Unak Artikel

wartos

Show Interaktif Game YouTube "Quizuna" Gumantung kana Mini Pro ATEM kanggo Live Streaming

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - 26 Mei 2020 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun yén ATEM Mini Pro live live switcher ayeuna parantos dianggo pikeun ngarobih pidato interaktif sareng acara kuis anyar, "Quizuna." Acara éta, anu munggaran dina YouTube di Jepang, anu diondang ku aktris Hollywood Jepang, Ikumi Yoshimatsu sareng ditayangkeun sababaraha kali saminggu dina saluran YouTubena, "Sora Ikumi." Gagasan pikeun acara ieu muncul nalika Yoshimatsu sareng pasangan na produser di RIM Entertainment, Matt Taylor, dikaluarkeun di Tokyo. Duo éta mutuskeun pikeun nyiptakeun obrolan langsung sareng acara kuis anu bakal ngamungkinkeun para pamirsa berinteraksi ...

Maca deui "

Polygon Labs Ngungkabkeun Ipsum 2.0 Diintegrasikeun sareng Epic Game 'Unreal Engine 4 sareng Pixel Streaming

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

New York, AS - 26 Mei 2020 - Polygon Labs, studio inovatif anu ngadorong wates aplikasi data interaktif sareng branding visual, ayeuna parantos ngumumkeun versi agrégasi data sareng platform visualisasi pikeun siaran warta, olahraga, cuaca sareng branding, Ipsum 2.0. Pembaruan anu penting ieu kalebet integrasi sareng platform nyiptakeun 3D Epic Games 'kuat, nyiptakeun Unreal Engine 4, sareng Pixel Streaming, anu ngamungkinkeun Unreal Engine ngalirkeun output grafikna pikeun panyungsi jauh sareng alat mobile liwat WebRTC. Gedong dina hubungan anu suksés, ieu mangrupikeun waktos anu munggaran yén Polygon Labs parantos ngagabung sareng Unreal Engine pikeun ...

Maca deui "

Video Shamra Sarua "Jasmin Ash" Potret nganggo Bioskop Bioskop Blackmagic 6K sareng Blackmagic RAW

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - 22 Mei, 2020 - Desain Blackmagic dinten ieu ngumumkeun video musik Jasmine Ash pikeun single anyarna "Same Sun" ditembak ku Brendan Walter nganggo Pocket Cinema Camera 6K. Walter ogé nganggo codec RAW Blackmagic sareng DaVinci Resolve pikeun koreksi warna dina pidéo, anu ngamungkinkeun anjeunna tiasa moto hiji komunitas masarakat di jero imah bari moto némbalan alamiah ngaliwatan windowsna. "Same Sun" mangrupikeun lagu pangantenan ti panyanyi populér sareng panulis lagu Jasmine Ash, anu ogé penyanyi utama Oh Darling sareng panyanyi lagu hit "Starlight." Video musik ...

Maca deui "

Desain Blackmagic Ngumumkeun Blackmagic URSA Mini Pro 4.6K Apdet

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA, AS - Senén, 25 Mei 2020 - Blackmagic Design dinten ngumumkeun update parangkat lunak énggal pikeun kaméra Blackmagic URSA Mini Pro 4.6K asli anu nambihan lokalisasi pikeun 11 basa, kamampuan pikeun ngiringan LUT 3D khusus dina klip BUDAK Blackmagic. Panungtun pigura anu tiasa disahkeun deui ogé paripolah anu hadé pikeun tombol fungsi. Pembaruan éta ogé nambihan kasaluyuan kanggo audio émbed dina output SDI, langkung saé jam sinkron fungsionalitas timecode, sareng seueur deui. Kaméra Blackmagic 6.9.3 Update sayogi ayeuna tiasa diunduh salaku gratis tina situs web Desain Blackmagic. Kaméra Blackmagic 6.9.3 Update nambihan dukungan pikeun 11 basa anu béda janten ...

Maca deui "

Petunjuk Survival Rapat Online Dipedar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Minggu ieu The Guide Meeting Survival Rapat Online parantos dikaluarkeun pikeun dikaluarkeun dina Amazon Paperback sareng Kindle. Buku anu ditulis ku panulis anu nyangking Esports in Education, Live Streaming nyaéta Smart Marketing sareng The Virtual Tiket balikan deui sareng buku anu ditangtoskeun. The Online Meeting Survival Guide nyaéta buku anu tiasa ngabantosan anjeun janten komunikasi anu hadé sareng ngawasa téknologi komunikasi online sapertos Skype, Zoom, Facebook, Microsoft Teams, sareng Google Meet. Buku na parantos diumumkeun sareng acara virtual anu badé disebut PresenceSummit kanggo organisasi anu badé nyangking pangembang profésional ka timnya ngeunaan ...

Maca deui "
Magewell Ultra Stream

Magewell Ngaronjatkeun Kamampuan Ngamuk sareng Live streaming dina Encoders Ultra Stream

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pembaruan firmware gratis nambihan modeu rekaman énggal kanggo neundeun internal sareng USB, dukungan protokol RTSP, sareng langkung 26 Mei 2020 - Nanjing, China: Magewell ngaluarkeun pamutahiran énggal pikeun kulawarga Ultra Stream anu meunang pangajén tina live encoder hardware live-unggul anu salajengna ningkatkeun betah luar biasa tina alat-alat anu dianggo sareng versatility. Sayogi dina sadaya unit énggal sareng minangka pembaruan firmware gratis pikeun konsumén anu tos aya, vérsi 1.3 nambihan modeu rékaman anyar anu fleksibel barengan pangrojong protokol streaming sareng sagala rupa perbaikan minor. Encoder Ultra Stream Magewell ngadamel live streaming sacara saé sederhana sanajan pikeun pangguna anu henteu profésional, ngamungkinkeun aranjeunna ngarékam atanapi ngalir ...

Maca deui "

LiveU TV Nyangking Uninga Digital Pikeun Media Sosial

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

LiveU parantos ngabantosan para nasabah captivate pamirsa nganggo video langsung langkung ti sadasa. Ayeuna perusahaan ngaluncurkeun sababaraha program live asli dina payung TV LiveU pikeun ngadidik, mere ilham, sareng terlibat sareng pemirsa di bumi. Acara anu dipidangkeun dina halaman Facebook resmi LiveU, tiasa dianggo sacara jauh nganggo inovasi LiveU pangénggalna kalebet unit lapangan mobile, aplikasi LU-Smart, IFB sareng Video Return. Dina waktos ieu jarak sosial, Tetep Sambungkeun sorot nasabah nyiptakeun kontén langsung pikeun perusahaan, ibadah, pamaréntahan, nonprofit, sareng host pasar sanés pikeun nyambung sareng komunitasna. The LiveU ...

Maca deui "

CampusLore nganut Quicklink pikeun diskusi atlit NFL sareng NBA

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

CampusLore, platform pikeun pro-pamaén 'nyandak game US College anu nyiptakeun kontén pidéo asli sareng atlit profésional, parantos nampi Quicklink pikeun NFL sareng pembuatan eusi atlit NBA. Séri kontén anu munggaran dikembangkeun ku CampusLore nganggo solusi Quicklink nyaéta CL Live. CL Live mangrupikeun acara baskét kuliah mingguan NBA / NCAA anu nampilkeun pamaén NBA ayeuna Georges Niang (Utah Jazz) sareng Monte Morris (Denver Nuggets), anu ngabahas sareng ngarobih rupa-rupa jejer ngeunaan baskét kuliah sareng NBA. Solusi Quicklink parantos ngaktifkeun CampusLore pikeun ngenalkeun sémah jauh kana acarana tina laptop atanapi alat mobile. ...

Maca deui "

Posts anyar