walungan leutik

Unak Artikel

wartos

FiLMiC Nyarita nyampurnakeun Pamaduan kalawan FiLMiC Pro Mobile Bioskop Kamera App jeung Movi Bioskop Robot di NAB 2019

FiLMiC Pro sarta Movi Bioskop Robot Pamaduan delivers tepat, Profesional stabilisasi na Control pikeun Mobile Filmmakers, Mojo na Birokrat Kandungan FiLMiC Inc. ogé mulih deui ka NAB 2019 kalawan Ayana strategis Diantara Mobile Bioskop Tech Mitra; Sarwa visioner Filmmakers on Mobile Bioskop Panggung Seattle, WA (April 8, 2019) - FiLMiC Inc. (www.filmicpro.com) dinten ngumumkeun eta geus réngsé integrasi na FiLMiC Pro aplikasi kaméra bioskop mobile alat ios sarta Android jeung Movi bioskop Robot, a penstabil video mobile na gimbal sistim ci dirancang husus pikeun tepat, stabilisasi profésional jeung kontrol pikeun filmmakers mobile. Salaku hasilna ...

Maca deui "

BPS Newspath Deploys LiveU Matrix Kandungan Service Manajemén Meuntas BPS News Bureaus & Affiliates

LiveU jeung BPS Newspath geus ngahontal hiji kasapukan dina deal multi-taun pikeun LiveU Matrix pikeun nanganan kontribusi sarta kiriman eusi hirup mun 200 na + affiliates jeung tujuh bureaus warta global. LiveU Matrix nyaéta layanan curation eusi kacida efisien nu empowers manajer newsroom mun gancang sarta gampang masihan ratusan affiliates aksés unparalleled hirup eupan ti unit LiveU di sawah jeung sumber sejenna tanpa gangguan naon, sumberdaya tambahan, atawa waragad mahal. "The robah nepi LiveU Matrix anu instrumental ka strategi urang tina ngurangan reliance kami on satelit sarta téhnologi serat, bari affording kami ngaronjat kalenturan di ...

Maca deui "

UK Audio Tech Company Synchro Seni ngéléhkeun Emmy Award

Pikeun Geura Release Contact: Andrew Blum AJB Communications 917-783-1680 [EMAIL PROTECTED] UK Audio Tech Company Synchro Seni ngéléhkeun Emmy Award Las Vegas, NV - April 8, 2019 - UK parusahaan téhnologi audio Synchro Seni narima pangajén Emmy coveted dina Minggu April 7 keur kaunggulan dina kreativitas rékayasa ti National Academy of Télévisi Seni & Élmu di Las Vegas. Synchro Seni mangrupa hiji-hijina parusahaan Inggris pikeun nampa Téhnologi a sarta Téknik Emmy taun ieu. pangajén ieu dirumuskeun dina pangakuan software unik Synchro Seni 'nu geus dipake dina TV jeung film pikeun leuwih dua puluh, nyimpen waktos na nyingkronkeun dialog sampurna mun gambar gerak. ...

Maca deui "

Luma Toel Mitra kalawan Frame.io di NAB 2019 manjangkeun Beunghar, kolaborasi Garapan Antara Frame.io na LumaFusion

Seamless Pamaduan nyandak rai LumaFusion mun kolaborasi kalayan Frame.io Media tanpa Ninggalkeun App Mobile Edit; Nyata Elevates kolaborasi Mobile Bioskop Edit workflow Las Vegas, NV (April 8, 2019) - luma Toel (www.luma-touch.com) dinten ngumumkeun hiji partnership integrasi jeung industri produksi pos urang ngarah kolaborasi review sarta persetujuan platform, Frame.io ( www.frame.io). Salaku hasil tina integrasi ieu, LumaFusion rai ayeuna bisa kolaborasi kalayan Frame.io média tanpa ninggalkeun Kala LumaFusion, éféktif nyieun hiji bioskop mobile pangalaman kolaborasi murni kalawan platform na lega-euyeub fitur diadopsi paling kolaborasi dina pasaran. Mobile Bioskop Tech kolaborasi workflow The ...

Maca deui "

Luma Toel Expands Sorangan Profesional sahiji na App ios Edit pikeun Mobile Bioskop Produksi dina NAB 2019; Previews LumaFusion 2.0

Fitur LumaFusion anyar pikeun Di antarana XML Ékspor pikeun FCPX rai, Monitor Rojongan kaluar, Video stabilisasi; Integrasi Partnership kalawan Frame.io manjangan Kolaborasi jeung Media Manajemén Sorangan Las Vegas, NV (April 8, 2019) - luma Toel (www.luma-touch.com) dinten ngumumkeun aranjeunna balik ka NAB 2019 di Las Vegas minggu ieu demonstrate a Vérsi anyar kuat aplikasi na rohangan ngédit video signature na keur ios - LumaFusion 2.0. Di stan maranéhna #C12438 di Aula Tengah tina Las Vegas Konvénsi Center (LVCC), tim luma Toel bakal nilik LumaFusion 2.0, versi newest tina ios industri-populér ngédit aplikasi anu ngawengku ...

Maca deui "

FXhome Teams Up kalawan Filmstro pikeun nganteurkeun Cim Keyframeable royalti-Free Musik Perpustakaan ka Pamaké HitFilm

HitFilm Pamaké Kiwari Geus Aksés ka sakabéh Cim Musik Perpustakaan Filmstro urang ti FXhome Store; Approach Unik Filmstro urang nyandak Pamaké ngadalikeun wawaran, Jerona na Power of Sakur Musik Lagu Norwich, UK (April 8, 2019) - FXhome (www.fxhome.com) ngumumkeun dinten eta geus teamed up kalawan Filmstro (www.filmstro.com), Birokrat industri urang munggaran dinamis perpustakaan musik royalti-gratis, nyadiakeun pamaké HitFilm kalawan aksés ka sakabéh perpustakaan musik Filmstro pikeun 12 bulan. Ku nyieun Filmstro sadia langsung ti toko FXhome, pamaké HitFilm tiasa make soundtracks Filmstro on proyék taya tur meunangkeun aksés ka apdet musik anyar mingguan. Tambih deui ...

Maca deui "

FXhome Mitra kalawan Foundry mun ngahijikeun 3D Kamera Tracker kana HitFilm di NAB 2019

HitFilm Pamaké Pro Dupi Ayeuna Aksés CameraTracker Ku Foundry Dina HitFilm Pro Norwich, UK (April 8, 2019) - FXhome (www.fxhome.com) dinten ngumumkeun eta geus partnered kalawan Foundry (www.foundry.com), alat pamekar ngarah tina software keur media, hiburan, jeung industri design digital, jeung ngahijikeun teknologi CameraTracker Foundry urang langsung kana HitFilm. HitFilm nyaeta FXhome urang industri-populer na rohangan ngédit video na compositing software ku komunitas pamaké global leuwih 3.8 juta filmmakers, rai jeung seniman. Salaku hasil tina integrasi ieu, HitFilm rai jeung seniman bisa ngakses hiji tracking gerak atanapi cocok-pindah alat terpadu ti dina Kala HitFilm, anu bakal ngidinan ...

Maca deui "

ATEME APPOINTS RAY Fitzgerald AS VP AND GM kalér Amérika

ATEME announces nu Ngiring of Ray Fitzgerald salaku Wawakil-Présidén & GM di na organisasi Amérika Kalér. Fitzgerald brings leuwih 25 taun jualan na pangalaman manajemén eksekutif mun ATEME. Saacanna gabung ATEME, Fitzgerald diayakeun kalungguhan kapamimpinan konci di Tepi Gravitasi (Ericsson), SeaChange Cibeureum, ActiveVideo Jaringan na BigBand Jaringan. Sapanjang karirna, Fitzgerald geus instrumental di berkembang watesan nu buka strategi pasar jeung organisasi jualan ngajalankeun pertumbuhan sharing jeung ngadegkeun leuwih dominan pasar pikeun maranéhanana pausahaan. "Kami bungah mun gabung ATEME tim manajemen luhur sarta nyandak tanggung jawab operasi Amérika Kalér. ATEME geus ngadegkeun sorangan salaku ...

Maca deui "

Bitmovin nyandak OSN nawarkeun kualitas luhur streaming video pikeun palanggan WAVO

Wina, Austria - April 8, 2019 - Bitmovin, pamingpin dunya dina téhnologi video online, announces yén OSNhas dipilih Bitmovin Encoding nawarkeun eusi video pristine ka palanggan sahiji layanan vidéo streaming na, WAVO. The WAVO platform streaming online ieu dirojong ku OSN, jaringan hiburan ngarah di Wétan Tengah jeung Afrika Kalér. platform nu showcases eusi euyeub kaasup TV hirup, nembongkeun on paménta, pencét pilem na most- nu dikaitkeun runtuyan dina basa Inggris jeung Arab. "Pemirsa kami hoyong rentang widest tina eusi dina sadaya alat maranéhanana sarta dina hiji harga affordable, tanpa compromising on kualitas video. Bitmovin ...

Maca deui "

Jukut Valley Appoints multi media magic salaku EDIUS Master distributor pikeun Amérika Kalér

deal nyertakeun distribution, rojongan jeung latihan di sakuliah wewengkon Montréal - 16: 00 PT April 7, 2019 - Jukut Valley, a Belden Brand, geus diangkat ka téhnologi siaran dumasar Jerman-ahli sihir multi media salaku Amérika Kalér master distributor anyar pikeun EDIUS non-linier real-time software na rohangan ngédit. tanggung jawab magic multi media urang bakal kaasup menata distribusi EDIUS ngaliwatan hiji jaringan éksténsif ngeunaan dealers otorisasi Amérika Kalér ogé nyadiakeun rojongan teknis jeung latihan komprehensif pikeun konsumén EDIUS na dealers, kaasup tutorials, video sareng leuwih podcast 100 EDIUS. sumberdaya latihan bakal disadiakeun dina lingkup basa, kaasup basa Inggris, ...

Maca deui "

Jukut Valley ngajalankeun GV lawon pikeun nganteurkeun Ahir-to-Ahir IP Leyuran di NAB Tembongkeun 2019

Montréal - 8: 00 PT April 7, 2019 - Jukut Valley, a Belden Brand, bakal ngajalankeun GV lawon, hiji IP switch-speed tinggi komérsial-off-nu-rak (COTS) katala dinyatakeun pikeun arsitéktur kabuka siaran, média jeung lingkungan hiburan di NAB Tembongkeun 2019 (stan #SL106). GV lawon téh kompak, solusi scalable husus dirancang ngarojong sagala siaran jeung média aplikasi, kaasup studio, kamar kontrol master, luar siaran, tempat sareng nu sanesna. Disahkeun pikeun pamakéan ku Jukut Valley IP-sangkan solusi - ti DirectIP sangkan kaméra ka alat switchers, konversi jeung ngolah liwat ka multiviewers - GV lawon underpins suite panghadena industri ngeunaan IP kabuka ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications Secures Produk Badging di Debut JT-nm Diuji Program

Minuhan transparansi keur naekeun nyoko SMPTE ST 2110 Las Vegas, April 7, 2019 - KOMUNITAS hambalan utama maju dina Maret arah konektipitas IP di téhnologi média ieu kahontal bulan panungtungan jeung perdana sahiji program Diuji JT-nm. The Joint Tugas Force on Networked Media (JT-nm) geus diatur kaluar roadmap arah interoperability lengkep antara alat IP-hubungkeun tina ngical paralatan béda, dumasar prinsip kulawarga SMPTE ST 2110 standar na teken dina karya tujuan, anu Alliance pikeun IP Media Leyuran. Produk badged jeung JT-nm Diuji tanda bakal geus kaliwat hiji rigorous ...

Maca deui "

tpc Swiss ngawangun tangkas Studio Center Kira IP infrasturktur ti Bayangkeun Communications

Handap kasuksésan fléksibel treuk, UHD-sanggup, Bayangkeun ayeuna nyadiakeun processing IP pikeun produksi anyar jeung puseur playout di proyék Metechno di Swiss Las Vegas, April 7, 2019 - produksi Swiss jeung disiarkeun tpc parusahaan, bagéan tina bisnis utama média umum Swiss SRG RSS, geus ngawangun warta, olahraga sarta téhnologi puseur di Zurich. Puseur sadaya-IP ieu diwangun di sabudeureun kulawarga SMPTE ST 2110 standar, bakal nganggo Processor Selenio ™ Network (BSNP) ti Bayangkeun Communications nyadiakeun canggih IP-to-IP video jeung ngolah audio, kitu ogé konversi antara warisan eupan SDI jeung alat jeung karek ngawangun ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications Ngabantu Konsumén memaksimalkan Kahirupan of Broadcast Aset maranéhna

Rolling kaluar program anyar dina pergaulan jeung Bénténg Leyuran nyadiakeun sagala-embracing rojongan tur jasa Las Vegas, April 7, 2019 - Dina respon kana disiarkeun na pausahaan media anu kudu mulasara aset maranéhna aya bari perencanaan move maranéhanana ka software-centric, IP hareup, Bayangkeun Communications geus gawé bareng Bénténg Leyuran mun nawarkeun pakét perawatan sakabeh-infrastruktur jeung perawatan. Kurban anyar, Bayangkeun Service Bénténg, nyadiakeun multi ngajual rojongan hardware na layanan pikeun ampir sagala produk ngajual, ngaliwatan hiji titik tunggal kontak. program nu mangrupa bagian ti pendekatan customer-centric Bayangkeun urang, nu Sigana di kauntungan bisa accrued ...

Maca deui "

FilmLight nawarkeun rojongan pituin ProRes atah

London - 6 April 2019: Versi panganyarna tina software Baselight inti, versi 5.2, sarta Waktos ayeuna ngarojong aksés asli kana format ProRes atah. Ieu salah sahiji implementations pinuh mimitina tina format ProRes atah ti aplikasi warna grading profésional ngarah dunya-. The ProRes kualitas luhur atah format gambar kiwari aya dina kaméra ti rupa-rupa pabrik anu, kaasup Canon, Panasonic na Nikon via pangrékam Atomos, sarta langsung dina DJI mere ilham 2 ku kaméra Zenmuse X7. "Falsafah kami geus salawasna geus nyadiakeun pakakas anu pamaké urang butuh," ceuk Wolfgang Lempp, CEO ...

Maca deui "

The Colonie nambahna Tilu rai Asisten Ngalengkepan Sorangan Anak

The Colonie geus ngumumkeun ditambah asisten rai Priscilla Perez, Lexi Midkiff sarta asisten redaktur / asisten gerak desainer grafis Lindsey Fisher ka redaksi-layanan pinuh sarta staf postproduction butik urang. Marengan perluasan staf ngedit na, tambahan panganyarna pikeun The Colonie urang design gerak, VFX sarta rojongan tim geus ngaronjat ruang lingkup na lingkup kamampuhan éta parusahaan hiji-eureun Chicago basis urang. Tumuwuhna kagiatan roster The Colonie urang bakat nyandak eta tetep Pace jeung kaperluan jumlah tumuwuh spot siaran, bungkusan média sosial, kampanye cross-platform na proyek lila-formulir nu nelepon kana jasa na terpadu. Asisten ...

Maca deui "

RED Digital Bioskop ka showcase Real-Time 8K workflow barengan panganyarna Kaméra DSMC2® jeung asesoris Dina NAB 2019

RED Digital Cinema® bakal showcase nu pas pikeun dileupaskeun RED R3D® SDK pikeun platform NVIDIA® CUDA-gancangan, barengan jeung DSMC2 MONSTRO® 8K VV, GEMINI® 5K S35 jeung RED Bima anyar ™ sadaya-dina-hiji sistem kaméra di RED Demo Room di North Aula (N201LMR) di Las Vegas Konvénsi Center ti April 8-11. RED urang Post Produksi jeung workflow Spesialis, Dan Duran, bakal presenting di Seminar 8K inaugural on April 10 di Room N221-222 di 11: 05 am Duran baris babagi mangpaat 8K ti akuisisi posting, dituturkeun ku sawala panel sareng moderator sarta organizer Chris Chinnock. Di ...

Maca deui "

Ace TechFest brings rai na panganyarna Panyiaran Duaan

Amérika Bioskop rai (Ace) geus diumumkeun newest na téhnologi atikan acara: Ace TechFest (LA). Ace TechFest mangrupakeun acara satengah poé salila rai na anggota pos tim bakal tiasa ngakses pamaké, para ahli jeung produk anyar di lingkungan kawates-korsi-sadia nu nawarkeun sakabéh émbaran ngeunaan pintonan dagang utama tanpa repot, travel sarta pabaliwer. Ieu bakal dilaksanakeun dina pisan Universal Studios Juni 8, 2019. Nyadiakeun kalenturan gede mun Hadirin, Ace TechFest ngamungkinkeun acara-goers mun milih salah sahiji dua sesi misah tapi idéntik, boh 8: 30 am kana 1: 00 pm atawa 1: 30 WIB nepi ka 6: 00 ...

Maca deui "