Unak Artikel

wartos

Masyarakat colorist internasional di IBC 2019

AMSTERDAM - The Colorist Society International (CSI) gaduh ayana anu kawéntar dina rapat IBC minggu ieu di Amsterdam. Diantara anu séjén, organisasi bakal nyandak bagian dina Acara Grup ACES munggaran konvénsi nalika présidén CSI Kevin Shaw mingpin sési dina dampak standar pamiayaan warna anyar dina warna grading. Diskusi ieu bakal nyertakeun prakték anu saé pikeun alur kerja ACES dina sababaraha jinis parangkat lunak grading sareng média distribusi média. Dijadwalkeun pikeun Senén, Séptémber 16 di 1pm di kamar G104, acara bakal dimimitian ku diskusi ngeunaan ACES di set, dipimpin ku kepala Misi warna Pablo ...

Maca deui "

Tedial sareng Telefonica Ngumumkeun Ngaronjatkeun Proyék Pamutahiran MAM Utama sareng Énggal

Tedial sareng Telefonica ngumumkeun Proyék Ngaronjatkeun MAMIN Major Évolusi sareng penyiar nasional nasional RTVE Spanyol bakal mindahkeun sadaya régionalisial Arsipna kana Mémial Evolusi MAM anyar sareng bakal nyandak kauntungan tina alur kerja MAM otomatis, Amsterdam, Nangtung 8.B44 - 11 Séptémber 2019- Tedial, anu Spesialis solusi téknologi MAM mandiri anu bebas, sareng Telefónica, salah sahiji perusahaan komunikasi telekomunikasi utama di dunya, parantos ngumumkeun yén siaran nasional Radio Radio y Televisión Española (RTVE) parantos ngénggalkeun kontrak téknologi MAM na. Ayeuna nuju ngolédkeun dina prosés transformasi digital anu ngarah, anu kalebet sababaraha proyék kamajuan téknologi dina markasna, anu bakal ngijinkeun ...

Maca deui "

Barnfind Nambah Fungsionalitas Buktina-Buktina sareng Kalenturan Pikeun Sadaya-Dina-Hiji 12G-SDI & HDMI 2.0 Serat Angkatan BTF1-41 Frame di IBC 2019

Barnfind Nambah Fungsionalitas Buktina-Buktina sareng Fleksibilitas kanggo Sadaya-Dina-Hiji 12G-SDI & HDMI 2.0 Serat Angkatan BTF1-41 Frame di IBC 2019 BNC-32 papan tulis naek jaringan fungsi liwat antarmuka listrik Amsterdam - (Séptémber 13, 2019) - Barnfind Technologies, pamimpin internasional pikeun solusi transportasi serat, ningalikeun sadaya-dina-hiji 12G-SDI & HDMI 2.0 Serat Angkatan BTF1-41 Frame di IBC 2019 kalayan pilihan BNC-32 pertengahan dewan anu ngahasilkeun tambahan-bukti tambahan fungsionalitas pikeun pangguna sareng nyayogikeun aranjeunna langkung fleksibel via antarmuka listrik. Bingkai ayeuna disorot dina acara di Stand 8.C31 barengan modul anyar BarnMini-22 Company nu ngalegaan ...

Maca deui "

Tékak Killer Rebrands salaku Musik Produksi Universal

Anak cabang Universal Music Group, merek énggal nguatkeun komitmen perusahaan pikeun nyayogikeun kualitas musik sareng téknologi / inovasi sareng nyiptakeun merek global anu utami industri. SANTA MONICA, Calif. — Killer Tracks, hiji perusahaan musik produksi ngarah, parantos ulang janten Universal Production Music. Ngaran anyar nguatkeun alignment sareng perusahaan induk Universal Music Group, pamimpin dunya dina hiburan basis musik. Salaku tambahan, rebrand nyorot paméré global global Music Music salaku penawaran kaasup katalog kualitas sareng jerona anu pernah terjadi, bakat internasional, kalenturan dina lisénsi, téknologi pamimpin, sareng dukungan klien pribadi sareng kaahlian. "Anyar merek ngecékkeun komitmen urang ...

Maca deui "

Film MTI pikeun Pintonan Inovasi Terakhir di DRS ™ Nova sareng CORTEX di IBC

Pamulihan digital otomatis janten langkung gancang sareng langkung kuat; Alat aliran kerja anyar ngagampangkeun Dolby Vision ™ nguasai sareng ngalaksanakeun soundtrack Dolby Atmos. HOLLYWOOD- Film MTI bakal nunjukkeun fitur pang anyarna tina DRS ™ Nova, perangkat lunak pamulihan digital pamimpin industri, sareng CORTEX, solusi masterflow workflow na, di IBC (Hall 6 StandC27 saluyu sareng Big Pic Media). Anyar pikeun IBC, DRS ™ Nova v4.1 kalebet sababaraha fitur tambahan anu ningkatkeun kamampuan pikeun ngareumankeun operasi pemulihan umum. Aranjeunna kalebet alat de-flicker anu ningkat anu nawiskeun metode pamrosesan 3 kalayan kamampuan punjul pikeun ngaleungitkeun flicker zonal, alat stabilisasi otomatis anu ningkat, sareng panyitapan anu salah ...

Maca deui "

Grass Valley Ngirimkeun Fleksibilitas Tingkat Anyar, Kakuatan sareng Kontrol kana Operasi IP nganggo GV Orbit

MONTREAL - 15: 40 CET Séptémber 12, 2019 - Jukut Lembah mangrupikeun sanés jabatanana salaku frontrunner industri di IP kabuka kalayan peluncuran GV Orbit, konfigurasi ngahijikeun anyar, kontrol sareng monitoring sistem solusi anu anyar bakal ngahasilkeun debutna di IBC 2019 (booth # 9.A01) sareng nyampurnakeun teguh Grass Valley, prasarana IP utama industri, ngirimkeun solusi software darmaga sacara khusus terstruktur pikeun orchestrasi dinamik jaringan média siaran, naha SDI, hibrid atanapi IP murni. Dijieun kanggo ngagampangkeun IP gampang, GV Orbit diwangun ku hiji packagethat deliversan toolet diagnostik éksténsif pikeun nanganan sadayana ti multiviewers pikeun nungtun kontrol sareng ngawas ...

Maca deui "

Grass Valley Nyayogikeun Éfisién Langkung sareng Kreativitas sareng Vérsi Pangropéa Terkini, EDIUS 9.5

MONTREAL - 16: 00 CET Séptémber 12, 2019 - Grass Valley ngaluncurkeun sababaraha fitur énggal pikeun software panyuntingan nonlinear EDUUS gancang sareng gancang. Panyiar sareng pamilik kontén dinten ayeuna kedah nyiptakeun carita-carita anu paling saé anu tiasa dibawa ka pasar gancang-gancang nalika aranjeunna nyampurnakeun mediascape anu gancang. Perbaikan EDIUS panganyarna ngadamel integrasi anu ketat pikeun pangguna, ningkat kalenturan sareng ngirim kakuatan langkung kreatif. Update EDIUS 9.5 kalebet: singkronisasi multicam audio - EDIUS ayeuna langkung saé ngadukung sumbu waktos sinkronisasi klip sareng ngamungkinkeun para pengguna nyiptakeun sekuen anyar anu disinkronkeun nganggo data audio; pangguna ogé tiasa nganalisis ...

Maca deui "

Alliance Teknologi Téknologi Lembur Manggenakeun Ékosistem Kolaborasi sareng Ahli kanggo Broadcast Media Industry

MONTREAL - 15: 50 CET Séptémber 12, 2019 - The Grass Valley Technology Alliance (GVTA) ningali kamekaran anu signifikan, perusahaan ngumumkeun ayeuna, sareng anggota-anggota anyar gabung kana hubungan kolaborasi di sakuliah industri sareng nganteurkeun mangpaat konci pikeun para nasabah. GVTA, diluncurkeun dina April 2019, masihan panyiaran sareng perusahaan média aksés 'kana rupa-rupa sistem sareng solusi anu ngahasilkeun integrasi sareng komponén alur kerja Grass Valley. Nu datang di booth Grass Valley IBC 2019 (# 9.A01) bakal ngagaduhan kasempetan ningali bagian khusus anu nunjukkeun pilihan anggota GVTA ayeuna: Terus terang Media, Net Insight, Software RT sareng ...

Maca deui "

Grup Euro Euro Ngagancangkeun dina Panyatur Grass Valley Di Sateuacanna Kajadian Olahraga

MONTREAL - 15: 30 CET Séptémber 12, 2019 - Grass Valley (booth 9.A01) dinten ngumumkeun yén Euro Media Group (EMG), panyadia utama fasilitas siaran sareng jasa Éropa, parantos standar dina mesin produksi pidéo GV K-Frame X na kusabab éta ngaoptimalkeun kamampuan produksi dihareupeun acara olahraga utama - ti maén bal Éropa ka turnamen olahraga anu panggedéna di dunya - salami 2020. Pemicu ieu bakal disebarkeun ka sababaraha perusahaan milik EMG, kalebet Videohouse (Bélgia), CTV (Inggris), United (Walanda), sareng Euromedia (Perancis), nganteurkeun fungsionalitas siap-siap IP. EMG nyayogikeun jasa produksi pikeun seueur acara profil tinggi ti olahraga ka panghargaan industri musik. ...

Maca deui "

Axon Overhauls Network Partner na Ku Ngumumkeun Pelantikan Anyar 10

Axon Digital parantos ningkatkeun sacara répréséntasi di Éropa, Australia sareng Selandia Anyar ku ngumumkeun kerjasama anyar sareng panyayuhan 10 ngarah kana solusi média terpadu. Mitra anyar bakal ngurus siaran Axon sacara lengkep sareng produk infrastruktur IP kalebet Neuron, anu munggaran di Network Attach Processor (NAP), sareng Cerebrum, platform standar pamantosan standar sareng Axon, anu mangrupikeun solusi pilihan pikeun olahraga utama sareng operasi warta di sakuliah dunya. . "Peluncuran Neuron di 2018 negeskeun posisi Axon salaku pamimpin dina pangembangan solusi IP sareng ngawenangkeun perusahaan pikeun nyarioskeun palanggan anyar sareng pasar énggal," saur Karel van der ...

Maca deui "

TV Mola Indonésia milih Input Media pikeun ngahasilkeun acara maén bal Liga Inggris

Input Media mandiri basis London nyaéta ngahasilkeun studio studio énggal kanggo TV Mola TV anu parantos ngagaduhan hak Liga Premier Inggris pikeun wewengkonna. Input Media anu dipiboga Media Gravity bakal ngahasilkeun acara studio bungkus-palayanan di sabudeureun pamilihan kaulinan langsung sapanjang usum Liga Premier. Dina kaayaan perjanjian, Input Media bakal nyayogikeun studio, galeri sareng staf pikeun ngahasilkeun sinyalna, anu bakal ningalkeun pertandingan dina dinten Sabtu sareng Minggu, sareng sering gaduh pertandingan berturut-turut. Témbok pidéo Input anyar anu dipasangkeun témbok ngamungkinkeun feed langsung tina kaméra kageulisan tina latar anu béda pikeun ditingalikeun ...

Maca deui "

FIBA ngirimkeun ambisius FIBA ​​Basketball World Cup 2019 kalayan produksi Gearhouse

Flypacks dikaluarkeun di tilu tempat kalebet solusi UHD kanggo final di Beijing Gearhouse Broadcast, panyadia milik Gravity Media tina fasilitas téknis, awak sareng jasa anu dipaké pikeun moto eusi anu paling diawaskeun di dunya, nyayogikeun sababaraha fasilitas pikeun FIBA, ngalangkungan entitas FIBA Media, pikeun penyiaran host host FIBA ​​Basketball World Cup 2019. Ieu kalebet panyebaran sistem produksi portabel Flypack Gearhouse di tilu tina dalapan tempat resmi, kalayan solusi UHD dianggo di Beijing dimana Final bakal dilaksanakeun. Turnamén tim 32 lumangsung di peuntaseun China antara 31 Agustus - 15 Séptémber. ...

Maca deui "

MediaKind ngaluncurkeun aliansi téknologi global pikeun ngalambatkeun industrialisasi streaming-kualitas siaran

New MediaKind Universe Alliance masihan panyadia kontén, panyadia jasa, sareng operator aksés kana solusi anu ngagabungkeun téknologi ti MediaKind sareng mitra-mitra Kéangan para pelanggan mupangat tina pre-integrasi, bungkusan-aplikasi khusus dirancang pikeun pangiriman video IP kualitas dina skala industri ékosistem lebar tina ngical paralatan baris ngabantosan jarak jarak antara téknologi warisan sareng solusi software-centric FRISCO, TEXAS - Séptémber 12, 2019 - Di IBC2019, MediaKind, pamimpin téknologi média global, ngaluncurkeun MediaKind Universe Alliance - program kemitraan téknologi inovatif anu masihan panyadia konténna , panyadia jasa, sareng operator ngaksés solusi lengkep anu ngagabungkeun téknologi sareng jasa ti MediaKind sareng ...

Maca deui "

Axon Nyangkut Kénu Anyar Cerebrum Pikeun IBC 2019

Axon Digital nuju ngaluncurkeun v2.0 tina solusi Cerebrum Control sareng Monitoring anu kuat di IBC 2019. Produk suksés anu luar biasa ieu maénkeun peran konci dina sajumlah rongkah tina acara langsung sareng acara olahraga kaasup Open Golf taun ieu, London Marathon, Liga Juara-Juara, Wimbledon sareng Walanda sareng Inggris Football Liga. Éta ogé gancang janten sistem kontrol de facto pikeun produksi warta sareng parantos diadopsi ku siaran sareng perusahaan OB sadunya kusabab nawiskeun panggunaan sareng kontrol pihak katilu anu komprehensif. Di IBC 2019 Axon bakal ngaleupaskeun Cerebrum v2.0, pamutahiran pangbadagna para pangénggalanna. Cerebrum 2.0 ...

Maca deui "

Bayangkeun Infrastruktur Komunikasi underpins Anyar 4K Truk HDR pikeun Videe

OBX, salah sahiji truk siaran 4K HDR pribumi paling utama sareng Éropa, dipidangkeun dina IBC2019 AMSTERDAM, 11 Séptémber 2019 - Sistem integrasi perusahaan Italia Chromaline, anu khusus dina treuk siaran luar, parantos ngawangun OBX, unit produksi unggulan pikeun Videe . Desain révolusionér, difokuskeun nyiptakeun lingkungan kerja anu saé pikeun acara live anu paling ageung, gumantung kana produk infrastruktur inti - kalebet penghalaan jalan sareng multiviewer - ti Bayangkeun Komunikasi. Videe, pamimpin produksi siaran di luar taun 40, ayeuna nyayogikeun fasilitas pikeun siaran pésta di sakumna dunya, ngaliput sababaraha acara olahraga anu kasohor, ...

Maca deui "

ELEMENTS Ngajalankeun Engine Automation Work Work Anyar di IBC 2019

ELEMENTS pikeun Ngaluncurkeun Mesin Gémbong Aliran Anyar di IBC 2019 Kalenturan anu maksimal pikeun automation alur kerja anu tiasa katingali dina Booth 7.D08 Dusseldorf, Jerman, Sep 3, 2019: ELEMENTS, pamekar solusi canggih pikeun kolaborasi tanpa wates dina alur kerja média, nembé ngaleupaskeun énggal. Mesin Aliran Gawé di IBC 2019. Mesin ieu mangrupikeun alat anu pinter sareng kuat anu ngamungkinkeun para pengguna nyalurkeun prosés alur kerja ku cara ngagabungkeun tugas mandiri anu saé dina gabungan operasi alur kerja otomatis kanggo ningkat efisiensi. Demonstrasi tina Mesin Mesin Aliran Kerja bakal dilakukeun dina ELEMENTS 'Stand 7.D08 di IBC 2019 sareng cirian kahiji waktosna ...

Maca deui "

Televisi Timeline Pilih MAM Évolusi MAM kanggo Proyék Produksi Olahraga BT

Televisi Timeline Milih Evolusi Tedial pikeun BT Sport Production Project Canggih Instalasi MAM kalebet fungsionalitas olahraga cut-ujung sareng nyayogikeun kontrol karya anu langkung ageung sareng buktina hareup pikeun téknologi anyar IBC, Amsterdam, Stand 8.B44 - 10 September 2019 - Tedial, anu mandiri mandiri Spesialis solusi téknologi MAM, parantos ngumumkeun yén Timeline Television milih platform Evolution MAM na pikeun ngadamel sareng orchestrate sadaya prosés média sareng arsip alur kerja di BT Sport's Stratford sareng BT Tower di London. Timeline Television, panyadia industri ngarah kana téknologi siaran sareng jasa, diakui sacara umum pikeun dipercaya sareng dipercaya ku jaringan Inggris, ngatur ...

Maca deui "

Avid MediaCentral | Pamedal Nguatkeun Pausahaan Media Ngatur Monetisasi Eusi dina Media Sosial

MediaCentral sareng Wildmoka ngamungkinkeun organisasi sareng organisasi olahraga nyiptakeun, merk sareng nyebarkeun warta pegatna sareng sorot gancang-nyiptakeun buzz sareng nyetir pamirsa Sorotan Berita: MediaCentral l Publisher mangrupikeun SaaS anyar anu ditawarkeun ku alat Wildmoka anu parantos kabuktosan ningkatkeun panampil sareng papacangan di peuntas média sosial sareng platform digital OTT pikeun berita sareng olahraga Ngeunaan dua per tilu Amerika nampi warta dina média sosial [1] Nyiptakeun buzz di sakuliah média sosial téh gumantung kana meunang carita kaluar tina sababaraha platform anu Avid bakal nunjukkeun MediaCentral | Pamedal di IBC2019 BURLINGTON, Massa,, - Avid® (Nasdaq: AVID) ayeuna ngumumkeun ...

Maca deui "