Unak Artikel

wartos

Bannister Lake Kaluaran Data Olahraga Financial na on Komunitas

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Bannister Lake Releases Financial and Sports Data on Community CAMBRIDGE, ON – 05-30 2017 – Bannister Lake announced new data feeds to Community, their public data platform.    Bannister Lake’s free Community service is designed to be a platform for creation and distribution of data, both local and global. It can be a valuable means of publishing local data for sports scores, school closings and news. Community remains a free cloud service for data publishers to make their data available to not just Chameleon and Super Ticker users but to all who wish to utilize the data using its RESTful ...

Maca deui "
Magewell Pro Capture SDI 4K Ditambah

Magewell pikeun ngawanohkeun serbaguna 12G-SDI 4K Capture Card di InfoComm 2017

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

** Latest Ultra HD offering combines flexible support for multiple 4K connectivity standards with renowned feature-richness and reliability of market-leading Pro Capture series May 30, 2017 — Nanjing, China: Magewell — an award-winning developer of innovative video interface devices — will debut a powerful new model in its popular Pro Capture family of PCIe video capture cards at the InfoComm 2017 show, being held June 14-16 in Orlando, Florida. Capturing 4K video at 60 frames per second over a single-link 12G-SDI, dual-link 6G-SDI or quad-link 3G-SDI connection, the Pro Capture SDI 4K Plus gives users and systems integrators exceptional flexibility ...

Maca deui "

Presteigne Broadcast nyewa appoints Kepala Penjualan na Key Akun Manajer

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Presteigne Broadcast Hire, a leading dry hire and total multi-location production equipment provider, today announced the appointments of Jamie Brewer as Head of Sales and Jon Philips as Key Account Manager. Brewer comes to Presteigne with more than 15 years’ experience in a variety of sales management and business development roles for major global media companies. Brewer is charged with proactively sourcing new business and developing commercial growth plans that tracks with the strategic development of the company. Philips arrives at Presteigne with a vast amount of experience, having been managing director of Digi-Box for nearly 19 years. Philips will ...

Maca deui "

Rumaja Profesional Car Racer Devin O'Connell mun Hirup Stream ti kabina Langsung ka Facebook Hirup mibanda TVU Jaringan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

MOUNTAIN VIEW, CA – Throughout his career nineteen-year-old race car driver Devin O’Connell has broken through barriers. Diagnosed with Aspergers Syndrome as a young child, Devin has championed the cause of Autism awareness while winning several titles, including:  U.S. Legend Cars Semi-Pro Road Course World Champion, U.S. Legend Cars Semi Pro Asphalt National Champion, Stafford Motor Speedway U.S. Legend Cars Track Champion and the Allison Legacy Touring Series Champion. At the upcoming Granite State Pro Stock Series at Claremont Speedway in New Hampshire, both Devin’s skill as a driver and the boundary-breaking technology involved in video-over-IP transmission will be showcased live online. At ...

Maca deui "

Binatu Ngadamel Urutan Judul Muka & Utama-Di-Akhir, VFX Dina-Film pikeun "Direbut"

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Animasi & desain studio Binatu nembe damel sareng sutradara "Direbut" Jonathan Levine ("50/50," "Wackness") dina pembukaan sareng kiridit utama pikeun komedi caper indung-putri anu dibéntangan ku Amy Schumer sareng Goldie Hawn. Pilem 20th Century Fox, anu ayeuna diputer di bioskop nasional, rengking nomer 2 di box office salami akhir minggu pembukaanana. Dobi, dipimpin ku Mitra / Diréktur Kreatif Anthony Liu sareng Produser Eksekutif Dan Masciarelli, damel raket sareng Levine pikeun nyiptakeun kartu judul saluyu sareng pamuka pilem. Di dieu, aranjeunna milih warna tropis anu caang sareng jinis emas kelas pikeun ngawangun perasaan épik ...

Maca deui "

Aaton Digital nambihan fasilitas Rec & Play ka perékam sora lokasi Cantar X3 sareng Cantar Mini salaku pamutahiran gratis 

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pengumuman pers Aaton Digital Kanggo siaran langsung 300 dpi poto anu napel: Aaton Digital anu unggul CantarMini sareng CantarX3 lokasi mixer-recorder Paris, Perancis, 26 Méi 2017: Aaton Digital parantos ngumumkeun pamutahiran fasilitas Rékam & Puter gratis pikeun pamilik Cantar X na Perékam sora lokasi Cantar Mini. Cantar Mini anu anyar mangrupikeun panarima tina BestBay's Best of Show Award, dina 2017 NAB Show panganyarna ku Pro Sound News. CantarMini didasarkeun kana CantarX3 anu kawéntar, anu meunang seueur penghargaan sareng ayeuna dikenal ku komunitas sora salaku lokasi lagu digital 24 lagu pamungkas ...

Maca deui "

Panganyarna IP Video Leyuran tina TVU Jaringan on Témbongkeun di BroadcastAsia

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

MOUNTAIN VIEW, CA - Dina Pameran & Konperénsi BroadcastAsia minggu ieu, TVU Networks bakal nyorot kamajuan pangénggalna dina ékosistem produk perusahaan hardware sareng parangkat lunak perusahaan, alur kerja sareng jasa pikeun akuisisi pidéo langsung, produksi, manajemén sareng distribusi. Solusi berbasis awan TVU anu anyar dirancang pikeun ngabantosan panyiar pikeun ngatur kontén pidéo ti mana waé tina hiji antarbeungeut. TVU bakal nunjukkeun solusi anyar pikeun anu munggaran di Asia salami acara éta. Perusahaan bakal nunjukkeun dina bilik reseller na, Magna Systems & Engineering anu aya di Singapura, (Booth 4S3-05). BroadcastAsia diayakeun di Suntec Singapura sareng ngalir ti 23-25 ​​Méi. TVU One pamancar sélulér sélulér, ayeuna nampilkeun komprési HEVC: The ...

Maca deui "

Lingkungan / Sosial aktivis DP na Leungit Photog ngéléhkeun MK18-55mm FUJINON ngadeukeutkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Wayne, NJ - Kadang-kadang éta leres-leres mayar ngambeu mawar, bahkan di tempat anu seuweu sareng kacau sapertos konvensi NAB di Las Vegas. Bulan kamari, juru jurnalistik sareng sinematografer Lance Murphey anu kénging penghargaan, lirén payuneun bilik NAB FUJIFILM, mimiti dihambat ku seueur jalmi anu nguping nyatet DP Philip Bloom, teras diintrogasi ku faktor bentuk entéh anu dicekel FUJINON MK18-55mm , sareng pamustunganana ngakar kana tempatna nalika anjeunna ningali citra lénsa anu dihasilkeun. Dua dinten saatosna, saatos ngalebetkeun gambar acak nalika presentasi Bloom, DP anu kéngingkeun tilu kali penghargaan Emmy DP sareng dua kali fotografer Scripps Howard taun éta, ...

Maca deui "

Posts anyar