walungan leutik

Unak Artikel

wartos

Blackmagic Desain Announces Anyar HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR

8K munggaran di dunya siaran dek jeung ngarékam H.265 canggih, panganteur layar toél, cache internal, diwangun dina scopes, setelan HDR, kontrol dek tradisional jeung leuwih! NAB 2019, Las Vegas, AS - Senén, April 8, 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR hiji dek siaran inovatif anyar kalawan canggih H.265 8K rekaman digabungkeun jeung panganteur layar toél pamaké sarta kadali siaran dek tradisional. HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR bakal sadia dina 2019 Juni ti resellers Blackmagic Desain sakuliah dunya keur AS $ 4995. The HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR bakal nunjukkeun dina Blackmagic Desain NAB 2019 stan #SL216. ...

Maca deui "

Frame.io ieu Ayeuna Natively terpadu kana DaVinci ngabéréskeun 16

Leuwih ti hiji integrasi, Frame.io kiwari ciri set pituin, pageuh anyaman kana lawon tina DaVinci ngabéréskeun 16 Studio. April 8, 2019 - Las Vegas, NV - Frame.io, anjog di dunya review video sarta kolaborasi platform dipaké ku leuwih 700K filmmakers tur professional media, ngan ngumumkeun yén toolset kolaborasi kuat maranéhanana ayeuna natively terpadu kana DaVinci ngabéréskeun 16 Studio, dina partnership kalawan Blackmagic Desain. Diwangun sagemblengna dina API Frame.io kiwari publik, Frame.io di DaVinci ngabéréskeun 16 Studio aya kiwari aya di béta kabuka sarta tiasa didownload di dieu. Nonton ayeuna: ngawanohkeun Frame.io di DaVinci ...

Maca deui "

AJA nawarkeun Pakakas Anyar tur pitur dipak Apdet di NAB 2019

Las Vegas, NV, NAB Konférénsi, Nangtung SL2416 (April 8, 2019) -AJA Video Systems dinten di NAB 2019 ngumumkeun solusi anyar jeung apdet eta streamline kumaha siaran, produksi, pos na AV professional mawa audiences dinamis, eusi multi format, kaasup nu anyar Ki Pro GO H.264 multi-kanal HD / SD recorder / pamuter. Ogé anyar pikeun lineup nu aya kartu converter 14 openGear featuring rojongan software dasbor, dua pamancar IP video anyar nu sasak HDMI na 3G-SDI sinyal pikeun SMPTE ST 2110 jeung Corvid 44 12G I Kartu / O keur AJA pamekar. AJA ogé diwanohkeun apdet featuring perbaikan pikeun FS-setelan HDR na setelan HDR / WCG Parabot Parobah, Desktop jeung Handphone I / O produk, AJA ...

Maca deui "

Ngawanohkeun ka Frame.io pamekar Platform na Pamaduan Zapier

The Frame.io API kiwari aya masarakat awam. Ngawangun hiji workflow video ngaropéa ka kabutuhan Anjeun, nyolok kana hiji integrasi aya, atanapi sambungkeun Frame.io mun leuwih ti 1,300 aktip ngaliwatan integrasi kami kalawan Zapier. April 8, 2019 - Las Vegas, NV - Frame.io, anjog di dunya review video sarta kolaborasi platform dipaké ku leuwih 700K filmmakers tur professional media, keur nyieun API na sadia masarakat awam ka dulur, dimimitian kiwari. Ayeuna, tim salajengna tiasa streamline workflow video maranéhna pikeun nyocogkeun kabutuhan pasti maranéhanana. Nonton ayeuna: The Frame.io pamekar Platform "NAB Ieu kami nuju rolling kaluar apdet pangbadagna urang acan, sarta ...

Maca deui "

Epik Kaulinan 'Engine teu nyata ngéléhkeun Téknis Emmy na Dupi Artikel di leuwih ti 50 Broadcast Rakan presentasi di NAB 2019

April 8, 2019 - Las Vegas, NV, NAB Tembongkeun - epik Kaulinan nyaeta di NAB 2019 ka showcase nu teu nyata Engine integrations téhnologi siaran panganyarna na workflows. solusi siaran teu nyata Engine jeung kasus pamakéan ayeuna keur nunjukkeun di Las Vegas Konvénsi Center April 8-11 di Studio Xperience Booth #SL3824 barengan leuwih ti appearances 50 jeung konsumén kayaning NFL Network, Rubah Olahraga, The Cuaca Channel, sareng nu sanesna. Epik Kaulinan nyaeta di NAB dina heels tina narima kana Téhnologi kahiji sarta Téknik Emmy pikeun Engine teu nyata dina kategori 2017-2018, "3D Engine Software keur Produksi animasi" mangsa panungtungan ...

Maca deui "

Dalet ngajalankeun Anyar Pamaduan pikeun Adobe audisi di NAB 2019

Dalet Galaxy lima jeung Adobe audisi ngaktipkeun seamless kolaborasi produksi audio peuntas perusahaan média Las Vegas, NV - April 8, 2019 - Dalet, a panyadia anjog sahiji solusi na jasa pikeun organisasi média jeung professional eusi, ngumumkeun dina NAB 2019 (stan SL6610) nu sékrési Dalet Xtend pikeun Adobe® Audition®, kumaha nyambungkeun produksi audio profésional kana ranté nilai eusi utama. Adobe audisi nawarkeun hiji toolset profésional komprehensif pikeun Pergaulan jeung ngedit audio pikeun video, siaran, sarta kandungan podcast. The Dalet Xtend panel pikeun Adobe audisi brings rojongan pikeun manajemén sési, kaasup kamampuhan pikeun milarian tur kotektak ka ...

Maca deui "

Telestream Pindah Ngarojong ProRes atah

. Nevada Kota, Calif, April 6, 2019 - Telestream, anu panyadia anjog tina digital parabot video na leyuran workflow dinten ngumumkeun yén vidéo pamuter multiformat sarta encoder, Pindah, bakal kaasup rojongan pikeun ProRes atah. Switch konsumén ngandelkeun profésional, canggih payel media inspeksi sarta koreksi kamampuhan dina switch, sarta aranjeunna ayeuna bisa make eta parabot sarua kalawan file ProRes atah. The Pindah kauntungan kuat ngawengku pangabisa nilik footage kaméra saméméh ngarobah ka format sejen, motong video pikeun ngahemat spasi disk, mariksa jeung ngaropéa sipat file, jeung ngarobah média kana format lightweight keur sebaran lega. "Ngarojong ...

Maca deui "

Decimator Desain announces a 4K Palang Parabot Parobah: 12G-cross

Decimator Desain pencét informasi Pikeun release saharita Tempo anyar 12G-cross dina Decimator nangtung SU4310 di NAB 2019 paméran 8th - 11th April, Las Vegas Konvénsi Center, AS Decimator Desain announces a 4K Palang Parabot Parobah: 12G-cross 8th April 2019: Decimator Desain geus meluncurkan produk anyar pikeun manjangkeun rentang converter maranéhanana. Ngawangun on crossconverters maranéhna aya, anu anyar 12G-cross nawarkeun rojongan 4K nepi ka 4096 × 2160 di 60p, ngembangna di versatility tina rentang. 12G-cross: Decimator Desain urang anyar 12G-cross ngamungkinkeun boh tina HDMI atanapi SDI outputs mun ...

Maca deui "

Rebecca Niles ngagabung Derby salaku produser Eksekutif

New York City- Derby dinten announces pengangkatan Rebecca Niles salaku produser Eksekutif. Niles brings kapamimpinan kuat, visi strategis sarta pangalaman produksi jero. tukang nya ngawengku hiji stint dua taun saméméhna mibanda Derby salaku sirah produksi tambah karya prior pikeun merek kaasup WeWork, ESPN, Nike, Bloomberg Philanthropies, Aruba Pariwisata Board na British Airways. Manehna oge ngahasilkeun rupa-rupa eusi pikeun Jaringan Complex kayaning Teu Sieun: The rindang Records Story kalawan Eminem, 50 cent jeung Dr. Dre, tambah hit nembongkeun Sneaker balanja na Hot leuwih. Dina peran anyar nya, manéhna baris tumuwuh roster kreatif Derby urang, dilegakeun kasempetan pikeun ...

Maca deui "

Jukut Valley jeung NEP nganteurkeun Mobile Studio Pelatihan Produksi fasilitas pikeun Veterans-TV

Siaran pamingpin téhnologi pasangan ka sponsor leungeun-on kasempetan palatihan pikeun masarakat militér Montréal - 8: 00 PT April 8, 2019 - Jukut Valley, a Belden Brand, geus gawé bareng jeung di sakuliah dunya outsourced teknis spesialis produksi NEP Grup, pikeun nganteurkeun fasilitas produksi mobile pikeun nirlaba Veterans-TV (VETV), kaasup sumbangan peralatan sarta integrasi sistem. The treuk, Denali Emas, disadiakeun ku NEP, bakal meta salaku kelas mobile ti mana veterans sahiji pasukan pakarang AS, penegak hukum jeung layanan seuneu bakal nampa leungeun-on latihan dina produksi televisi profésional. The prakarsa VETV anyar, babarengan disponsoran ku Jukut Valley jeung NEP, boga tujuan pikeun mantuan ...

Maca deui "

Transcoding gancangan Anyar ti Amazon Web Layanan delivers nepi ka 25X gancang Processing VOD

Nyandak streaming-resolusi luhur kandungan dina paménta pikeun siaran na leuwih-nu-luhur panyadia Las Vegas, NV, NAB Konférénsi, Booth SU2202 - April 8, 2019 - Dinten Amazon Layanan Web, Inc. (AWS) hiji parusahaan Amazon.com , ketersediaan ngumumkeun of Transcoding gancangan, hiji fitur anyar dina AWS unsur MediaConvert nu nyandak broadcaster, leuwih deui-luhur (OTT) distributor, sarta panyadia eusi premium séjén pikeun ngalengkepan proyék video transcoding maranéhanana nepi ka 25 kali leuwih gancang. EPIX, a 24-jam jaringan TV premium, ayeuna migunakeun gancangan Transcoding pikeun ngarobah eusi 4K UHD jang ngalirkeun data pikeun ngadeukeutan 70 juta AS mayar imah TV. Gancangan Transcoding bakal nunjukkeun masarakat awam pikeun kahiji kalina dina mangsa ...

Maca deui "

NAB warta: MTI Film Announces ProRes atah Rojongan di Cortex v5.2

HOLLYWOOD- MTI Film, pamekar ti software pos-produksi Cortex industri-acclaimed, geus ditambahkeun ciri anyar kawasa, rojongan pikeun ProRes atah. update seru urang bakal dibere di NAB 2019 salaku bagian tina pamutahiran MTI urang panganyarna pikeun Cortex. Versi Cortex 5.2 anyar ngarojong ProRes atah pisan ukuran pigura, leveraging kamampuhan pikeun dianggo langsung kalawan data gambar atah pristine sensor kaméra pikeun control finer salila koreksi warna. Kusabab ProRes atah boga prestasi fenomenal sarta kualitas luhur, éta nyadiakeun konsumén urang ku format idéal pikeun nyiptakeun eusi tinggi-dinamis-rentang (setelan HDR). Randy Reck, Diréktur MTI ngeunaan Pangwangunan, ngadawuh, "Kami yakin ...

Maca deui "

NAB 2019: JVC Profesional Video delivers Angkutan Video Kalolobaan tahan banting Leuwih Internet The

Wayne, NJ (April 8, 2019) - JVC Profesional Video, division tina JVCKENWOOD AS Corporation, geus terus ngamekarkeun kulawarga Cam nyambung na produk nyieun angkutan video paling tahan banting leuwih internet. Disambungkeun Cam diawalan taun ka tukang jeung GY-HC900, a 2 / 3 inci HD siaran camcorder sadia di Ing na konfigurasi studio. Taun ieu, nu 500 Series anyar kaméra 4K mawa kinerja Cam dihubungkeun jeung ci camcorders. Tambih Deui, JVC anu ngembangna garis switcher IP na jeung dihubungkeun Cam Studio 6000S. JVC bakal demonstrate Cam na ProHD produk na disambungkeun ngaliwatan April 11 di 2019 ...

Maca deui "

Verizon Digital Media Layanan cements partnerships kalawan Theo Panyiaran na IRIS.TV

- THEOplayer Universal Video Player, jeung Iris.TV Video Personalization Platform kiwari terpadu kana VDMS 'pangajén unggul Platform Los Angeles (Apr. 08 2019) - Verizon Digital Media Services (VDMS) geus ngumumkeun partnerships kalawan Theo Panyiaran na IRIS.TV mun ngahijikeun téknologi maranéhanana jeung platform VDMS, salah sahiji jaringan streaming panglegana. Ditambah nu THEOplayer Universal Video Player na IRIS.TV urang Video Personalization Platform nuluykeun rék dilegakeun kamampuhan VDMS 'pikeun nganteurkeun kualitas luhur pangalaman pribadi sareng workflow basajan dina platform tunggal. pengumuman kieu nuturkeun unveiling tina kamampuhan VDMS Platform anyar, kaasup ketersediaan multi CDN, sarta ...

Maca deui "

MediaKind asup partnership awan sareng Google Awan pikeun ningkatkeun pidangan pangiriman média kacida pribadi pangalaman pamaké

April 8, 2019 MediaKind asup partnership awan sareng Google Awan pikeun ningkatkeun pidangan kiriman pamaké média kacida pribadi pangalaman partnership Anyar nyandak sakabeh nasabah MediaKind ngakses portopolio miboga solusi na jasa, pre-terpadu kana Google Awan muka nepi rupa-rupa kurban anyar liwat Google ékosistem éksténsif ngeunaan solusi, kaasup aset iklan, jieunan AKAL (AI) / mesin learning (ML) ngolah jeung visualisasi data, sarta dedicated jaringan global Gabungan tina tungtung-to-tungtung analytics TV MediaKind urang jeung kamampuhan mesin learning Google awan urang delivers pangalaman pribadi kana pamakéna MediaKind, pamingpin téhnologi média global, dinten ngumumkeun di 2019 NAB Tembongkeun yen eta ...

Maca deui "

Némbongan TV Showcases nu Platform X-Series Jeung fungsi Anyar di NAB 2019

Las Vegas, April 8, 2019 - Kaciri TV, a panyadia global ngarah tina hareup generasi platform processing video pikeun siaran na ngalirkeun video kualitas luhur, ieu showcasing apdet ka-kapasitas tinggi na, latency X-Series platform ultra-low di NAB (Booth SU7910). The X10 na X20 salajengna ngarojong satelit siaran video digital (DVB-S2x) sistem jeung warta satelit digital ngumpul (DSNG) kalawan modulator S2x kontribusi anyar sarta demodulator. Di NAB, Kaciri TV ogé bakal nyorot kumaha platform X20 na geus kabukti dipercaya jeung efisien keur latency low video ditulungan wasit (VAR) aplikasi. Apdet kana X-Series Platform The X-Series (X10 / X20) nawarkeun spéktrum lengkep ...

Maca deui "

FiLMiC Nyarita Expands kurban Mobile Bioskop Tech kalawan Profesional Audio Lapang Rekaman App pikeun ios di NAB 2019

FiLMiC Audio nyiptakeun kaluar Alat Rekaman ti sekundér Alat Mobile, Syncs nirkabel kalayan FiLMiC Pro Mobile Bioskop Kamera App Seattle, WA (April 8, 2019) - FiLMiC Inc. (www.filmicpro.com) dinten ngumumkeun eta ngembangna na kurban Mobile Bioskop Tech sareng aplikasi rekaman audio anyar pikeun ios - FiLMiC audio. FiLMiC Audio téh ngadeg profésional widang nyalira recorder aplikasi alat ios anu nyiptakeun hiji tambahan éksternal mikropon jeung ngarékam alat tina sagala alat mobile ios. Lamun dipaké kalawan Pro FiLMiC, aplikasi kaméra bioskop mobile parusahaan, FiLMiC Audio otomatis syncs rekaman audio kalayan Pro FiLMiC, transforming nu sekundér ...

Maca deui "

FiLMiC Nyarita nyampurnakeun Pamaduan kalawan FiLMiC Pro Mobile Bioskop Kamera App jeung Movi Bioskop Robot di NAB 2019

FiLMiC Pro sarta Movi Bioskop Robot Pamaduan delivers tepat, Profesional stabilisasi na Control pikeun Mobile Filmmakers, Mojo na Birokrat Kandungan FiLMiC Inc. ogé mulih deui ka NAB 2019 kalawan Ayana strategis Diantara Mobile Bioskop Tech Mitra; Sarwa visioner Filmmakers on Mobile Bioskop Panggung Seattle, WA (April 8, 2019) - FiLMiC Inc. (www.filmicpro.com) dinten ngumumkeun eta geus réngsé integrasi na FiLMiC Pro aplikasi kaméra bioskop mobile alat ios sarta Android jeung Movi bioskop Robot, a penstabil video mobile na gimbal sistim ci dirancang husus pikeun tepat, stabilisasi profésional jeung kontrol pikeun filmmakers mobile. Salaku hasilna ...

Maca deui "