walungan leutik

Unak Artikel

wartos

Quicklink Studio empowers Veolia press day between France, Poland & Morocco

The Quicklink Studio solution has been used in a press day for resource management company Veolia. The solution was used to connect the press day audience based in Paris, to the Volkswagen factory in Poland, the Renault factory in Morocco and Veolia based in Le Mans. Havas Event Agency, the chosen partner of Veolia, called on TBC Media to assist in the audio-visual requirements of the project. TBC Media, a production and broadcast solution provider based in France, then approached Quicklink with a need for a low latency point-to-point encoder/decoder. For the project, six Quicklink Studio ST100 were implemented at ...

Maca deui "

Austrian Football Brought to Broadcast and OTT Viewers Worldwide Using a Wide Range of LiveU Technology

Beginning with the 2018/2019 season, Sportradar Media Services, part of Sportradar, is bringing every kick, tackle and talking point from the 240 matches of the Austrian Football Second League to viewers worldwide using LiveU LU600 HEVC units alongside the associated LiveU Central management platform and LiveU MultiPoint solution for content sharing and distribution. The technology has been supplied by LiveU’s Austrian partner ETAS High-Tech Systems. Sportradar Media Services is the A/V production arm of Sportradar, providing contribution, production and distribution services for both online and linear broadcast TV. It operates the Laola1.tv international sports channel and OTT platform, which is ...

Maca deui "

Laundry Partners with JWT Atlanta on “Moments of Impact” Digital Series for Marine Corps

Design-driven animation & production company Laundry recently partnered with J. Walter Thompson Atlanta to provide animation for “Battles Won: Moments of Impact,” a digital series for Marine Corps Recruiting Command, which launched on their website on April 11th. The shorts will also be shared via their social channels and YouTube channel. Through the battles they win, the positive impact that Marines have on individuals, communities, and the Nation can be traced back to their fighting spirit, honed and sharpened by their training. Featuring the real stories of three Marines, the “A Fight to Win” short films use a mix of ...

Maca deui "

The Colonie Makes AICP Post Awards’ Shortlist with Two Nods

The Colonie is on the AICP Post Awards’ shortlist with two of the company’s projects receiving nominations for exceptional work. Editor and Social Media Director Jimmy Helm and Creative Director Jennifer Moody received a nomination in the New Media: Vertical category for the Porsche spot, ‘Curves’ and Editor Nathan Rodgers is a finalist in the Music Video category for his contribution to Taylor Bennett’s ‘Rock ‘N’ Roll.’ Helm and Moody partnered with Cramer-Krasselt’s John Doessel and John McKenzie on their social media campaign for Porsche. The agency came to The Colonie with a pointed, engaging campaign and a pool of ...

Maca deui "

Inovasi TVU Jaringan 'Ngawulang salaku Best di Kelas ku Ragam sahiji toko Salila 2019 NAB Tembongkeun

MOUNTAIN VIEW, CA – April 17, 2019 – TVU Networks, the global technology and innovation leader in live IP solutions, today announced industry-wide recognition of the new 4K version of its TVU One mobile IP transmitter, the TVU MediaMind Appliance AI-based metadata generation and search engine, and its IS+ proprietary transmission algorithm during last week’s 2019 NAB Show held in Las Vegas. TVU also provided mobile cellular transmitter equipment to producers of “NAB Show LIVE,” the official broadcast of the NAB. The live transmissions went flawlessly, and Broadcast Beat, producers of “NAB Show LIVE”, will continue to use TVU equipment ...

Maca deui "

ASG Dingaranan Quantum urang Amérika Kalér Média jeung Hiburan Rakan di Taun

. EMERYVILLE, Calif, April 18, 2019 - Advanced Systems Grup (ASG), hiji téhnologi média ngarah tur teguh rékayasa, ieu ngaranna Amérika Kalér Média jeung Hiburan Rakan di Taun ku Quantum Corporation minggu panungtungan di 2019 NAB Tembongkeun di Las Vegas, Nev. pangajén The sadar prestasi jualan keur mitra reseller sakuliah dunya Quantum di FY2019. "Mitra kami ningali nilai kurban urang jeung lalaki bungah ngeunaan ngajual solusi anyar nu urang nuju panyorot di NAB 2019," ceuk Brandon Cass, Amérika channel diréktur, Quantum. "Kami thrilled ningali tumuwuhna sarta moméntum saluran Quantum duanana di ...

Maca deui "

4K 4Charity ras Kapungkur $ 1 Million Tandaan Dina 2019 NAB Tembongkeun

Taunan fun amprok diayakeun maju equity dina média jeung industri tech susunan catetan anyar pikeun registrations jeung dana diangkat Portland, bijih -. April 18, 2019 - unsur Panyiaran LLC (AWS unsur), hiji, Inc. (AWS) parusahaan Amazon Layanan Web , kiwari ngumumkeun 4K 4Charity Fun Run diayakeun di 2019 NAB Tembongkeun diangkat leuwih ti $ 68,000 pikeun Girls Saha Code, hiji organisasi nirlaba nasional digawé pikeun nutup celah gender dina puseuran téhnologi jeung ngarobih gambar naon programmer a Sigana mah. Ngajalankeun dilaksanakeun di NAB minggu ieu dibawa kumulatif 4K 4Charity proceeds kotor ka leuwih ti $ 1 ...

Maca deui "

Jukut Valley negeskeun Posisi salaku Frontrunner di Juara kalawan Award ngéléhkeun di NAB Tembongkeun 2019

Montréal 8: 00 Est, April 18, 2019 - Dina NAB Tembongkeun 2019, Jukut Valley, a Belden Brand, reiterated kumaha solusi-unggul pangajén na ngabantu Birokrat eusi, siaran jeung organisasi média ngahasilkeun kandungan cemerlang. Dua karek dibuka solusi Jukut Valley, Jukut Valley Kreatif grading (GVCG) jeung GV STRATUS Hiji, unggal dibawa imah Future Best Tembongkeun pangajén diwakilan ku TV Téhnologi, panyorot komitmen Jukut Valley pikeun brilliance téhnologi sarta bringing storytelling mun forefront nu. The Future Best Tembongkeun pangajén honors produk anyar beredar exhibited di NAB Tembongkeun. "NAB 2019 geus underlined posisi Jukut Valley urang salaku hiji R & D powerhouse na mendemonstrasikan sabaraha urang nulungan nasabah ngahasilkeun kandungan, kualitas luhur-euyeub éta ...

Maca deui "

Platinum Tools® Announces reps tina Taun Salila 2019 NAB Tembongkeun

gambar caption: (kénca - katuhu) Blake Tally (Pakakas Platinum wétan manajer jualan régional); Bruce Smith (Saratoga Penjualan); Lee Sachs (Platinum Pakakas Presiden tur umum manajer) Platinum Pakakas nembe ngumumkeun reps na tina Taun di pasamoan jualan taunan na di Las Vegas, Nev. Jeung "Warner Trophy", dingaranan telat Jerry Warner, keur dileler ka Penjualan Saratoga. NEWBURY taman, Calif, April 17, 2019 -. Platinum Tools® (www.platinumtools.com), pamingpin di solusi pikeun persiapan, instalasi, terminasi leungeun jeung nguji kawat jeung kabel, nembe ngumumkeun reps na tina Taun di na pasamoan jualan taunan salila 2019 ...

Maca deui "
Magewell jeung distributor Mobile Video Alat jeung Best Tembongkeun Award pikeun kulawarga ngarobah Pro

Magewell NDI® Converters Win TV Téhnologi "Best Tembongkeun" Award dina NAB 2019

kulawarga ngarobah Pro ngahormatan pikeun inovasi, fitur-richness jeung ongkos-efektivitas di bridging sinyal video tradisional kalayan hirup IP workflows April 17, 2019 - Nanjing, Cina: The NAB Tembongkeun perdana kulawarga ngarobah Pro Magewell ngeunaan-euyeub fitur, NDI basis hardware ® encoders éta hiji kasuksésan resounding, earning respon rongkah ti nasabah sarta coveted Best Tembongkeun Award ti Future purwakarta publikasi TV Téhnologi. Alat ngarobah Pro Magewell urang ngidinan pamaké mawa tradisional, sinyal baseband video kana hirup, basis IP produksi jeung AV workflows maké téhnologi NDI populér NewTek urang. encoders ngarobah Pro transformasi HDMI atanapi SDI sumber asupan kana-kualitas pinuh NDI aliran kalawan latency pisan low ...

Maca deui "

HPA Awards muka Telepon Pikeun éntri Pikeun Téknik kaunggulan Award

Keur taun 14th, The Hollywood Association Profesional (HPA®) bakal ngahargaan pausahaan sarta individu anu narik kana kapinteran teknis na kreatif pikeun ngembangkeun téknologi narabas jeung HPA Téknik kaunggulan Award. Sauran pikeun éntri keur Téknik kaunggulan Award dibuka dinten, sarta kiriman bakal tutup on May 24, 2019. Joachim Zell, VP Téknologi pikeun EFILM na korsi tina Téknik Komite Award kaunggulan HPA, ngomong, "ayaan Leres dina widang kami perenahna di sahingga mungkin keur filmmakers sadar visions artistik maranéhanana. Éta nu jadi tujuan nu drive ngembangkeun prosés teknis na rékayasa nu mawa ...

Maca deui "

Qligent Celebrates Dua Awards bergengsi di 2019 NAB Tembongkeun

platform visi Analytics ngéléhkeun pangakuan IABM BAM Awards® 2019 tambah Future urang Best Tembongkeun Award, diwakilan ku TV Téhnologi Melbourne, Florida, April 17, 2019 - Qligent dihijikeun hiji pita rapih sabudeureun na tersukses NAB Tembongkeun ka tanggal dua panghargaan Industri bergengsi keur na platform Visi Analytics anyar. Dipikawanoh ku IABM jeung Future, anu panghargaan demonstrate kumaha Qligent geus pencét tombol katuhu sabudeureun kakuatan nu maju analytics brings ka pajoang panempo na churn customer dina pasaran televisi beuki bengkah. Qligent urang Visi Analytics nawarkeun solusi data badag dumasar-awan kuat ngawas kualitas Dursasana panempo, sarta ...

Maca deui "

Bittree Celebrates langkung Award ngéléhkeun pikeun Ohi-sangkan Audio Patchbay

solusi Patch32A Anyar dirancang pikeun mantuan para nasabah seamlessly sasak analog tradisional jeung networked IP audio Glendale, CA - April 16, 2019: Bittree - produsén ngarah kualitas luhur audio, video jeung data sistem patching - akang perlu hal piala badag sanggeus hela dina luar biasa opat accolades industri coveted di 2019 NAB Tembongkeun. Dirancang pikeun streamline integrasi analog tradisional jeung dumasar jaringan-IP patching audio, Patch32A Ohi audio patchbay parusahaan ieu ngahormatan jeung Best Tembongkeun panghargaan ti quartet publikasi ku grup média internasional Future purwakarta: Pro Sora News, TV Téhnologi, Sora. ..

Maca deui "

GatesAir na Foccus Digital ningkatkeun ISDB-Tb pamancar keur TV Rékam di Brazil

Foccus Digital bakal masang sareng komisi salapan GatesAir ULXTE pamancar cair-tiis pikeun ngaronjatkeun efisiensi dina pagelaran di kota konci, kalawan tambahan pamutahiran situs kakuatan handap ekspektasi CINCINNATI, April 17, 2019 - GatesAir, pamingpin global dina nirkabel, leuwih deui-hawa eusi solusi pangiriman pikeun siaran TV na radio, geus ditutup sejen ISDB-Tb deal TV digital badag di Brazil jeung Foccus digital, pasangan GatesAir di-nagara. Foccus Digital bakal ngahijikeun jeung komisi salapan GatesAir ULXTE pamancar cair-tiis keur TV Rékam, salah sahiji jaringan siaran panggedena di Brasil urang, dina pasar siaran konci kaasup Belo Horizonte, Porto Alegre, Rio de Janeiro na São Paulo. Deliveries bakal ...

Maca deui "

Newport Beach Film Festival Embraces kakawasaan Gagasan Jeung 2019 Festival trailer

The Newport Beach Film Festival (NBFF), di partnership kalawan Garasi Tim Mazda jeung sabalikna, nembe ngumumkeun sékrési resmi 2019 marquee trailer Play na: The Power of Gagasan. Film promosi ciri anu budak ngora anu geus bray dina crossfire of cerai pait kolotna '. Dina salah sahiji usaha kabur, anjeunna retreats kana kanyamanan imajinasi na. Naon anjeunna teu sadar teh kakuatan nu pamendak na kudu di dunya. 2019 Newport Beach Film Festival trailer: youtu.be/0DT5opmG2Bs The Newport Beach Film Festival geus jadi salah sahiji festival pilem gaya hirup anjog di AS, bringing Oranyeu ...

Maca deui "

Calrec urang Brio 12 tanda TVB urang 10th Calrec konsol

HEBDEN sasak, UK, April 16, 2019 - TVB, anu penyiar panggedéna di Hong Kong, ieu gedong on warisan na kalawan Calrec Audio jeung meuli hiji Brio12, na 10th Calrec konsol beuli to date. The Brio anyar ngagabung hiji armada of konsol Artemis, kaasup dua balok Artemis jeung salah konsol Artemis Lampu éta dibeuli taun ka tukang, jadi bagian tina dina bade pamutahiran téhnologi audio TVB urang. The Brio12 ieu dipake salaku konsol dibabawa tur ieu paling nembe dipake keur acara olahraga hirup, kaasup nu 2019 Tissot UCI Lagu Ngabuburit Piala Dunya diayakeun di bulan Januari jeung Series SIXDAY ...

Maca deui "

CATV TOKUSHIMA, Inc. ngawangun Live 4K Broadcast System Kira Ursa Broadcast, ATEM Switchers na HyperDeck Studio 12G

Fremont, CA - April 17, 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén CATV TOKUSHIMA, Inc. diganti 2K sistem siaran live maranéhna ku 4K anyar infrastruktur siaran live diwangun sabudeureun jeung produk Blackmagic Desain. Ieu kaasup Ursa Broadcast, ATEM Télévisi Studio Pro 4K, ATEM Kamera Control Panel na HyperDeck Studio 12G. CATV TOKUSHIMA, Nyarita. ieu dumasar dina Tokushima, Jepang. Aranjeunna ngahasilkeun warta lokal, SMA kaulinan baseball sarta sagala rupa program siaran live kayaning festival tarian Awa panganyarna. tari Awa Tokushima mangrupakeun salah sahiji seni pintonan Jepang tradisional anu geus di sabudeureun pikeun 400 taun, saprak periode Edo. ...

Maca deui "

mitra Globecast kalawan TechTV pikeun ngjalankeun HD channel gaya hirup TechStorm di Asia

Globecast, anu panyadia solusi global pikeun media, ngumumkeun eta geus partnered kalawan TechTV keur peluncuran HD channel TechStorm, saluran gaya hirup digital URANG SUNDA SAKUMNA ngeunaan papanggihan inovatif coolest jeung carita tina pangusaha anu dilakukeun ku maranehna kajadian. saluran anu launching sakuliah Asia jeung anu mimitina aya dina platform bayar-TV utama di Singapura. Globecast ieu nyadiakeun layanan playout pinuh, kaasup narima playlist jeung eusi pikeun ngawangun saluran, Nyiapkeun eusi éta, kalawan na rohangan ngédit tur patuh dilumangsungkeun lamun diperlukeun. saluran anu lajeng uplinked ku Globecast mun MEASAT-3 keur sebaran. TechStorm bakal beuki sadia on ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!