Unak Artikel

wartos

intern produksi

Gawe caket sareng sareng langsung ngalaporkeun ka Produksi Produksi, sareng gaduh interaksi saben dinten kalayan desain sareng staf téknis pikeun sagala rupa acara sareng proyék, tanggung jawab primér intern ieu ngabantosan Pengatur Produksi sareng organisasi sareng pangropéa sumberdaya teknis sareng daérah panyimpen. ogé damel sareng beban tim, ngajalankeun sareng mogok tim di sadaya departemén. Produksi Internasional mangrupikeun posisi tangan sareng intern bakal dipiharep milu dina sagala widang produksi - pemandangan, pencahayaan, sora, pidéo, pangaturan tahap, kostum, sareng tugas sanésna anu panginten ...

Maca deui "

Redaksi Produksi Manajer

Ngabantu sareng nurutan dina Rencana Harian ku nyuhunkeun pananggalan anu dibutuhkeun tina éditor, panalungtikan atanapi nyalin, ngabantosan cek artos ngalangkungan prosés persetujuan sareng ngarobih masalah anu nyepeng produksi ku gawé bareng seni, edit, poto, panalitian sareng nyalin departemén Jieun dossier pikeun sadaya carita dina masing-masing masalah, pariksa Woodwing pikeun konvénsi pangaranan anu ditangtoskeun pikeun susun atur sareng file téks Lacak carita liwat unggal tahapan prosés produksi liwat nyiptakeun sareng ngapdet karya karya sadayana carita pikeun tiap masalah. Tambihkeun sadaya parobihan Mockup. Re mesen upami diperyogikeun. Ngajaga daérah produksi Intranet ku ngeposkeun sadayana karya intan déwasa sareng bohongan mingguan ...

Maca deui "

Manajer produksi

Naha anjeun produser anu kreatif, ngamotivasi, Pangalaman ngalaman anu siap ngalih kana posisi manajemén? Upami kitu, maka WXLV sareng WMYV di pasar Greensboro-High Point-Winston Salem, badé ngobrol sareng anjeun. Urang butuh jalma sareng knack pikeun pamikiran kreatif sareng inovatif anu tiasa ngokolakeun usaha jabatan produksi urang ku lingkungan gancang, lingkungan disetir anu nyiptakeun sareng ngahasilkeun komérsial anu épéktip pikeun program klien kami anu bakal narik perhatian pamirsa. Lima taun kaahlian manajemén dina ngarahkeun, ngahasilkeun sareng nyerat langkung dipikaresep.

Maca deui "

encoding Insinyur

Enjin Engineer tanggung jawab pikeun sadaya elemen tina pakét encoding Livestream ngeset, operasi, sareng mogok sateuacan, salami, sareng saatos kajadian, masing-masing. Encoding Insinyur bakal berhubungan sareng produsen Livestream sareng Operator Kaméra pikeun mastikeun streaming langsung anu pas tina siaran anu tangtu. Insinyur encoding tiasa didamel waé atanapi sareng awak anu langkung ageung. Calon idéal bakal gaduh pangalaman sareng operasi video langsung sareng produsen siaran langsung, sareng aranjeunna kedah tiasa damel jam-jalan sapanjang jadwal siang sareng wengi. Ngalamar kedah berorientasi kalayan jéntré sareng gaduh kaahlian komunikasi sareng organisasi anu saé. A motivasi diri ...

Maca deui "

Diréktur produksi

Nu Nyiptakeun; desain; sarta ngalaksanakeun produksér komérsial di jero mimitina diwangun tina eusi aslina gumantung kana imajinasi sareng bakat karyawan. Nyandak komérsial tina konsép ka produk akhir.Kuasa SkillsDuties kalebet tapi henteu dugi ka: Ngalaksanakeun produksi komérsial di bumi kalebet rekaman, nyarios, nyampur, ngarubus, sareng arsip tina iklan. Nunjukkeun produksi komérsial pikeun ngadukung staf. Dukungan kreatif pikeun jabatan penjualan ngeunaan produksi produksi komérsial kalebet tulisan salinan komérsial upami diperyogikeun. Lacak tur ngabenerkeun laporan bédana komersial poéan. Operasi alat audio digital. Kedah berorientasi rinci sareng damel di lingkungan dimana patepungan penting pisan.

Maca deui "

Promotion Koordinator / Insinyur

BPS radio, division tina BPS Corporation, nyaéta salah sahiji operator radio utama-pasar panggedéna di Amérika Serikat, kalayan stasion ngawengku warta, olahraga, omongan, batu, nagara, Top 40, hits Palasik, sarta format urban, antara séjén. Ngahontal ampir 70 juta unik leuwih deui-hawa listeners dina dasar mingguan, division nu ngoperasikeun stasiun radio 126 sakuliah pasar 27, kaasup sagala sahiji Top 10. Campuran sakabéh programming unggal stasiun radio urang geus dirancang pikeun nyocogkeun format husus stasiun urang sarta ngalayanan komunitas lokalna. Carson Daly, Boomer Esiason sarta Craig karton, Mike Francesa, Danny Bonaduce, Kevin na Bean na Ryan Cameron ...

Maca deui "

Audio / Asisten Produksi

Salaku urang tim alit, calon anu mumpuni bakal janten tim tim berorientasi rinci, kalayan etos kerja anu kuat sareng kaahlian ngarengsekeun masalah kreatif. Salaku tambahan, calon ieu bakal janten mandiri diri, tiasa adaptasi gancang ka lingkungan padamel anu énggal sareng kedah damel saé kalayan tekenan, kalayan kamampuan ngokolakeun sababaraha tugas pikeun nyumponan deadline. Ieu bakal janten kasempetan tingkat dasar pikeun calon anu leres kalayan poténsi kamajuan gancang. Skills dibutuhkeun: - Pangalaman Rekaman Studio- Pangalaman Produksi - Pangatur Superior / Campur Campuran- Pangalaman DAW- Pangalaman Konsol - Familiar Peralatan Outboard sareng Mikrofon - Pangertosan Aliran Sinyal - ...

Maca deui "

Asisten produksi

Teuas gawé bareng gawe kuat ethicExcited janten bagian tina hiji communityKnows kolaborasi cara make sahanteuna Final Cut - pangaweruh Avid a plusSomeone saha diri ngamotivasi sarta tiasa ngadamel tugas jeung rengse aranjeunna tanpa needing panginget nu biasa

Maca deui "

desainer produksi

Pilem tesis lulusan USC (horor / suspense) milarian desainer produksi anu saé. Jadwal némbak: Dec 4- 11, 2013 di LAPlease panawaran upami anjeun hiji jalma anu sangat kreatif anu tiasa damel sacara teratur. Anu gaduh minat pikeun pilem pilem horor téh tambah tapi henteu kaganggu. Sanajan ieu posisi anu murah, éta mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun ningali karya anjeun ku seueur jinis pilem, kusabab kami merencanakeun nempokeun pilem ieu dina seueur festival dunya! Kiridit sareng tuangeun ogé disayogikeun.

Maca deui "

Asisten produksi

Néangan Asistén Produksi sareng Kabisa Masak janten Terpadu Bagian Chef TV Chef / Tim Pengusaha. Milarian Asistén Produksi overachiever anu resep masak! Pangalaman henteu penting pisan salaku sikep, kreativitas, sareng kapribadian pikeun posisi nungtut ieu. Langka anu tiasa dianggo saling-sisi sareng koki selebriti utama sareng tim sadayana dina peran integral anu luar biasa.

Maca deui "

Mitra Produksi Manajer

Koordinasi masalah anu caket sareng jalanan rapat sareng pariwara sareng departemen redaksiUpload iklan sareng ngedit inpormasi kana Publisher StudioBuild anu épisién sareng épisién anu épisisi antara departemén penjualan sareng redaksi salami prosés nyusun bahan ajar Tanggung jawab Trafficking: Koordinasi inpormasi bahan iklan nganggo studio Publisher sareng Quad ARMManage pariwara ekstensi bahanLink gambar iklan dina peta ka iklan anu sanés sarengSunting iklan pananggalan lembarDaptaran halaman iklan via DBL on line sareng In-Site2 + taun-taun dina produksi cetak majalah (koran atanapi pangalaman produksi katalog anu katampi) motivasi diri, sanggup ékspérimén sareng ngajalajah metode anyar sareng téknologi anyarEffective time kaahlian manajeménSalah pangertian majalah téhnis masalahDetail berorientasi, tiasa ...

Maca deui "

Originals Kreatif Produksi Manager - Kreatif

Di Netflix, kami parantos sibuk nyiptakeun Kandungan Asli urang nyalira. Ti House of Card to Development Arrested to Oranyeu nyaéta Hideung Hideung, tim kami kedah koordinat nyandak judul-judul ieu pikeun layanan kami. Urang peryogi jalma anu resep janten cross cross diantara kelompok kreatif sareng téknis. Batur anu kami tiasa ngandelkeun pikeun mastikeun sadaya bahan kreatif pikeun jasa kami leres-leres dicengker sareng dieksekusi kanggo unggal Netflix Original. Ngeunaan Kami: Tim Layanan Kreatif tanggung jawab pikeun gawé bareng sagala rupa mitra eusi pikeun éntuk, nyetél, ngararancang, sareng nyebarkeun sadaya bahan kreatif anu dipikabutuh pikeun layanan Netflix. Urang ...

Maca deui "

Ngatur Redaksi / video produksi manajer

Peran dual ieu bakal diwangun ti ngatur produksi produksi édisi siaran sareng édisi digital, nyerat, ngadaptarkeun sareng ngédit carita, ngatur siklus produksi, ngapdet situs wéb sareng ngeposkeun eusi online sapopoé. Posisi ieu ogé bakal ngabantosan Diréktur Pidéo Pidéo sareng aliran kerja sareng jadwal produksi, manajemén asét kreatif kreatif video, dokuméntasi, budgeting, manajemén média sosial sareng kabutuhan komunikasi berbasis internal sareng klien. Calon idéal ngagaduhan sikep anu positip anu tiasa seueur tugas sareng sababaraha pangalaman dina video HD ogé panyuntingan non-linier sareng / atanapi grafis gerak tambah. Kaahlian édisi anu kuat sareng pangalaman éditor minimum 3 taun kedah.

Maca deui "

Produksi Asisten, Esquire Network

Ngartos merek, sareng bantu dina nyangking sora jaringan pikeun kahirupan dina sadaya ekspresi kreatif. Gawé dina proyék sadaya skop sareng ukuran: promos on air, interstitial, pucuk poto, proyék pamasaran, vignette disponsoran, online, OOH, radio, sareng presentasi penjualan jaringan, jsb .Working salaku asistén produksi / koordinator dina poto sareng video pucuk Ngabantosan macem-macem tugas: logging footage pikeun nembak sareng gigitan anu pangsaéna, milarian bumi saham kanggo gambar sareng gambar teras lisénsi, mésér sareng nyukcruk, ngatur pangatur kertas sareng file, jsb .Organizing sacara digital sareng nyadangkeun gambar cuplikan gambar anu berhubungan pikeun. dibebaskeun, damel sareng rai ...

Maca deui "

Koordinator produksi

Majalah New York néang Koordinator Produksi pikeun ngurus produksi iklan pikeun versi cetak sareng tablet majalah mingguan. Tanggung jawab ngalangkungan perdagangan sadaya file iklan citak anu dimuat kana portal iklan majalah; mastikeun yén spésifikasi file leres; mariksa yén bahan anu dipasihan cocog sareng petunjuk pesenan; sareng ngolah bahan pikeun édisi iPad khusus, kalebet perbaikan anu diperyogikeun. Posisi parantos tanggung jawab puteran pikeun nyiptakeun peta masalah sareng nyengkuyung nutup mingguan dina malem Jumaah.- Kaahlian organisasi anu parah, fokus, sareng perhatian pikeun detil;

Maca deui "

Ngatur Redaksi / video produksi manajer

Peran dual ieu bakal diwangun ti ngatur produksi produksi édisi siaran sareng édisi digital, nyerat, ngadaptarkeun sareng ngédit carita, ngatur siklus produksi, ngapdet situs wéb sareng ngeposkeun eusi online sapopoé. Posisi ieu ogé bakal ngabantosan Diréktur Pidéo Pidéo sareng aliran kerja sareng jadwal produksi, manajemén asét kreatif kreatif video, dokuméntasi, budgeting, manajemén média sosial sareng kabutuhan komunikasi berbasis internal sareng klien. Calon idéal ngagaduhan sikep anu positip anu tiasa seueur tugas sareng sababaraha pangalaman dina video HD ogé panyuntingan non-linier sareng / atanapi grafis gerak tambah. Kaahlian édisi anu kuat sareng pangalaman éditor minimum 3 taun kedah.

Maca deui "

Asisten ka EVP tina Produksi sarta Pangwangunan

EVP dina Produksi sareng Ngembangkeun Das Films milarian asistén. Urang ayeuna di pos-produksi dina kawates anu badag kalayan Pierce Brosnan katelah Nopémber Man sarta ngararancang badan produksi dina 2-3 langkung film dina warsih saterusna. Simkuring gaduh sabak ngembangkeun film 20 sarta dimimitian nyieun rambatan kana televisi. Calon idéal kudu diayakeun luhur sareng katerampilan komunikasi nu saé. Banyolan, tanaga resep gaul sareng positif kedah. Inisiatif sareng hayangah diajar tur ngiringan dina sagala aspek produksi. Mangpaat pikeun gaduh pangalaman dina pamekaran, produksi, studio sareng keuangan bebas, berkembang panulis / diréktur / bakat ...

Maca deui "

Intern di Kantor Eksekutif Produksi

Pésta Umum Teater Public / New York Shakespeare milarian pamuter tim positif anu dikelompokeun, berorientasi jéntré, anu ngawula ka salaku intern pikeun kantor eksekutif. Ieu kasempetan seru ngalamar paparan Pangaturan Produksi, Manajemén Umum, sareng Fasilitas. Intern bakal nyadiakeun pangrojong ka Eksekutif Produksi sareng Perlu Eksekutif Produksi anu ngahubungkeun kana aktivitas dina produksi, manajemén umum, sareng fasilitas kanggo tempat kota sareng Teater Delacorte di Central Park. Tugas di antarana ngawalon telepon, koordinasi jadwal-Eksekutif Produksi sareng nyusun rapat, sareng tugas sejen, proyék sareng errands sakumaha perlu. Ngalamar kedah janten timer ngamotivasi, pisan diatur, tiasa ...

Maca deui "