Unak Artikel

wartos

Produksi & Development Koordinator

Koordinator Produksi ngagantikeun pangrojong ka Departemen Pamekaran & Produksi basis di Los Angeles, khususna ngarojong dua Pengimpinan: Wakil Présidén, Scripted Development & Produksi sareng Wawakil Présidén, Produksi (Produksi Ayeuna Teu Siker). Tanggung jawab - Ngawula ka salaku hubungan antara eksekutif jeung departemén internal sareng bait bisnis luar pikeun mastikeun yén sagala perkara dihadiran dina perkara anu efisien sareng timely - Atur Telepon pikeun mastikeun yén perhatosan sok ka-bahan paling ageung / tanya heula - Apdet sareng miara kalénder; ngajadwalkeun rapat sareng sababaraha Hadirin sakumaha dipénta; kamar konferensi cagar sareng mesen kadaharan pikeun rapat - Susun sadayana bisnis ...

Maca deui "

Manajer produksi

Pangatur produksi tanggung jawab mingpin produksi di Stasiun di antarana perencanaan, ngatur, sareng ngaéksekusi sakabeh elemen produksi di studio sareng lapangan. Kagiatan Leadlmu Kalolobaan Bahan Perjékahan: Ngiring sareng Ngarencanakeun / Ngokolakeun Produksi Produksi Awtasi Mantos lingkungan ngahurungkeun kaasup: - Pelatihan sareng perencanaan direksi ngahurungkeun. - Digawekeun sareng jurusan berita sareng nu ngayunkeun ngayunkeun pikeun Ignite pikeun luput strategi osé.- Nyadiakeun recovery bencana dites anu teratur kanggo Ignite automation. - Terus ngeunteung sareng ngembangkeun Ngarambat prakték anu terakhir sareng nyayogikeun arah kanggo apdet kahareup sistem anu tiasa. - Pos ...

Maca deui "

Produksi / Desain Manajer

Dina industri anu hargana murah, Journal Multimedia téh ngembang pesat. Dina taun katukang kami parantos nambihan majalah bulanan, suplemén 13, acara 4 sareng nu sanesna. Mangga buka kami online di www.journalmultimedia.com, www.njbiz.com, www.petage.com. . Janten bagian tina tim anu keur ngahontal kasuksésan unggul pangajén. Tanggung jawab Proyék: Produksi: Jieun sareng nerapkeun jadwal produksi pikeun minuhan pengukuran pikeun departemén sibuk anu bakal diajarkeun kabar mingguanPalah majalah herang bulanan30 + publikasi pamayaran Penjualan jaminan sareng bahan pamasaran Ngalacak bahan iklan Rarancang: Gawé sareng tim redaksi tur ngararancang sababaraha supleménOnéh kreatif pikeun majalah bulanan sareng supleménCreate Iklan dina imah sareng bahan jaminanParoskeun ieu publikasi final sateuacan ...

Maca deui "

Seni Produksi Mitra

- Cék layouts keur gaya, Imaging na font kasalahan ogé dipasing bener jeung alignment.- ngadistribusikaeun print na PDF proofs kana Seni jeung Salin departments.- Gantelkeun jeung napelkeun artikel na update statuses perenah maké K4 penerbitan system.- Aliran di na téks gaya .- silo FPO gambar maké Photoshop.- Act salaku liaison antara redaksi Seni, Salin, sarta Prepress departments.- paréntah Strong of Adobe InDesign, ku panon alus keur tipografi. - pinter dina Adobe Photoshop jeung Garapan Illustrator.- gawé bareng K4 Publishing System. - Timer ngamotivasi, meticulous tur jéntré berorientasi, ...

Maca deui "

desainer produksi

Ngédit grafikSunting Tata usaha Ngalangkungan pagawéan Ngalangkungan rupa-rupa jaminan, pikeun klien kami sareng input perusahaan kami sareng input sareng résponasi sapanjang rarancang rangkéKolaborasi sareng anggota tim anu sanés pikeun ngahasilkeun desain anu pangsaéna anu mungkin pikeun kamampuan sacara mandiri sareng méréskeun masalahAbility pikeun konsép sareng ngalaksanakeun pendekatan inovatif pikeun proyékAn panon pikeun detailStrong keterampilan tipografis sareng perenahKurang fleksibilitas sareng karep nyambut gawé dina kaayaan deadlineSolid ngartos ngeunaan desain desain utama: mahir dina InDesign sareng Photoshop; kedah ngagaduhan kaahlian canggih sareng pangalaman dina Adobe IllustratorEducation di desain grafis (atanapi widang anu aya hubunganana)

Maca deui "

Pos intern Produksi

Dokumén NYC, Kakaisaran Skates, peryogi intern pikeun produksi produksi pikeun ngabantosan transcribe wawancara salami bulan Nopémber. Bisa berpungsi part-time atanapi full-time. Usaha dimimitian langsung. Ngalamar tiasa damel jarak jauh. Saatos bulan transkripsi réngsé, posisi pasca produksi anu sanésna sayogi, upami museurkeun. Kakaisaran Skates nyusul sakelompok skéter roller New York City anu sesah, ngagayuh kana hiji jaman anu parantos sumping na. Kalayan rasa pilem kultus, dokumenter ieu nuturkeun grup anu nular dina penari skate-penari di jantung hiji kota anu ngaleungit ku nyintip, tapi tulang garing tina rinks. - Kedah tiasa damel 10 ...

Maca deui "

Asistén- Manajemén Butik / Perusahaan Produksi

Manajemén Butik / Produksi Company nyayogikeun asistén pikeun pangadeg pikeun ngamimitian Januari 2014. Calon kedah kandel sareng berkat kandel. Kawajiban dibasajankeun panggero gulung sareng ngajadwalkeun maca sareng masihan catetan kanggo proyék klien. Ideally milarian batur kalayan pangalaman méja sataun sareng minat pikeun ngahasilkeun sareng manajemén. Kedah janten nyaman di sekitar anjing.

Maca deui "

Eksekutif Akun Olahraga (siaran Spanyol)

WFAN AM / FM legendaris sareng bumi radio anyar NewYork Yankees, milarian Executives Akun Olahraga pikeun ngayakeun siaran basa Spanyol pikeun NEW YORK YANKEES Radio Network. Posisi ieu butuh kerja keras, ngamimitian diri, andaggrésif berorientasi penjualan individu. Anjeun kedah ngartos sareng hormat sareng kumaha aranjeunna tiasa terpadu. Ngalamar kedah ngagaduhan pangalaman pangalaman sahanteuna hiji atanapi sababaraha di handap ieu: Penjualan Sponsor Olahraga, Radio Hispanik Radioor, Pangembangan Usaha Anyar, Konsép Jual, sareng / atanapi Strategik / Kaahlian Ngajual MultiLevel. Konci pikeun kalungguhan ieu bakal janten prospek sareng developrelationships sareng kaputusan Lokal sareng Daérah konci ...

Maca deui "

Asisten Produksi News

Tugas sareng tanggungjawab ésénsial ngawengku di handap ieu: - Dob Dub pikeun hawa. - Siapkeun jeung ngawas nembak langsung. - Candak eupan wartawan pikeun hawa. - Jawaban telepon sareng nanganan patarosan pangdéngé. - Ngalaksanakeun cék ngamen tur turutan dina tips beja. - Méré bantuan umum pikeun para pita apal warta, khususna nalika kajebak ngabantosan warta. Kualifikasi dibutuhkeun Kedah janten prioritas, nanganan tekanan deadline, ngetik 45 + kecap per menit. Kudu melek komputer. Kedah janten sadia pikeun dianggo sadayana jam, sapeuting, sareng sabtu minggu sareng janten amenable kana parobahan shift karya. Kualifikasi Dipikaresep Produksi radio sareng / atanapi journalism ...

Maca deui "

Surat kabar / Panyiar Broadcast

Associated Press néang Surat kabar / Broadcast Writer pikeun méja na Édisi Kulon na di Phoenix, Arizona. Panulis siaran di méja warta régional AS nyerat, file sareng ngabantosan ngatur operasi tulisan siaran di daérah multi-nagara. Panulis mangrupikeun bagian tina operasi dinamis, 24 / 7 anu kalebet éditor tina téks, poto, multimédia sareng pidéo. Anggota staf damel salaku tim pikeun mastikeun AP gaduh cakupan wartos dinten dina sadaya format. Panulis siaran ngalaporkeun ka Broadcast Editor régional, sareng dianggo sacara rapet kalayan éditor warta sareng wartawan di daérah ogé siaran nasional ...

Maca deui "

produksi Mitra

Milarian jalma anu terang, teratur anu museurkeun sareng gaduh pangalaman sareng produksi citak buku tradisional. Tanggung jawab bakal kalebet: - nyetél jadwal produksi internal - éntuk percetakan - perdagangan barang-barang ti padagang - mariksa interior sareng panutup / jaket mékanis - nyiapkeun lembar sareng mésér kanggo panyémbér - mengulas buktina warna ti ngical paralatan - nyemak buku blues / buktina lemes - proofreadingRequirements: WAJIB KUNCI ATAS LEPONG 1 1 / EKSPIRI PRODUKSI 2 BUKU.

Maca deui "

Spring magang - Produksi / Operasi

Salian ti tugas administrasi biasa, internét produksi bakal tanggung jawab pikeun naskah na dirarancang proofreading, ngabantosan diréktur operasi kalayan pangropéa jadwal produksi sareng pangkalan data, sareng nyiapkeun file kanggo réprints. Intern ogé bakal ngabantosan diréktur operasi sareng ngatur pangropéa sareng bahan trafik di bumi (nyaéta, ngirimkeun publisitas dept. Poto panulis sareng nyertakeun kanggo siaran pers sareng ngalebetkeun salin naskah pikeun tim éditor). Gumantung kana pangalaman desain sareng Adobe Creative Suite, intern ogé tiasa janten jawab ngarancang bahan pikeun publisitas, spanduk pikeun situs wéb Tujuh Cerita, desain téks, sareng konversi e-book. Syarat: Usul kerja, inisiatif, ...

Maca deui "

Asisten produksi

The Program Associate Program mangrupikeun program premiere pikeun ngaidentipikasi sareng ngamekarkeun generasi generasi pamimpin Produksi di ESPN. Ieu program tingkat éntri kami anu dimaksud pikeun ngembangkeun kaahlian produksi sareng pangaweruh pamilon sareng masihan aranjeunna sareng yayasan pikeun kamajuan sapanjang organisasi. Program ieu ditujukeun pikeun nyayogikeun jalur karir anu jelas, harepan kinerja anu dihartikeun sareng kasempetan diajar sareng terstruktur pikeun kasempetan pangwangunan pikeun pamimpin ESPN. ESPN, Inc., Pamimpin Internasional di Olahraga, mangrupikeun perusahaan hiburan hiburan multinasional, perusahaan hiburan multimédia anu ngagaduhan portopolio anu lega tina aset olahraga multimedia sareng langkung ti lembaga bisnis 50. Kantor pusat di Bristol, Connecticut, ESPN nyaéta ...

Maca deui "

Asisten Produksi Digital

Tanggung jawab: Atur Wéb Situs Ngaronjatkeun kecepatan situs wéb, kontén, patalimarga, sareng rarancangDownload / Optikkeun / Sévisi sadaya video sareng poto pikeun nempoan wébMéji sareng ngaropea grafik pikeun paméran paméran visualsKeep média sosial, Artnet, sareng Wikipédia parantos diupdateKomunikasi bahan anu parantos diobrolkeun pikeun jaba situs web Digital File Archive ManagementCoordinate digital manajemén file sareng pamutahiran gambar Production ManagerRecord dina pangkalan data sareng nyiapkeun file digital pikeun printer Tetep produksi produksi, kalénder art rupa, daptar telepon sareng kontak anu diupdateUpdate catetan poéan kaasup nyukcruk # kiriman pangiriman sareng karya seniDokumen pikeun jualan sareng paméran

Maca deui "

produksi Mitra

Téater régional LORT D di Sarasota, FL kéngingkeun hiji Associate Production anu nanggung Props sareng lukisan Scenic. Tugas kaasup: pengawasan sareng palaksanaan prop, pengawasan sareng palaksanaan lukisan anu hadé, sareng dukungan administratif pikeun Produksi Produksi. Minimal tilu taun pangalaman téater profésional diperyogikeun.

Maca deui "

desainer produksi

Pilem tesis lulusan USC (horor / suspense), anu épéker anu diproduksi ku aktor Network TV, nuju milari hiji Desainer Produksi anu séhat sareng kreatif. Jadwal pamotoran: pertengahan ka akhir bulan Januari di LA Tentative: Jan 17-21; Jan 25-26Please panawaran upami anjeun mangrupikeun individu anu kreatif, berpengalaman, sareng profésional anu tiasa damel sacara teratur. Anu dipikaresep pikeun genre pilem horor téh tambah tapi henteu kaganggu. Sanajan ieu mangrupikeun posisi anu henteu dibayar, éta mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun ningali karya anjeun ku seueur jinis pilem, kusabab kami merencanakeun nempokeun pilem ieu dina sababaraha festival dunya di dunya! Kredit sareng tuangeun disayogikeun.Please ...

Maca deui "

Manajer Produksi Unit

Pilem tesis sarjana USC (horor / suspense), anu éksékutasi anu dikaluarkeun ku aktor TV TV, mendakan UPM anu saé. Jadwal pamotoran: pertengahan ka akhir bulan Januari di LA Tentative: Jan 17-21; Jan 25-26Please panawaran upami anjeun mangrupikeun individu anu séhat sareng teratur anu tiasa damel sacara teratur. Anu dipikaresep pikeun genre pilem horor téh tambah tapi henteu kaganggu. Sanajan ieu mangrupikeun posisi anu henteu dibayar, éta mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun ningali karya anjeun ku seueur jinis pilem, kusabab kami merencanakeun nempokeun pilem ieu dina sababaraha festival dunya di dunya! Kredit sareng tuangeun anu disayogikeun.Pasang kirim surat panutup sareng ...

Maca deui "

Asisten produksi

Asistén Produksi tanggel waler pikeun nyiptakeun sareng akurasi unsur grafis sareng video pikeun dianggo dina hawa. Bakal ngabantosan Produser dina milarian video, nganalisa data statistik sareng elemen ngawangun pikeun studio sareng produk jauh. Gelar kuliah diperyogikeun. Kedah ngagaduhan ilmu olahraga anu kuat kalayan tekenan kana kampus sareng bas basket sareng Liga Utama Baseball. Kedah ngagaduhan kaahlian komunikasi anu kuat, boh tulisan sareng lisan.

Maca deui "