wartos

Olahraga Asisten Produksi Media-

Dina pangawasan produser, posisi ieu bakal aub dina sagala aspek dina produksi hirup olahraga acara / nempokeun. Tugas kaasup tulisan & ngedit highlights, teases, fitur, sarta inisiatif nu patali tim; ngumpul acara elemen; condensing kaset / media digital sarta logging eusi pikeun neundeun. Tanggung jawab -Writing, edit highlights, teases, fitur sarta ngumpulkeun acara elemen. -Work kalawan produser dina studio jeung ngédit kamar keur ngumpul barang tur atur elemen. -Assists dina organisasi rencana produksi jeung bahan. Ngumpulkeun sarta log elemen, video, wawancara, sarta highlights. Aksés sarta mantuan di gudang média. -Field ngahasilkeun pikeun proyék-proyék husus. -Participates dina rapat jeung nelepon konferensi patali ka ...

Maca deui "

Marketing Coordinator- Broadcasting

Tugas: - A Koordinator Marketing bakal koordinat nu dijalankeunnana sakabéh Kartun Jaringan stunts / marathons, sarta promosi klien ngaropéa. Ieu ngawengku gawe langsung jeung marketing jaringan sarta klien pikeun ménta kabéh bahan kreatif, scheduling adjacencies komérsial kalawan kontak jaringan, reserving inventory kalawan Planning strategis, nohonan deadlines produksi dina jaringan tur mastikeun yén unggal promotion geus dieksekusi leres. - Ajeg mulasara, update na ngaluarkeun status Kartun Jaringan na elemen grids di G: ngajalankeun kana gaya jualan na pamasaran jaringan. grids ieu ngandung sagala informasi pertinent keur unggal Kartun Promosi Network nu dijual jeung aya. - ...

Maca deui "

produksi Mitra

Artforum nyiar a gaul produksi. pangalaman Publishing anu diperlukeun. kaahlian Adobe CS anu penting. proyék ieu ngalibatkeun sakumna aspék Majalah penerbitan-citak, digital, jeung manajemén wéb.

Maca deui "

Kantor Produksi intern

The Produksi Kantor intern / Asisten bakal boga kasempetan pikeun diajar rupa-rupa kaahlian kantor administrasi jeung produksi, bakal ngagem loba topi ngarojong manajer produksi kalawan arrangements perjalanan, pesenan beuli, laporan expense sarta duit tunai Bintara; bakal ngarojong produser dikaitkeun jeung carita jeung panalungtikan archival, sarta bakal asup tur nranskripsikeun bahan wawancara. calon idéal kudu sababaraha atikan atawa latihan dina produksi atawa pos-produksi ogé minat kuat di filmmaking dokumenter, panalungtikan sarta acara ayeuna. Calon kudu diayakeun, profésional, sumanget, sarta kabuka pikeun pembelajaran. pangaweruh Gawe ti Microsoft Office kaasup Excel dasar anu diperlukeun. Pangalaman jeung kreatif lianna ...

Maca deui "

Produksi Manajer-Kedawung Fasilitas Aula

Shenandoah Conservatory of Shenandoah Universitas ieu néangan hiji manajer produksi ngalaman keur fasilitas aula konsér na dimimitian langsung. tanggung jawab primér dina ieu full-waktu, posisi benefited kaasup tapi teu diwatesan ku menata operasi dinten-ka-poé Armstrong Kedawung Aula na Goodson Recital Aula / chapel pikeun pamakéan nu Conservatory urang, ngajaga sistem operasi lemes pikeun pamakéan Universitas umum Conservatory spasi kinerja musik tur scheduling kabeh acara dina eta tempat kinerja kalayan kampus sareng mareuman-kampus grup; gawé bareng samet Divisi, Direksi Kacapi sareng Angklung, sarta Ngatur Diréktur dina ngajaga hiji kalender master diaksés na resolving bentrok scheduling sakumaha diperlukeun; cataloging tur mastikeun ...

Maca deui "

Casting Asisten Produksi

Pangaweruh dina sagala wangun musik utamana alternatif, hip-hop (sakola heubeul jeung anyar), r & b sarta pop. Kudu A MUSIK KURING JUNKIE. Muhun versed dina budaya pop utamana musisi, heartthrobs rumaja, artis na acara TV keur 10 taun tukang. Wawuh jeung seniman bawah tanah jeung munculna loba genres musik. saavy Internet - Ngalamar kudu nyaho jalan di sabudeureun Facebook, blog musik, situs warta musik, Twitter, Instagram, situs YouTube jeung nunjukkeun kegigihan hébat dina ieu panalungtikan online. Dikelompokeun sarta bisa ngalacak casting ngawujud, miara file casting, sesi casting jadwal na marios kiriman online. Anu pamungkas, pangabisa na rohangan ngédit (salah jalma) - ...

Maca deui "

Asisten produksi

The Asisten Produksi tanggung jawab kreasi sarta akurasi elemen grafis jeung video pikeun pamakéan dina hawa. Bakal mantuan produser dina nyungsi video, nalungtik data sarta wangunan elemen statistik keur duanana studio na Productions jauh. gelar kuliah diperlukeun. Kudu boga pangaweruh olahraga kuat kalawan tekenan kana kuliah tur pro basket na Mayor Liga Baseball. Kudu boga kaahlian komunikasi kuat, duanana ditulis tur lisan.

Maca deui "

Manajer Produksi Unit

A USC pilem sarjana thesis (a horor / patojaiah), keur eksekutif dihasilkeun ku aktor TV Network, anu néangan hiji UPM Heboh. Shooting jadwal: pertengahan ka ahir Januari di LA saheulaanan: Jan 17-21; Jan 25-26Please nerapkeun lamun aya hiji individu kacida kreatif sarta dikelompokeun anu tiasa dianggo di luhur timely. Minat dina genre pilem horor mangrupakeun tambah tapi teu neccessary.Although ieu mangrupa posisi unpaid, éta mangrupa kasempetan gede meunang gawé anjeun katempo ku loba jenis pilem, sakumaha urang rencana pikeun némbongkeun pilem ieu di loba festival dunya! Kredit na hidangan provided.Please ngirim surat panutup sarta ...

Maca deui "

desainer produksi

A USC pilem sarjana thesis (a horor / patojaiah), keur eksekutif dihasilkeun ku aktor TV Network, anu néangan hiji desainer Produksi dialam kreatif. Shooting jadwal: pertengahan ka ahir Januari di LA saheulaanan: Jan 17-21; Jan 25-26Please nerapkeun lamun aya hiji individu kacida kreatif, ngalaman, sarta profésional anu bisa dianggo di luhur timely. Minat dina genre pilem horor mangrupakeun tambah tapi teu neccessary.Although ieu mangrupa posisi unpaid, éta mangrupa kasempetan gede meunang gawé anjeun katempo ku loba jenis pilem, sakumaha urang rencana pikeun némbongkeun pilem ieu di loba festival dunya! Kredit na hidangan provided.Please ...

Maca deui "

produksi Mitra

A téater régional LORT D di Sarasota, FL ieu néangan hiji Mitra Produksi dina muatan tina prop tur endah lukisan. Tugas ngawengku: pangawasan jeung dijalankeunnana prop, pangawasan sarta dijalankeunnana lukisan endah, tur rojongan administrasi keur Manajer Produksi. A minimum tilu taun pangalaman téater profésional anu diperlukeun.

Maca deui "

Asisten Produksi Digital

Tanggung jawab: Atur WebsitesOptimize speed ramatloka, eusi, patalimarga, jeung layoutDownload / ngaoptimalkeun / ngatur ukuran sadaya video sareng poto pikeun web viewingCreate jeung ngaropea grafik pikeun bahan paméran uleman visualsKeep média sosial, situs Artnet, sarta Wikipedia updatedCommunicate diropéa ka situs web pasangan Digital File Arsip ManagementCoordinate digital manajemén file kalawan apdet gambar produksi ManagerRecord databés tur nyiapkeun file digital keur printer Simpen produksi pos, almenak seni rupa, daftar telepon tur kontak updatedUpdate catetan poéan kaasup tracking # tina kiriman print na karya seni statusDocument keur jualan na paméran

Maca deui "

Asisten produksi

Program Kandungan Mitra mangrupakeun program premiere pikeun ngaidentipikasi sarta ngamekarkeun generasi saterusna pamingpin Produksi dina ESPN. Ieu program Éntri-tingkat urang dimaksudkeun pikeun tumuwuh kaahlian produksi pamilon 'na pangaweruh jeung nyadiakeun aranjeunna ku yayasan pikeun kamajuan sakuliah organisasi. program ieu dimaksudkeun pikeun nyadiakeun jalur jelas karir, ekspektasi kinerja diartikeun jeung learning jeung ngembangkeun terstruktur kasempetan pikeun pamingpin ESPN urang nu bakal datang. ESPN, Inc., The Di sakuliah dunya Pamimpin di Olahraga, nya éta multinasional, multimédia parusahaan olahraga hiburan ngarah featuring portopolio broadest aset olahraga multimédia kalawan leuwih entitas bisnis 50. Kantor pusatna di Cileungsi, Connecticut, ESPN nyaéta ...

Maca deui "

Spring magang - Produksi / Operasi

Salian tugas administrasi biasa, interns produksi bakal jawab Koréksi dirancang teks na nyertakeun, anu ngabantu diréktur operasi kalawan pangropéa tina jadwal produksi jeung basis data, sarta Nyiapkeun file pikeun reprints. Intern ogé bakal mantuan diréktur operasi sarta Ngatur redaktur jeung trafficking bahan di imah (ie, ngirim publisitas dept. Poto panulis sarta nyertakeun pikeun Kaluaran pencét jeung ngasupkeun copyedits kana naskah pikeun tim redaksi). Gumantung kana pangalaman design sareng Adobe Kreatif Suite, intern oge bisa jadi jawab ngarancang bahan pikeun publisitas, spanduk pikeun ramatloka anu Tujuh Unak, desain téks, sarta konversi e-buku. Syarat: Hard gawe, prakarsa, ...

Maca deui "

produksi Mitra

Pilari caang, individu dikelompokeun saha museurkeun sarta boga pangalaman kalayan produksi buku citak tradisional. Tanggung jawab bakal ngawengku: - netepkeun nepi jadwal produksi internal - estimasi print - trafficking bahan tina ngical paralatan - mariksa mechanicals interior jeung panutup / jaket - Nyiapkeun lambar perenah jeung urutan beuli keur printer - reviewing proofs warna tina ngical paralatan - reviewing buku blues / proofs lemes - proofreadingRequirements lampu: WAJIB mibanda sahanteuna 1 1 / 2 taun BUKU produksi pangalaman.

Maca deui "

Newsperson / Broadcast Writer

The Associated Pencét nyiar a Newsperson / Broadcast Writer pikeun meja na rohangan ngédit Kulon Daerah taun Phoenix, Arizona. A panulis siaran di hiji meja warta régional AS nyerat, payil tur mantuan ngatur operasi tulisan siaran dina wilayah multi kaayaan. Para sasterawan anu bagian tina hiji dinamis, 24 / 7 operasi anu ngawengku rai ti téks, poto, multimédia sarta vidéo. anggota staf dianggo salaku tim pikeun mastikeun AP owns sinyalna tina warta dinten di sakabeh format. The panulis siaran ngalaporkeun ka Broadcast Editor anu régional, sarta jalan raket jeung rai warta sarta wartawan di wewengkon ogé siaran nasional ...

Maca deui "

Asisten Produksi News

Penting tugas & tanggung jawab kaasup handap: - Dub sora pikeun hawa. - Siapkeun na ngawas nembak hirup. - nyandak reporter eupan pikeun hawa. - Waleran telepon jeung nanganan patarosan pangdéngé. - Laku ngéléhkeun cék tur turutan up on tips warta. - Nyadiakeun bantuan umum kana staf warta, utamana dina mangsa sinyalna warta megatkeun. Diperlukeun Kualifikasi Kedah tiasa prioritas, nanganan tekanan deadline, tipe 45 + kecap menit a. Kedah janten melek komputer. Kedah janten sadia gawe kabeh jam, overnights, sarta weekends tur jadi amenable kana parobahan shift karya. Pikaresep Kualifikasi produksi Radio sarta / atawa jurnalisme ...

Maca deui "

Olahraga Akun Eksekutif (siaran Spanyol)

The legendaris WFAN AM / FM jeung home radio anyar tina Yankees NewYork, keur néangan Olahraga Akun executives keur ngagambarkeun andsell siaran Basa Spanyol pikeun New York YANKEES Radio Network. posisi ieu merlukeun teuas kerja, awal diri, individu jualan andaggressive berorientasi. Anjeun kudu ngarti tur respectbrands na kumaha maranéhna bisa terpadu. Ngalamar kudu boga experienceat sahanteuna hiji atawa leuwih ti handap: Olahraga Bobotoh Penjualan, Sportsor Hispanik Radio, New Development Usaha, ngajual konseptual, sarta / atawa kaahlian jual strategis / MultiLevel. Konci pikeun posisi ieu bakal ka prospek na developrelationships kalayan konci kaputusan Lokal sarta Daerah ...

Maca deui "

Assistant- butik Manajemén / Company Produksi

Manajemén butik / Company Produksi nyiar asisten jeung pangadeg pikeun ngamimitian Januari 2014. Calon kudu kandel skinned na dedicated. Tugas dibasajankeun rolling nelepon na scheduling kana bacaan sarta nyadiakeun catetan dina proyék klien. Ideally pilari batur kalawan meja sataun pangalaman jeung minat dina ngahasilkeun sarta manajemén. Kudu jadi nyaman sabudeureun anjing.

Maca deui "
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!