wartos

Casting Asisten Produksi

Pangaweruh dina sagala wangun musik utamana alternatif, hip-hop (sakola heubeul jeung anyar), r & b sarta pop. Kudu A MUSIK KURING JUNKIE. Muhun versed dina budaya pop utamana musisi, heartthrobs rumaja, artis na acara TV keur 10 taun tukang. Wawuh jeung seniman bawah tanah jeung munculna loba genres musik. saavy Internet - Ngalamar kudu nyaho jalan di sabudeureun Facebook, blog musik, situs warta musik, Twitter, Instagram, situs YouTube jeung nunjukkeun kegigihan hébat dina ieu panalungtikan online. Dikelompokeun sarta bisa ngalacak casting ngawujud, miara file casting, sesi casting jadwal na marios kiriman online. Anu pamungkas, pangabisa na rohangan ngédit (salah jalma) - ...

Maca deui "

Asisten produksi

The Asisten Produksi tanggung jawab kreasi sarta akurasi elemen grafis jeung video pikeun pamakéan dina hawa. Bakal mantuan produser dina nyungsi video, nalungtik data sarta wangunan elemen statistik keur duanana studio na Productions jauh. gelar kuliah diperlukeun. Kudu boga pangaweruh olahraga kuat kalawan tekenan kana kuliah tur pro basket na Mayor Liga Baseball. Kudu boga kaahlian komunikasi kuat, duanana ditulis tur lisan.

Maca deui "

Manajer Produksi Unit

A USC pilem sarjana thesis (a horor / patojaiah), keur eksekutif dihasilkeun ku aktor TV Network, anu néangan hiji UPM Heboh. Shooting jadwal: pertengahan ka ahir Januari di LA saheulaanan: Jan 17-21; Jan 25-26Please nerapkeun lamun aya hiji individu kacida kreatif sarta dikelompokeun anu tiasa dianggo di luhur timely. Minat dina genre pilem horor mangrupakeun tambah tapi teu neccessary.Although ieu mangrupa posisi unpaid, éta mangrupa kasempetan gede meunang gawé anjeun katempo ku loba jenis pilem, sakumaha urang rencana pikeun némbongkeun pilem ieu di loba festival dunya! Kredit na hidangan provided.Please ngirim surat panutup sarta ...

Maca deui "

desainer produksi

A USC pilem sarjana thesis (a horor / patojaiah), keur eksekutif dihasilkeun ku aktor TV Network, anu néangan hiji desainer Produksi dialam kreatif. Shooting jadwal: pertengahan ka ahir Januari di LA saheulaanan: Jan 17-21; Jan 25-26Please nerapkeun lamun aya hiji individu kacida kreatif, ngalaman, sarta profésional anu bisa dianggo di luhur timely. Minat dina genre pilem horor mangrupakeun tambah tapi teu neccessary.Although ieu mangrupa posisi unpaid, éta mangrupa kasempetan gede meunang gawé anjeun katempo ku loba jenis pilem, sakumaha urang rencana pikeun némbongkeun pilem ieu di loba festival dunya! Kredit na hidangan provided.Please ...

Maca deui "

produksi Mitra

A téater régional LORT D di Sarasota, FL ieu néangan hiji Mitra Produksi dina muatan tina prop tur endah lukisan. Tugas ngawengku: pangawasan jeung dijalankeunnana prop, pangawasan sarta dijalankeunnana lukisan endah, tur rojongan administrasi keur Manajer Produksi. A minimum tilu taun pangalaman téater profésional anu diperlukeun.

Maca deui "

Asisten Produksi Digital

Tanggung jawab: Atur WebsitesOptimize speed ramatloka, eusi, patalimarga, jeung layoutDownload / ngaoptimalkeun / ngatur ukuran sadaya video sareng poto pikeun web viewingCreate jeung ngaropea grafik pikeun bahan paméran uleman visualsKeep média sosial, situs Artnet, sarta Wikipedia updatedCommunicate diropéa ka situs web pasangan Digital File Arsip ManagementCoordinate digital manajemén file kalawan apdet gambar produksi ManagerRecord databés tur nyiapkeun file digital keur printer Simpen produksi pos, almenak seni rupa, daftar telepon tur kontak updatedUpdate catetan poéan kaasup tracking # tina kiriman print na karya seni statusDocument keur jualan na paméran

Maca deui "

Asisten produksi

Program Kandungan Mitra mangrupakeun program premiere pikeun ngaidentipikasi sarta ngamekarkeun generasi saterusna pamingpin Produksi dina ESPN. Ieu program Éntri-tingkat urang dimaksudkeun pikeun tumuwuh kaahlian produksi pamilon 'na pangaweruh jeung nyadiakeun aranjeunna ku yayasan pikeun kamajuan sakuliah organisasi. program ieu dimaksudkeun pikeun nyadiakeun jalur jelas karir, ekspektasi kinerja diartikeun jeung learning jeung ngembangkeun terstruktur kasempetan pikeun pamingpin ESPN urang nu bakal datang. ESPN, Inc., The Di sakuliah dunya Pamimpin di Olahraga, nya éta multinasional, multimédia parusahaan olahraga hiburan ngarah featuring portopolio broadest aset olahraga multimédia kalawan leuwih entitas bisnis 50. Kantor pusatna di Cileungsi, Connecticut, ESPN nyaéta ...

Maca deui "

Spring magang - Produksi / Operasi

Salian tugas administrasi biasa, interns produksi bakal jawab Koréksi dirancang teks na nyertakeun, anu ngabantu diréktur operasi kalawan pangropéa tina jadwal produksi jeung basis data, sarta Nyiapkeun file pikeun reprints. Intern ogé bakal mantuan diréktur operasi sarta Ngatur redaktur jeung trafficking bahan di imah (ie, ngirim publisitas dept. Poto panulis sarta nyertakeun pikeun Kaluaran pencét jeung ngasupkeun copyedits kana naskah pikeun tim redaksi). Gumantung kana pangalaman design sareng Adobe Kreatif Suite, intern oge bisa jadi jawab ngarancang bahan pikeun publisitas, spanduk pikeun ramatloka anu Tujuh Unak, desain téks, sarta konversi e-buku. Syarat: Hard gawe, prakarsa, ...

Maca deui "

produksi Mitra

Pilari caang, individu dikelompokeun saha museurkeun sarta boga pangalaman kalayan produksi buku citak tradisional. Tanggung jawab bakal ngawengku: - netepkeun nepi jadwal produksi internal - estimasi print - trafficking bahan tina ngical paralatan - mariksa mechanicals interior jeung panutup / jaket - Nyiapkeun lambar perenah jeung urutan beuli keur printer - reviewing proofs warna tina ngical paralatan - reviewing buku blues / proofs lemes - proofreadingRequirements lampu: WAJIB mibanda sahanteuna 1 1 / 2 taun BUKU produksi pangalaman.

Maca deui "

Newsperson / Broadcast Writer

The Associated Pencét nyiar a Newsperson / Broadcast Writer pikeun meja na rohangan ngédit Kulon Daerah taun Phoenix, Arizona. A panulis siaran di hiji meja warta régional AS nyerat, payil tur mantuan ngatur operasi tulisan siaran dina wilayah multi kaayaan. Para sasterawan anu bagian tina hiji dinamis, 24 / 7 operasi anu ngawengku rai ti téks, poto, multimédia sarta vidéo. anggota staf dianggo salaku tim pikeun mastikeun AP owns sinyalna tina warta dinten di sakabeh format. The panulis siaran ngalaporkeun ka Broadcast Editor anu régional, sarta jalan raket jeung rai warta sarta wartawan di wewengkon ogé siaran nasional ...

Maca deui "

Asisten Produksi News

Penting tugas & tanggung jawab kaasup handap: - Dub sora pikeun hawa. - Siapkeun na ngawas nembak hirup. - nyandak reporter eupan pikeun hawa. - Waleran telepon jeung nanganan patarosan pangdéngé. - Laku ngéléhkeun cék tur turutan up on tips warta. - Nyadiakeun bantuan umum kana staf warta, utamana dina mangsa sinyalna warta megatkeun. Diperlukeun Kualifikasi Kedah tiasa prioritas, nanganan tekanan deadline, tipe 45 + kecap menit a. Kedah janten melek komputer. Kedah janten sadia gawe kabeh jam, overnights, sarta weekends tur jadi amenable kana parobahan shift karya. Pikaresep Kualifikasi produksi Radio sarta / atawa jurnalisme ...

Maca deui "

Olahraga Akun Eksekutif (siaran Spanyol)

The legendaris WFAN AM / FM jeung home radio anyar tina Yankees NewYork, keur néangan Olahraga Akun executives keur ngagambarkeun andsell siaran Basa Spanyol pikeun New York YANKEES Radio Network. posisi ieu merlukeun teuas kerja, awal diri, individu jualan andaggressive berorientasi. Anjeun kudu ngarti tur respectbrands na kumaha maranéhna bisa terpadu. Ngalamar kudu boga experienceat sahanteuna hiji atawa leuwih ti handap: Olahraga Bobotoh Penjualan, Sportsor Hispanik Radio, New Development Usaha, ngajual konseptual, sarta / atawa kaahlian jual strategis / MultiLevel. Konci pikeun posisi ieu bakal ka prospek na developrelationships kalayan konci kaputusan Lokal sarta Daerah ...

Maca deui "

Assistant- butik Manajemén / Company Produksi

Manajemén butik / Company Produksi nyiar asisten jeung pangadeg pikeun ngamimitian Januari 2014. Calon kudu kandel skinned na dedicated. Tugas dibasajankeun rolling nelepon na scheduling kana bacaan sarta nyadiakeun catetan dina proyék klien. Ideally pilari batur kalawan meja sataun pangalaman jeung minat dina ngahasilkeun sarta manajemén. Kudu jadi nyaman sabudeureun anjing.

Maca deui "

Pos intern Produksi

NYC dokumenter, Kakaisaran Skates, merlukeun intern pos-produksi pikeun mantuan nranskripsikeun ngawawancara salila bulan Nopémber. Tiasa dianggo bagian-waktos atanapi full-waktu. Proyék dimimitian langsung. Ngalamar berpungsi jarak jauh. Saatos transkripsi bulan geus réngsé, posisi pos-produksi séjén bisa jadi aya, upami berminat. Kakaisaran Skates kieu grup paeh-teuas New York City roller skaters, nyekel onto hiji jaman anu waktos geus datangna jeung Isro. Sareng pilem rasa kultus, dokumenter ieu kieu grup tepa ti joyous sapatu-penari di jantung a bursting kota kalawan eccentricity tapi garing tulang tina rinks. - Kedah tiasa dianggo 10 ...

Maca deui "

desainer produksi

Ngédit graphicsCreating layoutsTouching up workCreating rupa jaminan, duanana keur klien kami jeung input companyOffering urang jeung eupan balik sakuliah design roundsCollaborating kalayan anggota tim sejenna pikeun ngahasilkeun rarancang pangalusna possibleThe kamampuhan pikeun dianggo bebas tur ngajawab problemsAbility rarancangan jeung ngaéksekusi deukeut inovatif ka projectsAn panon pikeun detailStrong typographic sarta perenah skillsFlexibility jeung kahayang pikeun kerja keras dina pamahaman deadlineSolid sahiji aplikasi desain utama: pinter dina InDesign na Photoshop; kudu boga kaahlian canggih tur pangalaman dina Adobe IllustratorEducation di desain grafis (atawa widang nu patali)

Maca deui "

Seni Produksi Mitra

- Cék layouts keur gaya, Imaging na font kasalahan ogé dipasing bener jeung alignment.- ngadistribusikaeun print na PDF proofs kana Seni jeung Salin departments.- Gantelkeun jeung napelkeun artikel na update statuses perenah maké K4 penerbitan system.- Aliran di na téks gaya .- silo FPO gambar maké Photoshop.- Act salaku liaison antara redaksi Seni, Salin, sarta Prepress departments.- paréntah Strong of Adobe InDesign, ku panon alus keur tipografi. - pinter dina Adobe Photoshop jeung Garapan Illustrator.- gawé bareng K4 Publishing System. - Timer ngamotivasi, meticulous tur jéntré berorientasi, ...

Maca deui "

Produksi / Manajer Desain

Dina industri hargana murah, Journal Multimedia ieu ngembang pesat. Dina taun katukang kami geus ditambahkeun majalah bulanan, suplemén 13, acara 4 sareng nu sanesna. Mangga buka kami online di www.journalmultimedia.com, www.njbiz.com, www.petage.com. . Hawana hiji tim anu achieving pangajén unggul sukses. Tanggung jawab proyék: Produksi: Jieun sarta ngalaksanakeun hiji jadwal produksi papanggih deadlines pikeun departemén sibuk anu bakal produceA newspaperA mingguan bulanan magazine30 herang + supplemental jualan publicationsCollateral jeung bahan ad pamasaran materialsTrack Desain: Gawé sareng tim redaksi jeung desain sababaraha supplementsOversee kreatif pikeun majalah bulanan na supplementsCreate dina-imah Iklan na jaminan materialsReview publikasi final sateuacan ...

Maca deui "

Manajer produksi

The manajer produksi nyaeta jawab ngarah produksi di Stasiun kaasup tata, pangatur na executing sakabeh elemen produksi di studio jeung lapangan. kagiatan konci Diterangkeun Produksi Kepegawaian: Ngiring na Scheduling / Atur Produksi Automation System ngawasan lingkungan ngahurungkeun kaasup: - Cimanuk sarta scheduling direksi ngahurungkeun. - Gawé jeung departemén warta sarta méré keur programming of ngahurungkeun pikeun minuhan warta strategy.- Nyadiakeun a recovery musibah dites rutin pikeun automation ngahurungkeun. - terus assess sarta ngamekarkeun ngahurungkeun lila pangalusna sarta nyadiakeun arah on apdet hareup pikeun sistem. - Post ...

Maca deui "
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!