imah » Search Results pikeun: # (Kaca 3)

Search Results pikeun: #

#GALSNGEAR

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Salasa, 9:XNUMX Host: Amy DeLouise & Adryenn Ashley Tamu: Nancy Bennett, Chief Officer Officer, Dua Bit Circus Christina Heller, CEO, Metastage Alexandra Hussenot, Pendiri, Immersionn Molly Connelly, Dir. Pakakas Strategis, DELL Peggy Daw, Ngatur Rakan, MAD Perspektif Darley Newman, Host, Perjalanan sareng Darley sareng Equiktrekking Jenn Page, Filmmaker Independent Danilda Martinez, Produser, Datzi Media / Instructor, Palm Beach Atlantik University Sheila Smith, ...

Maca deui "

2019 #NABShow Live - ATSC 3.0

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Rebo, 5:30 pm Host: Linda Rosner Tamu: Thomas Bause Mason - SMPTE, Bill Hayes - Télévisi Umum Iowa, Mark Aitken - Grup Broadcast Sinclair Ngalanggan dina Broadcast Beat - Produser NAB Show LIVE dina Soundwise

Maca deui "

2019 #NABShow Live - #GALSNGEAR

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Salasa, 9:XNUMX Host: Amy DeLouise & Adryenn Ashley Tamu: Nancy Bennett, Chief Officer Officer, Dua Bit Circus Christina Heller, CEO, Metastage Alexandra Hussenot, Pendiri, Immersionn Molly Connelly, Dir. Pakakas Strategis, DELL Peggy Daw, Ngatur Rakan, MAD Perspektif Darley Newman, Host, Perjalanan sareng Darley sareng Equiktrekking Jenn Page, Filmmaker Independent Danilda Martinez, Produser, Datzi Media / Instructor, Palm Beach Atlantik University Sheila Smith, ...

Maca deui "

Zylight: #NABShow Video Wawancara

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Zylight, ayeuna perusahaan Ushio Group, diadegkeun ku James sareng Charles Collias taun 2003 kalayan misi anu saderhana: Bawa solusi pencahayaan pangsaéna sareng paling cerdas pikeun industri produksi. Produk kami parantos dirarancang ku tim profésional kalayan pangalaman leuwih 100 taun digabungkeun pikeun ngajantenkeun padamelan anjeun, sareng anjeun pangsaéna ...

Maca deui "

Zixi: #NABShow Video Interview

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Perangkat lunak ZiXi mangrupikeun bagian utama mesin anu nyebarkeun merek siaran pangbadagna dina bisnis média ayeuna. Alat Zixi ngaktifkeun live sareng VOD kiriman video kualitas siaran di jaringan Internét sareng swasta. ZiXi nyayogikeun solusi sareng jasa premis sareng premis pikeun siaran profésional sareng distributor kontén video skala ageung. Zixi téknologi ningkatkeun pangalaman pangguna, nyetir énggal ...

Maca deui "

Parobihan: Wawancara Video #NABShow

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

ZEPLAY parantos lami parantos aya hubunganna sareng reliabilitas, stabilitas sareng betah dianggo di replay instan pikeun acara olahraga sareng acara langsung dina pasar siaran sareng komersial AV. Server ZEPLAY instan replay instan ti ZEPLAY LLC balik deui ka NAB Show 2019 sareng transformasi desain anu paling penting dugi ka ayeuna - server 2RU anu nerjemahkeun kana biaya upfront anu langkung handap ...

Maca deui "