Unak Artikel

wartos

NetRange VISNOS diluncurkeun pikeun ngajalankeun adopsi Smart TV di daérah anu hargana mahal pisan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

VISNOS enables millions of existing connected but low-powered TVs to support Smart TV VISNOS means that CE device manufacturers can reduce by 75% the incremental cost of supporting Smart TV in their lowest cost TVs VISNOS enables value added services such as catch-up TV, YouTube and public address functionality for TV audiences presently under-served by Smart TV services Hamburg, Germany, November 24, 2020 – NetRange MMH GmbH (‘NetRange’), the global provider of white-labelled, turnkey Smart TV and OTT ecosystems, today announced that it has launched its cloud-powered VISNOS (Virtual Smart TV NetRange OS) platform to slash CE device manufacturers’ Smart ...

Maca deui "

Gambar Rising Sun Ngagabungkeun sareng Perusahaan Tech dina Démonstrasi Produksi Virtual anu Penting

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Acara paméran anu diayakeun di Komisi Pilem Australia Kidul Adelaide Studios nunjukkeun téknologi anu tiasa ngarobih cara produksi lokal. Adelaide, South Australia— Rising Sun Pictures nembé ngiringan ngiringan demonstrasi anu ngayakeun konsép anu diayakeun di Komisi Film Australia Selatan Adelaide Studios méréskeun téknologi produksi virtual unggulan. Gawe bareng sareng spesialis acara langsung Novatech, sareng reseller perangkat lunak Intraware, RSP nunjukkeun kumaha palaku tiasa disimpen kana lingkungan digital tilu diménsi anu tiasa dipercaya sacara real-time. Potoan éta kalebet aktor anu maénkeun sét payuneun proyéksi digital adegan 3D dina layar LED canggih, direbut kalayan terintegrasi ...

Maca deui "

Solusi Broadcast NEP Singapura Ngarobih Produk TSL

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

"Dina 2019, NEP ngagaleuh sajumlah ageung MDUs sareng unit monitoring audio MPA1, sareng TallyMan Control kanggo dianggo dina bungkus laleur urang. Kami salawasna hoyong ngagabungkeun téknologi canggih sareng aplikasi praktis. Unit kakuatan TSL parantos dikenal sareng dianggo di Asia Tenggara, India sareng Wétan Tengah. Unit MDU12-PMi sareng MDU14-B ngagaduhan reputasi anu hadé pikeun reliabilitas, anu penting nalika ngalebetkeunana dina pakét laleur pikeun produksi langsung, sapertos UFC 'Fight Island' 2020 di Abu Dhabi sareng Cricket di UAE 2020. Ieu Unit Distribusi Daya Cerdas nyayogikeun kami sistem ...

Maca deui "

The Emmy Awards Internasional 2020 Go Virtual sareng Pusat Telepon Video

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

New York, NY sareng Palisades, NY (Nopémber 23, 2020) - Akademi Internasional Seni Televisi sareng Ilmu Pengetahuan ngumumkeun yén éta milih Pusat Panggilan Video pikeun ngatur produksi pidéo jarak jauh di 20 nagara pikeun 48th International Emmy® Awards. Internasional Emmy Awards anu bergengsi dijadwalkeun ngalirkeun langsung dina halaman wéb Akademi Internasional dina 23 Nopémber 2020 (www.iemmys.tv). Layanan Caller Cloud® VCC parantos janten jalan kaluar pikeun ngabantosan ieu tiasa dilakukeun. Jauh pidéo anu kualitas saé ngamungkinkeun sambungan langsung pidéo sareng nominees sareng host ti mana waé dunya, tanpa aya lag sareng kamungkinan luhur ...

Maca deui "

Jasa Média Data Visual pikeun Mitra sareng Modal Usaha pikeun Tahap Salajengna Tumuwuh

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Jasa Média Data Visual ("Data Visual" atanapi "Perusahaan"), perusahaan jasa hiburan terkemuka anu ngaladénan studio sareng distributor sacara global kalayan manajemén eusi tungtung-ka-ujung sareng solusi ranté pasokan média digital, ngumumkeun dinten éta bakal damel sareng Endeavor Capital, teguh investasi pertengahan pasar, pikeun ngadukung fase pertumbuhan Data Visual salajengna. John Trautman, pangadeg sareng CEO sareng Symon Roue, diréktur pangurus divisi Éropa perusahaan, bakal tetep nyekel saham sareng bakal terus mingpin perusahaan sareng tim manajemen anu ayeuna. Kusabab didirikeun taun 1995 di Burbank, CA, Visual Data parantos tumuh sacara organik sareng ngalangkungan akuisisi. Perusahaan nawiskeun pasokan média ...

Maca deui "
Pemenang Award Pamaca Media Pilihan Streaming

Magewell 4K NDI Encoders Tien Juara Pilihan Pambaca Media Streaming 2020

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Produk Pro Ngarobih dihargaan salaku alat input hardware pangsaéna pikeun produksi langsung; perusahaan Ultra Stream live streaming encoder ogé finalis dina katégori 23 Nopémber 2020 - Nanjing, Cina: Magewell bangga ngumumkeun yén énkoder 4K Pro Ngarobih NDI® perusahaan parantos dipilih ku ahli pidéo online salaku pemenang pamiarsa Media Streaming 2020 'Pilihan Award. Parobih low-latency, anu ngamungkinkeun para pangguna pikeun gampang sareng andalkeun nyandak sinyal video HDMI atanapi SDI tradisional kana alur média média berbasis IP, dihormat dina kategori 'Hardware Input Devices for Live Production'. Enkoder streaming langsung Magewell sacara intuitif anu luar biasa ...

Maca deui "

Densitron nunjuk Digital & Media Solutions (D&MS) pikeun dijalankeun salaku resél Benelux

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

KENT, UK, 23 Nopémber 2020: Densitron, pamimpin global dina Interaksi Mesin Manusa inovatif (HMI) sareng téknologi tampilan, parantos ngumumkeun pengangkatan reseller anyar pikeun Benelux. Dumasar di Utrecht, Walanda, Digital & Media Solutions (D&MS) ngagaduhan track-record anu dibédakeun salaku integrator sistem siaran sareng ogé parantos dijual salaku reseller pikeun merek propésional anu kalebet Grass Valley sareng Yamaha. Dina taun-taun ayeuna Densitron parantos nyayogikeun solususna, khususna Intelligent Display System (IDS), pikeun sababaraha proyék D&MSMS anu ngalibatkeun operasi penyiaran nasional sareng régional. Ayeuna, kalayan susunan reseller anu diformalisasikeun dina tempatna, D&MS bakal ...

Maca deui "

Posts anyar