrixStore Cloud nganggo sababaraha alat cadangan sareng S3 ...

Maca deui "

Livelink ti Cerberus Tech Ngaktipkeun Pangiriman Langsung Jauh

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Cerberus Tech Ltd, 24 Nopémber 2020, Southampton, UK - Cerberus Tech Ltd parantos ngaluncurkeun vérsi énggal tina Livelink SaaS platform pangiriman live na, anu ngamungkinkeun para pangguna pikeun ngatur diri feed langsung ti lokasi mana waé. Livelink mangrupikeun solusi pangiriman IP anu mantep pikeun ngangkut eusi langsung sareng OTT langsung tina titik ka titik hiji atanapi multi-titik. Éta ngamungkinkeun para pangguna pikeun ngatur nyalira kontén hirupna pikeun pangiriman ka tujuan mana waé di dunya ku ngagunakeun lingkungan awan anu sayogi di unggal daérah. Livelink mangrupikeun cloud agnostik sareng cocog sareng protokol transportasi naon waé kalebet Zixi, RIST, SRT, HLS sareng RTMP. Livelink ngalegaan infrastruktur paménta ...

Maca deui "

Posts anyar