Unak Artikel

wartos

SoftAtHome sareng RDK Kolaborasi pikeun Ngawangun Produk Video Anyar Kanggo Panyadia Layanan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Gawe sareng komunitas RDK, SoftAtHome ngawangun solusi basis RDK Video anu lengkep ngahijikeun multicast, DVB, Live DASH streaming, agrégator pencarian Universal, aplikasi streaming streaming premium premium, kontrol sora, sareng pangalaman pangguna ImpressioTV bodas-labél na. Paris (FRANCE) - 26 Mei 2020 - SoftAtHome, perusahaan perangkat lunak bebas pikeun broadband, video, sareng analytics, bangga ngumumkeun produk énggal na dumasar kana software open source RDK kanggo industri video global, salaku bagian tina portofolio Video na. Salaku anggota anu milih RDK saprak taun 2014, SoftAtHome parantos ngalikeun solusi pikeun siaran, broadband sareng operator OTT kalayan kritis ...

Maca deui "

Kuadrat Densitron kanggo Uji sareng Pangukuran

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kent, Inggris, 26 Mei 2020 - Densitron, pamimpin global dina Interaksi Mesin Mesin Manusia (HMI) sareng téknologi tampilan, ayeuna ngenalkeun novel, format alun-alun 1: 1 rasio 4.0 '' Modél TFT Rugged Industri sareng fitur luar biasa anu dirancang pikeun operasi dina nangtang lingkungan. Tujuan dina alat; tes handheld sareng pangukuran aplikasi; sareng produk kaamanan niche, kaca modul pipa pesawat (IPS) modul nganggo cairan otomotif kelas anu tiasa dioperasi ti -30 ° c dugi ka + 85 ° c, cocog pikeun dianggo dina lingkungan kasar kalayan suhu anu ekstrim. Salajengna pikeun fitur suhu operasional ultra-lebar ieu, insinyur Densitron ngahijikeun desain LED anu terang, kompak anu masihan 1000 lilin ...

Maca deui "

Alliance Teknologi Téknologi Lembu Ngawangun dina Kolaborasi sareng Nambahkeun Anggota Anyar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

MONTREAL - 26 Mei 2020 - Grass Valley terus ngadukung kolaborasi di ranté produksi média pikeun nguatkeun pangiriman pikeun para nasabah ku ngabéréskeun sababaraha anggota anyar kana Grass Valley Technology Alliance (GVTA). Diluncurkeun dina bulan April 2019, program sertifikasi méré mangpaat konci pikeun para nasabah, sapertos ningkatkeun kapercayaan mésér sareng aksés kana sajumlah sistem sareng solusi anu tiasa dilampahkeun sareng platform Grass Valley sareng komponén alur kerja. EcoDigital, Haivision, Mark Roberts Motion Control (MRMC) sareng Vinten sareng Autoscript Vitec Group ngagabung sareng lima perusahaan anu parantos aya tina GVTA. "Kusabab peluncuran taun ka tukang, ...

Maca deui "

DejaEdit dipeunteun hiji inovasi kolaborasi penting pikeun produsén ku produsén film Anna Knochenhauer

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

DejaEdit mangrupikeun jalan maju pikeun alur produksi produksi éfisién Film Produser Anna Knochenhauer ngagariskeun kunaon DejaEdit mangrupikeun inovasi kolaborasi penting sadayana produsén peryogi 22 Mei 2020, Gothenburg, Swédia - Anna Knochenhauer mangrupikeun produsén film-produser / post-produser anu éjayjakeun sareng Stockholm anu sateuacana. katalog kaleuleuman tina judul anu pikaresepeun pikeun namina anu disertakeun sapertos "Euphoria" anu nampilkeun Alicia Vikander; "Wilujeng sumping di Swedia" usum 2 dibéntangan Jason Priestly sareng anu sanés. Ngukir karir anu suksés pilem sareng film drama VFX-beurat, anjeunna nyatakeun yén DejaEdit mangrupikeun alat pilem révolusionér anu kedah dilebetkeun dina unggal produksi salaku standar industri. Hé ...

Maca deui "

Intinor Nunjukkeun Kumaha Kumaha Jauh Produksi Jauh Dina Webinars Langsung Sareng Skaarhoj

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Umea, Swédia 21 Mei 2020 - Intinor Téhnologi, pamekar produk tina pamimpin Swédia sareng solusi pikeun pidéo kualitas luhur di internet, bakal nunjukkeun cara ngalakukeun produksi jauh dina séri webinar langsung sareng perusahaan Denmark Skaarhoj, produsén panél kontrol siaran universal . Tujuanna nyaéta pikeun nampilkeun kumaha alat produksi jauh tina Intinor sareng Skaarhoj saling silih pelengkepan pikeun masihan fleksibilitas, aliran kerja anu aman pikeun produksi langsung ngagunakeun sababaraha sumber eusi sareng lokasi anu béda. Minat dina alur kerja produksi jauh (atanapi REMI) parantos naékkeun sababaraha waktos ayeuna. Sanaos ...

Maca deui "

RUSHWORKS VDESK Sistim Produksi Terpadu sareng Solusi Aliran Ngaktifkeun Pantun sareng Mudah 'Panyumputan-di-Tempat'

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

RUSHWORKS VDESK Sistem Produksi Terpadu sareng Solusi Streaming Ngaktifkeun Gancang sareng Mudah 'Panyumputan-di-Tempat' Pamatuhan Munisipalitas ngamaksimalkeun sistem anu aya pikeun kapabilitas jauh anu dioptimalkeun via RUSHWORKS 'téknologi gampang adaptasi Kembang Mound, TX - 18 Mei 2020 - RUSHWORKS, panyadia téknologi cool pikeun produksi, playback sareng streaming ti saprak 2001, nyayogikeun sistem produksi jauh sareng solusi streaming ka para nasabah ti agénsi pamaréntah, siaran televisi sareng ibadah. Salami jaman jarak jauh tina komunikasi sosial sareng komunikasi jauh anu dibawa ku pandemi Covid-19 Perusahaan parantos ngaréspon kana salib organisasi anu nyuhungkeun pikeun ngamaksimalkeun sistemna sareng naekeun kamampuan jauh sareng ...

Maca deui "

Jaringan TVU Ngagabung Konsorsium Nyayogikeun Sakumna Live Maksimum Kasedhiya Peluncuran Spasi Komérsial bersejarah ku Badan Spasi AS

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

VIEW MOUNTAIN, CA - 20 Mei 2020 - TVU Networks, pamimpin téknologi sareng pasar di IP sareng solusi live video live basis awan, dinten ayeuna ngumumkeun yén éta ngagabung sareng konsorsium panyadia téknologi ditugaskeun pikeun ngirim sudut kaméra video live dedicated ka siaran global anu nutupan peluncuran bersejarah munggaran pesawat komersial manned penerbangan ku astronot Amérika dina taneuh AS. Peluncuran ieu ogé nandaan heula rohangan angkasa manned munggaran ku NASA dina salapan taun. Astronot Veteran Robert Behnken sareng Douglas Hurley disetél pikeun angkat dina tanggal 27 Mei 2020 ti Pusat Spasi Kennedy di Pulo Merritt, ...

Maca deui "

Kakuatan Operasi Maya Mimiti 24/7 Gratis-to-Air Kenyan Kids Network

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

20 Méi 2020 - Mimitian jaringan televisi sanés pikeun kakubur jantung, bahkan dina waktos ledakan ékonomi. Tapi ngaluncurkeun salah salami pandém global janten ngamimitian di nagara anu sering nganggo gangguan listrik kana tingkat sanés. Acan, éta persis anu Ngadamel Jeff Schon sareng Jesse Soleil sareng New York City sareng Akili Network basis Nairobi. Jaringan kahiji munggaran na ngan 24/7, jaringan budak pendidikan atikan bébas diluncurkeun dina tanggal 31 Maret. Akili Kids! nyiarkeun campuran program pikeun sakola-umur sakola sareng barudak pra-sakola. CEO Schon sareng Soleil (Présidén) pindah ti AS cicing ...

Maca deui "

Posts anyar