Unak Artikel

wartos

AY Productions Ngarobih kana Pliant Technologies 'CrewCom pikeun Béntang Kajadian Live Anu Popular

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sistem 'Setup Sederhana sareng Range éksténsif Dibuktikeun kanggo Dipercantenan pikeun AY Productions GAINESVILLE, FL, MAY 27, 2020 - Spésialisasi AY, audio sareng komérsial, tés ka Pliant Technologies' CrewCom nirkabel interkom kanggo nyayogikeun komunikasi anu kuat pikeun sajumlah produksi langsung kaasup Football Kamis Kemis (TNF), Kejuaraan AFC, Debat Démokratik di Charleston, Masters, Golf Terbuka Amérika Serikat, Championship PGA, Seri Dunya, Draf NFL, sareng Super Bowl. Aaron Young, insinyur komérsial di AY Productions, sareng Andy Rostron, insinyur komérsional bébas, mimiti ngerjakeun kerjasama maranéhanana dina Kemis Football Football (TNF) taun 2013. Salaku téknologi maju sareng produksina ...

Maca deui "

DPA ngabuktoskeun 4097 Mikrofon sareng Kit Wawancara Mikro Shotgun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Solusi Anyar Kéngingkeun Wartawan Pilihan Pilihan anu Ngadaptar kana Protokol Pelabuhan Sosial ALLEROED, DENMARK, MAY 27, 2020 - DPA Mikrofon ngenalkeun tambahan panganyarna tina antrian mikropon na, 4097 mikropon CORE Micro Shotgun. Nampilkeun kualitas sonik anu sami sareng Chorop Mikropon Choir supercardioid, 4097 CORE Micro Shotgun parantos dioptimalkeun nyandak pidato ti kajauhan. Diasupkeun kana perusahaan KADU wawancara anyar 4097 CORE, mic parantos dirarancang pikeun dianggo kalayan ledeng sareng anginjam. Kit ieu hususna kapaké pikeun wartawan di dunya anu jauh di dunya sabab ngamungkinkeun pamaké ...

Maca deui "

KitchenFish Gumantung kana Pecat pidéo FOR-A kanggo Perlengkapan Terpayangan dina Broadcast Daily lotre

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Cypress, CA, 27 Mei 2020 - Tiap wengi tabuh 6:59 pm, KitchenFish LLC, perusahaan produksi video di West Columbia, SC, kedah sampurna dina 59 detik, sabab éta tanggung jawab dina sinyalna siaran wengi di Kidul Lottery Atikan Karolina. Pausahaan nekenkeun reliabilitas dina sagala pamekalan alatna - saengga waktosna parantos ningkatkeun perangkat pidéo na, perusahaan sakali deui ngagaduhan kana FOR-A Corporation of America pikeun salah sahiji anu pénu vidéo HANABI. "Kami henteu pagelaran anu paling pikaresepeun, paling pajeulit, tapi urang kedah teras-terasan nganteurkeun 365 dinten sataun," jelas Hinde Garrison, ...

Maca deui "

Téhnik Pangembangan Témplat Teknik Produksi Nganggo Desain Blackmagic

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - 27 Mei 2020 - Desain Blackmagic ngumumkeun ayeuna yén Lightstorm Entertainment ngagunakeun rangkepan produk Blackmagic anu sanés, kalebet Teranex AV, Smart VideoHub 40 × 40 12G, ATEM 4 M / E Broadcast Studio 4K sareng seueur karya anyar-anyar ieu. salila produksi kanggo urutan "Avatar". Dipikawanoh keur téknik filmmaking ujung ti mimiti, James Light Cameron's Lightstorm Entertainment parantos kantos janten payuneun téknologi anyar. Kalayan judul sapertos "The Terminator," "The Abyss" sareng "Titanic," perusahaan henteu kantos ngawates watesan dina téknologi ngeureunkeun nyéépsi carita anu kuat. Kalayan sékrési “Avatar” taun 2009, perusahaan ...

Maca deui "
Korektor warna M-COCO-2

Crystal Visi ngaleupaskeun koréktor warna anu dibungkus

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Crystal Visi parantos ngaleupaskeun koréktor warna anu paling dipakén sareng legalizer dugi ka ayeuna. M-COCO-2 mangrupikeun korektor warna saluran dual Crystal Vision anu munggaran, ngabantosan penyiar artos artos ku 24% langkung mirah unggal saluran ti produk alternatif perusahaan. Kamampuhan M-COCO-2 pikeun digawé sareng IP, sareng SDI atanapi sareng IP atanapi SDI dina waktos anu sami ngajadikeun korektor warna industri munggaran pikeun nawiskeun konektipitas IP (ngadukung duanana SMPTE ST 2022 sareng video ST 2110), bari éksténsifna fitur ogé ngajantenkeun solusi anu saé pikeun sistem hibrida ogé pamasangan SDI anu lengkep. Fitur ieu kalebet unik ...

Maca deui "

RTV Slovenia Ngembangkeun Usaha sareng Dalet pikeun Ngubah Transformasi Luruh Akhir News Pikeun Radio sareng TV sareng Dalet Galaxy lima

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Paris, Perancis - 27 Mei 2020 - Dalet, panyadia solusi sareng jasa utama pikeun penyiar sareng profesional kontén, ayeuna ngumumkeun yén RTV Slovenia bakal mindahkeun sadaya operasi warta ka Dalet Galaxy lima. Palanggan radio Dalet salami langkung ti 25 taun, penyiar nasional Slovenia ngembangkeun usulanna sareng Dalet kalebet operasi warta na televisi. Lima platform anu kuat Dalet Galaxy bakal dijantenkeun salaku solusi éditorial sareng orkestra anu nyababkeun penyiar siaran sakabéh warta sareng alur distribusi kanggo radio sareng televisi dina hub produksi anu aya di Ljubljana sareng sapanjang lokasi régionalna ...

Maca deui "

Dave Sampson Calrec pindah kana peran IP anyar salaku Jaringan Spesialis

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Hebden Bridge, kaping 27 Mei 2020 - Calrec parantos nyiptakeun posisi anyar pikeun langkung semén reputasina salaku pamimpin pasar di téknologi IP. Dave Sampson parantos ngalaksanakeun Perangkat Lunas Jaringan pikeun nyayogikeun kaahlian in-house anu nguatkeun kamampuan Calrec pikeun ngadukung palanggan dina pindah ka IP. Anggota tim Calrec salami tujuh taun, Sampson saméméhna ngayakeun peran Produk Insinyur Produk dimana anjeunna tanggel waler pikeun nguji produk Calipec Aoip pikeun standar industri kalebet ST2110, AES67, NMOS sareng seueur deui. "Salaku konektip IP janten beuki nyebar sareng langkung diaksés ka sadaya séktor urang ...

Maca deui "

Howling Music Marches di Léngkah sareng USMC sareng Wunderman Thompson

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Howling Music basis Nashville ngahasilkeun "kadali ngajalankeun" sora pikeun kampanye anu meunang pangajén ADDY ngagungkeun ulang taun Marin dina 244. NASHVILLE- The Corps Kelautan nandaan ulang tahun ka-244 ku cara selebriti kalayan sékrési kampanye iklan nampilkeun "ulang taun" anu munggaran-hareup. Ditampa ku lembaga Atlanta Wunderman Thompson sareng nampilkeun soundtrack anu diwangun sareng dirékam ku Howling Music, Nashville. Kampanye éta, dipuseurkeun kana pasukan ti mayit Parris Island, Karolina Kidul ngalaksanakeun panggero-résponasi berintegrasi nalika latihan jarak-deukeut, meunang opat Penghargaan Perunggu pikeun Musik di Atlanta Ad Club's 2020 Amérika Advertising Awards kompetisi. Ditulis ku tim kreatif Wunderman Thompson, korén na ngaleungitkeun ...

Maca deui "

Posts anyar