Unak Artikel

wartos

Aplikasi Babagi Pidéo Tionghoa Douyin Ngajantenkeun Clear-Com na "Pangaresepna" Solusi Interkom

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ngumpulkeun campuran selebriti, influencer média sosial sareng langkung ti 500 tamu dina rohangan acara saukuran lapangan sepakbola nampilkeun sababaraha tantangan komunikasi anu unik. Douyin - aplikasi ngabagi video sareng média sosial Cina - nanganan sadayana kalayan lancar pikeun upacara Mekar Wengi anu taunan, kalayan dibantosan ku Clearline-Com®'s HelixNet® jaringan jaringan digital sareng sistem interkom nirkabel digital FreeSpeak II®. Douyin sami sareng TikTok Cina, kalayan duanana aplikasi sosial milik perusahaan induk ByteDance. Douyin parantos gancang janten salah sahiji aplikasi mobile anu pang populerna sareng paling gancang di dunya, ogé ...

Maca deui "

Jukut Grass Ningkatkeun Ékspansi GV Media Universe Kalayan Pasini Barbara DeHart

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

MONTREAL - 6 April 2021 - Grass Valley teras-terasan mingpin transisi industri kana masa depan berbasis software, dumasar kana jabatan ahli téknologi média Barbara DeHart salaku diréktur aliansi pikeun GV Media Universe. Dina peran anu nembé didamel ieu, DeHart bakalan museurkeun sadaya hubungan strategis Grass Valley pikeun ngahimpunkeun solusi performa tinggi tina anu ngical vendor téknologi siaran kana ékosistem cloud-native. GV Media Universe mangrupikeun visi ground-break Grass Valley pikeun mindahkeun kana parangkat lunak- sareng masa depan berbasis cloud tina nyiptakeun kontén sareng distribusi dina ékosistem anu aman, éfisién sareng operasi anu anyar. ...

Maca deui "
Tukangeun layar iklan Budweiser

Sinématografer anu meunang penghargaan Josh Ausley ningali deui dina sataun produksi nalika pandemi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sinematografer nerangkeun naha awak anu langkung alit, langkung lincah maréntah taun éta, masihan ramalanna pikeun pikahareupeun, sareng ngabagi pangalamanana sareng tripod Cartoni Maret kamari, daérah Los Angeles, salah sahiji permata anu gemerlap di karajaan hiburan Hollywood, ngagabung sareng sésana dunya nalika pandemi éta maksa saha waé di daérah éta pikeun cicing-di-bumi. Tatanan anu tetep di bumi sareng mareuman industri saterasna ngirimkeun sadayana dunya produksi kana buntut, kalayan wilayah Los Angeles diperkirakeun kaleungitan ampir sajuta padamelan. Awak pilem dikirim ka imah, sareng seueur sinematografer mandiri nyanghareupan masa depan anu teu pasti. Kami bray ...

Maca deui "

VFX Legion Nyiptakeun Pangaruh pikeun 'Half Brothers'

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dipimpin ku VFX Supervisor James David Hattin, tim VFX Legion nganteurkeun campuran gambar anu ditantang pikeun 'Half Brothers,' pilem anyar sutradara Luke Greenfield ti Focus Features. Perusahaan lengkep jauh ti saprak didirikeun, Legion épisién nyiptakeun campuran épék fotorealistik kompléks pikeun drama komédi. Produksi ngan ukur isin sababaraha nembak nalika pandemi parantos némbak. Lockdown nyegah awak awak pikeun kaluar deui némbak piring anu diperyogikeun pikeun adegan penultimate pilem na. VFX Legion sacara digital nyiptakeun elemen penting tina séri éta, nganteurkeun épék anu dihasilkeun komputer anu nyampur mulus sareng rekaman. ...

Maca deui "

PNYA's “Post Break” Goes Tukangeun Pamandangan sareng Pos Pro ti Contenders Awards

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Konperénsi pidéo gratis dijadwalkeun pikeun dinten Kemis, 8 April jam 4:00 siang EDT NEW YORK City— Kalayan usum pangajén ayun ayun, Post Break, wébinar gratis ti Post New York Alliance (PNYA), bakal ngayakeun propésional produksi di tukangeun sababaraha pilem paling sohor taun ayeuna. Kumaha rasana ngagarap proyék anu ngahasilkeun Oscar buzz? Naha aranjeunna terang ti mimiti yén proyék éta istimewa? Naon manpaat karir tina gaul sareng pilem anu meunang Academy Award atanapi kahormatan luhur sanés? Édisi Post Break khusus ieu bakal dipidangkeun salaku panelis Rita Walsh, produser gaul / produksi pos ...

Maca deui "

Kelly Stables sareng David Cowgill janten Host MPE Golden Reel Awards 68th Taunan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Upacara virtual internasional dijadwalkeun pikeun 16 April. Studio City, California — Palaku sora anu diaku Kelly Stables sareng David Cowgill bakal janten tuan rumah ka MPSE Golden Reel Awards 68th. Kandang sareng Cowgill bakal diiluan ku panyatur ti sakumna dunya pikeun ngahargaan prestasi anu luar biasa dina éditan sora dina 22 katégori, nyebarkeun gambar gerak, televisi, animasi, hiburan komputer, sareng karya mahasiswa. Upacara panghargaan sadaya-maya taun ayeuna bakal dilaksanakeun dina Jumaah, 16 April 2021 tabuh 6:00 sonten PDT. Tiket tiasa dipésér di dieu: www.mpse.org/event-4193991 "Kami gumbira ngagaduhan Kelly sareng David salaku host pikeun Golden Reel Awards taun ayeuna," saur Présidén MPSE Mark ...

Maca deui "

Pilem "The Found Lederhosen" HPA "Neo-Badui" nganggo URSA Mini Pro 12K

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - 2 April 2021 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun yén salaku bagian tina proyék multifilm, "The Found Lederhosen," kanggo Tech Retreat Asosiasi Profesional Hollywood 2021, pembuat pilem Abeer Abdullah nyiptakeun "Neo-Badui" nganggo URSA Mini Pro 12K sareng URSA Mini Pro 4.6K G2 kaméra. Surreal, Thriller sci Fi / Fantasi, "Neo-Badui" nuturkeun Khalid, insinyur umur 35 taun anu, kusabab lockdown pandemi, kaleungitan kasempetan pikeun méréskeun téknologi anyar anu tiasa méréskeun krisis énergi global. Nalika nuju kana claustrophobia di antara téknologi anu ngurilingan anjeunna, anjeunna mendakan kotak anu ngandung portal anu nyandak anjeunna ...

Maca deui "

Cooke Optics S7 / i, Lensa Frame Full Plus ngabantosan pikeun nyiptakeun karajaan sihir Takdir Netflix: The Winx Saga

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

30 Maret 2021 DP Frida Wendel FSF, milih lensa Cooke S7 / i Full Frame Plus pikeun némbak Nasib: The Winx Saga, adaptasi TV live-action tina séri animasi Winx Club Nickelodeon. Saatos peluncuran Netflix na dina Januari, acara gancang ditémbak ka nomer hiji di Amérika Serikat sareng nomer tilu di Inggris séri ieu nuturkeun dongeng anu disebut Bloom (Abigail Cowen) anu ngalih ka sakola peri Fazea dimana anjeunna kedah diajar ngendalikeun bahaya na kakuatan sihir. Di sakola, anjeunna pendak sareng Stella, dongeng enteng (Hannah van der Westhuysen), Aisyah peri cai (Precious Mustapha), Terra, bumi ...

Maca deui "

Posts anyar

Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!