wartos

Pro TV Romania manjangan Calrec Hubungan acquiring Dua Artemis konsol

HEBDEN sasak, UK, November 6, 2018 - pro TV, stasiun TV ngarah di Romania, geus strengthened kolaborasi na kalawan Calrec handap akuisisi panganyarna na dua konsol audio Artemis Lampu. The konsol anyar anu pamutahiran ti sigma jeung Omega desks warisan Calrec urang. alat-alat ieu bakal dipaké duanana keur daytime acara Productions pro TV ogé pikeun transmisi olahraga. "Milih nu konsol Artemis Lampu éta kaputusan gampang pikeun urang dibikeun 12 taun faultless urang tina pangalaman jeung konsol sigma jeung Omega, sarta kami pangaweruh dina-jero arsitektur konsol Calrec urang. Artemis Lampu mangrupakeun kuat ...

Maca deui "
Magewell Pro ngarobah SDI 4K Ditambah keur NDI

Magewell Announces Feature-dipakétkeun, Colokkeun-na-Play 4K SDI-to-NDI® Parabot Parobah

November 6, 2018 - Nanjing, Cina: Magewell dinten ngawanohkeun anggota kadua di kulawarga ngarobah Pro na alat hardware mandiri pikeun bringing sinyal video tradisional kana hirup, basis IP siaran na AV infrastructures maké téhnologi NDI® royalti-gratis NewTek urang. The anyar Pro Convert SDI 4K Ditambah encoder ngarobah SDI input sinyal nepi ka 4K Ultra HD kana full-rubakpita NDI aliran kalawan latency pisan low, anu ngamungkinkeun para pamaké pikeun effortlessly nyambung sumber SDI-dilengkepan mun NDI-sangkan média jaringan, nu lian na aplikasi. "Simkuring nampi respon rongkah ka peluncuran modél ngarobah Pro mimiti urang di IBC Tembongkeun, sarta kami geus bungah rék dilegakeun ka ...

Maca deui "

Mobile video konsumsi SURGES deui Q2, kalawan UPTICK masif LOOMING Pikeun Q3

Implikasi Pikeun vs linier Mobile Nempo dicandak di duka kali Anyar ti Pemirsa NFL on Alat mobile bari Nempo linier declines Laporan Highlights: smartphone-hijina video dimimitian topped 50% global pikeun kahiji kalina, nu 13.2% robah sataun-leuwih-taun sarta panggedena di lima suku Mobile- muterkeun video (kaasup tablet) tumuwuh 9.8% global taun-leuwih-taun di Q2, handap slowdown di Q1 Pikeun kadua kalina, video mobile (kaasup tablet) dimimitian ngaleuwihan 60% Total waktu ningali lila-formulir on smartphone topped 75% dina Kalér Amérika laporan NFL anyar nembongkeun 65% kanaékan nempoan dina alat digital leuwih sataun kaliwat sarta 147% 2018 usum booming di eusi NFL smartphone ...

Maca deui "

MOD shifts kana "Sicko Mode

Butik studio VFX delivers épék badag-waktos keur vidéo panon-popping artis Travis témbal urang. Atlanta-Dina tur usaha de gaya, butik visual épék studio MOD teamed kalayan sutradara Dave Meyers pikeun Sicko Mode, anu trippy, video musik anyar ti artis Travis témbal, featuring Drake. Dipimpin ku kreatif diréktur / VFX ngawas Les Umberger, MOD dihasilkeun ampir 200 épék visual nembak di bulan pikeun video, hiji upeti surreal ka kampung halaman témbal ngeunaan Houston. Dicokot tina album témbal urang Astroworld, Sicko Mode unleashes a angin puyuh tina visuals hipnotik, mimitian ti renderings colorfully stylized sahiji jalan Houston (disababkeun ku samagaha panonpoé) ka adegan ...

Maca deui "

Sigma Kapal Anak 105mm T1.5 Full-kotakna Cine lénsa

Ronkonkoma, Ny - November 5, 2018 - sigma Corporation di Amerika, anjog masih poto jeung lensa bioskop, kaméra, flash na produsén aksésori, dinten ngumumkeun bedah na ketersediaan ditambah panganyarna pikeun lineup Cine miboga FF High Speed ​​Perdana lenses. Sigma 105mm T1.5 FF nyaéta sadia kiwari ngaliwatan jaringan dealer global sigma pikeun $ 4,999 USD. Fitur konci na Mangpaat · lénsa Bright T1.5 Cine · cocog sareng sensor kaméra full-pigura · dioptimalkeun pikeun luhur-resolusi ultra Productions 6K-8K · rotasi fokus 180-gelar · Sadia dina ef, E & PL mounts kalayan rojongan lénsa kaka jeung cap kaasup Ngeunaan sigma Cine FF High Speed ​​Perdana lenses ...

Maca deui "

Harmonik brings Efficiencies Anyar pikeun siaran na OTT Service Pangiriman di Inter nyiruan 2018

Naha panyadia ladenan nu delivering siaran atawa video kurban streaming tradisional, aranjeunna kedah janten langkung nimble, ningkatkeun kualitas video jeung ningkatkeun monetization. Di Inter nyiruan 2018, harmonik bakal demonstrate kumaha pendekatan software basis na pikeun ngolah media, playout sarta pangiriman bisa deployed dina awan na dina enggon lingkung nambahan agility na efficiencies operasional, bari nyetir pangalaman pamaké-kualitas punjul peuntas sagala layar. "Keur tangkas mangrupakeun kabutuhan kritis keur eusi na layanan panyadia dinten ieu, dibéré speed kalawan nu téhnologi jeung nempoan konsumen kabiasaan anu ngarobah," ceuk Tony Berthaud, Wapres tina jualan, APAC di harmonik. "Di Inter nyiruan 2018, ...

Maca deui "

TeleConsultants Nasional ngagabung boga tujuan pikeun ngarojong Standards basis IP Media Jaringan

GLENDALE, Calif -. Nov. 5, 2018 - TeleConsultants Nasional (NTC) ngumumkeun yén nagara éta geus ngagabung di Aliansi pikeun IP Media Leyuran (tujuan), grup Industri nonprofit gawe ka piara nyoko standar kabuka pikeun pindah ti SDI- kana IP jaringan média -based. NTC nyadiakeun téhnologi strategis sarta konsultan operasi, desain rékayasa, ngembangkeun software, sarta integrasi sistem ka Industri média jeung hiburan. Klién ngandelkeun kaahlian Industri NTC urang pikeun milih, ngaropea, ngamekarkeun, sarta nyebarkeun inovatif solusi téhnologi canggih. Salaku misalna, pausahaan boga informasi berharga nyumbangkeun pikeun mantuan standar basis IP jadi kanyataan a. Tujuan ngandung siaran jeung média pausahaan ...

Maca deui "

Ooyala tur Google Awan kolaborasi mun revolutionize teh Chain Supply Kandungan keur boga Media

Kuat Alliance tina Google Awan Panyiaran na Ooyala Flex Media Platform Ooyala nu gancang dirangkul, pamingpin di solusi ranté suplai eusi pikeun OTT, produksi eusi, jeung sebaran digital, ngumumkeun hiji kolaborasi jeung Google Awan mun ngungkit téknologi Google Awan tahan pikeun motong-ujung Ooyala Flex media Platform, nu empowers boga média pikeun ngajadikeun otomatis workflows video maranéhanana, dilegakeun audiences maranéhanana sarta meunang eusi ka pasar gancang, sarta kalawan kalenturan sarta kaamanan gede. Salah sahiji panggancangna eusi tumuwuh solusi ranté suplai di dunya dipake ku nu boga eusi inovatif ka simplify jutaan workflows video, anu Ooyala Flex Media Platform nya ...

Maca deui "

Digital anarki Announces kasadiaan Geura tina PowerSearch®; Calakan metadata Search pikeun Adobe © premiere rai © Pro

PowerSearch ku Digital anarki delivers calakan metadata Search kamampuhan dina premiere Pro Gariswanci; Nyandak Key Kecap maluruh ka tepat Klip Video na Runtuyan Digital anarki (www.digitalanarchy.com) dinten ngumumkeun kasadiaan saharita di PowerSearch®, hiji produk anyar pikeun Adobe © premiere Pro © rai nu intelligently maluruh metadata dina klip video ngagunakeun keyword maluruh pikeun manggihan instansi husus kecap diucapkeun atawa istilah dina klip video sarta urutan. PowerSearch téh kaasup kana Digital anarki urang Transcriptive Suite, kulawarga anyar nu Company ngeunaan transcript calakan, neangan sarta parabot kolaborasi pikeun produksi video PowerSearch, a premiere Pro plugin ti Digital anarki, mangrupakeun ...

Maca deui "

Pamaké RED Kamera Meuli 136 Litepanels Panels Gemini 2 × 1 Leuleus Ngaliwatan Online Grup Toko

Los Angeles - Nov. 1, 2018 - Litepanels dinten ngumumkeun yén pamaké kaméra RED geus dibeuli 136 Gemini 2 × 1 panels lemes marengan asesoris Gemini countless, ngaliwatan grup ngagabung meuli jeung komunitas online REDUSER.net. Travis ageman, hiji sutradara fotografi dumasar dina Kansas City, Missouri, kagungan tugas daunting of menata nu Toko group, hiji prosés nu dimimitian sabot anjeunna nampi hiji bubuka nepi Gemini di stan Litepanels di 2018 NAB Tembongkeun. Ti dinya, ageman digawé di sabudeureun jam kalayan anggota REDUSER.net ngajawab patalékan ngeunaan produk, bedah, sarta faktor séjén. Didirikeun taun 2016, ...

Maca deui "

Nasional penyiar Nepal milih Pikeun-A keur Full HD ningkatkeun

Tokyo, Jepang, November 1, 2018 - Dibikeun hiji amanat ti Kementrian nagara urang tina Émbaran jeung Téhnologi Komunikasi, Nepal Televisi, anu penyiar nasional Nepal, kudu pinuh ningkatkeun ka luhur-harti ku Januari taun hareup - nu oge nandaan penyiar urang 34th ulang. Ku Januari 31st 2019, Nepal Télévisi bakal ngajalankeun tilu studio HD, ngaganti sakabéh alat kiwari ti SD nepi ka HD. Salaku ti tanggal éta, sakabéh alat anyar kudu dipasang na dina hawa supaya pemirsa Nepalese bisa ngarasakeun siaran HDTV ti penyiar nasional nagara urang. Pilihan ieu dijieun dina Oktober digawekeun ku Pikeun-A urang ...

Maca deui "

Lightworks 14.5 Ngajadikeun Debut kandel na ka Dunya Kreatif

pangalaman redaksi beredar anyar nyadiakeun ngedit kreatif cairan sarta uninterrupted, grading jeung épék visual workflow ti filmmaking smartphone mun nyieun di hareup Hollywood blockbuster Basingstoke, UK - November 1, 2018 - EditShare, pamingpin téhnologi di calakan neundeun jeung manajemén média solusi dibagikeun, dinten ngumumkeun kasadiaan saharita tina versi na Lightworks non-linier redaktur (NLE) 14.5 (Windows, Mac, sarta Linux Ubuntu) release maturan leuwih 70 fitur anyar sarta kamajuan panganyarna 500. Topping daptar ditéang-sanggeus kamampuhan kreatif pikeun Emmy NLE mangrupa rojongan pikeun format smartphone sarta tablet populér ongkos pigura variable-unggul pangajén; a histogram na GPU precision komprehensif anyar pilihan pikeun ...

Maca deui "

LMG nambahna Riedel urang Bolero jeung Artis ka portopolio Rental pikeun komprehensif, Integrated, sarta Komunikasi dipercaya

Burbank, Calif -. Nov. 1, 2018 - The division Tembongkeun Téhnologi of LMG, a panyadia AS badag pakakas audiovisual, solusi, sarta rojongan, geus ditambahkeun a Riedel Communications 'Artist 64 pigura digital matrix telepon di antara kamar jeung kamar tur telepon di antara kamar jeung kamar nirkabel basis DECT Bolero mun inventory parabot rental na. Sareng reputasi nasional bade saluareun téhnologi nyadiakeun solusi audiovisual inovatif, LMG bakal ngungkit integrasi seamless of Bolero na Artist pikeun nganteurkeun komunikasi komprehensif sarta kristal-jelas keur Productions sadaya ukuran. LMG bakal nyebarkeun beuli awal miboga beltpacks 10 Bolero dina modeu stand-nyalira pikeun acara live leutik sarta bakal ngahijikeun wireless ...

Maca deui "

Czech TV milih PHABRIX urang Qx 12G Rasterizer salaku Solusi Tengah di na 4K / UHD Test sarta pangukuran Lab

PHABRIX, pamingpin di sakuliah dunya dina test na ukur solusi, nyaeta pleased ngembarkeun yen Czech TV, si penyiar televisi umum di Républik Céko, geus dipilih PHABRIX urang 4K UHD sangkan Qx 12G test na ukur solusi pikeun pariksa standar UHDTV sarta nguji 4K anyar / UHD alat di HQ Iraha na. distributor otorisasi PHABRIX urang, MST, disadiakeun sistem. Martin Dostál, Kepala Téknik - Post Produksi Panyiaran, Czech TV, ngomong, "The Qx éta hiji pilihan atra pikeun urang dina workflow 4K pos produksi urang. Urang ditalungtik sagala poténsi solusi kalapa tapi taya sahijina nya éta sanajan deukeut jeung Qx, kalayan fitur set UHD anak, ...

Maca deui "

Pixelogic dileler sertifikasi fasilitas Dolby Visi

Pixelogic, anu panyadia inovatif sarta terpadu pinuh tina jasa lokalisasi sarta sebaran, geus earned fasilitas sertifikasi Dolby Visi ™. Pixelogic oge mimitina panyadia layanan bebas nawarkeun jasa panyandian keur eusi Dolby Visi Linggarjati pikeun OTT platform. The Dolby Visi fasilitas sertifikasi marengan kamampuhan Dolby AtmosÒ maranéhanana, bakal nyieun Pixelogic perusahaan jasa média kahiji nyadiakeun solusi workflow tungtung-to-tungtung kaasup mastering, bungkusan na QC pikeun bioskop digital, média digital, Ultra HD Blu-ray, sarta jasa arsip dina industri-ngarah format Dolby pikeun setelan HDR video na audio immersive sadayana dina hiji lokasi. "Urang téh delighted ningali Pixelogic jadi ...

Maca deui "

Bexel Di-Loka keur liar-Card, Divisional Series, Championship Series sarta Series Di sakuliah dunya Dunya Telecasts

Bexel, hiji NEP Broadcast Layanan Company, disadiakeun hiji host pakakas jeung rojongan rékayasa pikeun 5 kaulinan tina Runtuyan Dunya antara Boston Beureum Sox jeung Dodgers Los Angeles, di Fenway Park jeung Stadion Dodger visinil. Bexel ieu deui disebutna kana pikeun sataun padeukeut kadalapan keur ngarojong Pos Usum pikeun MLB Network, dimimitian ku Wild-Card sarta Series Divisi jeung 10 Panasonic AJ-PX270 handheld HD camcorders AVC-ultra nutupan pangabutuh pencét kit na. Dalapan AJA KUMO 32 × 32 HD-SDI routers anu dipilih pikeun Sebaran sinyal pikeun mastikeun kualitas sinyal pangluhurna jeung kontrol sinyal kuat. Keur Championship ...

Maca deui "

Jukut Valley jeung Gearhouse Pitulung Jieun Sajarah Ku Australia urang munggaran 4K UHD Live Broadcast

Montréal - 8: 00 AEDT Oktober 30, 2018 - Jukut Valley, a Belden Brand, sarta Gearhouse Broadcast partnered pikeun nganteurkeun 4K UHD siaran live mimiti Australia urang. Kabéh genep jam tina eusi 4K UHD ti Supercheap Otomatis Bathurst 1000 pikeun supercars - nagara urang taunan, Premier touring acara mobil - anu disiarkeun langsung tanpa ngarecah iklan. The lomba 1,000-kilométer ieu televised on channel karek dibuka Foxtel urang 444, kalawan routing tur ngawaskeun réngsé via Rubah Olahraga Australia, jeung produksi nu hirup di luar siaran (OB) diatur ku Gearhouse. pasar solusi ngarah jukut Valley urang ngawangun jantung infrastruktur produksi hirup ...

Maca deui "

as ai Gear mangrupakeun Video Powerhouse basis mini Mac

Sistim lengkep streamlines produksi video kalayan tagging basis AI, pilarian, transcoding na automation workflow. Boston - Nuluykeun ka alamat kudu sakitu legana unmet pikeun parabot manajemén video canggih for mun leutik tim pertengahan ukuran, as ai, Inc. announces peluncuran as ai Gear ™, mangrupa sistem terpadu nu ngagabungkeun Apple anyar Mac mini kakuatan komputasi jeung as ai urang browser basis, AI-sanggup manajemén media, workflow jeung software transcode. Leres mun 'radikal Basajan' filsafat parusahaan, as ai Gear ngagabungkeun kaayaan-of-seni otomatis-tagging tur neangan jeung grafis workflow na transcoding parabot dirancang pikeun betah pamakéan sarta diakses lega. anyar Apple Mac mini ngagambarkeun ...

Maca deui "
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
Galeri Tutup
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!