Unak Artikel

wartos

Streamland Media pikeun Meunangkeun Usaha Produksi Sim Post

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Streamland Media parantos ngumumkeun yén aranjeunna kéngingkeun bisnis pos produksi Sim Video International (Sim Post). Akuisisi stratégis diwangun kana daptar seniman anu luar biasa ti Streamland sareng ngalegaan portopolio téknis perusahaan ku ningkatkeun tawaran kontén anu teu ditulis sareng naskah di Amérika Kalér. Akuisisi ngabantosan ayana Streamland anu aya di Los Angeles sareng Vancouver, sareng masihan perusahaan tapak tilas anu penting di New York City kanggo nyayogikeun gambar anu luar biasa sareng pagawean sora. "Ditambahna Sim Post nguatkeun komitmen urang pikeun nyiptakeun komunitas produksi pos anu teu aya bandinganna anu ngandelkeun ka tim jalma anu berbakat," saur CEO Streamland Media Bill ...

Maca deui "
GUS 51 LED Fresnel CU

LED Fresnel Dirékayasa kalayan Garansi Lima Taun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

DALLAS - 7 April 2021 - Pabrik pencahayaan studio siaran di Amérika Serikat, PrimeTime Lighting Systems, ngawangun LED Fresnel anu langkung lami tibatan pabrik anu sanés. Luminaires dikembangkeun kalayan standar rékayasa anu pangluhurna sareng dijamin lima taun. PrimeTime mendesain sistem pendingin pasip anu ningkatkeun umur panjang LED Fresnel kelas komersil na anu dikenal salaku GUS 51 LED Fresnel, salian ti lengkep lampu LED studio na. CEO PrimeTime, Glen Harn nyatakeun, "Kami keukeuh kana rékayasa anu unggul anu ngahasilkeun fitur sapertos 100% pendinginan pasip." Insinyur sora studio siaran ngahargaan fixtures LED PrimeTime jempé. The inovatif GUS 51 LED ...

Maca deui "

Spesialis Kecerdasan Ponggawa DGene Diluncurkeun di Hollywood

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Perusahaan tech kahareup nawiskeun solusi AI pikeun nyiptakeun kontén, kalebet palaku virtual, produksi virtual, épék visual, sareng restorasi pilem. LOS ANGELES — DGene, Silicon Valley sareng pamekar téknologi AI anu berbasis di Shanghai, parantos ngaluncurkeun operasi di Los Angeles. Perusahaan nyiptakeun perangkat lunak sareng jasa anu ngungkit kecerdasan buatan sareng visi komputer pikeun kreasi kontén hiburan. DGene nawiskeun solusi proprietari pikeun produksi virtual, épék visual, restorasi digital, candak volumetrik sareng hologram, sareng nyiptakeun palaku virtual sareng pangaruh digital. DGene dipimpin ku Jason Yang salaku Chief Technology Officer sareng Helena Packer salaku Wakil Présidén Senior. Yang mangrupikeun latihan MIT ...

Maca deui "

SES Milih Telestream SDI / IP Waveform Monitor & QC di Pusat Playout Dioperasikeun jarak jauh Anyar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Nevada City, California, 7 April 2021 - Penyedia solusi konektipitas kontén global SES parantos milih Telestream pikeun nyayogikeun waktos sistem, monitor gelombang sareng téknologi kontrol kualitas (QC) ka pusat siaran jarak jauh anu anyar di Stockley Park, Greater London. Salaku bagian tina jasa anu dikantunkeun, Telestream nyayogikeun generator SPG8000A sinkronisasi pikeun aplikasi sistem waktos sapanjang pusat playout énggal. Salaku tambahan, monitor gelombang gelombang PRISM SDI / IP na dianggo pikeun sadaya monitoring video sareng aplikasi QC sapanjang aliran kerja distribusi pusat. Pusat siaran anyar SES nyayogikeun infrastruktur playout pikeun saluran TV liniér sareng sanggup ...

Maca deui "

Maxon ngumumkeun Tilu-April April 3D & Motion Design Show

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Friedrichsdorf, Jérman - 7 April 2021 - Maxon nembé ngumumkeun jajaran panyaturna pikeun April 3D & Motion Design Show, séri virtual tina presentasi anu difokuskeun ku seniman pikeun seniman 3D sareng gerak grafik. Salami acara April anu diperpanjang, anu bakal dijalankeun ti 13 April 2021 dugi ka 15 April 2021, Maxon bakal nyayogikeun presentasi tina kumpulan sutradara kreatif anu terkenal, desainer gerak, sareng sutradara animasi kalebet Doug Appleton sareng John Lepore, pikiran kréatip di tukangeun WandaVision , sareng Mike Winkelmann aka Beeple, anu ngamimitian gerakan "sapopoé" sareng nyanghareupan gerakan seni crypto anu didamel NFT anu nembé ...

Maca deui "

Gravity Media siap pikeun masa depan éditan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kit penting sareng inpormasi infrastruktur bakalan ngadukung pasca produksi jauh sareng hibrid dina jaman pasca-Covid Gravity Media parantos ngalaksanakeun program inpéstasi utama pikeun tawaran pasca-produksi London na. Sakedik artos nuju dihasilkeun dina pamutahiran kit sareng perpanjangan jangka panjang pikeun ngajakan fasilitas jasa populér na di jantung London's Soho, anu bakal nguntungkeun basis klien inti na - produser drama sareng fitur anu berkualitas. Munculna pandemi sareng konci-downs salajengna ngahasilkeun paningkatan anu signifikan dina paménta pikeun éditan jauh. Salaku réspon, tim ahli ti insinyur internal Gravity Media pikeun mobilisasi gancang pikeun ngararancang, ngembangkeun sareng nyebarkeun alur kerja anu épisién sareng aman pikeun ngadukung ieu. Nalika jaman paska-Covid caket, Gravity Media nyaéta ...

Maca deui "

Ekstraklasa milih Beureum Beureum salaku pasangan téknologi anyar pikeun Ekstraklasa.TV

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ekstraklasa SA, liga maén bal tingkat luhur Polandia, parantos milih perusahaan jasa média global ngarah Red Bee Media, salaku mitra téknologi na pikeun babarengan ngembangkeun platform streaming Ekstraklasa.TV. Évolusi Ékstraklasa.TV bakal dimimitian usum ieu, sareng parobihan utamina bakal aya hubunganana sareng interaktivitas anu langkung ageung sareng personalisasi, pamutahiran salajengna tina pangalaman pangguna, sareng nerapkeun modél iklan. Pembaruan kahareup dimaksudkeun pikeun nyertakeun kamungkinan rék dilegakeun platform kalayan kontén olahraga tambahan (henteu ngan ukur patali maén bal) sareng integrasi Ekstraklasa.TV kalayan jaringan kabel. "Konsumsi média, khususna kontén pidéo, kalebet olahraga, gancang-gancang robih. Jauh ka ...

Maca deui "

Artis Make-Up & Guild Stylist Guild Ngagaduhan Gala Virtual Didukung ku TVU Networks Platform Konferensi Video Berbasis Awan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

MOUNTAIN VIEW, CA - 6 April 2021 - The Make-Up Artists & Hair Stylists Guild (MUAHS, IATSE Local 706) ngayakeun Awards Tahunan MUAHS Guild 8th salaku gala virtual kamari Saptu, 3 April 2021, kalayan TVU Networks ' téknologi nanganan tugas produksi jauh. Acara na dieksékusi ku IngleDodd Media sareng diproduksi ku Honeysweet Productions. Dihaturkeun ku palaku hideung-ish pamimpin Anthony Anderson, langkung ti 300 nominasi anu hadir sacara virtual. Pangajén ieu ngagambarkeun spéktrum prestasi anu luar biasa dina tata rias sareng gaya rambut dina gambar gerak, televisi, iklan sareng téater langsung. Ieu mangrupikeun acara industri Hollywood anu katilu nunjukkeun dina dua ...

Maca deui "

Posts anyar

Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!