wartos

Technicolor PostWorks 'Ben Murray mun Diterangkeun Panel dina Distribusi di doc NYC

NEW YORK- Technicolor PostWorks Wawakil Présidén Kreatif Layanan Ben Murray bakal sedeng hiji sawala panel on Nyiapkeun film keur sebaran dina minggu hareup urang doc NYC pro Konférénsi diayakeun ditéang jeung doc festival pilem NYC. Murray bakal ngagabung ku John Campbell, pasangan jeung kapala manajemén dina munding 8; produser / diréktur Blair Foster tina Kooperatif Tipe Jigsaw Productions, sarta filmmaker Alysa Nahmias, pangadeg Ajna Pilem. Judulna Study Case: Prep Film anjeun Pikeun Distribusi, rintakan geus dijadwalkeun pikeun Salasa, November 13 di 3: 45 pm di IFC Center. Jeung proliferasi tina jasa streaming sarta platform basis web, ...

Maca deui "

Media Tumbu Kaluaran Jepang Basa Vérsi of ProMD Enhanced Software Manajemén

Media Tumbu, produsén sarta pelopor dina Media leuwih IP téhnologi angkutan, announces sékrési ProMD suweng - Japanese, tarjamahan Jepang pinuh ku ProMD na Enhanced software System Management. Ieu bakal ditembongkeun di InterBee acara upcoming, November 14-16, 2018 dina Media Tumbu stan: Aula 3 / 3309. ProMD suweng - Japanese ngamungkinkeun pamaké Jepang-diomongkeun ka gampang ngakses kakawasaan sistem ProMD suweng pikeun alat-alat media Tumbu kaasup MD8000 Series tina Media leuwih solusi IP Angkutan, MDX Series sahiji saklar IP, serial MDP3000 alat ujung jaringan, kitu ogé salaku LAN dimaksudkeun ...

Maca deui "

Carita urang Daud Orr jeung Cramér-Krasselt tackle Seuneu na És pikeun Hujan-X

CHICAGO- carita urang Daud Orr jeung agénsi Cramér-Krasselt nempatkeun sapasang wipers kipas kaca ka uji pamungkas dina titik anyar akalna pikeun Hujan-X. Dina iklan, sapasang Hujan-X wilah Silicone AdvantEdge wiper anu munggaran encased di blok badag és lajeng thawed kalayan seuneu gas kuat. Salaku cai jeung sakumpulan és lalaunan leupaskeun ti wilah, voiceover nu catetan anu lamun aranjeunna tiasa "survive dina kondisi ieu, jelas maranéhna gé lepas di Hormat". Orr staged na ditémbak demonstrasi dramatis sagemblengna ngaliwatan hartosna praktis. Anjeunna kaserang hiji parusahaan és Chicago pikeun freeze wilah dina ...

Maca deui "

QYOU Media appoints Industri Samaun Kresna Menon salaku Kapala Pajeg Officer The Q India

• seasoned Samaun industri jeung pangalaman jero dina média programming pikeun pasar nonoman • Setel ngajalankeun ad na jualan sponsor sakumaha The Q India gancang naek ngahontal di pasar mobile tumuwuh-gancang nagara urang kalawan 230 sajuta palanggan Dublin / Los Angeles / Toronto, November 8, 2018 - QYOU Media Inc. (TSXV: QYOU OTC: QYOUF) ( "QYOU Media" atawa "Company") dinten ngumumkeun yén nagara éta geus diangkat Kresna Menon salaku Kapala Pajeg Officer The Q India (aka: The Q). Dumasar di Sukabumi, Mr. Menon bakal ngajalankeun anu iklan jeung sponsor sharing di salah sahiji pasar tumuwuh panggancangna QYOU Media urang. Bapa. ...

Maca deui "

V-Nova PERSEUS Ditambah sadia dina Telestream Encoding Solusi

• PERSEUS Ditambah encoding janten sadia di industri-ngarah Lightspeed Live solusi • Telestream Lightspeed Live nyadiakeun pangrojong pikeun paling nangtang workflows Live video streaming • Rojongan kanggo sadaya alat maké hardware pituin ngajadikeun PERSEUS Ditambah hijina hareup generasi codec siap pikeun deployment dinten V -Nova, a panyadia anjog sahiji solusi komprési video, dinten ngumumkeun yén hareup generasi na PERSEUS Ditambah codec bakal dirojong ku Lightspeed sistim Live video streaming Telestream urang, nu dipaké ku sababaraha operator utama sarta panyadia ladenan video di sakuliah dunya. Telestream Lightspeed Live nyadiakeun live encoding multi-layar, bungkusan na distribusi salian multichannel video newak na ...

Maca deui "

Wisycom Goes nu Jarak pikeun Produksi Sora mixer / Gludug Operator Adam Bloch

Munding, November 7, 2018 - Produksi Sora mixer / Gludug Operator Adam Bloch ieu nembe tasked kalawan motret sagala keras nganiaya, dina-anjeun-rupi audio pikeun balik deui-pamandangan kasampak di camp latihan pikeun tim maén bal profésional dina munding . Hoping janten salaku minimally invasif sabisa bari teu leungit dialog wae, Bloch relied on na parabot RF nirkabel panganyarna, nu Wisycom MCR42S Dual Tunggal Ika System panarima Wideband UHF Mini jeung MTP41S Wideband Bodypack pamancar. Bloch ieu mimiti diwanohkeun ka Wisycom ku sobat industri jeung batur sapagawean Randy Sparrazza, saha éta salah sahiji adopters awal merek di AS jeung geus jadi ...

Maca deui "

ATEME nyandak VSTV K + pikeun maksimalkeun pungsi Bandwidth Tabungan jeung Pajeg

Paris, Denver, Singapura, São Paulo, 08 Nopémber 2018 - ATEME, pamingpin munculna di solusi pangiriman video pikeun siaran, kabel, DTH, IPTV na OTT ngumumkeun kiwari yén Vietnam Satelit Digital Televisi (VSTV K +), anu operator satelit pangbadagna di Viétnam , geus hasil deployed solusi Titan na keur (DTH) jasa langsung-to-Imah na. Hatur nuhun ka Titan ATEME urang, anu operator Vietnam geus kahontal OPEX jeung tabungan rubakpita beredar di MPEG-2 na H.264, hasilna pamakéan transponder satelit signifikan. Sajaba ti éta, leyuran nyadiakeun parusahaan jeung kauntungan handap: kalenturan: dipilih platform anu fléksibel tur siap pikeun upgrades kahareup mun 4K na HEVC ...

Maca deui "

FilmLight illuminates komitmen ka masarakat kreatif Jepang di Inter nyiruan 2018

Cabang Jepang FilmLight urang, FilmLight KK, ka showcase kakawasaan Baselight v5 [London - 08 Nopémber 2018]: FilmLight bakal demonstrate komitmen kreatif sarta teknis -na pikeun siaran televisi Jepang tur pos-produksi kalawan stan sorangan di Inter nyiruan 2018 (Makuhari Messe, Tokyo, 14-16 Nopember, #3311). Ieu nandaan boh ulang lima taun kantor FilmLight di Tokyo, sarta nyadiakeun kasempetan showcase versi panganyarna tina FilmLight urang Warna grading sarta manajemén platform, Baselight v5, pikeun pasar Jepang. "Pilem na televisi premium nu hugely penting di Jepang, sarta eta penting pisan yén pamaké tina ujung motong urang ...

Maca deui "

Ngalakonan Live pamiarsa - Tim, Pamaén, Fans -Want eta AYEUNA

"Muhun anjeun terang Kuring geus pernah patepung di guys. Ku kituna, anjeun bakal kudu ngawartosan ngaran maranéhanana, lajeng abdi gé nyaho saha nu maén dina tim. "- Bud Costello," The Nineties bangor, "Gambar Universal, 1945 Balik méméh kami motong ari kami wondered lamun sugan bal na golf anu kaleungitan pesona maranéhna (jeung panongton) kusabab leuwih paparan. Barina ogé, urang tadi lima bal, sababaraha baseball, soccer na saluran NASCAR, kitu ogé dua saluran golf di kebat badag urang teu dulur éta bener a kipas olahraga ... bener? Oke, Super Saeful (cinta jeung Iklan) jeung ...

Maca deui "

Otograpi delivers FREESPEAK II nirkabel COMMS solusi Pikeun ED SHEERAN 'ditilik' wisata

Jelas-Com® dinten ngumumkeun yén-unggul pangajén FreeSpeak II solusi telepon di antara kamar jeung kamar nirkabel digital na geus ngarojong mammoth Ed Sheeran urang ÷ (ditilik) wisata global pikeun nyieun jaringan comms dipercaya. Sistem ieu dieusian sarta dipasang ku otograpi Penjualan & pamasangan basis London, sarta disadiakeun ku Tyrell, otorisasi UK distributor Hapus-com urang. Otograpi urang Ben Tredwell, nu geus geus disadiakeun parabot audio sejenna ka UK parusahaan produksi Mayor Tom pikeun wisata ka, narima hiji pamundut pikeun mantuan kalawan pamutahiran dina éta-jalan ka sistem comms na. Tredwell disusun demo ngeunaan sistem Hapus-com FreeSpeak II di konsér Manchester Sheeran urang, sarta salajengna dikirimkeun sarta ditulungan ku ...

Maca deui "

Platinum Tools® Announces Anyar Panels Unloaded patch; ayeuna sadia

NEWBURY taman, Calif, Nov. 7, 2018 -. Platinum Tools® (www.platinumtools.com), pamingpin di solusi pikeun persiapan, instalasi, terminasi leungeun jeung nguji kawat jeung kabel, anu reueus ngembarkeun peluncuran tina shielded na unshielded Unloaded garis patch Panel anyar. The 24- na 48-port anyar garis nyaeta ayeuna aya. "Platinum Pakakas katelah pamimpin di nyadiakeun produk na leyuran keur wiring terstruktur dunya data, sora, sareng video jejaring," ceuk Lee Sachs, Platinum Pakakas, Presiden Inc. sarta umum manajer. "Kami Unloaded patch Panels nyieun integrasi média gampang, fleksibel, sarta médan-configurable ku populating nu palabuhan salaku ...

Maca deui "

TSL Produk Ngarojong SMPTE Bab Program rekrutmen Mahasiswa AS

Washington, DC - November 7, 2018 - TSL Produk ieu ngagabung dina inisiatif pikeun mere ilham professional ngora mertimbangkeun rékayasa siaran salaku hiji kasempetan karir seru. Ditéang jeung SMPTE surah Washington DC urang média jeung insinyur siaran, TSL Produk bakal gabung pamingpin industri lianna di "Media teung," hiji acara dilaksanakeun dina 8 Nopémber nepikeun koneng gede siswa di wewengkon Capitol Amerika ngeunaan ngembangkeun karir, téhnologi wewengkon tumuwuhna di pasaran jeung nyadiakeun pangalaman munggaran-leungeun sarta nasihat ngeunaan cara titik sarta kasempetan karir darat dina média jeung séktor siaran. Sulawesi ...

Maca deui "

Disada Artis lounge Film + Télévisi Sora kana degung di doc NYC

New York-Supervising rai Sora / Re-Rekaman Mixers Steve "Mayor" Giammaria jeung Evan Benjamin ti Sora lounge urang division Film + Télévisi baris babagi wawasan maranéhna kana sora dokumenter dina doc NYC Konférénsi pro diayakeun ditéang jeung doc festival pilem NYC. Giammaria sarta Benjamin baris nyokot bagian dina sawala panel judulna Post-Sora: Naon Anjeun Tempo téh naon Anjeun Ngadenge, kaasup dina konferensi urang Rahasia Produksi Post lagu. Acara ieu dijadwalkeun pikeun 13th November di 10: 45 am panelists lianna bakal kaasup Diréktur Rachel Shuman jeung SIM International urang Keith Hodne. Panulis-diréktur Ian Harnarine bakal sedeng. Giammaria bakal ngabahas karyana dina documentaries ...

Maca deui "

IMT Vislink na SpacePath Co-némbongkeun dina AfricaCom 2018

Cape Town, kidul Afrika, November 7, 2018 - xG® Téhnologi, Inc. ( "xG") (NASDAQ: XGTI, XGTIW), anu merek anu dipikawanoh salaku pamingpin global dina komunikasi video hirup dina siaran, militer jeung pamaréntah pasar , announces yén bisnis IMT Vislink nyaeta ko-exhibiting kalawan SpacePath di AfricaCom (Aula 4, Nangtung F21), pangbadagna tur paling boga pangaruh téhnologi sarta telecoms acara on buana. IMT Vislink mintonkeun ieu na video satelit Advent MSAT-120 sarta terminal data na ViewBack latency low channel dual diversity panarima-decoder, bari SpacePath ieu exhibiting sauntuyan tinggi-kakuatan (HPAs) jeung low-kakuatan kaayaan padet amplifier kakuatan (SSPA / SSPBs ). "AfricaCom brings ...

Maca deui "

EditShare Media Leyuran Power Anyar LG U + Hiburan maturan "The Tembongkeun"

LG U + ngajalankeun ekslusif, real-time omni-view pangalaman jeung solusi EditShare, mere pemirsa sudut anyar jeung pilihan OTT Basingstoke, UK - November 7, 2018 - EditShare pamingpin téhnologi di calakan gudang skala-kaluar, AQC sarta manajemén média solusi, ngumumkeun dinten anu dumasar kana Koréa Kidul global telco éléktronika jeung IPTV powerhouse LG U + geus dipilih solusi EditShare ngahasilkeun jeung ngadistribusikaeun program musik SBS Medianet kacida populerna, "The Tembongkeun", mun palanggan na hargana. Arsitektur EditShare canggih dirancang pikeun ngarojong nu unik LG U + "omni-view" pangalaman, maturan LG U + palanggan kaméra anyar sudut henteu sadia dina TV tradisional atawa OTT pilihan nempoan. ...

Maca deui "

Mike Sowa ngagabung FotoKem sakumaha Senior Digital panengah Colorist

Industri terhormat Samaun Mike Sowa ngagabung FotoKem sakumaha Digital Senior panengah Colorist minggu ieu. Ku fokus dina porsi komunitas kreatif, pindah nekenkeun komitmen konsisten FotoKem pikeun ngembangna kurban artistik na. The colorist Sarbini brings leuwih 25 taun pangalaman pikeun peran anyar-Na, gambar ku hiji neruskeun impressive nu ngawengku stints di Modern Video Film, Universal High Def Center na ngajomblo di fasilitas utama lianna di Hollywood, kaasup LaserPacific jeung Technicolor. Karya kaliwat na ngawengku "Kubo jeung Dua Senar," "leuweung Book," "Oblivion," "Imah di Wani," sarta "The Sisi lianna ti Angin". Sowa mangrupa gaul ...

Maca deui "

TV Cable Deploys DOCSIS 3.1 Broadband Ngalamar jeung Solusi CableOS ™ Virtualized Cable Aksés harmonik urang

San Jose, Calif - Nov. 6, 2018 - harmonik (NASDAQ: HLIT). Kiwari ngumumkeun yén CableOS TV Cable, anu operator sambungan kabel régional ngarah kantor pusatna di Kentucky, geus deployed harmonik urang ™ virtualized solusi aksés sambungan kabel pikeun layanan DOCSIS 3.1 broadband anyar. Industri urang munggaran software basis Cable Modem Terminasi System (CMTS), harmonik urang solusi CableOS nyandak TV Cable nyadiakeun speeds gigabit internét bari overcoming spasi, kakuatan sarta warisan-hardware konstrain pajeulitna. "Samemeh deploying CableOS, urang anu ngajalankeun tujuh CMTSs leuwih 1,100 mil ruang tutuwuhan. Ieu rumit sarta mahal pikeun ngatur sangkan loba beda jeung nu sejen, pools IP na jenis hardware, "ceuk Daud Thacker, ...

Maca deui "

MX1 ngagabung DPP na Badé Bawa Media kaahlian kana pengarahan Téhnologi Pamingpin '2018

Nov. 6, 2018 - MX1, a panyadia solusi global jasa media, dinten ngumumkeun yén nagara éta geus ngagabung di Produksi Partnership Digital (DPP) jaringan robah bisnis jeung bakal ilubiung dina Pamingpin DPP Téhnologi 'pengarahan 2018, nyandak tempat Nov. 6 di London. Ngaliwatan kahadiran anak, MX1 baris nambahan wawasan unik na ka acara nu nyiar nyadiakeun rupa-rupa sarta boga pangaruh tina siaran, nu boga eusi, sarta panyadia ladenan sareng snapshot paling technologically na relevan komersil ngeunaan tempat industri anu pos di bulan datang. "Pengarahan The DPP Téhnologi Pamingpin 'mangrupa kasempetan gede pikeun urang ...

Maca deui "
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!