Unak Artikel

wartos

Nevion Virtuoso pas ujian JT-NM

Nevion, panyadia-penghargaan tina solusi produksi media virtualisasi, dinten ayeuna mastikeun yén média anu ditetepkeun sareng software anu ditetepkeun ku média Virtuoso parantos hasil dina ujian kualifikasi SMPTE ST 2110 sareng NMOS / TR1001 dina acara ujian global 2019 JT-NM global. Sakali deui, Nevion parantos maénkeun peran anu penting dina uji coba, saatos janten salah sahiji produk pikeun suksés diuji ku JT-NM pikeun SMPTE ST 2110 dina bulan Maret. Kalayan uji coba anu pang anyarna, anu lumangsung di Wuppertal, Jerman, Nevion Virtuoso parantos ayeuna uji tes SMPTE ST 2110 anu langkung jero, ogé tes TR1001, anu kalebet NMOS ...

Maca deui "

Ekslusif RTS Thames Valley Ball sareng Penghargaan

Thames Valley, Inggris, 6 Séptémber 2019 - The Royal Television Society Thames Valley Center nyaéta ngayakeun Musim Bola sareng Anjingna dina Jumaah 29th Nopémber, diayakeun di Wokefield Estate, Mortimer, Bacaan. Ieu mangrupikeun kasempetan anu luar biasa pikeun patepang sareng pangusaha média unggulan sareng tukang-tukang game anu nyetir siaran ka tingkat kasuksésan anyar, ogé janten kasempetan anu hebat pikeun ngabantosan jalma anu nyieun kamajuan momentous pikeun industri maju urang. Méja sareng buku tikét individu ayeuna dibuka. Tungtung calon nominasi - 11 Oktober. "Bola Natal sareng Anugerah ekslusif kami mangrupikeun kasempetan unik ...

Maca deui "

BITMOVIN RESEP KOMUNITAS NGADI PROVIDER NGENTOTA KOMUNITAS UNTUK MUNGKUNGKEUN DENGAN PELAKSANAAN KOMUNITAS UNTUK LATENCY DAN MULTI-DEVICE PLAYBACK

Laporan ngungkabkeun moméntum penting pikeun AV1 sareng intelijen buatan ku 2020 SAN FRANCISCO - SEPTEMBER 6, 2019 - Bitmovin, pamimpin dunya téknologi video digital, ngumumkeun Laporan Pemaju Video taunanna, ngababarkeun gambaran gambar-gambar ngeunaan tren anu nyetir masa depan video. Panaliti ieu dumasar kana pandangan professional 542 anu damel di penyiar, panyadia streaming, penerbit sareng perusahaan média sosial di nagara 108. "Laporan Video pamekar Bitmovin mangrupikeun tampilan jero téknologi rencana panerapan perusahaan anu sacara koléktif nganteurkeun pidéo ka pamirsa global anu saé. Kami bungah ngabagi hasil sareng komunitas ...

Maca deui "

Amérika Society of Cinematographers Milih 2019 Heritage Heritage Award Nominees

The American Society of Cinematographers (ASC) parantos milih nominasi 12 dina tilu kategori tina Penghargaan Warisan Siswa 2019. Ningali karya anu luar biasa ku mahasiswa sinematografi, organisasi mendesain AS Heritage Heritage Award pikeun ngadorong sareng ngadukung generasi seniman visual anu anyar. Pemenang bakal diumumkeun dina Oktober 12. Anugerah Warisan Mahasiswa ASC ogé ngagungkeun mémori anu luar biasa sareng dingaranan unggal taun pikeun ngahargaan anggota ASC anu dihormati. Award Sarjana jeung Pascasarat taun ieu dingaranan pikeun ngahargaan Oscar®-nomine Richard H. Kline, ASC (Camelot, King Kong). Kategori Dokumén ditungtut khusus pikeun ...

Maca deui "

IBC2019: Jaringan TVU AI Téhnologi ngabantosan Panyiar Nyalikeun Kandungan Khusus ka Pamirsa ngalangkungan Workflows-Centric Centre

BARCELONA, SPAIN - Séptémber 5, 2019 - Jaringan TVU, pamimpin téknologi global sareng inovasi dina solusi IP live, bakal nunjukkeun solusi siaran Artipikasi canggihna, di IBC2019 (Hall 2, Stand B28) di Amsterdam. Parantos dilebetkeun kana sababaraha produk TVU, AI nuju pusat aliran aliran carita carita TVU-centric, anu ngajadikeun otomatis distribusi kontén sareng ngamungkinkeun siaran kanggo ngaropea - sareng ku kituna langkung saé monetisasi - aset média anu cicing sareng diarsipkeun. Konsumén di sakuliah dunya parantos ngandelkeun solusi AI TVU asak pikeun ngagancangkeun produksi warta sareng distribusi. CNN Newsource, contona, nyayogikeun jaringan anu saémbay dumasar IP-IP anu aksés sareng aksés ...

Maca deui "

Produk TSL nunjukkeun IP pikeun Kontrol Alat sareng Demo Téknologi NMOS di IBC 2019

AMSTERDAM, SEPTEMBER 5, 2019 - Interoperabilitas tetep di payuneun sakumaha peralihan industri ka alur kerja berbasis IP. Pikeun Produk TSL, désainer utama sareng produsén solusi aliran kerja siaran, éta parantos ngalarapkeun pangaweruh jero ngeunaan kontrol sistem pikeun ngarobih kabutuhan industri ieu berkembang. Dina IBC 2019 (Nangtung 10.B41), TSL bakal nunjukkeun pamikiranna ngeunaan kontrol sareng pengelolaan dina jaringan IP-2110 IP anu terang dina pagawéan anu parantos dilaksanakeun salaku anggota inisiatif AMWA NMOS. TSL ogé bakal nunjukkeun apdet kana panawaran sistem kontrol siaran canggihna salian rangkepan universal ...

Maca deui "

GB Labs negeskeun integrasi NDI®

Aldermaston UK, 5 September 2019 - GB Labs, produsén solusi panyimpen anu kuat sareng cerdas pikeun média sareng industri hiburan, parantos mastikeun resmi nganut NDI®, merek Grup Vizrt sareng standar terbuka pikeun alur produksi produksi IP. pikeun GB Labs 'jangkauan jarak gancang, panyimpenan khusus média. OS CORE.4 OS-diaktifkeun NDI diakui salaku sumber ku alat NDI sareng sistem anu sanés anu nyambung ka jaringan daérah Ethernet standar. Ieu sakedik ningkatkeun jumlah sumber video anu aya pikeun produksi langsung sareng, ku kituna éta pilihan kreatif. Kalayan NDI, GB Labs ngintegrasikeun mulus sareng TriCaster® sareng NewTek ...

Maca deui "

IBC2019: Broadcast Pix Ngaluncurkeun Sistem Produksi Radio Visual RadioPix

Chelmsford, Massa - 5, 2019 - Broadcast Pix ™ nyaéta ngaluncurkeun RadioPix ™, hiji sistem produksi terpadu pikeun aplikasi radio visual, di IBC2019 (Stand 7.C53) di Amsterdam. Cocog pikeun studio radio nganggo kaméra tetep atanapi PTZ, RadioPix nampilkeun antarmuka pangguna anu khusus dirancang pikeun pangaturan gampang sareng operasi produk-video-nurutan audio-nurutan otomatis anu otomatis. 'Kalayan langkung ti stasiun radio 200 di Éropa parantos ngagunakeun sistem produksi Broadcast Pix Integrated, kami ngarasa éta waktuna pikeun ngahasilkeun produk khusus pikeun radio visual anu nampilkeun toolet anu lengkep sareng pangalaman pangguna anu disamping, "saur Tony Mastantuono, manajer produk, Broadcast Pix . Nganggo ...

Maca deui "

Link Media ka Showcase 100G Jaringan Produksi Media di IBC 2019

Ngumumkeun partisipasi dina 2020 Musim Panas sareng 2019 Rugby World Cup, ngamungkinkeun aplikasi téknologi olahraga olahraga panganyarna pikeun jalan-jalan ngalangkungan jaringan IP Media Media Links®, produsén sareng panaratas dina média liwat IP transportasi téknologi, bakal nyayogikeun syarat penting pikeun Broadcasters pikeun ngalebetkeun bandwidth anu langkung luhur tungtutan sareng jasa anu langkung fleksibel di jaringan IP na di IBC 2019, nangtung 1.C31. Téknologi Media Links nyayogikeun solusi jaringan IP tungtung-tungtung pikeun ngarujuk LAN LAN sareng jaringan luas. Aranjeunna ngahijikeun ujung, inti sareng komponén kontrol anu didamel khusus pikeun ngadukung standar interoperable, masihan jembatan ...

Maca deui "

LYNX Technik Ngaluncurkeun Pangiriman Serat Xellum 8K di IBC 2019

LYNX Technik, panyadia prosés pamrosésan sinyal modular ngumumkeun solusi transmisi serat yellobrik 8K anyar, anu bakal dipidangkeun dina IBC 2019, nangtung 8.C65. LYNX Technik yellobrik (modél: OTR 1A41) Sistem transmisi serat 8K ngarengsekeun tangtangan pikeun ngangkut waktos-nyata, henteu dikomprésasi 8K (nepi ka 48G) dina jarak jauh sareng degradasi sinyal enol atanapi rugi. Kit anu mandiri, mandiri, ngandung sadayana bagian anu diperyogikeun pikeun ngirimkeun video anu henteu dikomprés ku 8K liwat hiji serat serat tunggal. Éta diwangun ku opat kanal 12G / 3G / HD / SD-SDI kalayan unggal kanal masing-masing dikonci sareng ngadukung resolusi dugi ka 2160p / 60Hz. Kituna kaasup 8K optik ...

Maca deui "

ENCO pikeun ngaleupaskeun Radio-based Radio Automation Cloud Disaster Recovery Solution di IBC2019

DAD-DR anyar nyayogikeun cadangan anu lengkep sareng siap-siap sistem automasi lokal sareng sistem playout pikeun ngaleutikan gangguan dina hawa sareng ngajagi pendapatan pariwara Southfield, MI, September 5, 2019 - ENCO dinten ngumumkeun DAD Disaster Recovery (DAD- DR), pendamping dumasar kana awan sistem automasi radio DAD anu kasohor anu siap nyandak program sareng iklan playout dina perhatosan sakedik bencana alam atanapi gagal téknis kritis. Nyayogikeun clone lengkep sareng penyiar DAD penyiar dina-premis, DAD-DR tetep dina sinkronisasi sareng perobihan anu dilakukeun dina sistem DAD lokal pikeun mastikeun yén eusi cadangan nepi ka ...

Maca deui "

NextRadioTV Ngagancangkeun Transformasi Digital sareng Pangembangan Network sareng Dalet

Saluran régional BFM Lyon énggal diluncurkeun dina platform konvérsi Dalet Galaxy anu aya; lingkungan lincah sareng pusat kontén terpusat ngamungkinkeun penyebaran saluran pesat sareng strategi distribusi multi-platform tiasa di Paris, Perancis - Séptémber 5, 2019 - Dalet, panyadia solusi sareng jasa pikeun penyiar sareng profesional eusi, ngumumkeun ayeuna yén NextRadioTV parantos ngiringan Dalet anu tos aya Manajemén Galaxy Asset Manajemén (MAM), Orogstrasi Workflow sareng platform editorial anu aya di Paris, Perancis pikeun ngjalankeun saluran warta BFM Lyon anyar. Diiluan ku telénom multinasional sareng perusahaan média massa Altice Group, NextRadioTV mangrupikeun salah sahiji sipat média panggedéna di Éropa kalayan 14 TV ...

Maca deui "

GatesAir pikeun Ngaleungitkeun Kulawarga Produk Pangiriman TV Terpanjang di IBC2019

Akuisisi ONEtastic nguatkeun pemancar efisiensi, transposer sareng pangisi gap pikeun nutupan ampir sadayana tingkat kakuatan rendah, sareng sababaraha inovasi desain anyar énggal pikeun GatesAir CINCINNATI, Séptémber 5, 2019 - GatesAir, pamimpin global dina nirkabel Solusi pangiriman-hawa-panyiar pikeun penyiar radio sareng TV, bakal ngumumkeun kulawarga anu ngirimkeun pamancar TV di IBC2019 hasil tina akuisisi perusahaan anu anyar, nyaéta operasi di payuneun GatesAir Srl di Brescia, Italia. Portopolio anu dimekarkeun duanana nguatkeun kisaran listrik-kakuatan GatesAir sareng ngenalkeun sababaraha inovasi rékayasa anu bakal énggal pikeun konsumén GatesAir. GatesAir pameran di Stand 8.D60 ti Séptémber ...

Maca deui "

StreamGuys ka Showcase Monetization Anyar, Visualisasi sareng Inovasi Media Sosial pikeun Aliran Radio sareng Podcast di IBC2019

Fitur anyar dina sistem SGrecast kalebet panempatan iklan sisi-server nalika pendengar mundur deui aliran, ningkatkeun audio-to-video sareng fungsionalitas streaming média sosial BAYSIDE, CALIFORNIA, Séptémber 5, 2019 - StreamGuys nuju ka paméran IBC2019 di Amsterdam (Séptémber 13- 17) kalayan beusi fitur-fitur énggal di SGrecast live stream repurposing sareng sistem manajemén podcast anu ngabantosan siaran radio sareng podcasters maksimalkeun monetisasi konténna sareng langkung hadé ngahirupkeun pamirsa. Co-pameran dina nangtung 8.A59 sareng pasangan ENCO, perusahaan bakal nunjukkeun perbaikan kaasup panyokong iklan sisipan-sisi dina SGrewind modul stream-time stream shift; dilegaan Audio2Video kanggo péngkolan ...

Maca deui "

Komunikasi CP sareng Carr-Hughes Productions Ngalangkungan Kaulinan CrossFit multi-Tempat sareng Broadcast Hybrid sareng Sistem Produksi

Ahli produksi acara langsung ngawangun hibrida RF sareng jaringan sélular anu kabeungkeut ku infrastruktur serat expansive pikeun akuisisi konténna sareng distribusi dumasar-lokasi, bari ngatur transmisi basis IP global di St. Petersburg, Florida, Séptémber 5, 2019 - CP Communications, pamimpin di solusi sareng jasa inovatif pikeun produksi acara live anu kompleks, nunjukkeun kakuatan pinuh ku streaming IP sareng jaringan sélular anu kabeungkeut pikeun produksi olahraga langsung di 13th CrossFit Games, anu ngagambarkeun acara kajawaraan dunya pikeun kompetisi atlit. Dikontrak ku Carr-Hughes Productions, CP Communications nyayogikeun sadayana akuisisi kontén, jaringan sareng pangiriman jasa di sakumna daérah dina multi-tempat, 20-acre ...

Maca deui "

MultiDyne Evolves 12G Series Solusi Angkutan Serat di IBC2019

Kulawarga produk 12G diperpanjang ngamungkinkeun para pelanggan ngurus resolusi anu langkung luhur sareng panggunaan bandwidth kalayan sambungan anu kurang rumit Hauppauge, NY, Séptémber 5, 2019 - Solusi Optik Multibiliser Multidyne bakal ngalegaan kisaran 12G sareng solusi transportasi serat openGear di IBC2019 kalayan ngenalkeun solusi salajengnana Solusi -generasi OG-4600 sareng FiberSaver. Ayeuna pengiriman, duanana solusi ngarengsekeun masalah ngaktifkeun siaran, produksi sareng para bioskop digital pikeun ngatur sacara épéktip sareng ngangkut resolusi anu langkung luhur sareng diitung sinyal kalayan konektipitasna. MultiDyne bakal nunjukkeun duanana garis produk anyar di Stand 11.D40 di RAI Amsterdam ti Séptémber 13-17. OG-4600 Series diwangun ku lima ...

Maca deui "

Jukut Grass ngaluncurkeun Kula AV di IBC 2019 pikeun Nganteurkeun Parangkat Produksi Sadaya-Anu Sakuatna kanggo Operasi Langkung Leutik.

MONTREAL - 8: 00 CET Séptémber 5, 2019 - Di IBC 2019 (booth # 9.A01), Lembah Jukut bakal ngaleupaskeun Kula AV, sistem anu kuat, multiformat sadaya-dina-hiji sistem anu nyampur pidio sareng audio digital atanapi analog, ngalebetkeun. integrasi klip-nyimpen kana nyiptakeun sareng nyunting grafis, sareng nyayogikeun kabisa multiviewer. Dirancang pikeun ngadukung kabutuhan operasi anu langkung alit, sistem kompak ieu ngamungkinkeun operator tunggal ngagaduhan sadayana anu diperyogikeun pikeun di hujunganana pikeun perusahaan, pamujaan ibadah, sareng produksi tempat leutik. Kula AV bungkus punch kalayan rupa-rupa fitur anu fleksibel, dina kerangka 2RU. Salian téknologi Grass Valley's FormatFusion3, anu pancaindera otomatis ...

Maca deui "

Fasilitas Anyar & Unik dina Telestream Lightspeed Live Stream & Capture Deliver Konten Kualitas Anu Luhur Tiasa

Nevada City, California, Séptémber 5, 2019 - Di IBC 2019, Telestream (Booth 7.C16 & 7.C14), pamimpin global dina aréa alur kerja média berbasis file, streaming média sareng téknologi pangiriman, bakal nunjukkeun fungsionalitas énggal anyar dina taun na Platform Langsung Lightspeed sareng Lightspeed Live Stream. Ti pentingna strategis pikeun penyiar sareng panyayogikeun streaming streaming OTT anu milari platform streaming skala ageung kalayan daya tahanana digabungkeun sareng density saluran tinggi sareng ongkos-saluran anu optimal, Telestream bakal ngenalkeun platform live anyar anu unik sareng 8 3G-SDI I / O palabuhan. . Panyadia jasa OTT skala ageung peryogi manajemén efisien sareng daya tahan pikeun kolam renang saluran linear. Ayeuna, Lightspeed Live Stream nyadiakeun ...

Maca deui "