Unak Artikel

wartos

Encore Vancouver ngabagéakeun Warna Pewarna Jimmy Hsu

Colorist musiman Jimmy Hsu parantos ngagabung sareng Encore Vancouver, nyangking latar dinamis dina nyiptakeun kontén sareng kaahlian ilmiah warna kanggo perusahaan. Anjeunna sumping ka Encore Vancouver ti Side Street Post Production, dimana anjeunna ngamimitian salaku redaktur online di 2012 sateuacan fokus kana grading warna. Karya Hsu ngajantenkeun aksi langsung sareng proyék animasi di sapanjang genres, kalebet fitur, sinematik game video sareng komérsial pikeun klien sapertos Universal Studios, Disney sareng Lifetime. "Encore Vancouver ngagaduhan kolam renang bakat anu seueur anu gaduh artos sareng ngatur sababaraha proyék profil anu paling luhur di industri, sahingga ngiringan tim ieu henteu ...

Maca deui "

Gambar Pace sareng ShockBox VFX Forge hiji Alliance

Fasilitas pos jasa lengkep sareng pangaruh visual imah pikeun ngarobihkeun kerjasama kreatif anu panjang pikeun nyayogikeun jasa turnkey pikeun pilem sareng televisi sareng finansial kanyataanana. HOLLYWOOD — Pace Pictures, sora jasa full-time sareng fasilitas pasokan produksi gambar dumasar di Hollywood, sareng ShockBox VFX, ahli spesialis bi-basisir dina épék visual, animasi sareng grafik gerak, parantos ngawangun satru strategis pikeun proyék pilem sareng televisi. Dua perusahaan spesialis anu berkualitas nyayogikeun studio sareng produser kalayan jasa terpadu, ngalangkungan sadaya aspék pasina, pikeun ngarengsekeun proyék naon sacara éfisién, ongkos-efektif, sareng kontrol kendali anu langkung ageung. Persetujuan ngarobihkeun kerjasama gawé bareng anu suksés ...

Maca deui "

Kaméra Marshall POV Jupuk siaran eSports nepi ka Level salajengna Kalayan 'Player Cam'

TORRANCE, CA, SEPTEMBER 24, 2019 - Langkung dékade ka tukang, eSports parantos janten bisnis saé pisan. Dikeluarkeun ku kamekaran luar biasa tina streaming Web langsung, kana hawa-gedhung téh gancang dina moméntum, upami teu gancang. Pikeun Produser Tim Reis, ningkatkeun kualitas na "pamuter cams" sareng Kaméra Miniature Marshall Electronics CV502, ngabantosan ngalangkungan langkung saé, sadaya aksés aksés ka siaran sareng aliran langsung. Siaran ESport munggaran siaran Reis damel nganggo Kaméra Mini Marshall CV502 nyaéta pikeun lima anu kasohor vs lima game multiplayer online anu duanana disiarkeun sareng disaluran ...

Maca deui "

Hiji Studi Rekam Uni Anu Nampa Sertifikasi Dolby Atmos

Studio Opat suksés ngaliwat prosés sertifikasi anu saé nalika perusahaan merencanakeun nambihan kamampuan Atmos ka kamar campuran anu sanés. SAN FRANCISCO - Salah sahiji Studi Rekaman Union, panyadia perdana Bay Area tina jasa sora pas produksi, parantos nampi sertifikasi ti Dolby Laboratories kanggo nyayogikeun jasa nyampur dina Dolby Atmos pikeun Home Entertainment. Sertifikasi éta dilarapkeun pikeun One Union's Studio Four sareng ngalebetkeun plak témbok Dolby Laboratories nunjukkeun yén rohangan cocog kana spésifikasi téknis konsisten sareng format sora anu immersive. "Studio Opat dirancang sareng diwangun kanggo nyayogikeun standar Dolby pikeun serat," saur présidén One Union sareng juragan John McGleenan. ...

Maca deui "

Qligent Nyangking Visi jaminan Jaminan Media kanggo Kabel-Tec Expo 2019

Pameran waktos munggaran bakal nunjukkeun nilai média terpadu sareng pemantauan VOD, data analytics, sareng proses QoS / QoE networked anu sanés pikeun nyegah palanggan churn sareng ngoptimalkeun jasa uptime MELBOURNE, Florida, Séptémber 24, 2019 - Qligent, ahli dina dumasar-awan , ngawaskeun sareng analisa eusi perusahaan, bakal nyandak dalil nilai unik pikeun nyegah pangunjung langganan di SCTE-ISBE Cable-Tec Expo® 2019, dimana Qligent bakal nunjukkeun pikeun kahiji kalina. Qligent bakal nunjukkeun di Booth 1925 di konvénsi taunan industri TV broadband konvénsi taunan di Amérika, lumangsung di Ernest N. Morial Convention Center di New Orleans (Séptémber 30-Oktober 3). Pesen sentral Qligent ...

Maca deui "

V-Nova sareng Mitra Metaliquid pikeun nganteurkeun solusi indéks indéks AI-didorong gancangan

• Solusi ngamungkinkeun leuwih ti 3x deteksi obyék sareng kinerja pangakuan bari ngajaga akurasi nganggo téknologi PPro V-Nova sareng analisa kontén video Metaliquid • Mitra Usaha Strategis antara V-Nova sareng Metaliquid pikeun ngembangkeun sareng nyebarkeun produk komérsial dina 2020 • Ngawangun dina Media-Telecom anu suksés Program pembuktian IBC Catalyst ngeunaan proyék konsép anu ditampilkeun di IBC 2019 London, UK - 24 Séptémber 2019 - panyadia solusi komprési pidéo V-Nova sareng Metaliquid AI panyadia solusi solusi parantos ngumumkeun kemitraan strategis anu bakal ngawangun kana kasuksésan Media-Telecom Catalyst maranéhna. proyek, pikeun ngamekarkeun sareng nga-komersial produk-pegatna pikeun mesin diajar mesin ...

Maca deui "

Densitron Investing pikeun Tumuh di Amérika kalayan Key Appointment

Kent, UK, 24 Séptémber 2019 - Densitron, pencipta téknologi HMI, solusi tampilan intelektual Broadcast, sareng pamimpin global dina tampilan, monitor, sareng solusi komputasi anu aya, dinten ngumumkeun pelantikan Ye Gaung ka tim pengembangan bisnis Densitron basis California . HQ Amérika Densitron di California nyayogikeun aksés utama pikeun pasar domestik AS, ogé pasar kamekaran di Kanada sareng di Amérika Kidul. Sutradara Urusan Densitron Simon Jones nyatakeun, "Kuring resep ngabagéakeun Ye ka tim Densitron, anjeunna ngiringan kami sareng kaahlian industri siaran umur sareng pengetahuan anu salajengna ningkatkeun kapasitas urang ...

Maca deui "

Calrec Brio Tetep Diah di Gurun Mesir

SUMMITVILLE, INDIANA, SEPTEMBER 23, 2019 - Mark L. Butler, boga Majestic Sound Productions, Inc., terang anjeunna nuju pikeun tangtangan nalika anjeunna sapuk badé angkat ka tengah Mesir sareng muka hiji sarcophagus dina siaran TV langsung ka nagara 100. Acara Discovery Channel live anu dimaksudkeun pikeun nampilkeun salah sahiji pinunjul arkéologis pangpanjangna dina taun 15 sareng dikelompokeun ku kahirupan Indiana Jones, Dr. Zahi Hawass, tilas Menteri Pamaréntahan Antiquities pikeun Mesir. Pikeun nyampur audio langsung, Butler tos ka Calrec's Brio 36 Compact Digital Broadcast Audio Console. Sapanjang produksi, Butler ...

Maca deui "

Insinyur diéléktrik pikeun Jelajahi Produksi Antena TV sareng Tantangan RF Ngawasi dina Acara Industri Oktober

Bangkit naékna di Dielectric bakal ngabahas kumaha prosés simulasi modern sareng pemantauan align sistem antena dinten ieu sareng tren modéren dina siaran RAYMOND, Maine, Séptémber 23, 2019 - Dua ahli rékayasa siaran Dielectric anu parantos diketepkeun pikeun presentasi ragrag ieu tradeshows industri. Insinyur Listrik Nicole Starrett sareng Dan Glavin bakal naroskeun pamirsa di 2019 IEEE Broadcast Symposium awal bulan hareup, kalayan presentasi anu ngadidik sareng ngabéréskeun masalah dina dua tantangan RF anu langkung penting ayeuna: desain antena basis software (Starrett) sareng generasi RF salajengna ngawaskeun (Glavin). Glavin bakal hadir dina topik monitoring RF anu sami di 2019 WBA ...

Maca deui "

Telepon Chunghwa di Taiwan milih Telestream pikeun QoE Assurance & 4K Media Processing syarat

Nevada City, California, Séptémber 23, 2019 - Telestream, pamimpin global dina orchestrasi alur kerja média berbasis, streaming média sareng téknologi pangiriman, ngumumkeun kontrak strategis sareng panyadia jasa Pay-TV berbasis Taiwan, Chunghwa Telecom. Kontrén ningali penyiar komérsial utama Taiwan nganggo platform pamrosesan media Vantage Telestream pikeun operasi siaran 4K na. Dina waktos anu sami, Chunghwa Telecom bakal mastikeun kualitas jasa na (QoS) standar anu dipidangkeun nganggo parangkat lunak Quality Control otomatis Telestream pikeun média dumasar file. Investasi Chunghwa Telecom di Telestream Vantage mangrupikeun gerakan stratégis ku penyiar, sahingga janten 4K-siap di hareup. Éta bakal ...

Maca deui "

KDNK-FM Kakuatan Broadcast Eclectic Operation sareng Édisi Radio ENCO DAD

Stasion Anggota NPR nganggo DAD pikeun ngahasilkeun acara live sareng otomatis anu nampilkeun rupa-rupa musik, berita hiper-lokal, sareng urusan umum di West Central Colorado Southfield, MI, Séptémber 23, 2019 - Kalayan misi anu dinyatakeun pikeun nyambungkeun anggota masarakat pikeun hiji anu sanés sareng dunya. , KDNK-FM — stasiun anggota NPR anu berpusat di Carbondale, Colorado — nyiarkeun sora anu unik anu nyababkeun musik eclectic, warta lokal hiper, sareng program umum ngeunaan peuntas Roaring Fork Valley of West Central Colorado. Pikeun mastikeun operasi otomatis anu dipercaya sareng kurva belajar gancang pikeun langkung ti 120 sukarelawan DJ, stasion aksés komunitas ieu ngandelkeun DAD ku pimpinan pasar ENCO ...

Maca deui "

ERA nyayogikeun panyimpen Tiger Technology sareng solusi jaringan anyar pikeun fasilitas On Set Tech

London, UK - 23 Séptémber 2019 - ERA, panyadia sistem aliran sistem aliran IT utama pikeun siaran, pasca produksi sareng séktor média, damel sareng On Set Tech dina dailies and DIT (Digital Imaging Technicians) ahli nembé dibuka fasilitas anu nembé. Usaha dimimitian ti mimiti taun ieu kalayan pamasangan sistem neundeun Tiger Store kalayan jaringan Mellanox. Perluasan salajengna parantos dibahas, kalebet tambahan tina Seagate SSD Storage Array. On Set Tech ngawangun reputasi na damel di studio sareng di lokasi pilem sareng produksi drama TV high-end, nyayogikeun DIT sareng jasa dailies. Sks anyar kalebet 'Rocketman', 'Paddington ...

Maca deui "

Posisi Parumput Grass Valley salaku Pelopor Industri sareng Win Win di IBC 2019

MONTREAL - 8: 00 BST Séptémber 23, 2019 - Di IBC 2019, Grass Valley, sakali deui nandeskeun kumaha solusi anu dimeunangkeun-nya ngabantosan panyipta kontén, penyiar sareng organisasi média ngahasilkeun konten anu pikaresepeun. GV STRATUS Hiji, anu ngadamel debut Éropa dina acara éta, ngajamin panghargaan Future Best of Show, nunjukkeun komitmen Grass Valley pikeun neraskeun téknologi terus. Penghargaan Masa Depan Best of Show ngahargaan inovasi sareng pamekaran produk anu luar biasa di IBC. "Di IBC 2019 kami parantos nyatet kamampuan pikeun nganteurkeun solusi canggih anu nyayogikeun kabutuhan dunya nyata konsumén urang, gampil pisan, sareng gampang sareng gancang deployed.This penghargaan panganyarna nyaéta ...

Maca deui "

Sora Banten milik Becca Falborn Disebutkeun pikeun Forbes "30 Dina 30"

NEW YORK - Produsén eksekutif Lounge Lounge Becca Falborn mangrupikeun nominasi kanggo citakan dina Forbes taunan "30 Under 30" fitur. Nominasi diteruskeun kana kategori 20 dugi Séptémber 27th. Individu tiasa nyalon sababaraha kali. Nominees bakal dievaluasi ku panel hakim kaasup wartawan, éditor sareng ahli industri anu bakal milih seléksi ahir. Forbes 30 Dina 30 honorees kalebet pamimpin ngora anu pangsaéna di peuntas média, téknologi, hiburan, kauangan, busana, filipropi sareng tuangeun. Taun ka tukang, Forbes nampi langkung ti 15,000 nominasi kanggo 600 liang. Falborn, 29, dilantik produsén eksekutif di Sound Lounge awal taun ieu, ...

Maca deui "

Tuturkeun Sequence Opening Inticalally Badan Ti "Better Call Saul" Sareng Tutorial Anyar Tina Beureum Giant

Portland, ATAWA - Séptémber 19, 2019 - Red Giant nembé nembé nyebarkeun tutorial anu sanés, minggu ieu diilhami ku sababaraha grafis gerak anu paling disengaja (kantos ngahaja) anu dimaénkeun dina urutan judul pembuka, nyaéta Better Call Saul. Seth Worley parantos deui, ngalaksanakeun suasana sareng hilarity ka hiji tutorial anu gunana anu bakal ngagaduhan seniman grafis cita-cita anu nyiptakeun épék campy kurang ti lima menit. Dina tutorial énggal ayeuna anu sayogi dina saluran YouTube Red Giant, Seth nembongkeun kami kumaha nyieun deui rupa anu teu disengaja tina tingkatan judul Better Call Saul nganggo gratis ...

Maca deui "

SeeBoundless Nyiptakeun Modél Realitas 3D Augment tina Amazon Rainforest Kalayan Blackmagic EGPU Pro

Fremont, CA - Séptémber 20, 2019 - Desain Blackmagic ngumumkeun ayeuna yén Blackmagic eGPU Pro parantos dianggo ku SeeBoundless pikeun ngabantosan nyiptakeun modél 3D dimekarkeun ageung gede (AR) modél hujan hutan hujan Amazon. Salaku bagian tina eksposisi TIME anu bakal datang di Amazon, Blackmagic eGPU Pro digunakeun unggal dintenna pikeun ngamajukeun rébuan gambar babarengan bari di lokasi di Amazon. SeeBoundless mangrupikeun laboratorium téknologi, studio desain sareng firma komunikasi, sareng caritaan immersive sareng fotogrammétik anu dianggo ku toko warta, pendidik sareng organisasi di sakumna dunya. Dina 2016, SeeBoundless ngamimitian ngembangkeun standarna ...

Maca deui "

Sora Wawasan sareng José Frías

Kalayan karir anu kantos dugi ka dintenna dina ngarékam langkung ti dasawarsa ka tukang, Produksi Ségum Campur José Frías parantos lami-lami mikacinta kana industri audio. Sanaos anjeunna mimiti ngamimitian musik, anjeunna ngayakeun seueur peran produksi audio anu béda, anu parantos nyababkeun damelna pikeun proyék-proyék pikeun klien berprofil tinggi, sapertos Motorola, IBM, ESPN, Time Magazine sareng seueur deui. Anjeunna ngabagikeun carita na di cicilan panganyarna tina DPA "Sora Wawasan" P&P: Kumaha anjeun ngamimitian anjeun janten campuran alat? Abdi ngagaduhan ngamimitian salaku mixer sora produksi kirang langkung dalapan ...

Maca deui "

KUSI Ngaronjatkeun kaméra Kaméra ka JVC 2 / 3-Inch DIPASIHKE CAM GY-HC900

WAYNE, NJ (Séptémber 19, 2019) - JVC Profesional Video, pamisahan JVCKENWOOD USA Corporation, dinten ngumumkeun KUSI, hiji stasiun televisi bebas milik McKinnon Broadcasting anu ngalayanan San Diego (DMA #29), parantos ngagaleuh 11 GY ‑ HC900 Sambungkeun CAM 2 / camcorder siaran 3 inci pikeun proyék ENG sareng EFP. Diangkat dina bulan Agustus, kaméra anyar dianggo ngabantosan ngahasilkeun 65 jam warta dina unggal minggu. Kaméra anyar ngagentos camcorders 11 JVC GY-HM700 camcorder ProHD anu parantos dianggo saprak stasion transisi ka produksi HD dina April 2008. Fred Swift, lulugu insinyur KUSI, nyatakeun kualitas vidéo mangrupikeun alesan utama ...

Maca deui "