Unak Artikel

wartos

Produksi Jr Akuntan

Jurusan Kauanganan FX milarian anu Penjualan Analisst pikeun mantuan mendesain akuntansi produksi pikeun sadaya Programming FX Productions Original. Tanggung jawab: - Siapkeun acara anyar sareng interaksi sareng acara Produksi Akuntan on isu akuntansi - Nganalisis sareng nyiapkeun kasimpulan laporan biaya anu dikintunkeun ku Produksi Akuntan- Ngalakukeun peran akuntan produksi dina nempokeun pra-produksi sareng bungkus, diantarana: o Ngolah rupa-rupa A / P sareng barang sidik saméméh némbongkeun Produksi Akuntan Starto Nyetel akuntansi produksi systemo Ngabersihan up balances sidang sarta ngaluarkeun laporan biaya final pikeun Tutup kaluar rekening bank produksi jeung mastikeun waragad surplus balik ka studio- Review ...

Maca deui "

Editor produksi

Kami milarian redaktur produksi manéh anu manéh ningali sadaya tahapan produksi buku tina naskah kanggo payil final. Kami ogé milarian Pengobatan Asisten sareng katerampilan panyitak anu saé. * Sahenteuna pangalaman produksi redaksi 2 warsih. Profilitas dina marios parobahan MS anu diserat dina karya MS jeung cirian pananda anu diperyogikeun. * Kamampuan pikeun digawe sacara efektif ku basa klien nu beda-beda sareng aturan imah anu beda sareng syarat gaya.

Maca deui "

Manajer produk anyar

Kedah terang kumaha cara ngajalankeun sareng ngalatih batur ka Ross Vision, Ross XPression, ENPS Newsroom, Bit Central Media Playback, Edius editing non-linear, Wheatstone Audio boards, sareng JVC 750 kaméra studio. Pangalaman peryogi dina sadaya aspék produksi warta televisi tina ngarahkeun, kana alignment shot kaméra, préparasi grafik, cahaya studio sareng operasi audio. Bakal tangguh jawab kana Ngiring, latihan sareng ngarencanakeun staf anu sakedik 20. Kedah nyetél latihan sareng eupan balik anu lumangsung sareng karyawan produksi. Syarat di antarana; pangalaman siaran, gelar gelar Broadcast Communications pikaresep.

Maca deui "

P / T Produksi Asisten

Shift: TBD Antara (2: 45 pm - 11: 45 pm) sabtu minggu dilebetkeun Deskripsi: News Produksi 3 boga lawang anu langsung pikeun Produksi PM Full-Time Assistant tooperate kaméra, teleprompter, audio-board, grafik CG sareng peralatan vidéo; sakumaha patali livebroadcasts sareng Productions lianna. Tugas has: Ngoperasikeun kaméra studio pikeun newscasts sareng sesi produksi; Ngajaga studio, peletét warta sareng cahaya; Mantuan Direksi dina nyiapkeun Aksara sareng rundowns pikeun siaran wéb; Ngarékahan lanté; Ngoperasikeun teleprompter; Eusian-in sakumaha audio atanapi operator CG sakumaha perlu; andPerformasi tugas sejen patali ka posisi sakumaha ditugaskeun. Syarat: Pangalaman dina newscasts live atanapi produks pikaresep; Famililitas teknik cahaya studio pikaresep; Kamampuan angkat sareng nampilkeun lampu studio (naek ...

Maca deui "

Asisten Produksi News

Tugas sareng tanggungjawab ésénsial ngawengku di handap ieu: - Dob Dub pikeun hawa. - Siapkeun jeung ngawas nembak langsung. - Candak eupan wartawan pikeun hawa. - Jawaban telepon sareng nanganan patarosan pangdéngé. - Ngalaksanakeun cék ngamen tur turutan dina tips beja. - Méré bantuan umum pikeun para pita apal warta, khususna nalika kajebak ngabantosan warta. Kualifikasi dibutuhkeun Kedah janten prioritas, nanganan tekanan deadline, ngetik 45 + kecap per menit. Kudu melek komputer. Kedah janten sadia pikeun dianggo sadayana jam, sapeuting, sareng sabtu minggu sareng janten amenable kana parobahan shift karya. Kualifikasi Dipikaresep Produksi radio sareng / atanapi journalism ...

Maca deui "

desainer produksi

Aya jalma anu nyiptakeun tur disambungkeun saha kontak anu nginjeum, mésér sareng mulang, atanapi nampi sadaya peryogi peryogi / set ganti baju sakaligus ngadamel mahluk pikasieuneun tina bahan dasar.

Maca deui "

Produksi Asisten - Part Time

Peran Assistant Production Director mangrupakeun posisi kreatif anu ngiringan, ngabutuhkeun kapamingpinan sareng kaahlian jejaring. APD berpungsi sareng Diréktur Produksi sareng ngabantuan, di antara séjén, dijalankeunnana komérsial. Peran ieu bakal meryogikeun tulisan, dubbing, voicing, arsipkeun komérsial, sareng ngaluarkeun dina hawa sareng tugas operator dewan. Deskripsi Proyék: Ngabantu dina ngokolakeun patugas penjelajah komérsial sarta ngerjakeun loadWork sareng AE sareng klien pikeun ngadamel spés spésisasi ngaropéa. Konsultasi sareng klien ngeunaan creativeWrite, ngahasilkeun, sareng sora komérsialSerjakeun atanapi ad-lib pikeun nangtukeun stasion breaksWork raket jeung lalulintas sareng kontinuitas pikeun mastikeun hawa beuki komersil Monitor ...

Maca deui "

Asisten produksi

- booking tamu - milarian video - nyusun & ngawangun grafik - nyiptakeun fon - ingesting sareng editing video Badé disebut kana panalungtikan segmen sareng jejer program sareng narik unsur kanggo wawancara tamu. Kedah némbongkeun pangabisa redaksi. Kudu janten pinter dina sistem CNN. Ieu posisi asisten produksi kanggo Propinsi Uni sareng Candy Crowley sareng Sumber dipercaya. Kudu janten lulusan kuliah sareng sahanteuna hiji taun pangalaman dina bisnis warta ku sababaraha kasang tukang kamar kontrol ogé dianggo dina video sareng grafik. Kedah tiasa dianggo dina paced gancang, pegatna warta ...

Maca deui "

Promosi Marketing Assistant- Radio Broadcasting

Individu idéal baris mantuan jurusan promosi di éféktif jeung éfisién executing acara ku ayana jalan ditingali ageung, kitu ogé executing elemen promosi jeung inisiatif dina hawa jeung online.Required SkillsMust jadi kaluar, ngarasakeun digawé di lingkungan tim, komunikasi efektif jeung jadi disiapkeun pikeun mantuan kalawan tata acara stasiun jeung dijalankeunnana, sakumaha directed.Must jadi serbaguna tur daék mantuan stasiun adina dina Hapus Channel Kluster sakumaha needed.Must boga pangaweruh kuat sarta pamahaman platform média sosial na kudu jadi nyaman operasi dina stasion 'websites.Required ExperienceMust jadi 18 taun atawa heubeul tur bisa dianggo a ...

Maca deui "

Produksi Asisten (Bagean-waktu)

WCHS ABC 8 / WVAH Rubah 11 keur pilari a Asisten Produksi Bagian-Waktu keur studio Charleston urang. Lamun hoyong diajar bisnis seru televisi balik layar, ieu proyék pikeun anjeun! Tanggung jawab Di antarana: lanté ngarahkeun pikeun newscastsTeleprompter poéan pikeun poéan newscastsPreparing Streaming Weathercasts pikeun InternetRecording rupa bagéan warta ti studioCross-latihan OverDrive OperatorsOther tanggung jawab salaku syarat ditugaskeun Di antarana: Gelar di Communications atawa widang nu patali OR sataun gawé patali experiencePunctualityDependabilityMUST bisa dianggo sagala na kabeh jam kaasup peuting, weekends jeung kamampuhna holidaysThe mun positif berinteraksi sareng rupa-rupa departemén ...

Maca deui "

Kamekaran Software senior Insinyur

Proyek bakal kaasup kustomisasi sahiji sistem manajemen eusi Drupal, aplikasi média sosial, analytics na implementations iklan, anu ngamungkinkeun para parabot commerce, palaksanaan design responsif, ngembangkeun eupan, sarta integrasi sistem pilarian, pendaptaran, sarta video. pamekar bakal gabung tim technologists anu Tujuan pikeun nganteurkeun éta mungkin Web na mobile aplikasi nu patali jeung warta pangalusna, kalayan perhatian meticulous kana standar coding, rinci desain, sarta nguji jaminan kualitas. - Copélna genep (6) taun ngamekarkeun badag skala, situs komérsial web pake PHP, preferably pikeun Industri média atawa bisnis eusi-disetir - Copélna dua (2) taun ngembangkeun Drupal, kaasup sababaraha pangalaman kalayan Drupal ...

Maca deui "

Koordinator produksi

Kami néangan saurang Koordinator, Produksi keur aréa Washington DC. posisi ieu fungsi salaku rojongan pikeun sakabéh departemén (1 Diréktur, 1 Supervising produser, 1 produser Senior, 6 produser sarta 1 Mitra produser), aiding di sagala rupa tugas salaku diperlukeun kaasup dubs, nohonan koordinasi, footage panalungtikan musik, screening program pikeun eusi , ngamutahirkeun basis data sarta trackers, sarta pancén administrasi sarta rojongan umum lianna. posisi ieu koordinat kalawan Manajemén Produksi dina pangiriman sadaya bahan, bahan anyar dihasilkeun ku reversions internal, sarta kaala bahan tina kaluar-of-imah Productions. skill kritis sejen diperlukeun pikeun posisi ieu pangabisa ...

Maca deui "

Manajemén Produksi intern

Taya gelar moderator, mangga kudu boga pangalaman jeung keuangan sarta akuntansi, kudu pinter dina Excel na Quickbooks, bisa dianggo salaku bagian tina tim sarta dianggo professionally dina sakabéh konteks, pangaweruh spasi téater di NYC mangrupakeun tambah (atawa kahayang pikeun neuleuman! ) * Ngatur anggaran sarta ngalaporkeun ka manajer parusahaan * tempat nalungtik kinerja (harga na kasadiaan) * promptly ngarespon kana surelek * laporan anggaran sering

Maca deui "

Manajer produksi

posisi ieu téh kasempetan jangka panjang. Calon katuhu kudu minat dina sastra sarta portopolio kuat. Mnt. 5 taun pangalaman, BFA pikaresep. - ebook pormat sarta perenah - Print buku pormat sarta perenah - Online rojongan grafik (email, Iklan, spanduk) - Téhnologi jeung prosés penguasaan - Kamampuhan pikeun digawe sareng sababaraha proyék - skill sareng Photoshop / InDesign

Maca deui "

Koordinator produksi, Manajemén produksi

Tanggung jawab Jieun / Ngajaga 3rd Partéi nyukcruk Grids pikeun tiap proyék pikeun kaasup nalika rupa deliverables geus narima Review rupa deliverables pikeun akurasi sarta ngalaporkeun ka manajemén sagala discrepancies / menggah Jieun daptar kontak jaringan pikeun tiap proyek katilu 3rd mun kaasup kontak jaringan husus ditugaskeun pikeun proyek (Appendix B.1) Mantuan nyieun apdet pikeun pihak 3rd deliverables Email manual atawa pihak surat 3rd manual deliverable mun prod cos pikeun tiap proyek tur mastikeun resi pangiriman Spesifikasina hurup ditampa ti unggal prod ko Kirim kaluar / Update Pangiriman na Jadwal Air Surelek ka sadaya jaringan ...

Maca deui "

intern produksi

parusahaan fitur pilem pamasaran nyiar pinter, interns dipercaya kalawan dipikaresep kuat di gaining pangalaman dina produksi hiburan cinyusu ieu. Tanggung jawab mungkin kaasup tapi teu diwatesan ka, anu ngabantu produksi jeung pos-produksi tim kalawan sinyalna Aksara, akting salaku Asisten Produksi pikeun pucuk, pilem / panalungtikan saingan, sahingga ngalir, sarta pancén administrasi kantor dasar. Calon kedah getol, teuas-kerja, sarta hayang pisan diajar. Posisi anu unpaid sarta merlukeun kiridit kuliah. Posisi ogé merlukeun anjeun WAJIB boga mobil jeung ponsel.

Maca deui "

Manajer produksi

The manajer produksi bakal jawab nyieun bahan kreatif yakin dihasilkeun dina waktos na di anggaran. The manajer produksi bakal diperkirakeun dianggo di kolaborasi nutup kalawan désainer, sastrawan tur illustrators tur digawe sareng mitra (marketing, PR, produk konsumen, digital, jualan, légal jeung standar & lila) komunikasi status sarta kamajuan panganyarna. The manajer produksi bakal ngalaporkeun ka sutradara produksi tapi dieusi kalayan digawé mandiri sarta kudu bisa dianggo strategis. Anjeunna / manehna oge bakal diperkirakeun ngamekarkeun, hubungan kerja positif kuat kalawan / na counterparts nya di departemén séjén. The manajer produksi ogé bakal ...

Maca deui "

Asisten produksi

Mantuan nu sarwa jeung produser kalawan panalungtikan sarta koordinasi sémah pikeun nempokeun poean jeung nu bakal datang. Mantuan nu host (s) kalayan Aksara, dubbing kaset, sarta tugas sejen saperti diperlukeun. Milarian tur edit footage video di handapeun deadline. Mantuan dina grafik na koordinasi font. Mertahankeun pita perpustakaan. Koordinat kaset pikeun playback. BA / BS dina jurnalistik, komunikasi atanapi disiplin patali. Televisi / Broadcasting tukang ieu pikaresep. Kudu boga kaahlian interpersonal sarta organisasi alus teuing. kaahlian tulisan kuat bisa juggle loba tugas sakaligus.

Maca deui "