Unak Artikel

wartos

Avid to Present Technology Preview of SRT and Haivision SRT Hub in Production Workflows at IBC2019

Kolaborasi sareng Haivision sareng Microsoft, Avid ngarobih taneuh anyar ku cara ngahémat warta sareng penyiar olahraga kalayan gampang ngintip tina SRT Hub pikeun alur produksi produksi basis awan BALAYANG HARAPAN: Avid, Haivision sareng Microsoft pikeun nilik alur kerja di premis sareng awan dumasar Avid's FastServe® | Aliran di IBC2019 SRT sareng Haivision SRT Hub ngaktifkeun siaran warta sareng olahraga pikeun ngaliput langkung seueur carita ti mana waé tanpa satelit satelit mahal atanapi serat optik SRT nyayogikeun sambungan laten anu aman, pisan low tina sawah ka studio atanapi ka awan tanpa nambulkeun atanapi ngalambatkeun ngalangkungan Haivision SRT Hub, dikuasaan ku Microsoft Azure, kontén hirup tiasa janten ...

Maca deui "

Avid Debuts Produksi Reimagined sareng Solusi Pas Aliran Gawé pikeun Video sareng Pencipta Kandungan Audio di IBC2019

Komposisi Media Sadaya-anyar, MediaCentral sareng langkung kuat NEXIS neundeun awan diantara inovasi premiering pikeun TV Éropa sareng profésional pilem IBC Show Highlight: Kanggo kreatifitas video, Media Composer 2019 ngamungkinkeun para produsén média ti mimiti dipotong dugi ka pangiriman terakhir tanpa ninggalkeun aplikasi Kanggo usaha , generasi saterusna MediaCentral ngamungkinkeun tim pikeun kéngingkeun eusi langkung gancang sareng maksimalkeun niléyna pikeun komunitas audio, permukaan Avid S4 anyar sareng parangkat kontrol Avid S1 nyayogikeun solusi integrasi sora anu kuat, kuat sareng terjangkau anu cocog pikeun fasilitas anu langkung alit sareng studio proyék. BURLINGTON, Massa., - AT IBC2019, Avid® (Nasdaq: AVID) ...

Maca deui "

Sohonet Pikeun Ngajalankeun ClearView Flex App pikeun Apple TV

Sohonet, para ahli global dina konektipitas, jasa média sareng kaamanan jaringan pikeun industri média sareng hiburan, bakal ngaluncurkeun ClearView Flex App pikeun Apple TV Oktober ieu. Téknologi anyar ieu bakal ditilik dina 2019 IBC Show di Amsterdam ti Sept 13-17, dina Parahu Sohonet. ClearView Flex mangrupikeun solusi kolaborasi jauh jarak nyata anu tiasa ngalirkeun ka alat sanés ngan ukur dua pigura reureuh, dirancang khusus pikeun aliran kerja média modéren sareng kaamanan anu ditungtut studio. Aplikasi anyar anu sayogi pikeun palanggan ClearView Flex Pro, bakal nambihan kana alat anu dirojong anu parantos ngagaduhan laptop ...

Maca deui "

Dalet nunjuk Patricio Cummins salaku General Manager of Dalet Asia-Pasifik

Paris, Perancis - Séptémber 11, 2019 - Dalet, panyadia solusi sareng jasa utama pikeun penyiar sareng profésional kontén, dinten ayeuna ngumumkeun pelantikan Patricio Cummins salaku General Manager of Dalet Asia-Pacific (APAC). Dumasar tina markas daérah Dalet anu lokasina di Singapura, Cummins bakal janten tanggung jawab pikeun penjualan Dalet, proyék sareng tim suksés palanggan di daérah APAC. Cummins, anu gabung Dalet ngalangkungan akuisisi usaha Ooyala Flex Media Platform, sateuacanna janten wakil presiden pikeun Ooyala Asia-Pasifik sareng Jepang (APJ). "Patricio ngagabung tim Dalet sareng pangalaman dua taun dina siaran, média ...

Maca deui "

Facilis nganggo Perpustakaan Qualstar LTO kanggo Arsip Terpadu Terpadu Cloud Objékna na

HUDSON, MA (Séptémber 11th, 2019) - Facilis, panyalindungan internasional pangpentingna pikeun ongkos-efektif, solusi panyimpanan konténerasi tinggi pikeun jaringan produksi média kolaborasi ayeuna ngumumkeun kerjasama sareng Qualstar (NASDAQ: QBAK), desainer ngarah sareng pangembang LTO solusi panyimpen data dumasar pita, kanggo nyayogikeun solusi arsip média anu berprestasi tinggi kanggo para nasabah. Fasilitas Cloud Facilis Objéktipikasi Panyebaran Awan sareng LTO kana volume cache dina server, sahingga média sina aya di desktop klien liwat Sistem File Shared Facilis. Salaku bagian tina aliran arus data arsip terstruktur, téknologi LTO nawiskeun solusi pangetan data anu tiasa dipercaya sareng ongkos-biaya pikeun panjang ...

Maca deui "

Dalet Media Cortex ngagancangkeun Shift ka Workflows Media anu dikuasai AI

Paris, Perancis - Séptémber 11, 2019 - Dalet, panyadia solusi sareng jasa pikeun penyiar sareng profésional kontén, bakal pameran di IBC2019 dina pendirian 8.B77 versi anyar Dalet Media Cortex, aliran artipédia jieunan (AI) karya média jasa anu nempatkeun intelektual kontén di hujung profésional média. Platform Software salaku Service (SaaS) anu ngamungkinkeun orkstrasi sababaraha jasa kognitif dina modél bayar-as-you-go, Dalet Media Cortex ngaoptimalkeun produksi kontén, manajemén sareng medarkeun ku enriching eusi sareng automating workflows. Salian anu aya di Dalet Galaxy lima alur kerja ditambah, Dalet Media Cortex anyar ...

Maca deui "

DPA Mikrofon Milih Distributor Di Sérbia sareng Kroasia

Salaku bagian tina komitmenna pikeun basa palanggan profésional, DPA Microphones parantos nunjuk dua distributor anyar di Serbia sareng Kroasia. AVL Projekt sareng LAV Projekt ayeuna tanggung jawab pikeun mikaresep rentang mikropon kualitas luhur perusahaan, anu kalebet produk anu ditujukeun pikeun ngarékam sareng pasar audio pro, sora langsung, instalasi sareng siaran. Duanana AVL sareng LAV mangrupakeun distributor jangka panjang sareng integrator tina audio, lampu sareng solusi video profésional. Aranjeunna ngarobih bagéan pasar DPA ngalangkungan jaringan integrator sistem, installers sareng dealer, anu aktip dina téater, disiarkeun sareng perusahaan tur langsung. Anu tiasa ...

Maca deui "

Mitra V-Nova sareng Simplestream kanggo Jasa Anyar Pan-Afrika streaming Service MVMO

• Teknologi pamutahiran P + codec ngamungkinkeun MVMO sacara lega ningkatkeun jangkauan pamiarsa dina jaringan peuntas benua • Platform Simplestream ngintegrasikeun P + pikeun ngirimkeun jasa anu bakal tiasa pidéo mantep sareng kualitas luhur pikeun sadaya jaringan tina 2G ka 5G • MVMO bakal masihan platform distribusi pikeun nyambungkeun produsén konténer bebas kalayan pamirsa sareng dukungan dina industri kreatif di Afrika Afrika, Inggris - 11 Séptémber 2019 - V-Nova, panyadia téknologi komprési pidéo, seneng ngumumkeun yén éta mangrupikeun panyayunian utama. layanan streaming groundbreaking anyar, MVMO, alatan ...

Maca deui "

ESL milih Intinor pikeun acara sports unggulan

Nangtung 14.D10, IBC 2019, RAI, Amsterdam - Intinor Technology, pamekar ngarah Swedia produk sareng solusi pikeun video kualitas luhur liwat jaringan IP, parantos ngumumkeun yén ESL, perusahaan esports panglegana, parantos ngatur kombinasi routin Direktur Intinor. Direkt router lite, sareng unit panarima Direkt pikeun nutupan kabutuhan siaran linier na. ESL hoyong ngalih jauh tina modél jasa anu terurus pikeun siaran linier tradisional sareng dilegakeun alur aliran distribusi internalna pikeun wéb sareng, pertama kalina, ngurus siaran linier sacara internal. Sutradara ESL tina Streaming, Steven Jalicy, nyatakeun, "Kami miharep solusi ...

Maca deui "

Hitomi sareng Broadcast Wireless Systems bakal demo panyeger sareng alignment pikeun produksi jauh di IBC 2019

IBC 2019, 13-17 Séptémber, Nangtung 2.C11 - Hitomi Broadcast, produsen MatchBox, alat alignment video audio ngarah industri, mangrupikeun kerjasama sareng Broadcast Wireless Systems (BWS), pabrikan ultra-low laten BWS NanoPRO TX kaméra- pamancar deui, pikeun nampilkeun kamampuan produksi jauh anu nampilkeun aplikasi IOS anyar 'Cocog Glass®' ios di IBC 2019. Nganggo kaméra Sony PXW 500 dina injeuman tina Presteigne Broadcast Hire sareng dua kaméra tetap milik Hitomi, Hitomi bakal nyebarkeun BWS's NanoPRO TX sareng panarima RF pikeun nunjukkeun sacara real-dunya MatchBox Glass sacara instan pikeun ngukur latency sareng nyayogikeun lipit anu gancang, akurat singkron sareng alignment tina sababaraha kaméra. Hitomi ...

Maca deui "

Pixel Power nambihan Kamampuh IP Terbatas Anu Henteu Tukang Kaget pikeun Playout Terpadu Terkenal StreamMaster

IBC2019, 13-17 Séptémber, Nangtung 7.A05: Pixel Power ayeuna parantos ngumumkeun yén éta bakal nambihan kamampuan playout IP anu henteu didaptarkeun, didasarkeun kana standar standar SMPTE ST 2110, pikeun téknologi playout StreamMaster anu parantos leres. Pamekaran asalna salaku kamajuan alami pikeun nyertakeun standar anyar dina platform téknologi anu ditetepkeun ku software: StreamMaster Media Processing and Oriumstrasi Gallium Workflow. Sapertos sadayana fungsina StreamMaster sareng Gallium, SMTPE ST 2110 bakal dirojong salaku solusi parangkat lunak naha dina premis atanapi virtualisasi di pusat data. "Sanaos urang percanten SMPTE ST 2110 pasti arah anu leres, masih aya mileage dina ...

Maca deui "

Tiger Technology pameran panyimpen koléksi sareng alur kerja di IBC 2019

Demonstrasi Praktis AWS sareng integrasi sareng pamekar pihak katilu bakal ngahasilkeun inti nangtung Tiger Technology dina téknologi siaran taun ieu expo GA, AS, 11 September 2019 - Tiger Technology, pamimpin na neundeun awan sareng manajemén data pikeun siaran sareng produksi-produksi pasar, bakal nganggo IBC taun ieu pikeun nunjukkeun produk na ngagaleuh Layanan Wéb Amazon (AWS). Sistem ieu dirancang pikeun ngabantosan para nasabah migrasi eusi arsip warisan tina sistem pita anu langkung lami kana sistem awan atanapi hibrid, kalayan tujuan pikeun nurunkeun biaya archival sareng ningkatkeun aksés. Sistem Macan ngahijikeun sareng solusi-to-awan tarjamahan Media Tarjamah pikeun ...

Maca deui "

MEDIAPRO milih Tedial pikeun palaksanaan MAM Corporate

MEDIAPRO milih Tedial pikeun Pelaksanaan MAM Corporate Corporate deployment MAM Corporate bakal tiasa ngiringan manajemén eusi multi-situs sareng distribusi Malaga, Spanyol - 9 Séptémber 2019 - Tedial, pimpinan solusi téknologi MAM mandiri utama, parantos dipilih ku MEDIAPRO, pamimpin séktor audiovisual Éropa. , pikeun nyayogikeun Sistem MAM Corporate kanggo panggunaan internal dina MEDIAPRO Grup perusahaan di sakuliah dunya. Penyebaran sistem dijadwalkeun dimimitian dina Séptémber 2019. Solusina, MAM multisite, bakal nyayogikeun sababaraha titik anu bakal disebarkeun ka sakuliah dunya ka perusahaan MEDIAPRO Group kalebet Spanyol, LATAM, Amérika Kalér, Perancis, sareng seueur deui. Solusi ieu bakal ngamungkinkeun operator MEDIAPRO ...

Maca deui "

Sistem Video TAG Ngawangun dina Probing, Monitoring sareng Multiviewer Platform ku Nambahkeun Deui pikeun Langkung Seueur Aplikasi sareng Ngalamar Setét Feature Targét.

Sistem Video TAG Ngawangun dina Pelamar, Pangimeutan sareng Platform Multiviewer ku Nambahkeun Deui Kanggo Langkung Aplikasi sareng Ngalamar Fitur Sasaran Parangkat sareng perbaikan anu diwanohkeun di IBC nguatkeun posisi unik dina industri sareng masihan nilai langkung jero dina Live Production, Playout, Distribution. sareng aplikasi video OTT Amsterdam - Séptémber 13, 2019 - TAG Video Systems, pamimpin dunya dina solusi basis IP IP Probing, Ngawaskeun sareng Multiviewer, ngawangun dina platform anu unik ku nambahan dukungan pikeun langkung seueur aplikasi video sareng ningkatkeun fitur sareng fungsionalitas anu nguatkeun jabatanna salaku kahiji sareng 100% Software Software di dunya, 100% ...

Maca deui "

Aperi Tampilkeun Inovasi Terpanjangna dina Virtualisasi Leres sareng Live IP Media Workflows basis Wadahna di IBC2019

Camarillo, CA, Séptémber 9, 2019 - Sanggeus nembé ngamankeun dana langkung ti $ 10 juta (USD), dana perintis média produksi virtualisasi Aperi bakal nunjukkeun inovasi pamariosan édisi média IP terahirna di IBC 2019 (nangtung 2.C30 ). Ieu kalebet anu ngabédakeun solusi V Media Virtualisasi IP Media Edge anu leres anu didorong ku V-Stack® Software Hypervisor berbasis pikeun fungsi média laten-rendah sareng fungsi média siaran langsung énggal anu aya di Aperi App Store. Aperi bakal nampilkeun demonstrasi langsung, nyata-nyata dunya anu ngagambarkeun kaunggulan virtualisasi berbasis kontainer média live live. Sémah ogé tiasa ningali demonstrasi langsung anu nyorot ngawaskeun aliran IP IP anu ngareureuwas, ...

Maca deui "

Intip Post Ngirimkeun Langit Satu Brassic di HDR sareng DaVinci Resolve

Fremont, CA - Séptémber 10, 2019 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun yén fasilitas pos Inggris, Core Post, parantos ngembangkeun kamampuan produksi pos na pikeun nawiskeun pengiriman HDR pikeun siaran sareng klien produksi ngaliwatan alur kerja DaVinci Resolve Studio na anu aya. The post post service full, didasaran di Salford's Media City, ningkatkeun suite koreksi warna master ku hiji parangkat Scan 3XS kanggo realtime 8K realtime sareng 4K 1000 nit EIZO monitor monitor. Proyék munggaran anu bakal direalisasikeun ngaliwatan pipa anyar nyaéta drama komedi Sky One, Brassic, diciptakeun sareng Danny Brocklehurst sareng Ieu Joe Gilgun Inggris. VFX damel di peuntas ...

Maca deui "

Sistem Pantai Pebble ngumumkeun Hasil Kauangan pikeun Satengah taun 2019

Weybridge, UK, Séptémber 10th, 2019 - Pebble Beach Systems, lulusan otomatis, manajemén eusi sareng spesialis saluran terintegrasi, ngaluarkeun rangké hasil anu pohara positif pikeun genep bulan mimiti 2019 ayeuna. Perusahaan ngalaporkeun penghasilan £ 5.6m, paningkatan 51% dibandingkeun angka 2018 pikeun Januari nepi ka Juni, babarengan paningkatan 23% dina nilai pesenan anu katampi dina waktos anu sami. Éta ogé ngalaporkeun sateuacan kauntungan pajak tina £ 0.7m, dibandingkeun kaleungitan £ 0.9m dina genep bulan mimiti 2018, sareng paningkatan anu signifikan dina EBITDA disaluyukeun tina £ 0.6m ka £ 2.0m. CEO Peter Pebble ...

Maca deui "

Katémbong Jaringan TV Terpanjangna Dina Stasion kaulinan Spesies Luhurna di IBC 2019

AMSTERDAM, SEPTEMBER 10, 2019 - Témbongan TV, panyadia utama platform pamrosésan kualitas luhur generasi saterusna pikeun siaran sareng streaming, bakal nyorot kamampuan pinuh ku hardware sareng softwarena di IBC (Stand 1.C61) ngaliwatan on-on situs simulasi lingkungan eSports. Hadirin anu kasohor didangukeun nganjang kana pendirian sareng milari manfaatna tina solusi kaluar-to-end Appear TV, anu ngagaduhan diantara latency paling handap anu aya di pasar. "Kami gumbira pikeun ngungkabkeun desain kamar modérn énggal, sareng demonstrasi eSports di IBC 2019," saur Per-Henning Almvang, diréktur pengembangan bisnis, Katingali TV. "Salaku bagian tina presentasi kami, kami bakal nyandak sémah ...

Maca deui "