Unak Artikel

wartos

Spotify Ngarobih kana DPA kanggo Rékam Playlist 'Spotify Jomblo'

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Produser Lead William Garrett Gumantung kana Jasa pikeun Candak Kristal Jilid Instruméntal Anyar YORK, 20 Méi 2020 - unik "Jomblo Spotify" unik, anu harkens dugi umur vinyl, kaset sareng CD single, nyaéta koleksi musik streaming anu sampurna pikeun ngalengkepan lingkungan gawé-ti-bumi ayeuna. Langkung ti 600 lagu parantos dirékam saprak koleksi diluncurkeun di 2016, sareng aliranna parantos ngahontal langkung ti tilu miliar pangguna Spotify. Produser Senior Spotify William Garrett ngawaskeun produksi, ngarékam sareng nyampur kana daptar puter, anu ngalebetkeun dua lagu tina unggal seniman anu ditampilkeun; salah mangrupikeun ngarékam énggal énggal ...

Maca deui "

NAGRA watermarking nexGuard mikaresep dua masa depan anu paling hadé tina Acara Acara di NAB Show Express

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

NexGuard ClipMark kéngingkeun Future Best of Show Award anu dipidangkeun ku TVBEurope NexGuard Plug-In for Editing Software ngéléhkeun Future Best of Show Award yang dipidangkeun ku Digital Video Solutions dirancang pikeun ngahalangan sareng merangan piracy dina sababaraha tahap anu béda tina ranté produksi eusi, kalebet pre-release sareng produksi pos-produksi Cheseaux, Swiss, sareng Phoenix, Arizona - May20, 2020 - NAGRA, perusahaan Kudelski Group (SIX: KUD.S) sareng panyadia bebas pangayunan dunya sareng solusi tivi multisolreen, dinten ngumumkeun yén neensina NexGuard forensik panganyarna na Solusi watermarking meunang sababaraha panghargaan luhur di NAB Show Express Edition Special Best of Show Awards 2020, dibere ...

Maca deui "

Dejero pikeun Nganteurkeun Kakitangan Bersejarah ti Mulangna ka pesawat Angkasa Manusa ti Tanah Amérika

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dejero bakal nyayogikeun transmisi kritis sareng distribusi pidéo IP sadunya dina peluncuran NASA sareng SpaceX ti Kennedy Spasi Center Waterloo, Ontario, 20 Méi 2020 - Dejero, hiji produser dina solusi anu dikelompokeun awan anu nyayogikeun Emmy® pikeun ngangkut angkutan pidéo sareng konektipitas Internét bari mobile atanapi di lokasi terpencil, parantos ngagabung sareng konsorsium panyadia téknologi ngirimkeun sababaraha téknologi siaran ka mitra média sareng konsumén Dejero, pikeun mempermudah liputan NASA sareng SpaceX bersejarah tanggal 27 Mei tina angkatan angkasa Amérika ti Amérika anu munggaran ti Amérika Serikat saprak taun 2011. Dejero's téknologi tiasa ngaktifkeun distribusi pédah sadunya ...

Maca deui "

SubtitleNEXT dipilih ku Universitas Warsaw pikeun kursus subtitling langsung -

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Hak Cipta Universitas Warsaw 20 Méi 2020, Warsawa, Polandia - Anggota IABM-PBT EU kéngingkeun ngabéjaan yén Juru Tarjamahan Panaliti sareng Tarjamahan Audio-visual (ISAT), salaku bagian tina Institut Linguistik Terapan Universitas Warsaw - dipilih SubtitleNEXT pikeun subtitling kursus na. Institute of Applied Linguists at University of Warsaw mangrupikeun pusat anu ngarah di Polandia anu tugasna ngalatih penerjemah audio-visual sareng spesialis aksés. Ngarespon kana paménta pikeun ngembangkeun atikan dina widang ieu, lembaga ngajalankeun kursus-kursus dina subtitling antar-basa dina sababaraha basa, kalebet kursus anu ngalibetkeun subtitling pikeun ...

Maca deui "

Meja Desain Audio Ngumumkeun Peluncuran resmi Alat Audio-Winning jeung Vérsi Gratis pikeun Birokrat

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Los Angeles, CA - 20 Méi 2020 - Meja Desain Audio, breed lengkep tina Digital Audio Workstation anu nganggo alat-alat ciptaan AI-dibantuan pikeun nyipta film, éditor, desainer sora sareng panyipta ngahasilkeun sora kualitas bioskop dina detik, ayeuna ngumumkeun peluncuran perangkat lunak anu dimeunangkeun ku pangajén bareng kalayan versi luar biasa tina aplikasi desain audiona pikeun juru carios visual, Juru Desain Audio. Pelepasan ieu kasebat dina tumit Pro Sound News anu ngaranan Audio Desain Meja Desktop hiji panarima tina panghargaan NAB Future Best of Show na. Meja Desain Audio Ngadamel langkung ti 500 elemen desain sora ...

Maca deui "

Solusi Dalet Entuk Sertifikasi Kaamanan DPP 2020 pikeun Produksi sareng Broadcast

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Paris, Perancis - 20 Méi 2020 - Dalet, panyadia solusi sareng jasa pikeun penyiar sareng profesional kontén, terus komitmenna kana standar kaamanan paling luhur, ngahontal Markas DPP Security for Production and Broadcast under 'The DPP Commosed to Security' program. Tanda-tanda mastikeun yén sadaya produk sareng solusi Dalet dikembangkeun, dikonpigurasikeun sareng dikaluarkeun dumasar kana prakték pangamanan kaamanan cyber DPP anu ketat di sakuliah P&P, kode kaamanan, sareng ukuran operasional. Salaku modél pangutuhan DPP sareng inisiatif kaamanan, boh Dalet, sareng Ooyala - ayeuna bagian Dalet - parantos damel sareng DPP dina sertifikasi sareng ...

Maca deui "

DeckLinks Desain Blackmagic Digunakeun Sareng sareng Produksi Video Medialooks Medialooks

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - 20 Mei 2020 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun yén MultiCAM Systems, hiji supplier sistem produksi pidéo terpadu, nganggo DeckLink PCIe néwak sareng kartu puter balik kalayan garis MultiCAM masing-masing dina hiji sistem video. The DeckLinks dianggo ditéang sareng Medialooks video SDK anu ngamungkinkeun MultiCAM ngawangun kalayan gampang ngagunakeun kit produksi pikeun video sareng audio néwak, nyampur sareng maén deui. MultiCAM Systems mangrupikeun perusahaan Perancis anu gampang ngagunakeun sistem produksi pidéo dikirimkeun di saluruh dunya. Produkna, tujuanana kana radio, medis, siaran, pangangkatan, konperénsi sareng pasar produksi video, masihan kaméra PTZ robotic ...

Maca deui "

Calrec nyayogikeun demonstrasi online tina Bantuan UI pikeun campur maya

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Hebden Bridge, 20ththMay 2020— Ngalengkepan tawaran démo online na, Calrec kéngingkeun demonstrasi virtual tina Bantuan UI na, lingkungan konsol dumasar browser browser sareng sababaraha versi anu sayogi pikeun sababaraha téknologi Calrec. Calrec's Web Wéb UI nyayogikeun pangguna méja maya, sayogi dina alat anu ngajalankeun Chrome salaku browser, dimana waé di pangguna dunya. Bantuan dianggo dina TCP / IP sareng ngagaduhan kontrol anu minimal, ngajantenkeun panyesuaian sakedik sareng gancang. Demonstrasi nunjukkeun Bantosan ngadalikeun inti Type R, kalayan varian séjén anu mantuan bisa ngontrol téknologi produksi jauh jauh Calrec RP1, VP2 console virtualised, ...

Maca deui "

Posts anyar