Unak Artikel

wartos

Bioskop Digital RED Nambahkeun HELIUM sareng GEMINI Sensor Pilihan Pikeun Sistem kaméra RANGER

RED DIGITAL CINEMA® ngumumkeun ayeuna yén HELIUM® 8K S35 anu meunang-pangajén sareng sensor GEMINI® 5K S35 bakal dilebetkeun kana ékosistem kaméra RED RANGER®. Dua alternatif anyar ieu nyiptakeun jalur anu kuat pikeun panyipta anu resep kana sistem terpadu, sadaya dina hiji kaméra RED DSMC2® anu langkung modular. RANGER HELIUM 8K S35 sareng RANGER GEMINI 5K S35 sayogi ayeuna ngalangkungan jaringan global RED sacara reseller, pamilahan sewa mobil, sareng langsung ngalangkungan RED. Kaméra munggaran bakal dipidangkeun di IBC dina ruangan rapat RED di lantai kaopat Elicium di ...

Maca deui "

Periscope Post & Audio Debuts Panggung Campuran Teater sareng Kamampuhan Dolby Atmos

Dirancang ku Audio Intervisual Design, panggung ayeuna nuju nyampur séri streaming anyar. HOLLYWOOD- Periscope Post parantos réngsé konstruksi Dolby Atmos anu sanggup témbok téater campuran di fasilitas anu nembé dibuka di Hollywood. Panggung kana fitur dual-operator Avid S6 konsol nyampur sareng dirancang pikeun ngahasilkeun campuran Atmos pikeun sandiwara, streaming sareng siaran siaran. Proyék anu munggaran dicampur di panggung mangrupikeun séri televisi énggal pikeun layanan streaming anu dipasang pikeun musim gugur ieu. Rick Ash sareng Ron Eng mangrupikeun pangrékam ulangna. "Kami parantos ngawangun tahap campuran anu buktina-buktina sareng bakal nyayogikeun kabutuhan ...

Maca deui "

Hadirin Media Aspen Jaga Audio-Dante-Biasa Audio Ti UNiKA

Téknologi anyar sering nganggo overhead anu ngarumuskeun tugas-tugas saderhana sateuacana. AoIP, contona, ngagaduhan seueur kauntungan anu nyata, tapi padamel langsung sapertos ngalangkungan input mic tina méja sora kana stagebox atanapi ngahubungkeun hiji spiker liputan ayeuna butuh laptop, software sareng waktos tambahan berharga pikeun jarak jauh nyetél sareng ngaluyukeun tingkat . Deui anu séhat audio sareng AV insinyur ngahargaan perhatosan UniKA Pro Audio dina tetep-gampang-basajan produk audio Dante anu parantos diwanohkeun ka Inggris ku distributor alat audio Aspen Media. Chris Collings, Direktur Ngatur Aspen Media, nyatakeun: "Manfaat anu pikaresepeun tina ...

Maca deui "

EditShare Ngumumkeun Suite Solusi pikeun Adobe Premiere Pro Enterprise Pasang Produksi Pasokan

Boston, MA - Séptémber 9, 2019 - EditShare®, pamimpin téknologi anu ngahususkeun dina kolaborasi, kaamanan, sareng solusi panyimpen cerdas pikeun nyiptakeun média sareng manajemén, bakal nunjukkeun Helmut FX, IO, CO (Cosmo), sareng HK (Perumahan). solusi anu dirancang pikeun ngiringan administrasi proyék éksténsif, manajemén kantor deui sareng ngadamel kontrol peternakan pikeun alur kerja pasca produksi Adobe® Premiere® Pro. Premiere Pro mangrupikeun pamimpin industri pikeun ngédit video. Solusi kulawarga Helmut bakal nunjukkeun di IBC2019 ti Séptémber 13th liwat Séptémber 17th (nangtung 7.A35). Nganggo pendekatan anu épéktip, ramah basis data pikeun konfigurasi aliran kerja anu katelah 'Streams Engine', Helmut mempermudah fungsi kantor deui kritis sapertos ...

Maca deui "

LieNX Technik Debut urang HDR Evie + at IBC 2019

LYNX Technik parantos ngembangkeun solusi HDR komprehensif, dikaluarkeun ku platform anu meunang pangajén multi-tujuan, greenMachine®. Ieu kaasup: HDR Evie +, HDR Evie sareng HDR statis. Sakabéh suite bakal nunjukkeun dina acara IBC 2019 anu bakal datang dina nangtung 8.C65. Tambahan anu paling panganyarna pikeun lineup up HDR LYNX Technik nyaéta HDR Evie +, hiji versi ditingkatkeun tina panghargaan HDR Evie, anu sacara resmi diluncurkeun di NAB 2019. HDR Evie + nganggo algoritma-pigura-pigura anu ditegesi, ngamungkinkeun panyesuaian unggal bagéan (segmen / pigura 144) HD atanapi 4K HDR eusi sacara real-time. Nganggo gambar gambar HDR anu dipoto, HDR Evie + prosés sareng caang ...

Maca deui "

MOG nampilkeun fitur VIZZI anyar di IBC 2019

MOG Technologies, panyadia solusi dunya tungtung-to-end pikeun média profésional, ngumumkeun pengenalan fitur-fitur énggal pikeun platform VIZZI OTT. VIZZI mangrupikeun solusi sadaya-kanggo nyebarkeun, nyebarkeun, ngatur sareng monetize eusi média. Fitur-fitur énggal kasebut bakal dipidangkeun dina taun IBC ieu, stan 7.A27. Platform VIZZI OTT mangrupikeun solusi ahir-tungtung anu nyertakeun unggal aspék ranté OTT, adaptasi kana unggal syarat khusus. Modular sareng scalable, platformna tiasa dikaluarkeun di premis, dumasarkeun awan atanapi hibrida. Kalayan dukungan kanggo arus langsung sareng VoD, VIZZI mastikeun organisasi tiasa nargétkeun panongtonna sareng pangalaman anu pikaresepeun; ngartikeun ...

Maca deui "

Pamimpin industri Grass Valley Cements dina Open Standards IP kalayan Suksés JT-NM Diuji Hasil pikeun SMPTE ST 2110 sareng JT-NM TR-1001-1

MONTREAL - 13: 00 CET Séptémber 9, 2019 - Grass Valley (booth 9.A01) parantos ngeusian deui jabatan salaku pelopor industri dina IP dumasar standar kalayan nguji suksés tina sababaraha solusi pikeun standar SMPTE ST 2110 pikeun panggih- angkutan dumasar média ngeunaan IP. Salami Pasukan Tugas Terpadu di Networked Media's JT-NM SMPTE ST 2110 nguji, dikelola ku Uni Broadcasting Eropa (EBU) sareng Institut für Rundfunktechnik (IRT), Grass Valley nunjukkeun interoperabilitas sareng alignment kalayan standar SMPTE ST2110 di XIP- Prosesor tangkas 3901-UDC-IP, gateway monitoring IPVU, pusat produksi video K-Frame X, sareng solusi multiviewer Kaleido IP, mastikeun aranjeunna langkung gampang nyebarkeun sareng ngoperasikeun, sareng nganteurkeun efficiencies anu langkung ageung pikeun penyiar. ...

Maca deui "

PMC ngaluncurkeun Sora Pikeun Ka hareup - Sarjana Beasiswa Anyar kanggo Siswa Audio

Kahayang kuat pikeun ngabantosan generasi musik produsén audio sareng profésional audiona teras ngulik panaliti nyababkeun produsén spiker Inggris PMC pikeun ngadegkeun Sora Pikeun Bangkong Ka hareup, dina pergaulan sareng Yayasan Pendeta Audio Masyarakat Audio. Hadiah $ 5,000 ieu unggal taun bakal dipasihkeun ka lulusan rékayasa audio anu ogé janten anggota AES. Tim Irlandia, Kapala Pegawai Eksekutif pikeun PMC, nyarios: "Salaku perusahaan, PMC parantos aya di ujung panilitian sareng pamekaran sareng ieu nyababkeun sababaraha inovasi sapertos Advanced Transmission Line (ATL ™) bass-loading ...

Maca deui "

Rokét GB Labs panyambungan neundeun FastNAS ka 25 GbE

IBC 2019, 13-17 Séptémber, Nangtung 7.B26: Pamimpin solusi panyimpen cerdas, GB Labs bakal nunjukkeun percepatan salajengna sistem panyimpenan FastNAS na ku cara ngenalkeun konektipitas 25 GbE anyar di IBC 2019. CEO GB Labs-CTO Dominic Harland ngungkabkeun, "Kamampuhan laju serat serat ayeuna aya kira-kira 10 Gb. Éta mungkin henteu saé pikeun sababaraha, tapi pikeun ngamanfaatkeun langkung gancang sareng kakuatan naon anu ditawarkeun FastNAS kami, kami gaduh konektipitas anu naek ka 25 GbE, anu ngirimkeun 2.3 GBytes anu kabuktosan ti server kana desktop sareng ngajalankeun kabel LC . "Pondokna, aya ...

Maca deui "

Globecast ngembangkeun kamampuan SSDAI ku gawé bareng sareng Ad sisipan Platform di Éropa

Globecast, panyadia solusi global pikeun média, ngumumkeun yén terus dilanjutkan platform video TV dimana-mana OTT via integrasi pangabisa sisipan samping dinamis (SSDAI) tambahan, kerjasama sareng Ad Insertion Platform berbasis Swiss (AIP) di Swiss. Éropa. Frédéric Torasso, Manajer Produk Produk Di mana waé OTT Video sareng Globecast, saurna, "Tumuwuhna nomer panempo pikeun layanan pidéo OTT tiasa katingali di sakumna dunya. Tapi, monetisasi jasa-jasa éta parantos kabuktosan langkung kompleks, khususna pikeun jasa siaran linién anu ditingali liwat platform sareng aktip OTT. SSDAI ngarobih ieu ku nyayogikeun solusi anu lancar, sasarengan sareng otomatis pisan ...

Maca deui "

MEDIABILITI KANGGO KANGGO BISA-CENTRIK, BALITA GARONGAN TERBARU PANGGIHAN HUTAN UNTUK DENMARK'S TV 2 / FYN

Integrasi sistem sistem integrator sareng pangusaha Nordic ditugaskeun ku nyederhanakeun produksi warta pikeun nguatkeun wartawan sareng ngamajukeun wartawan IBC, Amsterdam, 13-17 Séptémber, Hall 8, Stand C.10 - Mediability, the Nordics 'profésional peralatan reseller and system integrator to the broadcast sareng industri média, parantos dipilih ku stasiun TV régional di TV TV 2 / Fyn kanggo ngawangun wartawan-sentris anyarna, anu aya ruang lapang awan na. Solusi lengkep ngahiji téknologi dumasar awan anyar - kalebet platform manajemén aset produksi AI-Mimir tina Mjoll, penceritaan sareng alat penerbitan DiNA ku 7Mountains, sareng sistem édisi pidéo Vimond Media Solutions ', Vimond IO - ngaktifkeun TV 2 / Fyn's ...

Maca deui "

Bayangkeun Ngamutahirkeun Master Control pikeun Otoritas Media Nasional Mesir

Fasilitas anu ditingkatkeun kanggo nyayogikeun kalenturan, kaamanan sareng efisiensi dina operasi DUBAI, UAE, 8 Séptémber 2019 - Bayangkeun Komunikasi ngawangun platform kontrol masterout sareng platform playout anu nembé kabentuk dina Lembaga Nasional Media Nasional Mesir (ENMA), anu saméméhna Radio Radio sareng Televisi Union ( ERTU), penyiar nasional di Mesir. Pamutahiran phased fasilitas ieu dirancang pikeun nganteurkeun daya tahan operasional anu luhur sareng ngintegrasikeun sacara lancar sareng prasarana siaran anu aya, mastikeun transisi anu gampang sareng aman ka IP nalika penyiar siap siap mindahkeun operasionalna. "Kamar kontrol master sareng kamar satelit urang anu kritis-misi ...

Maca deui "

Grass Valley Debut GV Pace pikeun Nganteurkeun Kontrol Otomatis-Berbasis Tablet-Bantu pikeun Produksi Live Unscripted

MONTREAL - 8: 00 CET Séptémber 9, 2019 - Grass Valley bakal ngenalkeun sistem kontrol manual otomatis-dibantu anu anyar pikeun gancang, dinamis, produksi unscripted langsung, GV Pace, di IBC 2019 (booth # 9.A01). GV Pace ngamungkinkeun operator tunggal pikeun ngatur produksi kalayan efisiensi ningkat, kirang gangguan, panglibatan panempo anu langkung saé sareng, paling penting, tanpa aya pengorbanan pikeun kualitas produksi. Ieu nawiskeun kabébasan sareng kalenturan antarbeungeut layar demek anu gampang dianggo sareng ngagabungkeun alat-alat automasi produksi anu kabuktosan tina solusi Ignite-win Ignite, anu masihan kakuatan tim produksi pikeun ngarahkeun program live anu paling nungtut, dinamis. Sistem na ditawarkeun tanpa sarat tina Sistem Computer Newsroom sareng ...

Maca deui "

Ngahurungkeun deui di IBC 2019: The Switch pikeun nunjukkeun ékspansi jasa produksi langsung sareng jangkauan global

New York - Séptémber 9, 2019 - The Switch, platform pikeun produksi sareng transmisi global video live, bakal nunjukkeun kumaha nya ngembangkeun jasa na sareng ngalegaan jangkauan global di Éropa sareng Asia Pasifik di IBC 2019 di Amsterdam, Séptémber 13- 17. The Switch, anu sacara umum ngadamel identitas merek énggal dina acara éta (Hall 5, A73), ogé ngumumkeun kerjasama Éropa panganyarna - kasepakatan sareng EI Towers, panyadia utama infrastruktur jaringan sareng jasa pikeun siaran, streaming jasa sareng hak anu sanés di Italia. Mitra éta ningkatkeun dua kamampuan perusahaan ...

Maca deui "

VITEC Milarian Kursus Pengembangan Rapid di Wétan Tengah

Nunggang gelombang tina ningkat belanja ku séktor militer sareng pertahanan, sareng didorong ku kabutuhan pikeun Minyak & Gas sareng organisasi siaran pikeun nyusun operasi sareng ngaoptimalkeun biaya operasional ku cara ngagunakeun téknologi canggih, VITEC, pamimpin global di tungtung - solusi streaming video tungtung, parantos dua kali investasi na di Wétan Tengah. Tadi taun ieu, perusahaan ngadegkeun ayana di daérah kalayan pelantikan pejabat di Dubai sareng ti saprak mimiti ngalegaan tenaga kerja sareng basa pelanggan dina laju anu gancang. Ngalangkepan ékspansi organisasi anu gancang di daérahna, Nicolas Pons, VP ...

Maca deui "

Pikir Asia, Pikir Hong Kong: Pabrik AR / VR Shadow Factory ngembang sacara global sareng Hong Kong HQ

Maca deui "

Badan Gelembung milih Musim Skuro ka Tim AS

Badan Gelembung, PR global, pamasaran sareng acara khusus pikeun séktor média sareng hiburan sareng sektor jasa, dinten ngumumkeun pelantikan Musim Skuro, sabab bisnisna ngembangkeun panawaran AS. Usum dumasar di Los Angeles sareng bakal ngiluan Denise Williams, didasarkeun di Portland, Oregon, dina nyayogikeun jasa PR sareng pamasaran ka klien AS sareng global. Usum mangrupikeun hubungan masarakat tingkat senior sareng eksekutif komunikasi perusahaan kalayan pangalaman 20 taun 'dina téknologi, hiburan, perusahaan sareng sektor konsumen. Anu sateuacana, anjeunna nyéépkeun taun 10 di Technicolor, pamimpin sadunya dina nyayogikeun jasa kana média sareng hiburan ...

Maca deui "

Creamsource nampilkeun debut Éropa tina SpaceX Studio Fixt di IBC2019

Creamsource, perusahaan téknologi pencahayaan canggih anu baheulana, anu saméméhna katelah Outsight, bakal ningalikeun masarakat sacara umum kana Creamsource SpaceX anu pang populerna di Éropa, dina Lampu Kaméra Lampu (LCA) Stand # 12.D39 di IBC2019. Pendekatan merek anyar pikeun toplighting ieu dina faktor wangun ergonomis sareng ringan - ditambah ku nilai radikal - ngabédakeun produk ieu salaku gaganti anu leres pikeun pasangan lampu tradisional. SpaceX ngagaduhan genep mesin LED anu kuat, kalayan 1200W kakuatan LED anu ngahasilkeun kaluaran anu sarua jeung spacelight 5K tungsten. Kalayan pilihan optik opsional, kaluaran anu pikaresepeun pikeun SpaceX dorongan ka ampir dua kali ...

Maca deui "