Unak Artikel

wartos

Sora Ngabuka 'Émosi', Parfum Anyar pikeun Ngabantosan Éditor sareng Adun Ambu Sakumaha Seueur Sora aranjeunna

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Oslo, Norwégia, 1 April 2021 - Soundly, perusahaan téknologi audio anu ngeusi kreativitas, dinten ayeuna ngaluarkeun 'Emotions', parfum anu dirancang pikeun éditor, mixer, sareng saha waé anu tanggung jawab ngahirupkeun gambar-gambar kalayan sora. Milarian pikeun ngabantosan anu ngadamel bau anu saé sami, parfum Soundly anu anyar ngandung seungit anu ngahurungkeun jilidna tanpa némpél, bahkan nalika anjeun parantos narik ati-ati ngalawan tenggat waktos. Sarerea resep sora anu saé, tapi kadang, nalika parobihan gambar menit terakhir lumangsung langkung gancang tibatan tim sora anu tiasa nyeduh kopi, padamelan éta tiasa mimiti bau langkung seueur cara tibatan ...

Maca deui "

Telestream Acquires ContentAgent

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Nevada City, California, 31 Maret 2021 - Telestream, perusahaan portopolio Genstar Capital sareng panyadia utama alat média digital sareng solusi alur kerja, dinten ngumumkeun akuisisi ContentAgent ti Vecima Networks. ContentAgent mangrupikeun aplikasi anu dianggo di panjuru dunya ku penyiar tingkat luhur, perusahaan produksi sareng pos imah pikeun ngalancarkeun alur kerja nyiptakeun kontén. ContentAgent diwangun pikeun ngajadikeun otomatis tugas-tugas umum sapertos ingest kartu kaméra pikeun tim éditorial sareng nyiptakeun pangiriman basis file sapertos master siaran sareng ningali salinan. "ContentAgent parantos hadé pisan dina pasar produksi sareng pasilitas produksi sareng kami maksadkeun ngadukung teras ...

Maca deui "

Burrell ngetok Tim Kolonial pikeun Peluncuran Saluran Anyar Xfinity, 'Pangalaman Hideung'

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

  Burrell Komunikasi nembé uih deui ka The Colonie, ngetok bakat éditor Graham Chapman sareng tim desain perusahaan di Chicago pikeun peluncuran multi-platform 'Pangalaman Hideung dina Xfinity' (BEOX). Paket siaran sareng tempat média sosial ngenalkeun kumpulan pilem anu munggaran, acara TV, sareng langkung seueur ngagungkeun budaya Hideung. Kampanye angkat tina tampilan Xfinity's tandatangan kalayan ngenalkeun 'BEOX,' tambahan paling anyar pikeun saluran TV streaming line-up saluran, ku palette warna anyar sareng perawatan desain. Burrell nyandak The Colonie naék kana pas konsepna disatujuan. Agénsi ...

Maca deui "

Sinématografer Alan Jacobsen Ngagunakeun Téhnik Anu Pantes pikeun Kursus Outlier.org College

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sutradara fotografi Alan Jacobsen nembé damel sareng Outlier.org pikeun némbak sababaraha kursus kuliah online anu luar biasa dina psikologi, astronomi, kalkulus, filsafat, mikroekonomi sareng statistik. Jacobsen, anu némbak Pulo Kuat anu dicalonkeun ku Oscar, nyatakeun "Outlier mangrupikeun klien impian kusabab aranjeunna sumping ka kuring sareng élmu. Aranjeunna nyarankeun jalma-jalma diajar langkung épéktip sareng beuki aktipitas nalika berinteraksi sareng visual sinématik kualitas luhur. "Salaku sinematografer, kuring kantos percanten visual anu hébat ngarobih kahirupan. Nalika Outlier's Aaron Rasmussen nyutat kajian ilmiah, anu nunjukkeun yén manusa sacara prosedural sacara emosional ningali bagian KIRI tina rupa manusa - éta ...

Maca deui "

Sinématografer Förderer Lampu "Bagja" kalayan Bantosan DoPchoice

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

DoPchoice www.dopchoice.com Épéktip: 31 Maret 2021 Markus Förderer, ASC, BVK henteu nyandak kasempetan dina waktosna. Anjeunna ngemutan dinten-dinten némbak berharga janten anjeunna sacara ketat nguji peralatan anyar, gerakan énggal sareng ideu énggal sateuacan sateuacan disetél. "Poe némbak aya némbak" saur anjeunna, "henteu kedah nyetél sareng hampang," janten anjeunna sumping kana set anu disiapkeun. Pilem anu disetir pisan, Bliss henteu terkecuali. Drama fiksi ilmiah, éta dibéntangan ku Owen Wilson salaku Greg sareng Salma Hayek salaku Isabel. Caritana ditetepkeun ngeunaan lalaki anu hirupna ribut nalika pendak sareng awéwé anu geulis ...

Maca deui "

Dina Campuran sareng Michael J. Moritz

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

NUGEN Audio Q&A sareng Produser Rekaman anu Diaku, Diréktur Musik sareng Pengawas Musik Q: Caritakeun sakedik tentang diri anjeun. J: Abdi asalna ti Ohio, dimana kuring gaduh kamar komérsial 50 mil kiduleun Cleveland salami 20 taun, tapi kuring kantos di New York langkung ti dasawarsa ayeuna. Abdi ageung maénkeun piano. Kuring ngagaduhan guru piano anu ogé seniman rékaman sareng anjeunna sok ngiringan kuring kana sési, sareng kuring cukup untung pikeun digawé sacara propésional di SMA. Kuring leres-leres motong huntu kuring di studio dina waktos éta, orkstra, ngatur sareng maén. ...

Maca deui "

Frame.io Kaméra pikeun Awan Ayeuna Pangiriman

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

New York City, NY - 31 Maret 2021 - Frame.io, platform pidéo sareng platform persetujuan di dunya, dinten ayeuna ngaluarkeun Frame.io Camera to Cloud (C2C), alur kerja berbasis awan anu aman anu ngamungkinkeun para nasabah langsung unggah sareng ngalirkeun gambar ti kaméra sétél ka tim paska-produksi kreatif dimana waé di dunya. Kaméra ka Cloud ayeuna dikirim sareng dilebetkeun sareng sadayana rencana Frame.io anu mayar tanpa biaya tambahan. Salami 100 taun ka pengker, aya dua pergeseran mendasar dina pembuatan pilem. Mimiti, aya pergeseran tina pilem kana kasét. Teras tina tape kana file digital. Sareng ayeuna, langsung tina kaméra ka méga, ...

Maca deui "

Sonosfans Maké DPA Mics Pikeun Nyiptakeun Sora rame Stadion Nalika Siaran Olahraga Profesional

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pamilik Perusahaan Fred Vogler Gumantung kana Combo Payil Sora Anyar sareng Ayana Kacatet sareng DPA's 4091 Omni Condenser sareng 4560 Binaural Mics sareng MMA-A Interface LOS ANGELES, CA, 31 Maret 2021 - Sapertos seueur hal dina sataun katukang, dunya tina olahraga ningali gangguan anu signifikan pikeun rutinitas rutin na. Ti usum reureuh atanapi reureuh dugi ka sakedik atanapi henteu hadirin langsung di arena, acara olahraga di panjuru dunya kedah dioperasikeun sacara béda. Kalayan henteu aya sora ambient pikeun ningkatkeun siaran, jaringan televisi ogé kedah mendakan cara alternatif pikeun niron pangalaman pemirsa di bumi. Salaku réspon, ...

Maca deui "

Posts anyar

Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!