Unak Artikel

wartos

Engineer- iTunes Store

The iTunes Store keur néangan hiji Software Insinyur Senior nyadiakeun parabot anyar guna ngarojong tumuwuhna paced na gancang. Kualifikasi konci - minimum tina taun pangalaman 5 dina, posisi programming profésional - 3 + taun pangalaman ngembangkeun aplikasi server - Dina-jero pangalaman kalayan programming Java sarta Sistem database relational - Garapan kalayan frameworks aplikasi wéb (ie Tapestry, urat, Spring) - Garapan kalayan aplikasi server (ie JBoss, Tomcat) - Garapan kalayan téknologi nu patali web (ie JSP, servlets, HTTP) - Garapan kalayan parabot ngembangkeun Java dumasar Mac OS X, Kuwu, atawa IntelliJ ...

Maca deui "

Diréktur produksi

Steward lulugu pikeun waktu jeung sumber parusahaan. Ensures gawé kami geus réngsé dina waktu, dina anggaran, jeung luhur expectations.This posisi manages tim produksi urang jeung mertahankeun pangawasan sadaya karya ti akuisisi mun pangiriman. Hiji kandidat suksés bakal demonstrate kapamimpinan jeung prestasi gairah dina karajinan tina iklan digital, ditambah hiji pamahaman kumaha kaputusan di produksi mangaruhan bisnis sakabéh. Langsung jeung ngatur tim kami tina produser, boh di tanggung jawab dinten-ka poé maranéhanana sarta dina karir lumangsung maranéhanana development.Collaborate éféktif jeung pamingpin parusahaan lianna di kreatif, téhnologi JEUNG KOPERASI mun nyumbang kana parusahaan success.Continuously critique sarta ngaronjatkeun .. .

Maca deui "

Optik Desain Insinyur

The Kamera group Téknik Pakakas teuas nyaéta jawab sakabeh panalungtikan, desain, ngembangkeun, test na kualifikasi hardware kaméra pikeun produk Apple. Tim kasebut pilari hiji Insinyur optik pikeun berpungsi dina ngembangkeun teknologi optik maju. Kualifikasi konci -The calon idéal kudu 5 + taun pangalaman di wewengkon design lénsa, metrology sarta integrasi. -Experience dina rarancang lénsa, analisis kasabaran -Experience di Stray -Experience analisis lampu di metodologi characterization lénsa sarta instrumentation -Proficiency kalawan ZEMAX, kode V, Fred, LightTool, jsb -Ability nedunan komprehensif characterization optik sarta gambar kualitas lénsa jeung modul kaméra metodologi -Support metrology ...

Maca deui "

SW QA Insinyur

Tim TV Apple anu pilari ngalaman Quality jaminan Insinyur kalawan gairah pikeun delivering munggaran di solusi hiburan home kelas. Kualifikasi konci - 3 taun pangalaman nguji atawa ngarojong produk Apple - kamahéran Strong di garis paréntah Unix - nguji Garapan diatur top box solusi - Garapan nguji aplikasi mobile anu tambah - Scripting sarta pangalaman automation Pedaran Tim TV Apple keur néangan pikeun jaminan kualitas insinyur. Dina peran ieu, anjeun bakal bisa dipaké leungeun-di-leungeun kalawan tim rékayasa sarta panyadia eusi pihak-katilu mun nangtukeun jenis panyakitna defects dina eusi jeung software. peran ieu merlukeun ...

Maca deui "

Badag Data Insinyur, Analytics

The iTunes Store keur néangan hiji luhureun-kiyeu Big Data insinyur ngamekarkeun hiji infrastruktur analytics anu bakal ngahasilkeun wawasan kana pangalaman customer on produk saperti iTunes Store, App Store, sarta iBookstore. produk urang ngahontal ratusan juta nasabah sabudeureun dunya, sarta geus revolutionized sabaraha urang berinteraksi sareng maranéhna musik, pilem, nempokeun TV, aktip, buku, jeung podsiar. Kualifikasi konci - Proficiency dina ngembangkeun MapReduce sarta pangalaman kalayan Hadoop atawa téknologi ngolah data lianna diperlukeun - Pangaweruh téknologi Hadoop nu patali kayaning Azkaban, Oozie, Impala, Hive, Babi, jeung Splunk - Garapan ngembang badag skala web basis ...

Maca deui "

Studio Produksi teknisi kuring

41 Aksi News, anu affiliate Néglasari di Kansas City, MO ayeuna néangan bagian-waktos Studio teknisi. Tugas kaasup tapi teu diwatesan ka: - mantuan dina sakabéh fase studio na widang produksi kaasup nangtukeun-up na megatkeun-handap pakakas saperti diperlukeun atawa sakumaha ditugaskeun ku Manajer Produksi. - Operasi rupa parabot siaran kaasup tapi teu diwatesan ka; kaméra, teleprompter, Generators karakter, software grafik, komputer, papan audio, switchers video, server video tur mesin videotape. - nanggungkeun ka kantor asuransi audio jeung video akurat tingkat lumaku pikeun standar siaran. - Ngalakukeun tugas sejen saperti diarahkeun ku Manajer Produksi.

Maca deui "

Asisten produksi

jam nambahan jeung karya sabtu minggu bakal diperlukeun ngarah nepi ka, dina mangsa, sarta sanggeus éta Festival Film. Posisi bisa jadi diperlukeun keur libur damel sakumaha diperlukeun tur jadi housed di Taman Kota keur Festival. Daék digawé di cuaca usum tiis. Posisi Ringkesan: posisi nyadiakeun tur ngarojong jasa produksi pikeun Festival Film Sundance. Tugas jeung tanggung jawab: - ngadistribusikaeun jeung alat setelan tech keur bioskop (projectors, alat-alat audio, jsb) salaku dipénta. - Ngalaksanakeun rupa belah parabot / suplai mun ti unit neundeun jeung mastikeun unit anu dijaga, dikelompokeun, sarta bersih sepanjang waktos. - requests PARF lengkep (Produksi Bantuan Request ...

Maca deui "

Asisten proyék-Produksi

posisi ieu mangrupa panjangna projected of 12 bulan. ESPN, Inc., The Di sakuliah dunya Pamimpin di Olahraga, nya éta multinasional, multimédia parusahaan olahraga hiburan ngarah featuring portopolio broadest aset olahraga multimédia kalawan leuwih entitas bisnis 50. Kantor pusatna di Cileungsi, Connecticut, ESPN nyaeta 80% dipiboga ku ABC, Inc. (cabangna The Walt Disney Company), sarta 20% ku Hearst Corporation. ESPN diadegkeun ku Bill Rasmussen tur dijalankeun dina Séptémber 7, 1979. Kiwari kalayan leuwih 6,500 pagawé, unggal taun ESPN televises leuwih ti 5,100 hirup jeung / atawa jam aslina program olahraga. misi parusahaan anu ngawula fans olahraga. ...

Maca deui "

Asisten produksi

Mun nyadiakeun rojongan produser ruas, tanggung jawab ngawengku: - Laku panalungtikan dipikabutuh pikeun produser bagean nulis naskah - lokasi Hapus jeung ngalakukeun sagala logistik diperlukeun gawé séjén - Nalika dina widang: lampu pitulung, némbak, pakakas-up na luh-handap set teh - edit string-beluk - karya Pitulung jeung Hak jeung Clearances ka acquire sarta bahan jelas diperlukeun mun keur dipenta pikeun ngédit: - kaahlian ngedit Avid Dasar. - Juggle sababaraha assignments Lamun dipake dina Live ti E !: - clearance Poto dina tandem kalawan E 's Department clearance Poto!. - Aksara Xeroxing. - Nyieun musik cue cadar jeung diperlukeun unggal poé paperwork sejenna / mingguan Ngalakukeun ...

Maca deui "

Produksi Asisten, Isuk Joe

Tanggung jawab: - koordinat sadaya laporan perjalanan jeung expense keur Isuk Joe sarwa - koordinat sagala lalampahan pikeun staf produksi nalika Isuk Joe mana di jalan - jawab ngajaga bakat almenak sareng meta salaku titik-jalma pikeun sakabéh kontak kalayan host - ramatloka ngawasan Isuk Joe. Format na ngalebetkeun klip web poean - produser assists bagean kalawan panalungtikan, susunan video na grafik na motong klip video - jawab Isuk Joe podcast - mantuan Booker kalawan logistik tamu (mobil, jeung sajabana) - koordinat tugas administrasi di kantor, kaasup ngawalon telepon, nyusun perjalanan keur sémah jeung suplai nyusun - bisa ngeusian-di ...

Maca deui "

Asisten produksi

Néangan asistén produksi pikeun digawe di atanapi luar kantor produksi. Neangan jalma anu ngagaduhan latar sareng anu dipikaresep dina fotografi, komérsial, produksi musik video sareng video ogé majalah, fashion sareng musik. Sasaurang anu resep janten produser. Kudu boga kaahlian komputer saé - Toko Poto, Excel, MS Word, jsb. - Power point nyaéta mantuan. Néangan hiji jalma anu akalna, dikelompokeun saha waé tiasa langkung seueur tugas Telepon anu saé, kaahlian jalma alus tur kedah resep komedi. Hoyong dianggo jam lila nalika diperlukeun. Jam kantor umum 10-6.Peritan munggaran dimuhunkeun mayar.Dahar dibayar sawaktos dina produksi ...

Maca deui "

Asisten produksi

Clear Channel Communications, Inc. mangrupakeun panggedéna pausahaan iklan radio sareng outdoor panglegana nu ngagaduhan posisi pasar dina unggal dua bagéan bisnis na: Radio sareng Outdoor. Clear Channel ogé salah sahiji pamuter média paling inovatif dina pasar - saurang pamimpin anu aya dina rohangan média converging, ngamekarkeun anu pangalusna-kelas kelas terpadu nawaran (contona Radio / Web) sareng ngawangun posisi anu signifikan dina arena HD. Peran Assistant Production Director mangrupakeun posisi kreatif anu ngiringan, ngabutuhkeun kapamingpinan sareng kaahlian jejaring. APD berpungsi sareng Diréktur Produksi sareng ngabantuan, di antara séjén, dijalankeunnana komérsial. Peran ieu meureun ...

Maca deui "

Pos Exececutive Produksi

Exececutive Post Produksi bakal nanggungjawaban pikeun ngatur sadaya prosés produksi sareng pangiriman pikeun WWE Studios. Tanggung jawab: Pangalaman éksténsif dina parusahaan produksi / distribusi atanapi salaku pengawas pos produksi leupas kalayan kamampuan pikeun berpungsi dina sababaraha Productions sakaligus. Ngembangkeun, marios, sareng ngalacak pos produksi budgets / bea sareng jadwalTanggep kajelasan inpormasi informasi sareng saluran buka komunikasi antara produser, Editor, Ngaservasi Sora Editor, Pausahaan Fasilitas (sapertos lab labs, padagang kaki sora sareng studio VFX) sareng Pos Produksi Akuntan.Pervisi RDA, campuran campuran sora ahir, sesi warna warna sareng sesi ngeunaan kualitas kualitas dina sadayana proyék. Panganggo aya kalawan hungkul, kaserang sareng menata ...

Maca deui "

Mapping tur Produksi Koordinator

- Ngajaga spreadsheet lengkep pikeun sakabéh inventory NY. ie tembok, kaluaran, panyumputan, paméran tempat sareng poster sareng jaga proyék dijadwalkeun nganggo spreadsheet. - Béjana sapopoé pikeun Panarima sareng pamasangan Tim Penjualan. - Sauran langsung sareng Produksi imah jawab mesen pelesir anu disatujuan karya seni anu disadiakeun ku jurusan marketing. Kudu boga dokuméntasi ditangtoskeun saméméh nempatkeun urutan. - koordinasi sarta lalulintas palaksanaan média ti konsép pikeun palaksanaan nepi ka masangkeun palaksanaan. - Bertindak salaku titik kontak antara operasi, grafik, jual jeung keuangan. - Jawab jawab pengiriman barang sarta katerangan tina éta sanés. - Jadaran dijadwalkeun kaluar ti kantor ...

Maca deui "

Pangwangunan INTERN- sareng Post-Produksi

Electus ayeuna parantos mayar kasempetan Internasional di Pangwangunan sareng Post-Produksi. Calon idéal bakal sayogi pinuh waktos sareng pangalaman saméméhna sareng parusahaan produksi atanapi agénsi kalayan rujukan diulik. Pangaweruh anu canggih pikeun ngalingkupanana, telepon sareng telepon ngagulung, pikaresep Microsoft Outlook sareng Excel. Calon kudu diayakeun, proaktif, wincikan sareng museur kana bantosan tim salaku temp sabab méméh kana peran anu permanén.

Maca deui "

Produksi Spesialis- Hiburan

Warner Bros. Technical Operations Inc. milarian Spesialis Produksi kanggo WW Department Digital Management Management. Tanggung jawab Proyék Jadwal sareng ngawas produksi kalayan fokus utamana dina BD, DVD sareng produk / jasa digital, mastikeun pangiriman sareng kamajuan sateuacanna pikeun minuhan deadlines kritis. Kedah tiasa terang iraha bade ngangkat faktor résiko ka Gerentes. Méré rojongan produksi sekundér pikeun MOD, SVOD sareng UltraViolet sakumaha diperlukeun. Monitor syarat spésifikasi DVD / BD anu atos nalika dipertimasina. Marios jeung pas laporan QC sareng koméntar pikeun Manajer– nyorot wae ...

Maca deui "

Asisten produksi

- Kudu nyaman sareng gaya inline sareng tata perenah dumasar-méja, sareng bakal ngahalangkeun email dina sadaya panyungsi sareng klien.-Atur nguji sadaya kampanye dina klien surélék anu béda (Outlook, Gmail, Hotmail) sareng dina panyungsi anu dirojong (Firefox, Chrome, Explorer) -Jieun email anu parantos nguraikeun ngahaliran vérsi tékstual. Mastikeun sadaya surelek anu dilacak nganggo metodologi di-house .Tagawe sareng sadaya unit usaha pikeun ngarti alur-ringkes sareng jadwal anu aya kanggo tingkat email-gedé pikeun nengetan jentre pikeun jaminan kualitas-Paham dampak tina bad HTML on deliverability email -Identify kasempetan pikeun perbaikan sarta efficiencies dina prosés produksi email na proactively ngaidentipikasi solusi-Proactively raises menggah ka departemen ...

Maca deui "

Spesialis produksi

Ngajadwalkeun sareng ngawas produksi kalayan fokus utama dina BD, DVD sareng produk / jasa digital, mastikeun pangiriman sareng kamajuan anu luyu pikeun minuhan deadlines kritis. Kedah tiasa terang iraha bade ngangkat faktor résiko ka Gerentes. Méré rojongan produksi sekundér pikeun MOD, SVOD sareng UltraViolet sakumaha diperlukeun. Monitor syarat spésifikasi DVD / BD anu atos nalika dipertimasina. Marios jeung nyarios laporan QC komentar kanggo Manajer - nyorot daérah anu aya résiko / perhatian pikeun kasadaran kana saran. (ie -approve as-is- vs -must be fixed-) Kolaborasi sareng internal sareng katilu ...

Maca deui "