Unak Artikel

wartos

Telestream Nunjukkeun Workflow SRT Hub sareng Microsoft sareng Haivision di IBC

Nevada City, California, Séptémber 10th, 2019 - Di IBC2019, Telestream (Booth 7.C16 & 7.C14), pamimpin global dina aréa alur kerja média berbasis file, streaming média sareng téknologi pangiriman, bakal milu demonstrasi SRT Hub sareng Microsoft Azure, Haivision, sareng anu sanésna di stan Microsoft, 1.C27. Haivision SRT Hub nyaéta layanan rute média laten calakan anu canggih dina Microsoft Azure anu ngahubungkeun alat sareng sistem tepi sareng sumber méga pikeun kontribusi siaran, produksi, sareng alur kerja distribusi. SRT Hub ngiringan protokol SRT (Aman, Angkutan Terpercaya), dikembangkeun ku Haivision, anu nyayogikeun siaran alternatif pikeun tingkatan satelit mahal, jaringan serat diwangun-tujuan, ...

Maca deui "

Beres OK Go sareng Campuran Dan Konopka 'SoundBetter' Kalayan Sistem KRK

NASHVILLE, SEPTEMBER 10, 2019 - KRK Systems, bagian tina kulawarga Gibson merek, parantos gaduh perumahan permanén di studio imah Dan Konopka, anggota poko, drummer, produser sareng remixer pikeun GRAMMY®-unggul pangajén OK Go. Konopka gumantung kana monitor KRK, subs sareng headphone pikeun ngahasilkeun musik nganggo réncang-na. Paling anyar, anjeunna ogé parantos ngalaksanakeun gear kana alur kerja pikeun proyék sareng SoundBetter, pasar produksi musik terkemuka di dunya, anu ngabantosan para musisi di saindenging dunya nyambung sareng nyewa pro musik top pikeun nyampur lagu-lagu anu siap-siap. Kalayan monitor studio ROKIT G4 anyar KRK, 12S subwoofer Powered sareng KNS 8400 ...

Maca deui "

Konsorsium anu dipimpin Nevion nampi 2 juta euro waragad EU pikeun 5G siaran proyék produksi jauh

Nevion, panyadia-penghargaan tina solusi produksi media virtualisasi, ngumumkeun ayeuna yén proyék produksi jauh-5G jauh ku proyék konsorsium anu dikawasa parantos nampi geran € 2 juta tina hasil panaliti sareng program inovasi Horona 2020 Uni Eropa 'Fast Track ka Inovasi '. Proyék "VIRTUOSA" kapilih janten proposal anu paling saé pikeun nelepon anu kalintang saingan sareng aplikasi 225. Konsorsium anu unggul ngagaduhan opat pamaén industri anu unggul sareng kompeténsi pelengkap sareng tujuan umum pikeun nyangking 5G (Fifth Generation of Cellular Network Technology) Solusi Produksi Broadcast ka pasar: Nevion AS (Norwégia), Mellanox Technologies LTD (Israel), média LOGIC ...

Maca deui "

Pamimpin Grass Valley Cementer Ngaliwatan Kolaborasi salaku Transisi Industri Ka Parabotangan anu Hadé dina Software

MONTREAL - 13: 00 CET Séptémber 10, 2019 - Di IBC 2019, Grass Valley bakal nganyahokeun komitmen anu jero pikeun masihan kapamimpinan ka industri, ngalaksanakeun sejarah panjang kakuatan sareng stabilitas pikeun ngajalankeun inovasi ngaliwatan kolaborasi. Nu datang di stan Grass Valley (# 9.A01) bakal ningali sababaraha peluncuran sareng perbaikan produk anyar, sareng demonstrasi langsung tina solusi dumasar aplikasina. Salaku tambahan, Grass Valley bakal nyorot kolaborasi sareng mitra industri anu ngeusian mangpaat pikeun industri sareng para nasabahna ngaliwatan GV Technology Alliance (GVTA). Kalayan rakit pengumuman pelanggan sareng peluncuran produk anu direncanakeun, Grass Valley ogé bakal semén ...

Maca deui "

MediaKind ngaluncurkeun solusi dumasar-awan anu mantep pikeun nganteurkeun nilai langkung seueur pikeun Panyadia Layanan TV, Pamilik Eusi, Broadcasters sareng Operator.

MediaKind ngaluncurkeun solusi anu didasarkeun ku awan pikeun ngungkabkeun nilai langkung saé pikeun Panyadia Jasa TV, Pamilik Eusi, Pamiarsa sareng Operator Inpormasi khusus khusus, solusi rangkep diumumkeun salaku 'Aquila Streaming', 'Cygnus 360 ° Acara', 'Cygnus Kontribusi' sareng 'Cygnus Distribusi 'Prolilisasi awal ngalamar kasus penyiaran inti sareng kasus panggunaan, ogé ngamungkinkeun penyebaran gancang, efisien streaming streaming OTT anyar sareng jasa pidéo gelar 360 Sadaya opat solusi ngungkapan arsitektur anu didasarkeun ku MediaKind kalayan orostrasi Kubernetes FRISCO, TEXAS - Séptémber 10 2019 - Sateuacanna IBC2019, MediaKind, pamimpin téknologi média global, ngaluncurkeun rentang mimiti solusi khusus rangkep tina aplikasi tina portopolio MediaKind Universe ...

Maca deui "

LiveU Ngaluarkeun Unit Terbeungkeutan sélular 5G Anu Terpadu pikeun Coverage Live

LiveU dinten ngumumkeun solusi lengkep 5G LU600 lengkep anyar pikeun pangénggalan global sareng liputan olahraga langsung. Kalayan modem 5G internal, sareng antena efisiensi anu luhur nyakup sadaya sub 6GHz frekuensi pikeun 5G sareng 4G, diintegrasi sareng téknologi 4K HEVC anu meunang pangajén LiveU, LU600 5G nawiskeun para nasabah pikeun solusi pangiriman sélular anu paling kuat, bisa dipercaya jeung hareup-buktina. Samuel Wasserman, CEO LiveU & Co-pangadegna, nyatakeun, "LiveU sok aya di payuneun téknologi siaran. Kalayan 5G gulung gancang ka peuntas kota-kota utama di dunya, urang langkung komitmen ti teras cicing payuneun pertandingan. Solusi LU600 5G anyar kami sareng terpadu 5G ...

Maca deui "

Paywizard nunjukkeun platform inténsitas palanggan anu didorong AI dibuktikeun pikeun naekeun keterlibatan customer di IBC 2019

Paywizard Singula ™ ningali peluncuran pinuh saatos nunjukkeun demonstrasi bayar-TV sareng panyedhiya OTT tiasa ngaidentipikasi 'aksi anu paling saé' dina waktos nyata - dobel penjualan dobel dina hiji pilot London, 10 September 2019 - Paywizard, ahli intelijen palanggan, ayeuna ngumumkeun produk lengkep. peluncuran di IBC 2019 of Paywizard Singula ™, intelijen buatan (AI) -driven platform analytics palanggan anu parantos hasil diuji ku sajumlah penyiar utama Éropa sareng parantos dipilih ku Racing TV. Dikuaskeun ku Microsoft Azure AI, Singula ™ nyayogikeun kacerdasan palanggan sareng ngaidentipikasi operator anu mayar paling saé 'salajengna pangsaéna' sareng operator-over-the-top (OTT) tiasa nyandak ...

Maca deui "

Bitmovin ngumumkeun kasadiaan solusi pikeun pamuter na dina solusi pamuter di Microsoft Azure

- Pelanggan Azure parantos aksés lengkep kana set encoding awan sareng fitur playback ti Bitmovin - Amsterdam - Séptémber 10, 2019 - Bitmovin, pamimpin dunya dina solusi streaming video berbasis awan parantos ngumumkeun yén di IBC2019 éta bakal debut Bitmovin Encoding sareng Player integrasi dina Microsoft Azure. Konsumén Azure ayeuna tiasa nganggo encoding sareng pamuter solusi ti Bitmovin pikeun nyiptakeun anu kacida disesuaikan, fleksibel, gampang sareng gancang nyebarkeun solusi streaming aman pikeun pidéo atas paménta (VoD) sareng kasus panggunaan streaming streaming. Ku mastikeun interoperabilitas pamuter pinuh ku aliran tina Azure Media Services, Bitmovin parantos saderhana streaming video ...

Maca deui "

Ayeuna Video Cloud Live.TV dipasang dina Google Cloud Platform

Seattle, WA - Séptémber 10, 2019 - Make.TV, anu dianggo ku pamimpin warta, esports, olahraga sareng hiburan pikeun nangkep video langsung dina méga, parantos ngumumkeun kolaborasi sareng Google Cloud di IBC 2019 di Amsterdam. Live Video Cloud (LVC) Make.TV dikaluarkeun dina Google Cloud Platform (GCP), ngahijikeun APP streaming streaming Google Cloud anu ngamungkinkeun para penyiar mempermudah alungan produksi sareng prosés. Di Google Cloud Partner Pavilion, dua perusahaan bakal nunjukkeun LVC ngajalankeun dina GCP pikeun ngaktipkeun sababaraha kasus produksi olahraga langsung. LVC ngamungkinkeun ngawaskeun aktip, rute, ngarékam sareng manajemén video langsung dina skala, pikeun ngémutan waktos, sumberdaya ...

Maca deui "

Jukut Lembah sareng NEP Inggris pikeun Showcase Kakuatan IP di IBC 2019

MONTREAL - 8: 00 CET 10 Séptémber, 2019 - Grass Valley sareng NEP's divisi UK bakal kolaborasi di IBC 2019 pikeun nunjukkeun kakuatan infrastruktur IP di luar siaran (OB) lingkungan produksi. Truk NEP UK's Ceres bakal ditayangkeun di booth Grass Valley (9.A01) di RAI, Amsterdam méré kunjungan IBC kasempetan unik pikeun asup ka jero truk ieu sadayana-IP OB sareng diajar heula kumaha cara Ceres dioptimalkeun pikeun nganteurkeun tingkat tinggi skalabilitas sareng kalenturan anu kritis kanggo lingkungan produksi hirup ayeuna. Ilaharna dianggo dina acara utama, olahraga olahraga sareng produk skala ageung sanés, NEP ...

Maca deui "

Fitur Maju Kenalkeun di Sistem Kontrol TR-XT IBC Put Shotoku di Zona, Tambatkeun Kamampun Navigasi pikeun Pabrik Robotik, sareng Ngangkatan Bumbung Pikeun Sistem Rail na Silingna

Fitur Maju Kenalkeun di Sistem Kontrol TR-XT IBC Put Shotoku di Zona, Tambahkeun Kamampuh Pitunjuk pikeun Robotik Pedestal, sareng Ngayunkeun Bumbung pikeun Perusahaan Singa dipasang dina Sistem Pintasan ogé ngenalkeun pan / miring sirah kalayan kadali éléktronik anu terintegrasi, sareng sistem tripod manual Amsterdam - 13 Séptémber 2019 - Shotoku Broadcast Systems, produsén internasional kualitas bermutu tinggi, gampang digunakeun, mantep sareng dipercaya sistem pangrojong kaméra sareng manual, ngabuktikeun pamutahiran sareng tambahan kana platform produk inti na di IBC di Stand 12.E42. Pabrikan kasebut nunjukkeun fitur-fitur énggal pikeun Sistem Kontrol TR-XT andalanna anu ningkatkeun ukuran kaamanan sareng ningkatkeun kontrol kagambar tina shot-...

Maca deui "

Medialooks Nyababkeun Parangkat Pangembangan Software Parangkat Deui ka Pasar di IBC2019

Medialooks Nyangking Parangkat Parangkat Lunak Parangkat Parangkat Deui ka Pasar di SDKs IBC2019 Perusahaan Meunang Dhukungan Tambahan pikeun 8K sareng HDR Format Amsterdam - Séptémber 13, 2019 - Medialooks, sumber anu penting pikeun pamekar perangkat lunak anu milari dina Perkembangan Software Software anu gampang, gampang sareng dipercaya (SDKs), mawa versi anu ditingkatkeun tina platform populér na pikeun IBC 2019. Dianggo ku para pamirsa industri pikeun ngawangun produk anu paling unggul, pasar medialooks 'MFormats sareng MPlatform SDKs ditunjuk kalayan dukungan pikeun format 8K sareng HDR dina acara dina Stand 3.B39 (X-Impian). "Kami ngahususkeun kana alat pangembangan software sareng API kanggo sadayana ti éngal pikeun kontribusi sareng distribusi tina ...

Maca deui "

Bioskop Digital RED Nambahkeun HELIUM sareng GEMINI Sensor Pilihan Pikeun Sistem kaméra RANGER

RED DIGITAL CINEMA® ngumumkeun ayeuna yén HELIUM® 8K S35 anu meunang-pangajén sareng sensor GEMINI® 5K S35 bakal dilebetkeun kana ékosistem kaméra RED RANGER®. Dua alternatif anyar ieu nyiptakeun jalur anu kuat pikeun panyipta anu resep kana sistem terpadu, sadaya dina hiji kaméra RED DSMC2® anu langkung modular. RANGER HELIUM 8K S35 sareng RANGER GEMINI 5K S35 sayogi ayeuna ngalangkungan jaringan global RED sacara reseller, pamilahan sewa mobil, sareng langsung ngalangkungan RED. Kaméra munggaran bakal dipidangkeun di IBC dina ruangan rapat RED di lantai kaopat Elicium di ...

Maca deui "

Periscope Post & Audio Debuts Panggung Campuran Teater sareng Kamampuhan Dolby Atmos

Dirancang ku Audio Intervisual Design, panggung ayeuna nuju nyampur séri streaming anyar. HOLLYWOOD- Periscope Post parantos réngsé konstruksi Dolby Atmos anu sanggup témbok téater campuran di fasilitas anu nembé dibuka di Hollywood. Panggung kana fitur dual-operator Avid S6 konsol nyampur sareng dirancang pikeun ngahasilkeun campuran Atmos pikeun sandiwara, streaming sareng siaran siaran. Proyék anu munggaran dicampur di panggung mangrupikeun séri televisi énggal pikeun layanan streaming anu dipasang pikeun musim gugur ieu. Rick Ash sareng Ron Eng mangrupikeun pangrékam ulangna. "Kami parantos ngawangun tahap campuran anu buktina-buktina sareng bakal nyayogikeun kabutuhan ...

Maca deui "

Hadirin Media Aspen Jaga Audio-Dante-Biasa Audio Ti UNiKA

Téknologi anyar sering nganggo overhead anu ngarumuskeun tugas-tugas saderhana sateuacana. AoIP, contona, ngagaduhan seueur kauntungan anu nyata, tapi padamel langsung sapertos ngalangkungan input mic tina méja sora kana stagebox atanapi ngahubungkeun hiji spiker liputan ayeuna butuh laptop, software sareng waktos tambahan berharga pikeun jarak jauh nyetél sareng ngaluyukeun tingkat . Deui anu séhat audio sareng AV insinyur ngahargaan perhatosan UniKA Pro Audio dina tetep-gampang-basajan produk audio Dante anu parantos diwanohkeun ka Inggris ku distributor alat audio Aspen Media. Chris Collings, Direktur Ngatur Aspen Media, nyatakeun: "Manfaat anu pikaresepeun tina ...

Maca deui "

EditShare Ngumumkeun Suite Solusi pikeun Adobe Premiere Pro Enterprise Pasang Produksi Pasokan

Boston, MA - Séptémber 9, 2019 - EditShare®, pamimpin téknologi anu ngahususkeun dina kolaborasi, kaamanan, sareng solusi panyimpen cerdas pikeun nyiptakeun média sareng manajemén, bakal nunjukkeun Helmut FX, IO, CO (Cosmo), sareng HK (Perumahan). solusi anu dirancang pikeun ngiringan administrasi proyék éksténsif, manajemén kantor deui sareng ngadamel kontrol peternakan pikeun alur kerja pasca produksi Adobe® Premiere® Pro. Premiere Pro mangrupikeun pamimpin industri pikeun ngédit video. Solusi kulawarga Helmut bakal nunjukkeun di IBC2019 ti Séptémber 13th liwat Séptémber 17th (nangtung 7.A35). Nganggo pendekatan anu épéktip, ramah basis data pikeun konfigurasi aliran kerja anu katelah 'Streams Engine', Helmut mempermudah fungsi kantor deui kritis sapertos ...

Maca deui "

LieNX Technik Debut urang HDR Evie + at IBC 2019

LYNX Technik parantos ngembangkeun solusi HDR komprehensif, dikaluarkeun ku platform anu meunang pangajén multi-tujuan, greenMachine®. Ieu kaasup: HDR Evie +, HDR Evie sareng HDR statis. Sakabéh suite bakal nunjukkeun dina acara IBC 2019 anu bakal datang dina nangtung 8.C65. Tambahan anu paling panganyarna pikeun lineup up HDR LYNX Technik nyaéta HDR Evie +, hiji versi ditingkatkeun tina panghargaan HDR Evie, anu sacara resmi diluncurkeun di NAB 2019. HDR Evie + nganggo algoritma-pigura-pigura anu ditegesi, ngamungkinkeun panyesuaian unggal bagéan (segmen / pigura 144) HD atanapi 4K HDR eusi sacara real-time. Nganggo gambar gambar HDR anu dipoto, HDR Evie + prosés sareng caang ...

Maca deui "

MOG nampilkeun fitur VIZZI anyar di IBC 2019

MOG Technologies, panyadia solusi dunya tungtung-to-end pikeun média profésional, ngumumkeun pengenalan fitur-fitur énggal pikeun platform VIZZI OTT. VIZZI mangrupikeun solusi sadaya-kanggo nyebarkeun, nyebarkeun, ngatur sareng monetize eusi média. Fitur-fitur énggal kasebut bakal dipidangkeun dina taun IBC ieu, stan 7.A27. Platform VIZZI OTT mangrupikeun solusi ahir-tungtung anu nyertakeun unggal aspék ranté OTT, adaptasi kana unggal syarat khusus. Modular sareng scalable, platformna tiasa dikaluarkeun di premis, dumasarkeun awan atanapi hibrida. Kalayan dukungan kanggo arus langsung sareng VoD, VIZZI mastikeun organisasi tiasa nargétkeun panongtonna sareng pangalaman anu pikaresepeun; ngartikeun ...

Maca deui "