Unak Artikel

wartos

Anu Dipilih dihirupkeun ku Cooke Panchro / i Prima Klasik

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

24 Nopember 2020 Sinematografer Akis Konstantakopoulos, pencahayaan alami campuran GSC, pagawéan kaméra genggam, sareng lénsa Cooke Panchro / i Klasik Perdana pikeun nyayogikeun diménsi alami sareng teu resmi pikeun The Chosen, acara TV multi-musim anu nyebarkeun kahirupan Yesus Kristus. "Upami anjeun biasana mendakan proyék Alkitab bosen atanapi teu aya hubunganana, sapertos kuring, ieu bakal karasa bénten. Sareng kuring resep mikir yén tampilan éta parantos nyumbang kana éta kajadian internasional anu saé, "saur Konstantakopoulos. "Katingali ti mimiti parantos alami sareng atah. Panulis / sutradara, Dallas Jenkins, sareng kuring narékahan pikeun réalisme dina unggal adegan - kami ...

Maca deui "

ClassX LiveBoard V6.6 ngadukung Bluefish444 KRONOS K8 SDI I / O sareng 4K / UHD 60p

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Aplikasi ClassX CG diperbarui pikeun dukungan multi-kanal 4K / UHD I / O sareng KRONOS K8 North Melbourne, Australia, 24 Nopémber 2020 - Bluefish444, pabrikan kartu antarbeungeut video industri kualitas luhur anu henteu dikomprés sareng konverter sinyal, ngumumkeun dukungan resmi pikeun Parangkat lunak ClassX LiveBoard versi 6.6 sareng KRONOS K8. Kulawarga ClassX LiveBoard ngalangkungan rupa-rupa grafik siaran dina hawa. LiveBoard mangrupikeun solusi grafik anu kuat, multilayer, dipercaya sareng luar biasa gampang dianggo kalayan judul langsung. Fitur utama Liveboard kalebet grafik siaran 2D / 3D multilayer, siaran media, suite kreatif berbasis témplat kalayan kamampuan streaming sareng switching. K8, hardware SDI panganyarna Bluefish, ...

Maca deui "

HAMISH CAMERON OAM DITUJU JADI PENASIHAT MEDIA GRAVITY DI AUSTRALIA

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Hamish Cameron OAM parantos ditunjuk salaku panaséhat pikeun Gravity Media di Australia Gravity Media Hamish bakal damel sareng CEO John Newton sareng tim kapamimpinan seniorna dina integrasi tilas bisnis Chief Entertainment sareng sésana operasi Gravity Media di Australia ogé sacara global . Anjeunna ogé bakal ngabantosan kamekaran palanggan jangka panjang utama Chief Entertainment pikeun mastikeun yén aranjeunna tiasa narik sababaraha jasa anu langkung lega anu disayogikeun ku Gravity Media. Nalika industri média sareng produksi pulih tina pandemi COVID-19 sareng mimiti nyiptakeun dirina sorangan, ...

Maca deui "

Colourlab Ai Muncul Ngarevolusikeun Pasca Produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Hollywood, CA - 24 Nopémber 2020 - Kecerdasan Warna anu berbasis di Hollywood ngagaduhan perhatian anu penting dina komunitas pembuatan pilem dina bulan Séptémber katukang nalika ngumumkeun Colourlab Ai, sistem grading warna anyar anu répolusionér anu dirancang pikeun sacara radikal ningkatkeun prosés koréksi warna ku ngamangpaatkeun Kecerdasan Jieunan ( AI). Saatos dua bulan tés béta swasta sareng 500 ahli industri sareng klien perusahaan kalebet Perusahaan 3, Harbour, HBO sareng Technicolor, perusahaan ngaluarkeun Colourlab Ai ka umum ayeuna. "Kami resep pisan ngaleupaskeun alat ieu ka pasar sareng ngabantosan ngagancangkeun prosés grading warna. Ieu bakal ngabébaskeun panyipta eusi ...

Maca deui "

SubtitleNEXT kuat ngagancangkeun Live Subtitling kalayan integrasi Google ASR

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Subtitles Otomatis tiasa Diciptakeun langsung dina acara warta Langsung kalayan SubtitleNEXT Pikeun dileupaskeun langsung - 24 Nopémber 2020, Sofia, Bulgaria - PBT EU ngumumkeun fitur SubtitleNEXT ditingkatkeun Live Subtitling langsung anu ayeuna kalebet integrasi mesin pidato otomatis-to-Text Google. Pangwangunan anyar anu kasohor di SubtitleNEXT ieu sacara éksténsif ngabedakeun deui ku cara ningkatkeun deui sareng sacara gancang nyepetkeun sadaya prosés Live Subtitling ku ngantepkeun pidéo ditarjamahkeun sacara langsung dina waktos anu saé pisan. Fungsi Subtitling Langsung anyar dina SubtitleNEXT ngamungkinkeun pas-éditan langsung-saatos langsung tina téks anu dikenal langsung, ngamungkinkeun aliran kerja dikte dua tahap. Éta ogé nambihan ...

Maca deui "

ATV Ngalegaan sareng Ningkatkeun Kamampuh Playout sareng Editingna nganggo Software Cinegy

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Turkuvaz Media Group - anu nyayogikeun saluran kalebet ATV, AHaber, Anews, A2, Aspor, Apara, MinikA sareng MinikA GO parantos ngalengkepan perpanjangan panggunaan téknologi Cinegy pikeun ningkatkeun playout sareng kamampuan ngéditna pikeun saluran anu dipilih. Parangkat lunak Cinegy dianggo pikeun unggal tahapan alur kerja produksi: ingest, arsip, monitoring, editing sareng playout. Turkuvaz Medya parantos ngawangun kantor anyar sareng pusat operasi kanggo ngaladénan 9 saluran TV sareng 4 saluran Radio. Ayeuna aya 17 studio kalayan rohangan lantai gabungan 9,000m2. Studio dirancang pikeun tiasa ngalayanan tujuan panggunaan anu béda. Dua belas ieu nyaéta ...

Maca deui "

Telestream ngaréspon Dinamika Pasar kalayan Peluncuran Lightspeed Live C4

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Nevada City, California, 23 Nopémber 2020 –Telestream, panyadia otomatisasi alur kerja, pamrosésan média, pamantauan kualitas sareng uji coba sareng pangukuran pikeun produksi sareng distribusi pidéo, parantos ngumumkeun peluncuran dalapan-SDI anu langkung kuat -vérsi channel of Lightspeed Live. Sistem server kalebet pangrojong anu kuat pikeun input IP, sareng ngawangun dina perusahaan ngenalkeun tingkat entri dua-kanal versi usum panas ayeuna. Ditambahkeun modél katilu dina kulawarga Telestream's Lightspeed Live ningkatkeun pilihan palanggan sareng ngadukung kalenturan anu langkung ageung nalika nyarapkeun sababaraha aplikasi sareng anggaran. Modél anyar ngamungkinkeun nyandak eusi jauh sareng alur produksi ...

Maca deui "

FOX Deportes payuneun Kaulinan sareng Dejero Konéktipitas dina naratas Flypacks 'Work From Home'

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

  Dejero maénkeun peran sentral salaku penyiar olahraga berbahasa Spanyol nyayogikeun flypacks kerja jarak jauh anu inovatif pikeun matuh larangan anu patali sareng pandemi Waterloo, Ontario, 24 Nopémber 2020 - Dejero parantos janten konci pikeun kamampuan AS Sports Network FOX Deportes pikeun ngajaga stasion na mekar salami pandemi COVID-19 anu lumangsung, anu maksa penyiar pikeun ngosongkeun markas Los Angeles sareng gancang ngalih kana alur kerja 'kerja-ti-bumi'. Dina handapeun saminggu, FOX Deportes tiasa nyebarkeun ruang kontrol produksi samentawis (PCR) di garasi sutradara operasina. Éta ogé masang tujuh flypacks penyiaran sélulér di imah konci dina layar ...

Maca deui "

Posts anyar