imah » Search Results pikeun: # (Kaca 5)

Search Results pikeun: #

Frame.io: Pra-NAB Tembongkeun Video Wawancara. #NABShow @NABShow @Frame_io

dunya urang ngarah review video tur platform kolaborasi. Diwangun ku Birokrat video kerja nyata kawas anjeun!

Maca deui "

Kristal: Pra-NAB Tembongkeun Video Wawancara. #NABShow @NABShow @connect2crystal

Kristal nyadiakeun software nu automates nu ngawaskeun, kontrol jeung manajemén metadata tina tungtung-to-tungtung operasi siaran - ti lalulintas, scheduling

Maca deui "

Cinegy: Pra-NAB Tembongkeun Video Wawancara. #NABShow @NABShow

Cinegy museurkeun kana panalungtikan sarta pamekaran média jeung software televisi jeung téknologi. Cinegy workflow nyaéta platform software

Maca deui "

The Mandy Network: Pra-NAB Tembongkeun Video Wawancara. #NABShow @NABShow @TheMandyNetwork

The Mandy Network mangrupa komunitas kreatif panglegana aktor, pilem na awak TV, téater professional, aktor anak, voiceover

Maca deui "

TBC konsol: Pra-NAB Tembongkeun Video Wawancara. #NABShow @NABShow @tbcconsoles

Diadegkeun dina 1988, TBC mimiti ku istimewa dina siaran jeung video konsol produksi kaasup puseur komando, puseur operasi jaringan

Maca deui "

AS Broadcast: Pra-NABShow Video Wawancara. #NABShow @NABShow

Eric Pratt of AS Broadcast obrolan kalayan NAB Tembongkeun hirup ngeunaan announcements seru ngan méméh acara badag dina April!

Maca deui "

Emergent: Pra-NABShow Video Wawancara. #NABShow @NABShow

John Anggap of AS Broadcast obrolan kalayan Ryan Salazar of NAB Tembongkeun hirup ngeunaan pikagumbiraeun na ngarah kana 2019

Maca deui "

Accedo: Pra-NAB Tembongkeun Video Wawancara. #NABShow @NABShow

Accedo teh dipercanten video pangalaman transformasi pelopor, ngaronjatkeun nyawa pamakéna video ku ratusan juta. maranehna

Maca deui "

PTZOptics: Pra-NAB Tembongkeun Video Wawancara. #NABShow @NABShow @touchstreamedia

PTZOptics garis kaméra diwangun ku opat kaméra Dengdekkeun zum pan kalawan HDMI, HD-SDI, USB 3.0, IP Streaming jeung / atawa video CVBS

Maca deui "

Touchstream: Pra-NAB Tembongkeun Video Wawancara. #NABShow @NABShow @touchstreamedia

Ti konsép pikeun parantosan, Touchstream geus kalibet dina leyuran ngawaskeun kinerja salila sababaraha taun. Aranjeunna nuju ogé versed di

Maca deui "

Siaran Pix: Pra-NAB Tembongkeun Video Wawancara. #NABShow @NABShow

Diadegkeun dina 2002, Broadcast Pix nyaéta parusahaan basis Boston nu nyiptakeun switchers produksi terpadu, kitu ogé solusi dumasar-awan pikeun

Maca deui "

Panalungtikan dilisensikeun SMK Eneng-AD # 1132-FT

Posisi: Panalungtikan dilisensikeun SMK Eneng-AD # 1132-FT Company: LLVARE Location: Loma Linda CA AS More >>

Maca deui "

2019 #NABShow: Broadcast Association Atikan: Pendidikan & Industri #BEAvegas

Association Atikan Broadcast mangrupakeun festival seni média anu museurkeun kana proyék panalungtikan akademik. Ieu must pikeun pendidik jeung murid sapuk pikeun nampa Labs latihan software bébas, nasihat karir mun budding mahasiswa (masa depan urang) jeung eta lumangsung ti bulan April 6th mun 9th di Westgate Las Vegas Resort. Gawe bareng ditéang jeung #NABShow 2019, ieu ...

Maca deui "

2019 #NABShow: Media Hiburan konferensi Téhnologi jeung sesi

#NABShow 2019 dikemas kalawan konferensi informatif jeung sesi anu sohor pamingpin téh pasti babagi pangalaman maranéhanana unik, téhnik husus, sarta solusi masalah. Ieu tempat keur nyaring kaahlian anjeun, sarta perlu diideuan kana muatan kakuatan profési Anjeun. Téknik siaran sarta Informatika Konférénsi program renowned ieu dirancang pikeun insinyur siaran na technicians, manajer téhnologi media, ...

Maca deui "

Alan Alda pikeun nampa Service Award nu 2019 #NABShow dibédakeun

The 2019 NAB Tembongkeun najong kaluar dina Senén, April 8th sarta bakal fitur presentasi tina dibédakeun Service Award ka Alan Alda jeung Bubuka Keynote na Nagara alamat Industri ku Gordon Smith, Présidén jeung CEO Nasional Association of siaran. Buka ka sadaya Hadirin didaptarkeun jeung Sadaya-badge Aksés dina Panggung Utama. Unggal taun, anu ...

Maca deui "

#NABSHOWNY: Broadfield Announces Partnership Sebaran jeung RED Bioskop

Broadfield dikabaran, Inc. geus resmi ngumumkeun partnership mibanda RED Bioskop jeung bakal nawiskeun sakabéh garis kaméra DSMC2 nu ngawengku: MONSTRO 8K VV, hélium 8K S35, sarta Gemini 5K S35 di #NABSHOWNY tadi isuk ieu. Gary Bettan, Présidén Broadfield dikabaran ceuk "Kami salawasna senang rék dilegakeun garis produk urang tapi teu acan gaduh ieu bungah pikeun ...

Maca deui "